Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 106 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 106 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Kako biti normalan u nenormalnom društvu?

+8
Gospodja ministarka
Istina
Johny Bravo
Bela_golubica
Photographer*
madam mim
Mesrine
Avramova
12 posters

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Ići dole

Kako biti normalan u nenormalnom društvu? Empty Kako biti normalan u nenormalnom društvu?

Počalji od Avramova Sre Jul 20, 2016 7:01 pm

Kako vama ide vaš životni performans?

Pišite kako god želite i kada god poželite.  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 2682051804

Naslov preuzet sa teme

Poslednji izmenio Avramova dana Čet Jul 21, 2016 10:07 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Kako biti normalan u nenormalnom društvu? Empty Re: Kako biti normalan u nenormalnom društvu?

Počalji od Bela_golubica Sre Jul 20, 2016 7:45 pm

Jedan moj mali recept na zadatu temu  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3603980482

Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3e5c41f5ab8ed32e428ccc5baa61b0e2

Kako biti normalan u nenormalnom društvu? HKdk1VZr7tbVBUi861nqbuMH

SMISAO ~ Na moj način, jedan od ~

Život je putovanje, traganje, nalaženje, vraćanje...

Tragajući, a pravaca je najviše tada, tako jednom (uvek u pravo i na vreme) i svaki put kao upravo otkriveno, pronađoh posebno mesto

prepoznah ga po detaljima, koje ceo život želim i osetih da će mi činiti dobro.

~ Dan je mirisan , divno dug

Miris cveća u žardinjerama i malim ljupkim saksijama.

Visoka stabla platana i lipa, miris cveta u junu, hlad u julu...

Žagor uličnih prodavaca i tišina slikara.

Stare gradske kuće, osvežene fasade, žute i bele. Trag prošlog veka.

Ručak u bašti male vile, pod belim skupljenim tkaninama i na belim stoljnacima ~ sve bez sjaja luksuza.

Jednostavnost  je ponovo pobedila.

Moje mesto povratka.

Neka to bude moj Pariz

~ zaista nije važno ime...
Bela_golubica
Bela_golubica
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1607
Datum upisa : 21.04.2016

Nazad na vrh Ići dole

Kako biti normalan u nenormalnom društvu? Empty Re: Kako biti normalan u nenormalnom društvu?

Počalji od Avramova Sre Jul 20, 2016 7:51 pm

Bela_golubica :: Neka to bude moj Pariz

~ zaista nije važno ime...

Zaista, sasvim je nevažno ime. Lepo si pisala Gugutkice. Sada ću da ćutim dok se ne javi impuls da se nadovežem.  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3603980482
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bela_golubica Sre Jul 20, 2016 7:56 pm

Hhehheeh važi...  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3603980482
Bela_golubica
Bela_golubica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jul 20, 2016 8:17 pm

Tvoj foto prilog me je podsetio na Pariz. Tako bih ponovo da odem a verujem da bih čim dođem još brže poželela da se vratim.

A dobri su makronen keksići i koštaju papreno. Imam recept ali mi se ne da praviti.

Možda bi bilo dobro da se zapitamo ko je od nas kompatibilan sa nenormalnim svetom? Meni se čini da sam normalna a opet, kada me vidi neka (uglavnom neka pa zato ona), verujem da bi mi sasula sodu u oči samo zbog toga što nemam suknju kao što je njena). Ma da...  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 1369909122 Bolje je da se  zaustavim. Nije ovo pravi impuls da bih nastavila u istom ritmu.

(nešto sa mojim mišem nije u redu, čim ga ne pomeram on se ukoči  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3486417944 )
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bela_golubica Sre Jul 20, 2016 8:37 pm

Mila moja, kad vidim šta je danas  normalno, ja sam srećna da sam "nenormalna".
I istina je to što kažeš, sve je danas puno sujete i mediokriteta.
Svi iz nekog razloga žele da se uklope u sredinu što se svega tiče, ne daj Boože da štrčiš, to mu dođe kao greh...

Mene za to zabole..Isuviše sam svoja(kakva god da sam) da bih se uklopila...

I eto, očas posla napravim sebi oazu kako  opisah malopre - neki moj mali(veliki)  svet ...

P.S. Ako ti je miš bežični, možda se prazni baterija...
Bela_golubica
Bela_golubica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jul 20, 2016 8:51 pm

Skroz se slažem s tobom. Takvo moje razmišljanje usledilo je nakon boravka van Beograda. Divan je to svet ali ima nešto što ga sputava i verujem da ih to pritiska.

Ko je kome normalan to i nije važno, pitala sam se onako, usput. Svi mi u nečemu štrčimo samo što neko to vešto skriva pa mu to skrivanje postaje teret. I meni bi.

A miš je novi, kupila sam ga pre mesecipo dana, bežični. Valjda tako fercera, šta ja znam. Imam rezervu pa sam mirna.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bela_golubica Sre Jul 20, 2016 9:02 pm

Pesma će bolje od mene reći  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3603980482

U pekari jednog jutra
vratio sam kvaran jogurt
a ni burek nije bio
Bog zna šta

Čekao sam na trolejbus
desio se prekid struje
al' ce šofer da se psuje
čim se pojavi

Našao sam neku štampu
i usput čitao za džabe
gde su kurve i barabe
bile prošlu noć

Stig'o sam na biro rada
sa šaltera žena brada
mrštila se jer ja ne znam
da je pauza

Više ne znam da se ljutim
k'o od lošeg filma smoren
najbolje je kada ćutim
ja za ovo nisam stvoren

Gledao sam u račune
neplacenih ruke pune
kog da zovem, ko jos drži
iznad vode nos

Opasno se beda pentra
gužva kod Urgentnog centra
subota je pa su
sportske priredbe

Dileri su oko škole
đaci turbo-džihad vole
večne istrage u toku
a ja sam u kurcu

Otrovna je hemisfera
u tom carstvu amatera
ne dao ti Bog da nešto
znaš da uradiš

Ne zameri, majko zemljo
što ti ne znam bolje dati
evo, mene mirno možeš
svojim kopiletom zvati

Za hipnozu nove vrste
sklopio je čovek prste
gluva buka ushićenja
i aplauza

Starog kera u mom liku
tesko učiš novom triku
za marginu nema ključa
ni kalauza

Ja ne želim da se predam
ja sam vernik optimizma
ja u bolje sutra gledam
tu sa ivice ludizma

Lavovi su u egzilu
sad hijene kolo vode
il' si lovac, il' si meso
il' neko kao ja.............
Bela_golubica
Bela_golubica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jul 20, 2016 9:35 pm

I tebi se dopada Čutura?! Pa to je divno.  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3603980482
Moram priznati da ga ne svrstavam u vrh naše muzičke scene ali na neki poseban način mi je veoma, veoma drag.

Tekst pesme je adekvatan temi.  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 1273374577
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bela_golubica Sre Jul 20, 2016 9:36 pm

Pa obožavam Čuturu...Ima neki svoj šmek  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3603980482
Bela_golubica
Bela_golubica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jul 20, 2016 10:04 pm

Jeste, baš tako. Ne znam ima li ga na muzici?

Biti normalan. Kako da znam da li sam to ja, neko drugi, treći? I da li je to uopšte važno ako nikoga ne remetimo?

Auuu, šta mi bi da otvorim ovu temu u ovaj čas, bez inspiracije da vezem dalje. Probaću sutra.  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3486417944
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bela_golubica Sre Jul 20, 2016 10:11 pm

Ja mislim da je Čutura u Londonu, nisam sigurna. Ova pesma je sa albuma izdatog 2014. godine.

Pa vidi, ne razmišljam remetim li ikoga time što sam ovakva. Uvek postoji izbor, pa se okružiš ljudima koji ti prijaju i kojima ti prijaš.
Bela_golubica
Bela_golubica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Jul 20, 2016 10:42 pm

Jeste Čutura u Londonu.

Ovo drugo je prava stvar. Nekada nekoga moramo "izgurati", takav je život, a štos je da nas to ne remeti jer ništa nije moranje.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mesrine Čet Jul 28, 2016 10:47 pm

Ovo je pitanje za ljude koji tek odrastaju,koji se formiraju kao ličnosti. Za nas ostale?
Samo ugasiti TV.  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3681966919
Mesrine
Mesrine
Moderator
Moderator

Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od madam mim Pet Jul 29, 2016 7:13 am

Mesrine ::
Samo ugasiti TV.  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3681966919

Bojim se da ni to nije dovoljno...  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 1714321156  (al' može biti prvi korak...)
Mislim da je Digitalmandrak svojevremeno imao dobro rešenje: pošalješ civilizaciju u PM i ostatak života provedeš kao moderni Robinzon... (videti temu pod Uradi sam)   Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 3007699005
madam mim
madam mim
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2855
Datum upisa : 21.04.2014

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Jul 29, 2016 11:26 am

Tačno je, za početak ugasiti Pink, ma ugasiti TV ili makar birati po svom ukusu a ne gde se zaustavilo dugme na daljinskom, pa neka onda prave statistiku gledanosti. Ono što ne vidiš, ne možeš ni da kritikuješ.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johny Bravo Pet Jul 29, 2016 12:28 pm

Poznata je svima ona čuvena "tri puta izgovorena laž postaje istine"
Ako je neko iole normalan u nenormalnom drštvu znači da se razlikuje od okoline ,sasvim logično je da će ga okolina proglasiti najpre čudakom,a potom i ludakom.Ovo je posebno karakteristično za manje sredine
Johny Bravo
Johny Bravo
Super član
Super član

Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Jul 29, 2016 12:37 pm

Tačno je Johny samo što i oni koji žive u veliim sredinama imaju svoju malu sredinu. Npr. moja je daleka od Karaburme, Voždovca itd., pa se tako može reći da je svaki deo velike sredine zapravo cela manja sredina. Nadam se da nisam mnogo zamrsila.  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 2317702173

Čovek ne treba da se osvrće na priče a pre svega ne treba da se druži s ljudima koji se bave pričama (čitaj: izmišljotinama na koje može da ih navede samo jedna trivijalna stvar ili pretpostavka).
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johny Bravo Pet Jul 29, 2016 12:42 pm

Ova dilema se može razmatrati sa više aspekata.Naveo sam samo jedan.
Johny Bravo
Johny Bravo
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Photographer* Čet Avg 25, 2016 8:45 am

Photographer*
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 593
Datum upisa : 07.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Photographer* Čet Avg 25, 2016 2:38 pm

Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 7593-52
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 7593-53
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 7593-55 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 7593-57
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 7593-58
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 7593-61
 Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 7593-65
Photographer*
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 593
Datum upisa : 07.08.2015

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Avg 29, 2016 11:03 pm

Konačno sam shvatila, postati nenormalan. Question
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bela_golubica Sub Sep 03, 2016 9:40 pm

..Biti ono što jesi u svetu koji konstantno pokušava od vas napraviti ono što niste.
Bela_golubica
Bela_golubica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johny Bravo Sub Sep 03, 2016 9:43 pm

Prdnuti na mikrofon u kobajagi finom društvu
Johny Bravo
Johny Bravo
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Bela_golubica Sub Sep 03, 2016 9:45 pm

Hhahaahaha, bre, ti si lud skroz  Kako biti normalan u nenormalnom društvu? 750862024
Bela_golubica
Bela_golubica
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 2 1, 2  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu