Ko je trenutno na forumu
Imamo 91 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 91 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Tajni fond
+9
sini_do
alija
lotos
Time
country girl
Komsinica
laza
crni labud
Avramova
13 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 1 od 2
Strana 1 od 2 • 1, 2
Tajni fond
Poznato je da mnogi supruznici imaju tajni fond koga partner nikada nece otkriti.
Zbog cega tajni? Kako pravdati kupljeno iz tog fonda, nikada mi nece biti jasno. Ko je "slep kod ociju" i ko vidi a cuti?
Zbog cega tajni? Kako pravdati kupljeno iz tog fonda, nikada mi nece biti jasno. Ko je "slep kod ociju" i ko vidi a cuti?
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалaм Давидов, 57.6)
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Re: Tajni fond
Iskreno to ne razumijem ako su u zajednici, ako im to treba, onda nek se raziđu i amen. Što će im tajni onda. Mođda za djecu i to kad odrastu, ali opet ne vidim svrhu tajnosti. Ili sam možda zaostao pa tako razmišljam.
crni labud- Banovan
- Broj poruka : 2183
Datum upisa : 02.10.2011
nemam to iskustvo i nije mi jasno čemu to,čemu raditi nešto čega se stidiš i znaš da je pogrešno pa moraš kriti.
izraz kukavičluka i dokaz slabosti verovatno
izraz kukavičluka i dokaz slabosti verovatno
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Oh Boze kako me nervirao mamin tajni fond:)
Komsinica- Banovan
- Broj poruka : 878
Datum upisa : 19.12.2013
@Crni Labud
Ne, nisi zaostao. To je stvarno cesta pojava i meni nikada jasna.
Mnoge moje koleginice ne prijavljuju muzu npr. naknadu za topli obrok, vanredna primanja i od tog novca kupuju sebi uglavnom krpice. Kako to promice gospodinu muzu pitam se? Sta je uzrok da to cine?
Da li su muskarci isto skloni toj navici ili potrebi?
Mnoge moje koleginice ne prijavljuju muzu npr. naknadu za topli obrok, vanredna primanja i od tog novca kupuju sebi uglavnom krpice. Kako to promice gospodinu muzu pitam se? Sta je uzrok da to cine?
Da li su muskarci isto skloni toj navici ili potrebi?
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Evo ja osobno nisam, ako s nekim živiš onda i dijeliš. Jedino ako je ON/A alkos. Ali ne bi ta zajednica dugo bila. Sad možda te tvoje kolegice imaju velike apetite i vole modu itd. Tko zna.
crni labud- Banovan
Verujem da se ovde misli baš na neku veću svotu novca, to ne znam zaista čemu služi, ali evo priznajem da imam svoj štek, za koji samo ja znam, i to su mali iznosi, čisto za moju dušu kad izađem sa drugaricom u grad da možemo da se častimo, ili da kupim sebi ono što mi nedostaje od kozmetike i šminke a jača polovina smatra da u ovom trenutku to "nisam baš morala da kupim" i tako...
Ne vidim ništa loše u tome da ukoliko uspem da to odvojim bezbolno po ukućane, da niko ne bude uskraćen za nešto, a meni bi bilo prebačeno kako sam rasipnik jer mi treba antirid krema, onda je ovako bolje...
Ne vidim ništa loše u tome da ukoliko uspem da to odvojim bezbolno po ukućane, da niko ne bude uskraćen za nešto, a meni bi bilo prebačeno kako sam rasipnik jer mi treba antirid krema, onda je ovako bolje...
country girl- Profi član
- Broj poruka : 4813
Datum upisa : 07.02.2013
Ovo što kaubojka ima mi je ok, razumijem je. Ali sad da kamara to bi bilo već po meni nefer.
crni labud- Banovan
Avramova ::@Crni Labud
Mnoge moje koleginice ne prijavljuju muzu npr. naknadu za topli obrok, vanredna primanja i od tog novca kupuju sebi uglavnom krpice. Kako to promice gospodinu muzu pitam se?
Pa muskarci su slepi za krpice, retko kad kupite nesto sto vam doista dobro stoji
Muz: "Otkud ti te cipele?
Zena: Kako se ne secas kupila sam ih tad i tad kad smo bili tu i tu, bla bla bla
Muz: Aha dobro
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
Crni fond je crne dane, tesko crnim danima bez crnog fonda
lotos- Član
- Broj poruka : 223
Datum upisa : 21.11.2013
crni labud :: Evo ja osobno nisam, ako s nekim živiš onda i dijeliš. Jedino ako je ON/A alkos. Ali ne bi ta zajednica dugo bila. Sad možda te tvoje kolegice imaju velike apetite i vole modu itd. Tko zna.
Npr. zena kupi krpicu za 5000 a prijavi da je platila 3000 i ko zna sta jos, kao da ce muz brojati carape, donji ves i ostalo. Svakako nisam za to. Jednostavno bi me opterecivalo.
Πάντα ῥεῖ
Znaci rijec je o kontroli, a u tom slucaju je iracionalno pokusati skrivati financijske informacije od svog partnera.
alija- Novi član
- Broj poruka : 96
Datum upisa : 12.12.2013
Mislim da je partner ili svestan ili ne razmislja o tome. Posteno bi bilo reci da se ova/j ne maltretira osim ako tajni fond nije carobni fond.
Πάντα ῥεῖ
Tajni fond je ok, i svako treba da ima neku svotu zaštekanu.. Uvek treba biti spreman za neke vanredne troškove....
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Slazem se sini samo pitam, od koga ga kriti i zasto?
Πάντα ῥεῖ
Nema potrebe kriti, odnosi treba da budu na povjerenju... A ako žena ima volju da nešto kupi, zašto bi to krila.. Sve što ženu čini sretnom je ok.. Samo da nije neka ovisnost, navika, bez zadovoljstva...
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Zasigurno da negde ima potrebe jer zasto bi inace postojao osim ako nije "carobni" iz ko zna kog razloga.
Nisu u pitanju samo zene.
Nisu u pitanju samo zene.
Πάντα ῥεῖ
Od cega ce neko da vrati, recimo tajni dug, ako nema crni fond
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Da se meni licno to desi, smatrala bi to velikim minusom
za osobu sa kojom sam jer ocigledno postoji neki razlog
da se to krije od mene.. a to nije lijepo, posebno ako se
inace sve dijeli.. drugo je kad svako ima svoje pare..
..osim ako su pare za neki ljep poklon meni..
za osobu sa kojom sam jer ocigledno postoji neki razlog
da se to krije od mene.. a to nije lijepo, posebno ako se
inace sve dijeli.. drugo je kad svako ima svoje pare..
..osim ako su pare za neki ljep poklon meni..
djavolica- Profi član
- Broj poruka : 3352
Datum upisa : 17.08.2013
Godina : 36
Avramova ::Mislim da je partner ili svestan ili ne razmislja o tome. Posteno bi bilo reci da se ova/j ne maltretira osim ako tajni fond nije carobni fond.
Smatram da je najveca greska davati pare zeni i pustiti je da ona vodi porodicnu finansijsku politiku ako ona ne razmislja o tome. To se najcesce zavrsava tragicno. Pa jebemu nisi malouman da ona za tebe misli i da joj dajes svu lovu.
Znaci tajni, carobni, magicni ili bilo koji drugi fond u bracnoj vezi je tema za razgovor. Iako se zasljepi na neke stvari zajednicki dohodak nikad ne treba biti skriven. Al je interesantno koliko zene mogu pasti nisko kad je rijec o tome. Npr prijatelj je vodao 2 godine jednu na gabuli koja je bila bolesna escada, prema prici to su bile sitne zelje, kupi joj poklon etc dok ga nije dokrajcila i uzela ili ukrala bolje receno silu eura sa kartice na koju je uplacivao koliko je mogao da si plate kvalitetan trip na Jadran. Lik je otisao u banku jer mu ona nije zelila reci gdje je kartica i sta je vidio 3,5 Eura ukupno stanje. Srecom ima vas kojima to nije svijedno, znam curu koja se skoro pravdala kad je kupavala sitnice, ono vitamini zvake i sl. Slicnim mozes ipak povjeriti novce jer cesto bas te zene znaju biti razlog zasto uopste imaju skupa nesto/sve.
Nego meni se postavlja drugo hipoteticko pitanje, odakle osobi novac za tajni fond? Mislim placa se zdravstveno i mirovinsko, ne sjedi se samo doma, pucaju novci za rucak, veceru, izlete i kupuju se stvari.
alija- Novi član
- Broj poruka : 96
Datum upisa : 12.12.2013
Mislim da su muskarci isto tako vesti u stvaranju crnih fondova, bar koliko i zene. Da nisu, odakle bu kupovali ljubavnicama skupe poklone, placali provode i hotele
Ja ponekad sama od sebe nesto sakrijem, zlu ne trebalo
Ja ponekad sama od sebe nesto sakrijem, zlu ne trebalo
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
ma jok,samo transparentno......
laza- Stepski vuk
zahvaljujući tajnom fondu, baš sam sebi danas popravila raspoloženje i ulepšala dan
country girl- Profi član
country girl ::zahvaljujući tajnom fondu, baš sam sebi danas popravila raspoloženje i ulepšala dan
sad kreni u dopunu fonda....da popuniš prazninu...
laza- Stepski vuk
laza ::country girl ::zahvaljujući tajnom fondu, baš sam sebi danas popravila raspoloženje i ulepšala dan
sad kreni u dopunu fonda....da popuniš prazninu...
nego šta ću, nego u dopunu suljpa za 3 dana, ima samo salatu da menjam
country girl- Profi član
Strana 1 od 2 • 1, 2
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 1 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Danas u 7:38 am od andjeo01
» Šta trenutno slušate?
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra