Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 129 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 129 Gosta :: 1 Provajder

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Sudbina! Da li se od nje moze pobeci?

+19
Time
Johnny-Azra
Miško
madam mim
Batista
Lilith
furija
Mojra
RINGE
Avramova
digitalmandrak
svejedno
L2
Dragana
Orhideja
cat09
Bass
IMHO
Istina ex Natasha
23 posters

Strana 9 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Ići dole

Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 Empty Re: Sudbina! Da li se od nje moze pobeci?

Počalji od Avramova Pon Maj 19, 2014 12:47 pm

Lilith ::  najlakše je svaliti krivicu za svoju nesposobnost, ili strah, ili neuspehe na nekoga ili nešto drugo.

Upravo o tome sam tupila u par postova kako se neuspeh pripisuje sudbini odričući se odgovornosti, a život nam pruža šansu da biramo. Pa daj da naučimo da biramo pa ako ne uspemo, priznajmo sami sebi da smo pogrešno birali.

Dodatak:

O drugarici koja tumači horoskop i to navodno dobro: Po njoj, do sada sam se trebala dva puta udati, dva puta razvesti, tri puta preseliti, sto puta zaljubiti, jednom srećno, 90 puta "nesrećno". Po njoj nemam realan odnos prema novcu (?!). Kada je pitam šta to znači, krene sa terminologijom koju verovano ni sama ne razume ili makar kako termine slaže u rečenicu. Po njoj sam trebala da budem u tri lepe, a ja sam još uvek ovde.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 Empty Re: Sudbina! Da li se od nje moze pobeci?

Počalji od Lilith Pon Maj 19, 2014 1:10 pm

Avramova ::

Upravo o tome sam tupila u par postova kako se neuspeh pripisuje sudbini odričući se odgovornosti, a život nam pruža šansu da biramo. Pa daj da naučimo da biramo pa ako ne uspemo, priznajmo sami sebi da smo pogrešno birali.

Dodatak:

O drugarici koja tumači horoskop i to navodno dobro: Po njoj, do sada sam se trebala dva puta udati, dva puta razvesti, tri puta preseliti, sto puta zaljubiti, jednom srećno, 90 puta "nesrećno". Po njoj nemam realan odnos prema novcu (?!). Kada je pitam šta to znači, krene sa terminologijom koju verovano ni sama ne razume ili makar kako termine slaže u rečenicu. Po njoj sam trebala da budem u tri lepe, a ja sam još uvek ovde.

astrologija može da posluži kao neka vrsta zabave, pa ajd i pomagala... ali ne više od toga.
astrolog bi trebao samo reći koje su ti trenutne ne/mogućnosti, kada su dobri, odnosno loši periodi, u kom periodu će se, ili neće pružati šanse na nekom polju... i ništa više od toga.
simbolika je uvek višestruka, tako da se ne može ništa tvrditi sa sigurnošću... kada se nešto već dogodi može se zavrteti natal i eventualno tražiti šta je do toga moglo dovesti, sve van tih okvira može biti potpuno pogrešno protumačeno, unapred... a to je prevelika odgovornost za onoga koji tumači, ako uopšte ima neki osećaj odgovornosti.[/quote]
Lilith
Lilith
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3325
Datum upisa : 02.12.2013

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lilith Pon Maj 19, 2014 1:12 pm

Konkubinac ::a sto se tice karaktera, znas sta mozes sa njim da uradis, jer ja nisam sisa da kazem da odem pa da se vratim sa klonom  izmenim nacin pisanja pa pocepane svesti pocnem da glumim nesto sto nisam i zayebavam okolinu...

ja sam upravo ono sto napisem i zato ljudi koji imaju bilo kakvu percepciju vezanu za kreativno vole da ponekad procitaju neku moju "baronisanu nebulozu".

ako si već krenuo negde, ne bih te više zadržavala. Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 2979583794
Lilith
Lilith
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Konkubinac Sre Maj 21, 2014 4:26 am

Lilith ::
Konkubinac ::a sto se tice karaktera, znas sta mozes sa njim da uradis, jer ja nisam sisa da kazem da odem pa da se vratim sa klonom  izmenim nacin pisanja pa pocepane svesti pocnem da glumim nesto sto nisam i zayebavam okolinu...

ja sam upravo ono sto napisem i zato ljudi koji imaju bilo kakvu percepciju vezanu za kreativno vole da ponekad procitaju neku moju "baronisanu nebulozu".

ako si već krenuo negde, ne bih te više zadržavala. Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 2979583794

primitivna digresija u formi nedostajuceg argumenta samo potvrdjuje napisano  Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 1179806630 
Konkubinac
Konkubinac
Član
Član

Broj poruka : 389
Datum upisa : 11.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lilith Čet Maj 22, 2014 11:52 am

Konkubinac ::

primitivna digresija u formi nedostajuceg argumenta samo potvrdjuje napisano  Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 1179806630 

napisano nisam čitala tako da znaš da ne moraš više da se trudiš, niti ću čitati nebuloze koje prosipaš.
.
lagati ovde da umireš i tražiti pažnju na svaki mogući način nije normalno... dodatno jurcanje za mnom samo upotpunjuje sliku. pun mi je q toga da me pratiš na svaki forum na koji odem.
leči se, ybt.

i ako si rekao da odlaziš, budi karaker bar jednom u životu.
Lilith
Lilith
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Miško Čet Maj 22, 2014 1:52 pm

furija ::Ako je sudbina sve unapred isplanirala, hajde da sednemo i sacekamo da se ispuni  Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 479116528 Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 479116528 
Sedi i čekaj, sigurno će da se ispuni. Ja dajem svoj doktorski potpis...

p.s. " Sva nauka i moderno doba
        mrtvu glavu ne diže iz groba"
Miško
Miško
Počasni član
Počasni član

Broj poruka : 1976
Datum upisa : 19.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od furija Čet Maj 22, 2014 5:34 pm

Ako se moze reci da je smrt = sudbina, samo u tom slucaju sudbina postoji i jako je izvesna  Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 4027700691  Ja licno nisam ubedjena da su rodjenje, zivot i smrt stvar sudbine. Naravno, svako ima neka svoja vidjenja i shvatanja.... Jedina stvar kojom sam sokirana je ta koliko ljudi koji se deklarisu kao pravoslavni verujuci - veruje u sudbinu.
furija
furija
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Čet Maj 22, 2014 5:38 pm

Nisu to vernici.

furija ::Ako se moze reci da je smrt = sudbina, samo u tom slucaju sudbina postoji i jako je izvesna  Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 4027700691 

Baš zato što je smrt jedina izvesna ponajmanje je sudbina, ali suđena jeste.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Konkubinac Pet Maj 23, 2014 10:17 pm

furija ::Ako se moze reci da je smrt = sudbina, samo u tom slucaju sudbina postoji i jako je izvesna  Sudbina! Da li se od nje moze pobeci? - Page 9 4027700691  Ja licno nisam ubedjena da su rodjenje, zivot i smrt stvar sudbine. Naravno, svako ima neka svoja vidjenja i shvatanja.... Jedina stvar kojom sam sokirana je ta koliko ljudi koji se deklarisu kao pravoslavni verujuci - veruje u sudbinu.

otkud ti ideja da sam ja pravoslavni vernik... to sto postujem pravoslavlje i ne dozvoljavam da se po njemu pljuje ne znaci da prihvatam sve principe koje ono propoveda....

budista sam ako te bas zanima.... i to okoreli, od 27 godine kad sam isao na katmandu...sve se prelomilo u meni od tad... posle sam ustanovio preko jedne zene koja je jako pametna i zna sta je ko bio u proslim zivotima da imam i te kako veze bas sa mestom na kom sam igrom slucaja otisao slucajno...preciznije profesionalno.

naravno nije znala ni da sam bio tamo ni sta sam tamo doziveo, jednostavno je kroz jednu sugestivnu igru ako bih mogao tako da je nazovem posle tri sata razgovora, njenih pitanja i mojih odgovora dosla do sustine bez da sm morao da padam u trans jer sam u stanju da trans izazovem sam u sebi bez gubljenja svesti... posle mi je odala priznanje da sa tako komplaksnim covekom nikad nije komunicirala i da mi uopste ne zavidi na onome sta duhovno sve prezivljavam... takodje je rekla da necu, ili da cu jako tesko naci zenu mog kova da i ako je nadjem prepoznacu je odmah, ali uopste nece biti ono sto ja mislim da zena treba da nosi u sebi vec sve suprotno... i tako je bilo... trebalo mi je da razorim brak da bi shvatio istinu njenih reci.

tolko, ali ima jos jako jako puno sto ne bi verovali...
Konkubinac
Konkubinac
Član
Član

Broj poruka : 389
Datum upisa : 11.05.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 9 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu