Ko je trenutno na forumu
Imamo 26 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 26 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Ја имам таленат!
+5
Vidra
digitalmandrak
Avramova
IceQueen
Fristajlo
9 posters
Strana 2 od 3
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Re: Ја имам таленат!
mmm, cula sam za ovu macu...
sad je slusam...
uuu, da je bacimo u neki klub...
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
Има је у "Фесту" у Земуну, бенд Jam Innovation. Ма права је сила. И ово што учествује у "Ја имам таленат" је само по себи довољна реклама, тако да и ако не победи, ништа не губи..
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Ja odavno nisam cuo bolji vokal...Ali stvarno
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
me too отпева тако лако нешто компликовано као да је кући под тушем.
А тек што волем ове расположене дебељуце па то ти је, види се да ужива на сцени и то сјајно преноси..
А тек што волем ове расположене дебељуце па то ти је, види се да ужива на сцени и то сјајно преноси..
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Овде је само показала технику, окретност; а шта може са гласом, ова песма је прилично танка...
Волео бих да је чујем у неким споријим ритмовима, како се сналази са Елом Фицџералд, Саром Вон, Махали Џексон...
Ово до сад- сјајно!
Волео бих да је чујем у неким споријим ритмовима, како се сналази са Елом Фицџералд, Саром Вон, Махали Џексон...
Ово до сад- сјајно!
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Fri,
nije bas kako bi ti hteo, ali...
nije bas kako bi ti hteo, ali...
Vidra- Legendarni član
Ово испаде тема о Бојани Стаменов...
Има тамо још сјајних, талентованих такмичара: ко је ваш фаворит за победу?
Има тамо још сјајних, талентованих такмичара: ко је ваш фаворит за победу?
Ево једног типично њеног начина извођења; врло "џези", оригинално, храбро и -мајсторски...
https://youtu.be/Ve-xwKYMGOw
https://youtu.be/Ve-xwKYMGOw
Moram da priznam da uopste ne gledam nista na nasoj televiziji, ali svakog jutra pijem kafu sa onima koji svasta -nesto gledaju, i secam se da su je pomenuli, te zbog toga sada mogu da diskutujem sa vama.Fristajlo ::Ово испаде тема о Бојани Стаменов...
Vidra- Legendarni član
https://youtu.be/umyxpYciaH4
А ово преслатко магаре има 11 година!?
Мртва- 'ладна, без треме, преслатка...
А ово преслатко магаре има 11 година!?
Мртва- 'ладна, без треме, преслатка...
А ова мала се није пласирала у финале; изабрало погрешну песму за полуфинале, лоше извела, а слушајте шта уме (11 година!!!)
a sto joj nisu izabrali dobru pesmu?
da nije sve to vec izrezirano unapred?
Vidra- Legendarni član
Није изрежирано; просто, девојчицу није имао ко да саветује, долази из потпуно обичне породице. Мало је и намћорић, и -погрешила...
Нема везе, има глас на којем треба радити; само јој треба ментор...
Нема везе, има глас на којем треба радити; само јој треба ментор...
Juuuu, što je malecka opasna
Šteta što nije prošla...nisam gledala epizode sa njom...
Šteta što nije prošla...nisam gledala epizode sa njom...
IceQueen- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7570
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 40
Јесте, сјајна је... Овај снимак је из првог круга, а у полуфиналу је заиста подбацила; превише захтевна песма, трема, при том су их учили и да глуматају, ђускају, сценски наступ- погубило се дете...
Imam talenat da ne mogu čitat Fria otkad piše na ćirilici.
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37
Ako se vraćaš, za tebe ću da pišem latinicom...Lila ::Imam talenat da ne mogu čitat Fria otkad piše na ćirilici.
E ako je tako, vrnem se
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37
Fri, pazi kad mi je Ema bila favorit...otvorio si mi oči
Ona ipak bila u finalu, si se ti nešto zZzz da ona nije prošla ili :hulahop: Ipak je onda prošla kad je upraskala...mislim očigledno.
Ste gledali finale sinoć i jeste li zadovaoljni pobednikom, tj. pobednicima?
Ja sam pratila ne baš od početka do kraja, al dobar deo sam uhvatila.
Ona ipak bila u finalu, si se ti nešto zZzz da ona nije prošla ili :hulahop: Ipak je onda prošla kad je upraskala...mislim očigledno.
Ste gledali finale sinoć i jeste li zadovaoljni pobednikom, tj. pobednicima?
Ja sam pratila ne baš od početka do kraja, al dobar deo sam uhvatila.
Победили брат и сестра, гусларка и хармоникаш. Деца су стварно чудесно талентована, оригинална и победа је без мрље. мало ме чуди да су добили највише гласова, али, добро...
Нишлија се мало зезнуо са белкантом; уместо да нас све почисти са неком сјајном аријом из опере, он скренуо у комерцијалу, али- недовољно. При том- мало је и- грешио...
Она шећерлема из Вршца није могла да победи на слаткоћу, које има за целу Кину и Индију; друга је- пуна капа.
Жао ми је Бојане Стаменов, по мало; четврта, иако је била глатко најбоља у извођењу у финалу. Ионако тешку нумеру Арете Френклин додатно је закомпликовала и извела- савршено... Али, нема зиме за њу- та је сад звездетина.
Српска Едит Пјаф је била под тремом, и подбацила- била је пета. Али, она тек треба да схвати колико нам је свима ушла под кожу; у свету нема никог, ко би данас, са њеним годинама, могао оно што она уме. Мало ли је? ::
Лепо је било видети све оно синоћ; колико талентованих, сјајних уметника имамо, а онда пратимо риалити идиоте?
Не ваља народ, па то ти је...
Нишлија се мало зезнуо са белкантом; уместо да нас све почисти са неком сјајном аријом из опере, он скренуо у комерцијалу, али- недовољно. При том- мало је и- грешио...
Она шећерлема из Вршца није могла да победи на слаткоћу, које има за целу Кину и Индију; друга је- пуна капа.
Жао ми је Бојане Стаменов, по мало; четврта, иако је била глатко најбоља у извођењу у финалу. Ионако тешку нумеру Арете Френклин додатно је закомпликовала и извела- савршено... Али, нема зиме за њу- та је сад звездетина.
Српска Едит Пјаф је била под тремом, и подбацила- била је пета. Али, она тек треба да схвати колико нам је свима ушла под кожу; у свету нема никог, ко би данас, са њеним годинама, могао оно што она уме. Мало ли је? ::
Лепо је било видети све оно синоћ; колико талентованих, сјајних уметника имамо, а онда пратимо риалити идиоте?
Не ваља народ, па то ти је...
Kakv rezime Fri I tebe da vidimo u Talentu
Ma da, za Bojanu nema frke, ona je dobila dobru reklamu, tako da se ne brinem uopšte za nju, ali mogu reći da sam se iznenadila kad sam videla njenu poziciju...očekivala sam da bude, ako ne prva, u prva tri mesta.
A i Ema i Katarina (Edit) su bile bolje u prvom izvodjenju, kad smo ih prvi put videli. Inače, iako mi je Ema bila favorit, nisam očekivala da bude medju prvima...recimo o nekom petom mestu sam razmišljala. Al super...
Ovo dvoje prvaka su stvarno nesvakidašnji spoj, nešto novo, zanimljivo, i ja sam pretpostavljala da će prvi biti oni ili Bojana...mada sam to više za Bojanu očekivala.
Ali ona mala balerinica, onaj zvrk, što me iznervira...preslatko dete, preslatko, ona faca devojcice-devojke, ma šećer...al dok ne otvori usta Mnogo bre mala priča za svoje godine
Ma da, za Bojanu nema frke, ona je dobila dobru reklamu, tako da se ne brinem uopšte za nju, ali mogu reći da sam se iznenadila kad sam videla njenu poziciju...očekivala sam da bude, ako ne prva, u prva tri mesta.
A i Ema i Katarina (Edit) su bile bolje u prvom izvodjenju, kad smo ih prvi put videli. Inače, iako mi je Ema bila favorit, nisam očekivala da bude medju prvima...recimo o nekom petom mestu sam razmišljala. Al super...
Ovo dvoje prvaka su stvarno nesvakidašnji spoj, nešto novo, zanimljivo, i ja sam pretpostavljala da će prvi biti oni ili Bojana...mada sam to više za Bojanu očekivala.
Ali ona mala balerinica, onaj zvrk, što me iznervira...preslatko dete, preslatko, ona faca devojcice-devojke, ma šećer...al dok ne otvori usta Mnogo bre mala priča za svoje godine
IceQueen ::
Ма, цурица је медена, пусти дете... :: Набубали је матори да тако трућа, видиш да је и Тасовац зезао (то си нам већ рекла у полуфиналу... :: )
А дете је као чигра, да не верујеш очима шта уме и ради...
Иначе, мала је другарица моје сестричине; видео сам је у НС, меље к'о трофазни млин... ::
Ne sumnjam
Ja bila te sreće da gledam baš to polufinale, tako da kad progovori sinoć ne bi mi dobro u momentu
Al fino je on preseče, tako da se sve dobro završilo
Ja bila te sreće da gledam baš to polufinale, tako da kad progovori sinoć ne bi mi dobro u momentu
Al fino je on preseče, tako da se sve dobro završilo
Сва је таква; енергије к'о Ђердап, не може да се сврти у месту. Али, упишам се кад је видим како несвесно увежбава поше, како стоји онако ушинуто, балетски, чеше се ногом иза ува, а- нормално, паметно и неисфолирано- дете.
Да је поједеш...
Да је поједеш...
Moze li link, ne znam sta da trazim. Hvala unapred.
____________________________________________________________________________________
Πάντα ῥεῖ
Метнуше замку ногама мојим и стегоше душу моју,
ископаше преда мном јаму и сами падоше у њу. (Псалaм Давидов, 57.6)
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Strana 2 od 3 • 1, 2, 3
Strana 2 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ned Nov 24, 2024 7:38 am od andjeo01
» Šta trenutno slušate?
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra