Ko je trenutno na forumu
Imamo 21 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 21 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Kako ukloniti reklame
+6
madam mim
Time
furija
Batista
Avramova
Lilith
10 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Kako ukloniti reklame
Nemoj onda da se zezaš sa inboxom, imaš sisa skoro svuda; za početak, idi na onu temu "prednji trap forumašica" - tamo imaš koncentrisano, a onda ćeš već naletati na njih sporadično i po drugim temama... E, da: ima i gooza! Od onih koja liče na nojeva jaja, pa do enormnih...Čekaj bre sad, razgledam fotke i ponude, mislim da sam video neke sise, a ne to su uskršnja jaja, stara čestitka. ::
madam mim- Profi član
- Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014
madam mim ::Nemoj onda da se zezaš sa inboxom, imaš sisa skoro svuda; za početak, idi na onu temu "prednji trap forumašica" - tamo imaš koncentrisano, a onda ćeš već naletati na njih sporadično i po drugim temama... E, da: ima i gooza! Od onih koja liče na nojeva jaja, pa do enormnih...
Poznate su mi te teme, samo bla-bla, a nigde slike, do kraja ja okačim dupe iz revolta.
Epitaf- Profi član
- Broj poruka : 1857
Datum upisa : 01.07.2014
Epitaf ::madam mim ::Nemoj onda da se zezaš sa inboxom, imaš sisa skoro svuda; za početak, idi na onu temu "prednji trap forumašica" - tamo imaš koncentrisano, a onda ćeš već naletati na njih sporadično i po drugim temama... E, da: ima i gooza! Od onih koja liče na nojeva jaja, pa do enormnih...
Poznate su mi te teme, samo bla-bla, a nigde slike, do kraja ja okačim dupe iz revolta.
Moraću da odem onda i pogledam ponovo...
madam mim- Profi član
madam mim ::Epitaf ::
Moraću da odem onda i pogledam ponovo...
Ne vredi ti, sitne duše obrisaše iz čiste ljubomore.
Epitaf- Profi član
Pu, majku mu...
madam mim- Profi član
Ljubomora, a sve zato što mi je nekoliko forumašica ponudilo brak, jedna da mi bude robinja i neki peder što me pitao čime tretiram kožu ali on nije važan.
Epitaf- Profi član
Epitaf ::Ljubomora, a sve zato što mi je nekoliko forumašica ponudilo brak, jedna da mi bude robinja i neki peder što me pitao čime tretiram kožu ali on nije važan.
Kako ja uspem da propustim te veličanstvene trenutke i domete tema na ovom forumu? Stvarno sam ljuta na sebe!
madam mim- Profi član
I ja sam takav, uvek ono najbitnije propustim zbog tetke i njenog leka.
Epitaf- Profi član
Lilith ::abuse me kontam, ali na šta da kliknem?
izvadi prst iz nosa pa idi na link i instaliraj najbolji ad bloker
https://chrome.google.com/webstore/detail/µblock/cjpalhdlnbpafiamejdnhcphjbkeiagm?hl=en
zaboravi na adblock ili adblock plus.....
ae
tetreb- Član
- Broj poruka : 300
Datum upisa : 26.10.2014
Vidim taj se miblok reklamira i poredi k'o oni na Pinku o najvećoj gledanosti Male neveste.
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
sha da ti kazhem... na 4 kompa sto mi stoje u kuci na svakom je momentalno...a sve sam probao veruj... ubedljivo najgori je adblock koji odvalci najvise resursa i pocinju diskretno da traze pare za njega, malo manje je los adblock plus ali na meku je katastrofa jer je nedoradjen, adguard je onako sasvim ok i za ove prethodne je mislena imenica po brzini i stabilnosti.... ali ovaj ublock za sad razbija sve njih koliko je neprimetan... naravno to je jos u razvojnoj fazi ali kao sto znas najbolji softver je uvek nastao kao konkurencija etabliranim imenima koji su se uspavali na lovorikama neke slave i ne mrdaju kurcem da ih doteraju vec u pomenutim slucajevima cak rade suprotno i prodaju oglasni prostor mnogim firmama ostavljajuci mogucnost da njihove oglase program ne blokira.... crnjak ybt, a to je potpuno suprotno konceptu zasto se taj tip programa u startu i pravi...
tetreb- Član
poslednja verzija 0.8.5.7 je skoro pa savrsena cak i za ff.... iako im je ikona katastrofalna
tetreb- Član
vec verzija 0.8.7.0....
ublock polako postaje jedan od najboljih ad block programa
ublock polako postaje jedan od najboljih ad block programa
tetreb- Član
ADWCleaner firme ToolsLib je vrlo moćna alatka za uklanjanje nepoželjnih reklama na računaru.
Program je potpuno besplatan, i može se preuzeti sa ovog linka.
Program je besplatan i radi na 32 i 64-bitnim sistemima, vrlo je jednostavan za instalaciju i korišćenje i ne pravi nikakvu štetu na postojećim podešavanjima i aplikacijama.
Svaka preporuka za povremenu upotrebu na vašim računarima.
Program je besplatan i radi na 32 i 64-bitnim sistemima, vrlo je jednostavan za instalaciju i korišćenje i ne pravi nikakvu štetu na postojećim podešavanjima i aplikacijama.
Makarije- Banovan
- Broj poruka : 1379
Datum upisa : 13.12.2016
Makarije ::ADWCleaner firme ToolsLib je vrlo moćna alatka za uklanjanje nepoželjnih reklama na računaru.
@Makarije, samo par sitnih ispravki.
Toolslib ne proizvodi Adwcleaner. Toolslib je platforma za hostovanje programa različitih autora.
Izvor: https://toolslib.net/pages/view/en/8-about/ToolsLib is a hosting platform, mainly computer security oriented. Our purpose is to provide to everyone, an easy and quick way to access daily-needed tools. We also think that developers need a way to host and publish their work quickly and efficiently while keeping complete control and preserving their's author's rights. Thus, this platform is thought and built with this idea : make developers and users closer, and offer both of them an open and high quality service.
Inače Adwcleaner tim je od skoro otkupljen od strane Malwarebytes, tako da se može reći da je malwarebytes proizvođač.
Izvor: https://www.malwarebytes.com/adwcleaner_welcome/?x-source=adw-prodWelcome, AdwCleaner fans
We at Malwarebytes are big fans too. That’s why we’ve asked Jérôme Boursier, Corentin Chepeau, and the rest of the AdwCleaner team to join us. We’re now working together to make a malware-free existence a reality for everyone.
Iceman- Profi član
- Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015
Sve tačno, hvala na ispravci.
Makarije- Banovan
- Broj poruka : 1379
Datum upisa : 13.12.2016
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Reklame
» Blagdanske/Praznične reklame...