Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 102 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 102 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Kako treba da se ponasa muz u braku?

+23
Dragana
Anhelito
digitalmandrak
Mastifal
SKY RAPTOR
Fraya
Balonero
Avramova
L2
Arwen Evenstar
Johnny-Azra
Vrdalama
Fristajlo
Orhideja
cvjeticanin
Зорица
laza
ostensibly
Lila
Vidra
cat09
Prepoznatljiva
drdoktor
27 posters

Strana 2 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Ići dole

Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 Empty Re: Kako treba da se ponasa muz u braku?

Počalji od Vrdalama Uto Maj 18, 2010 3:58 pm

Muz treba da:

Ide na utakmice sa prijateljima
Ide na pecanje
ima svoj hobi
Zadrzi platu za sebe
Vozi auto
Gleda program na televiziji
Posle rucka da ustane od stola i ne smeta zeni dok sprema po kuhinji
Jednom mesecno da joj napravi inventar po ormanu sa stvarima i cipelarniku
Da insistira na tome da zena podize dasku na wc solji posle obavljanja nuzde
....nastavice se
Vrdalama
Vrdalama
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3139
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 Empty Re: Kako treba da se ponasa muz u braku?

Počalji od Johnny-Azra Uto Maj 18, 2010 4:10 pm

Normalno... Smile
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ostensibly Uto Maj 18, 2010 10:05 pm

Kada ozenjen muskarac ima slobodan radni dan, on onda odvede dete u skolu, popije kafu, opere i osusi ves, usisa kucu i obrise prasinu, skuva rucak, opere sudove, ode u kupovinu i sem svega neophodnog obraduje svoju bolju polovinu jednom lepom haljinom i tasnom i pocne da pravi police koje je rekao da ce napraviti.
Dosta vala... za jedan dan... i to do poslepodneva...

a sebi kao slucajno kupi novi cirkular... Ne moze starim nove police.. pa jel tako...

Iiiiii... doceka zenu sa podignutim...
ostensibly
ostensibly
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 951
Datum upisa : 15.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Pet Jun 04, 2010 9:56 am

laza ::Prvi korak je da naučite da slušate. Ne samo šta Vaša supruga ima da kaže, već i njeno ponašanje. Žene su osetljivije u mnogim stvarima od muškaraca,ali daju vrlo dobre signale. Na Vama je da otkrijete šta aludiraju i šta žele.
Opušteno,pravila neme vi ih stvarate sami....

Bravo Lazo, ko zna zna...
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ostensibly Pet Jun 04, 2010 3:28 pm

laza ::Prvi korak je da naučite da slušate. Ne samo šta Vaša supruga ima da kaže, već i njeno ponašanje. Žene su osetljivije u mnogim stvarima od muškaraca,ali daju vrlo dobre signale. Na Vama je da otkrijete šta aludiraju i šta žele.
Opušteno,pravila neme vi ih stvarate sami....

Ako kaze: Jao vidi sto su prljavi prozori, u stvari misli...Operi prozore i kupi nove zavese... Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 441346 i dodji da se malo.... mrmrmrmmmmm Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 197741
ostensibly
ostensibly
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 951
Datum upisa : 15.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Arwen Evenstar Ned Jun 06, 2010 3:43 pm

Ja znam kako ne treba da se ponasa.
Ne treba da bude samozivi, razmazeni i sebicni gad.
Arwen Evenstar
Arwen Evenstar
Super član
Super član

Broj poruka : 6383
Datum upisa : 31.03.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Ned Jun 06, 2010 3:51 pm

Treba da se ponaša tako da ga boli k...c za sve.,a da familija ne trpi zbog toga.. :hipi:
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Sre Jul 07, 2010 8:54 pm

Tema "Kako treba da se ponaša muž u braku?"

Odgovor: Da sluša ženu i biće sve dobro.
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Sre Jul 07, 2010 9:06 pm

Dakle stvarno imate MILION TEMA ....da neko ne odgovori ne bih ni znala .
Treba da bude onakav kakav jeste ..od samog pocetka da bi se na vreme moglo utvrditi ko je kakav.Ako dvoje uspeju da usaglase odnose ,tim bolje po njih , ako ne ....zna se ...Nista ono trebao bi ovo, trebala bi ono.Takvi kakvi smo. :zongler:
L2
L2
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2748
Datum upisa : 14.06.2010
Godina : 72

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jul 07, 2010 9:22 pm

Vrdalama ::
....nastavice se

Dok ti ne nastaviš, ja ću:

Ide na utakmice sa prijateljima

Dok je ona sa svojim drušvom u nekom pabu

Ide na pecanje

Samo pod uslovom da se vrati sa dobrim ulovom

ima svoj hobi

Pod uslovom da ne zanemri kućne obaveze

Zadrzi platu za sebe

I ona svoju za sebe

Vozi auto

A ona da se vozi taksijem

Gleda program na televiziji

Pod uslovom da obezbedi TV prijemnik samo za nju

Posle rucka da ustane od stola i ne smeta zeni dok sprema po kuhinji

Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 1369909122

Jednom mesecno da joj napravi inventar po ormanu sa stvarima i cipelarniku

Nikako, čak ni ako joj je sve on kupio

Da insistira na tome da zena podize dasku na wc solji posle obavljanja nuzde

A onda ga ona lepo ostavi nekoj drugoj i odleprša u poznatom joj pravcu... Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 3642151539

Nastaviće se

Poslednji izmenio Avramova dana Pon Jul 12, 2010 7:45 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : ispravljen smajli)
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Balonero Sre Jul 07, 2010 9:48 pm

Nema tu pravila, svako ima svoje standarde. Moje je da joj ne dam razlog da zažali što se udala za mene i od nje očekujem isto.
Kad su ljudi razumni posao se lepo raspodeli. Sećam se koliko je insistirala da idemo zajedno u velike nabavke, tobož ja se neću snaći sam. Jednom oko ponoći kad sam bio besposlen odem u Tempo i pokupujem sve što je trebalo. Otad više nema govora o zajedničkim odlascima u nabavke, lepo sam joj skinuo jednu bedu s vrata. Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 427239
Balonero
Balonero
Član
Član

Broj poruka : 482
Datum upisa : 05.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Čet Jul 08, 2010 10:06 am

Balonero :: Otad više nema govora o zajedničkim odlascima u nabavke, lepo sam joj skinuo jednu bedu s vrata. Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 427239

Jesi li siguran da nisi pogrešio jer žene inače obožavaju kupovinu. Razmisli. Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 2945899434
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Sub Jul 31, 2010 10:47 pm

Avramova ::Jesi li siguran da nisi pogrešio jer žene inače obožavaju kupovinu. Razmisli. Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 2945899434

A možda čovjek misli da je on bolji u kupovini. Inače muškarci kupuju samo ono što znaju da je već bilo u kući, ništa novo neće kupiti sem preparata za kozmetiku i to samo ako skontaju da su neki jeftiniji od onih koje kupuje supruga.
Žena je domaćica i ona najbolje zna šta kući treba, još samo fali da muškarci krenu u kupovine i oduzmu još malo te ljepote kad vršljaš po prodavnicama i između polica.
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fraya Sub Jul 31, 2010 11:26 pm

Ja bih volela da imam takvog muza kao sto je Balonero.

Doduse, samo uslovno, i samo u vezi ove kupovine.

Mene uzasno zamara tumaranje po supermarketu,postajem i neprijatna, a i agresivna,
zato bi mi jako odgovaralo da moj coJek to lepo odradi. Ali je moj coJek neodlucan,
cak i kada se o hlebu radi i uvek ja moram da budem prisutna.

Inace ,obozavam shoping, ali to je duga prica,nema veze sa muskarcima.
Fraya
Fraya
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2139
Datum upisa : 19.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Balonero Sub Jul 31, 2010 11:51 pm

Pogrešno si me shvatila, Avramova. Suština je otprilike u ovom što je napisala Fraya.
Moja žena obožava šoping, švrljanje po tržnim centrima sa drugaricama, antikvarnice, buvljak, Kineze itd. Ali velike nabavke (deterdžent, omekšivač, mineralna voda, hrana i slično) su joj dosadna obaveza i tu sam lepo uskočio. Pravi muž iz naslova! Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 778289
Balonero
Balonero
Član
Član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Ned Avg 01, 2010 12:01 am

Ok, sada si mi pojasnio. Mene npr. relaksira odlazak na pijacu. Ništa lepše od tezgi prepunih povrća i voća u svim bojama. Na pijaci imam puno prijatelja što preprodavaca, što seljaka.

U kupovinu odlazim isključivo sama i niko mi nije potreban za sugestiju osim malog ogledalceta da se vidim i straga. Ovo kada je garederoba u pitanju dok za krupnije stvari volim dogovor.

Moj muž bi mogao da uživa, a jedini zadatak bi mu bio da idemo zajedno autom, i da me sačeka.

Šta li bi rekla tvoja supruga?
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Balonero Ned Avg 01, 2010 12:07 am

Moja supruga vikendom voli da urani na pijac, da ponese fotić, ili ako zaboravi, tu je mobilni i da slika razno cveće onako na gomili, dok ga još nisu raspakovali. To je prava strast i tu sam ja ili bilo ko drugi potpuno suvišan.
Ali volim da je gledam izdaleka, i naravno, moram da pokupujem voćke, povrćke i sve što treba.
Balonero
Balonero
Član
Član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Ned Avg 01, 2010 12:15 am

Romantik čak i na pijaci. Lepo. Imaš srećnicu kraj sebe.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKY RAPTOR Ned Avg 01, 2010 12:25 am

Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 441346 To kralju,kao voli da gleda iz daleka,samo ne reče šta, Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 624403 volim i ja nerandže no trpim,hahaha,ali Romantik uvek Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 194491
SKY RAPTOR
SKY RAPTOR
Član
Član

Broj poruka : 277
Datum upisa : 31.07.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Ned Avg 01, 2010 12:34 am

Pristojno Question
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mastifal Ned Avg 01, 2010 11:25 am

Fer i demokratski,uz puno postovanje prava suprotne strane,cak i na svoju stetu jer samo tako se moze postici kompromis Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 3137150671
Mastifal
Mastifal
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1568
Datum upisa : 18.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKY RAPTOR Ned Avg 01, 2010 12:17 pm

A što se ne bi brak ponašau u mužu Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 224227
SKY RAPTOR
SKY RAPTOR
Član
Član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Ned Avg 01, 2010 12:19 pm

Mastifal ::Fer i demokratski,uz puno postovanje prava suprotne strane,cak i na svoju stetu jer samo tako se moze postici kompromis Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 3137150671
Ono od pre je bilo lepse,ali i ovo je dobro. :albino:
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mastifal Ned Avg 01, 2010 12:23 pm

Treba biti ko Cezar pa da brak opstane dve i po hiljade godina... Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 3137150671
Mastifal
Mastifal
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1568
Datum upisa : 18.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKY RAPTOR Ned Avg 01, 2010 12:24 pm

Ma samo treba da prihvati sve njene mane,to je to. Kako treba da se ponasa muz  u braku? - Page 2 427239
SKY RAPTOR
SKY RAPTOR
Član
Član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 4 Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu