Ko je trenutno na forumu
Imamo 13 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 13 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Miraz kao Zakon...
+7
Marea
furija
naOpaka
Enna
digitalmandrak
Avramova
Mesrine
11 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Miraz kao Zakon...
Mogu i da te pljuskam, ako to voliš, nije problem... Samo reci...
____________________________________________________________________________________
Gnosis,Gnoza e Gnosticum ...
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
kad povezesh pojmove ko kosi a ko vodu nosi, mozda i ucarish miraz , makar i na temi ::
naOpaka- Profi član
- Broj poruka : 2897
Datum upisa : 25.09.2011
naOpaka ::kad povezesh pojmove ko kosi a ko vodu nosi, mozda i ucarish miraz , makar i na temi ::
E?
____________________________________________________________________________________
Mesrine- Moderator
Obzirom na enorman porast muskih udavaca, lezilebovića i puževa golaća koji osim tih petnaetak cm (i to prilicno izraubovanih, sumnjivog kvaliteta i sa vrlo neizvesnim rokom trajanja) ne donose nista više sa sobom, ideja da se miraz Zakonom regulise je vrlo primamljiv predlog.
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
furija :: Obzirom na enorman porast muskih udavaca, lezilebovića i puževa golaća koji osim tih petnaetak cm (i to prilicno izraubovanih, sumnjivog kvaliteta i sa vrlo neizvesnim rokom trajanja) ne donose nista više sa sobom, ideja da se miraz Zakonom regulise je vrlo primamljiv predlog.
A šta ćemo sa ženama, koje kako stare su sve ružnije i ružnije, a muškarci sve lepši i lepši? Pa o "visećim" grudima, raznim strijama i ostalim cellulitima...
A koliki je rok trajanja ženskih jajnika? O tome uopšte nećemo da govorimo...
Znači zakon bi sve to rešavao i regulisao i ja se u potpunosti slažem sa tobom...
A to bi značilo, da se super slažemo...
Slažeš ti mene, pa slažem ja tebe i na kraju, ako Bog da, lepo se "složimo"...
Mesrine- Moderator
@mesrine
Ma skroz se razumemo. Meni ako nesto i pocne da visi, nije strasno - nista od toga ne zavisi. Kad muskima pocne da visi e tu stupa na scenu Zakon. Ima da se pokojnik digne po sili Zakona i tacka. Inace nista od slaganja
Inace, svaki dan sve vise uvidjam kako si divan, pazljiv, emotivan.... skroz si savrsen.... Kako li samo odolevas naletima bezobraznih zena koje jurisaju da te iskoriste i upropaste? Pa... mora da ne postoji zena na svetu koja takvo bozije stvorenje ne bi pozelela Mora da je jako tesko biti tako savrsen u ovom izgubljenom i nesavrsenom svetu Valjda te to mnogo frustrira i utice ti pogubno na psihu
Ma skroz se razumemo. Meni ako nesto i pocne da visi, nije strasno - nista od toga ne zavisi. Kad muskima pocne da visi e tu stupa na scenu Zakon. Ima da se pokojnik digne po sili Zakona i tacka. Inace nista od slaganja
Inace, svaki dan sve vise uvidjam kako si divan, pazljiv, emotivan.... skroz si savrsen.... Kako li samo odolevas naletima bezobraznih zena koje jurisaju da te iskoriste i upropaste? Pa... mora da ne postoji zena na svetu koja takvo bozije stvorenje ne bi pozelela Mora da je jako tesko biti tako savrsen u ovom izgubljenom i nesavrsenom svetu Valjda te to mnogo frustrira i utice ti pogubno na psihu
furija- Prijatelj foruma
Miraz ostavljam doma. Nikad se ne zna kad cu pozeleti da se vratim.
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
furija ::@mesrine
Opet nisi odgovorila na temu. Ne znam zašto mi tol`ko pružaš pažnju , nisam tema ja ovde... Imaš moj " kutak " tamo ,pa piši do mile volje.
U pravu si , ne postoji žena na svetu koja mene ne bi poželela, a da nismo u srodstvu.
Ne frustrira me , jer nisam deo proseka , da jesam , to bi me mnogo bolelo.
Imaš li nešto da kažeš o mirazu, ili misliš da je bolje da ga nema ?
Mesrine- Moderator
Obozavam te, opet si briljantan!!!! Pa prosek i jeste zato da se sve pojedinacno sabere i podeli msm bas se zbunim kad sam oduseljena. Samo neki u prosek gledaju odozgo a neki odozdo, retki su na crti. Nemoj da si toliko uobrazen sto nisi imao srece da budes u proseku...
Pa odlika genijalaca je da nikad nista ni ne procitaju a kamo li shvate , valjda Napisala sam vec dva puta da sam za Zakon o mirazu i obrazlozila
Pa odlika genijalaca je da nikad nista ni ne procitaju a kamo li shvate , valjda Napisala sam vec dva puta da sam za Zakon o mirazu i obrazlozila
furija- Prijatelj foruma
furija ::Obozavam te, opet si briljantan!!!! Pa prosek i jeste zato da se sve pojedinacno sabere i podeli msm bas se zbunim kad sam oduseljena. Samo neki u prosek gledaju odozgo a neki odozdo, retki su na crti. Nemoj da si toliko uobrazen sto nisi imao srece da budes u proseku...
Slatka si, hvala na odgovorima.
Mesrine- Moderator
furija ::naOpaka ::
qq crni mesrine, pa shta cesh ti ondak?
pamet, lepotu il novce ?
Vrlo jednostavno, 'oče sve ono što on ima, al baš sve, sve...
Znači, neku u pubertetu da ga razume jer je i on pubertetlija, sudeći po razmišljanjima ima petnaestak godina maksimum, sem ako se ne zeki tj lupetucka- lupa zato što bi da se tucka a nema sa čim, kim, kako, gde itede.
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
Enna ::furija ::naOpaka ::
qq crni mesrine, pa shta cesh ti ondak?
pamet, lepotu il novce ?
Vrlo jednostavno, 'oče sve ono što on ima, al baš sve, sve...
Znači, neku u pubertetu da ga razume jer je i on pubertetlija, sudeći po razmišljanjima ima petnaestak godina maksimum, sem ako se ne zeki tj lupetucka- lupa zato što bi da se tucka a nema sa čim, kim, kako, gde itede.
Budi plemenita i širokroguda , kao i širokonoga, te daj da tuckam tebe. Bog će biti darežljiv prema tebi, što si učinila dobro delo...
Mesrine- Moderator
Nemojte molim vas da se svađate ko deca. Mesrine je jedan vrlo ozbiljan čovek koji voli život ali i šalu.
Ovo bi npr. mogao biti miraz, što da ne. Neke gospođe plate bog zna koliko eura da bi dostigle ovu punoću.
Ovo bi npr. mogao biti miraz, što da ne. Neke gospođe plate bog zna koliko eura da bi dostigle ovu punoću.
Poslednji izmenio Avramova dana Uto Okt 23, 2012 1:49 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалaм Давидов, 57.6)
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Ove tvoje nemaju cenu :W:
Marko- Administrator
- Broj poruka : 3102
Datum upisa : 27.03.2010
Da znaš da su me koštale tri sata a tražila sam emotikon autobus pre nego što sam putovala, i naleteh na njih. ::
Miraz je davnoprošlo vreme iliti pluskvamperfekt. Kada sam se udavala baba mi je spremila miraz, još uvek čuči neotpakovan.
Miraz je davnoprošlo vreme iliti pluskvamperfekt. Kada sam se udavala baba mi je spremila miraz, još uvek čuči neotpakovan.
Πάντα ῥεῖ
Čuvaš za sledeću priliku?
Marko- Administrator
- Broj poruka : 3102
Datum upisa : 27.03.2010
Ni prvi put se nisam udala zbog prilike pa neću ni drugi put osim ako nije devizni penzioner u poznim godinama. Motiv: sačuvajmo blago u majčici Srbiji.
Πάντα ῥεῖ
Meni se cini da ovde jos neki cuce neotpakovani.Avramova ::Kada sam se udavala baba mi je spremila miraz, još uvek čuči neotpakovan.
Um je samo sluga strasti...
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Bila mi je dovoljna samo ona...Onako luda i opicena...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Ja sam mom donela miraz, jojjj koliki je biiioooo malecki, Virgo intacta, neotpakovan.
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
Enna ::Ja sam mom donela miraz, jojjj koliki je biiioooo malecki, Virgo intacta, neotpakovan.
Znači za mene su ostale samo štikle ?
Ne pravim pitanje , ja sam skroman po prirodi. Može...
Mesrine- Moderator
logika ti nije na mestu jer bi se na taj nacin samo produbile ionako duboke razlike medju slojevima.Mesrine ::Nekada mi se nikako nije sviđala ta fora u vezi miraza. Ali,kako čovek stari,shvati da to i nije tako loše i da bi to trebalo uvrstiti u sledeći dnevni red svake skupštine na svetu.
Mislim da bi najzdravije bilo, uvesti miraz kao zakon. Recimo, devojka treba da se uda, mora da "donese" u miraz sve ono što ima momak.
Znači, želi milionera, mora da donese milione...
Ili,recimo, želi veliku kuću,dobar auto,mora to isto da "pruži"...
Samim tim, društvo bi bilo mnogo zdravije,živelo bi se bolje.
Na taj način bili bi zaštićeni mnogi,od mnogih...
Šta vi mislite o mirazu? Da li je to dobra stvar,ili ne?
Da li to treba vratiti na snagu,ili treba ići tol`ko daleko, te donetii zakon?
predbracni ugovor...podrzavas?
Peni Vajs- Član
- Broj poruka : 149
Datum upisa : 14.11.2012
:: gde ces vise....Enna ::Ja sam mom donela miraz, jojjj koliki je biiioooo malecki, Virgo intacta, neotpakovan.
Peni Vajs- Član
- Broj poruka : 149
Datum upisa : 14.11.2012
Mesrine ::Šta vi mislite o mirazu? Da li je to dobra stvar,ili ne?
Ja mislim da bi trebalo pitati Vasu Ladackog...
Sta misli o tome...
Vukota- Počasni član
- Broj poruka : 3854
Datum upisa : 06.01.2013
I treba...
I onda sve to oporezovati stostruko...
I onda sve to oporezovati stostruko...
Vukota- Počasni član
- Broj poruka : 3854
Datum upisa : 06.01.2013
Strana 2 od 2 • 1, 2