Ko je trenutno na forumu
Imamo 144 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 144 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Lepi muškarci prolaze kroz grad
+3
Klaudije
laza
Avramova
7 posters
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Lepi muškarci prolaze kroz grad
Iceman ::Avramova ::Sada je već jasno oko stava ali kompromis, šta je s njim? O tome možemo na drugoj temi nekom drugom prilikom.
Oće žena da neko lupi šakom o astal.
Bravo !
Upravo to...da se zna ko je muško a ko žensko,a ne da bude ko neka slinica malena
Dart- Banovan
- Broj poruka : 361
Datum upisa : 18.10.2016
Znači bez agresije ništa. Ne dopada mi se vaš stav po pitanju muško-ženskih odnosa. Umesto da lupa šakom o sto neka muškost pokazuje na drugačiji način. Znam da je lupanje šakom simbolika ali po malo govori o želji muškarca za dominacijom kada nema čime drugim dominirati što i nije nužno niti se dešava kod muškaraca sa zaista dobrim stavom.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Simbolika , da...Ja volim dominantne muškarce. To nema veze sa agresijom.
Dart- Banovan
Avramova ::Znači bez agresije ništa. Ne dopada mi se vaš stav po pitanju muško-ženskih odnosa. Umesto da lupa šakom o sto neka muškost pokazuje na drugačiji način. Znam da je lupanje šakom simbolika ali po malo govori o želji muškarca za dominacijom kada nema čime drugim dominirati što i nije nužno niti se dešava kod muškaraca sa zaista dobrim stavom.
Da. A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.
Iceman- Profi član
- Broj poruka : 2164
Datum upisa : 12.08.2015
Muškarac i treba da bude dominantniji od žene, to je prirodno stanje stvari...Šta će mi papučar ?
Dart- Banovan
Lupanje šakom o sto, dominantnost isključuje agresiju, papučar, mrmot i slično. Niste mi jasni.
Sada da razglabamo o ulogama muškarca i žene u zajedničkom životu stvarno je suvišno, nismo deca. Kako ko voli neka izvoli, a ja ne volim da mi niko lupa šakom od sto i pokazuje muške zube. Ja želim harmoniju i sklad naših duša.
Sada da razglabamo o ulogama muškarca i žene u zajedničkom životu stvarno je suvišno, nismo deca. Kako ko voli neka izvoli, a ja ne volim da mi niko lupa šakom od sto i pokazuje muške zube. Ja želim harmoniju i sklad naših duša.
Biti dominantan ne mora da znači da mora biti agresivan. Nisam rekla grubijan , već dominantan. Razlika je bitna.
Dart- Banovan
Kod nekoga agresija stvara dominaciju, različiti smo pa je logično. Ne mislim da jedan mora biti dominantan pa iako jeste u nečemu, nije u svemu a ako je potpuno dominantan, a drugoj strani to odgovara, onda je u pitanju submisivna osoba.
Nigde nisam napisala da dominacija podrazumeva agresiju ali nije isključena kod nekog procenta.
Dart ::Biti dominantan ne mora da znači da mora biti agresivan. Nisam rekla grubijan , već dominantan. Razlika je bitna.
Nigde nisam napisala da dominacija podrazumeva agresiju ali nije isključena kod nekog procenta.
Dart ::Biti dominantan ne mora da znači da mora biti agresivan. Nisam rekla grubijan , već dominantan. Razlika je bitna.
Ne postoji dominacija bez agresivnosti...
Marko Kraljević dokazao, nauka potvrdila...
Klaudije- Profi član
- Broj poruka : 1054
Datum upisa : 28.09.2016
Agresija ne podrazumeva samo fizičko maltretiranje bez obzira što reč "agresija" asocira na to. Agresivno se može pričati, jesti, hodati itd. itd.
"AGRESIJA
(lat. agressio=napad) Postupak kojim se namerno ili nenamerno nekom objektu (osobi, živom biću ili predmetu) nanosi povreda (fizička, psihička ili moralna), odnosno, šteta, ili se objekat uništava. Po svojoj vrsti, a. može biti verbalna ili neverbalna, individualna ili koletktivna, svesna ili nesvesna itd. Adler smatra da je agresija izraz težnje za moći, a Frojd nagona smrti."
PSIHOEDUKACIJA, web sajt Danijela Živančević, spec. psiholog savetovanja, Psihopolis institut
"AGRESIJA
(lat. agressio=napad) Postupak kojim se namerno ili nenamerno nekom objektu (osobi, živom biću ili predmetu) nanosi povreda (fizička, psihička ili moralna), odnosno, šteta, ili se objekat uništava. Po svojoj vrsti, a. može biti verbalna ili neverbalna, individualna ili koletktivna, svesna ili nesvesna itd. Adler smatra da je agresija izraz težnje za moći, a Frojd nagona smrti."
PSIHOEDUKACIJA, web sajt Danijela Živančević, spec. psiholog savetovanja, Psihopolis institut
I za kraj... jedan s bradom i odgovarajućim stilom
madam mim- Profi član
- Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014
Jao Mim, ne da si odabralamadam mim ::
P.S. Kapa manje više, rado bih mu je oduvala.
Evo mog izbora za danas
Od vrata to pete sve za 10. Mogu i brada i kosa ali su sekundarni kada je moj izbor u pitanju. Važno je da ima u glavi ali ne i na glavi.
Sliku sam zbog psa postavio,mada i momak lepo izgleda
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Mimicin biciklista i tvoj sa psom, odlično.
Žene vole oficire
Žene vole oficire
Poslednji izmenio Avramova dana Pet Nov 18, 2016 5:25 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : "vratila" tita lol)
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Lepe žene prolaze kroz grad
» Rim - vjecni grad
» Grad u pjesmi...
» Grad Male sirene
» Najlepši grad na svetu?
» Rim - vjecni grad
» Grad u pjesmi...