Ko je trenutno na forumu
Imamo 127 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 127 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Šta je Srbija?
+6
Johnny-Azra
Avramova
Istina ex Natasha
Fi Pi
Mesrine
Vulin
10 posters
Ideja forum :: Humor
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Šta je Srbija?
inspy je Srbija!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Zorice, da nisam zaljubljen u svoju suprugu - zaljubio bih se u tvoje misli. Generalno uzevši - obrazovanje nije jednako inteligenciji, shodno tome - pameti, ali Zorica je mlado, plavokoso čeljade, obrazovano, pametno i sposobno za razmišljanje (za razliku...). A spremno da od te sposobnosti ne odstupi.
Ali stvarno, zašto ljudima poput Zorice niko ne nudi položaj, dobru platu, beneficije...? Zašto Zoricu niko ne vuče za rukav da se "stavi na raspolaganje" ovoj državi?
O čemu se radi? Zašto ljudi s diplomom i mozgom nemaju prođu?
Pobogu, "nešto je trulo u državi (ovoj našoj, visbadenskoj) Danskoj".
Ali stvarno, zašto ljudima poput Zorice niko ne nudi položaj, dobru platu, beneficije...? Zašto Zoricu niko ne vuče za rukav da se "stavi na raspolaganje" ovoj državi?
O čemu se radi? Zašto ljudi s diplomom i mozgom nemaju prođu?
Pobogu, "nešto je trulo u državi (ovoj našoj, visbadenskoj) Danskoj".
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
јао људи сад ћу да повратим, немојте да ме узимате као пример ничега. Да хоћу положај, ја бих се гуркала, као и свугде у свету што се лакта.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Naprotiv, nečega - veoma dobrog!inspy ::јао људи сад ћу да повратим, немојте да ме узимате као пример ничега. Да хоћу положај, ја бих се гуркала, као и свугде у свету што се лакта.
Fi Pi- Profi član
- Broj poruka : 1289
Datum upisa : 02.05.2010
Godina : 58
Iiiiiik! Zajeb!
"Da hoću položaj"... Malo morgen! Htela si da kažeš, "da mislim da mogu da imam položaj...".
Ali i to je "prednost" odgoja u Srbiji.
"Da hoću položaj"... Malo morgen! Htela si da kažeš, "da mislim da mogu da imam položaj...".
Ali i to je "prednost" odgoja u Srbiji.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
па да...ја као и већина мојих колега је себе убедила да је слободно време и споро испијање чаја суштина живота. Што мени нешто баш и одговара јер сам лења. То је можда права Србија.
inspy- Profi član
Srbija je šaka govana ,koju pozoba svaka vrana ,koju vetar nanese.
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Biće da u tvom pravcu vetar nije naneo još dovoljno veliku vranu mada, ni one ne mogu sve da svare.Mesrine ::Srbija je šaka govana ,koju pozoba svaka vrana ,koju vetar nanese.
Fi Pi- Profi član
- Broj poruka : 1289
Datum upisa : 02.05.2010
Godina : 58
Mesto gde se naselio nebeski narod
Marko- Administrator
- Broj poruka : 3102
Datum upisa : 27.03.2010
Fi Pi ::Biće da u tvom pravcu vetar nije naneo još dovoljno veliku vranu mada, ni one ne mogu sve da svare.Mesrine ::Srbija je šaka govana ,koju pozoba svaka vrana ,koju vetar nanese.
Izgleda da je tako ,čim još uvek pišem po forumu.
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Vulin ::Zorice, da nisam zaljubljen u svoju suprugu - zaljubio bih se u tvoje misli. Generalno uzevši - obrazovanje nije jednako inteligenciji, shodno tome - pameti, ali Zorica je mlado, plavokoso čeljade, obrazovano, pametno i sposobno za razmišljanje (za razliku...). A spremno da od te sposobnosti ne odstupi.
Zato sto nista nije vazno osim novca. Mora da se plati debelo da se dobije posao. Ljudi sa parama imaju 'prodju'. Znas onu narodnu, ja tebi, ti meni. Tamo se sve placa. Postoje citave mreze, kao kod pauka, za sve. Sve je moguce za novac. To se ne moze ispraviti. Plati ako imas ako ne, onda nema nista. Postalo potpuno normalno, jos se cude sto se ja cudim. Vise se ni ja ne cudim.
Kupila bih sebi jednu unucicu od oko 9 godina. Da je volim, skolujem i radujem se njoj.
Koliko kosta i preko koga. Moracu se raspitati cim dodjem u Srbiju. Nekom sirocetu bi to dobro doslo a meni donelo srecu.
Istina ex Natasha- Profi član
- Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010
За запошљавање нас бораније и није баш тако, а и махом немамо пара да се негде угурамо..у мојој струци.Има оних који су се удомили за рецимо плату од 800-1000е, али су ретки, јер су и такве фирме ретке. Остали-већина тезгаримо кад нешто упадне, домаћа сића или са странцима.. или по бироима где плата ретко оде преко 350-500е, уз ризик да после шест месеци тражиш нов посао док си запоставио све приватне шеме и послиће. Многи су отишли далеко од струке, па раде сасвим десете ствари, све и свашта, што је опет ок јер увек имаш да извучеш кец из рукава. Оно што је предност посла је што може да се ради од куће и шаље нетом, па су врата отворена само треба наћи пролазе.
inspy- Profi član
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» I ovo je Srbija
» Poljska - Srbija
» Srbija danas - mit ili stvarnost?
» Srbija - društvo bez morala
» Srbija - svetla strana medalje
» Poljska - Srbija
» Srbija danas - mit ili stvarnost?