Ko je trenutno na forumu
Imamo 103 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 103 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Parada ponosa 2014/2015
+15
Vukota
digitalmandrak
inspy
Strelac
Mesrine
Prince
sini_do
Thabit
Vulin
Johny Bravo
Epitaf
Batista
furija
Time
Avramova
19 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 2 od 6
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Parada ponosa 2014/2015
Kao da sam s Marsa pao. Ništa mi nije jasno. Američki dolari plaćaju nešto što je upereno protiv naših kulturnih i moralnih načela, a sad ispada da su ljudi koji se pucaju u bulju pametniji, organizovaniji, homogeniji i bolji od nas. Pobogu, imate li trunku zdravog razuma?
Majmunima više nije dovoljna parada (ko ne zna šta je parada, nek' izgugla), nego hoće da održe paradu, pa sutradan ponovo paradu, pa treći dan ponovo paradu, pa četvrti dan ponovo paradu, pa peti dan ponovo paradu, pa šesti dan ponovo paradu, pa sedmi dan ponovo paradu... More, da se čoveku smuči dok samo čita ovo, a kamo li sve ostalo.
Majmunima više nije dovoljna parada (ko ne zna šta je parada, nek' izgugla), nego hoće da održe paradu, pa sutradan ponovo paradu, pa treći dan ponovo paradu, pa četvrti dan ponovo paradu, pa peti dan ponovo paradu, pa šesti dan ponovo paradu, pa sedmi dan ponovo paradu... More, da se čoveku smuči dok samo čita ovo, a kamo li sve ostalo.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Epitaf :: Ptičica, mnogo je brbljiva.
Laže te, keve mi Nevenke.
@Ljubičanstveni
Što si se razgoropadio? Nisam pročitala da je neko napisao kako su homo pametniji ali da su složniji jesu bez obzira ko ih i što ih neko finansira. Uostalom, neće ni finansijer da ulaže u grupu nesložnih.
A mi smo generalno loši i sve lošijim bivamo.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
furija ::Uverenje?
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
Vuline, niko ne tvrdi da si oni pametniji ili gluplji od ostalih ali cinjenica je da su vise homogenizovani i samim tim i organizovani, kao i ostale manjinske zajednice: vjerske, nacionalne, socijalne...
Ja ne znam od kada se u nasoj kulturi homoseksualnost smatra za neki smrtni grijeh. Sedamdesetih godina da se organizovalo ovako nesto mislim da ne bi bilo ni blizu frke kao sada.
Na kraju krajeva i mi kao drustvo moramo vremenom da se mijenjamo, kao sto smo i do sada radili. Prije 100 godina bilo je nezamislivo da zene nose pantalone, ili da rade negdje van svoje avlije i kuhinje. Danas je uobicajena pojava. Da se nismo nikako mijenjali i danas bi zivjeli ko pecinski ljudi.
Ja vjerujem da dobar dio tih organizatora dobija dobru lovu za organizovanje prajda, i da mnogi funkcionisu po sistemu "sto je pederima gore nama je bolje", to jest dok ih huligani napadaju na ulici to ce im finansije biti sigurne. Ali sta je sa onim obicnim gradjanima koji nisu u tim vodama, koji ce doci na tu setnju samo da podrze svoju zajednicu?
Sto se tice trazenja nekih drugih prava i privilegija (kao sto su brakovi, usvajanja djece...) nisu oni jedini u ovoj drzavi i na ovom svijetu koji tako nesto traze. Crrni su dugo trazili da budu ravnopravni sa bjelcima u SAD-u, zene su nekada trazile pravo glasa, muslimani iz Sandzaka traze republiku Sandzak...itd. Njihovo je da traze a nase je da im to damo ili ne damo.
Ja ne znam od kada se u nasoj kulturi homoseksualnost smatra za neki smrtni grijeh. Sedamdesetih godina da se organizovalo ovako nesto mislim da ne bi bilo ni blizu frke kao sada.
Na kraju krajeva i mi kao drustvo moramo vremenom da se mijenjamo, kao sto smo i do sada radili. Prije 100 godina bilo je nezamislivo da zene nose pantalone, ili da rade negdje van svoje avlije i kuhinje. Danas je uobicajena pojava. Da se nismo nikako mijenjali i danas bi zivjeli ko pecinski ljudi.
Ja vjerujem da dobar dio tih organizatora dobija dobru lovu za organizovanje prajda, i da mnogi funkcionisu po sistemu "sto je pederima gore nama je bolje", to jest dok ih huligani napadaju na ulici to ce im finansije biti sigurne. Ali sta je sa onim obicnim gradjanima koji nisu u tim vodama, koji ce doci na tu setnju samo da podrze svoju zajednicu?
Sto se tice trazenja nekih drugih prava i privilegija (kao sto su brakovi, usvajanja djece...) nisu oni jedini u ovoj drzavi i na ovom svijetu koji tako nesto traze. Crrni su dugo trazili da budu ravnopravni sa bjelcima u SAD-u, zene su nekada trazile pravo glasa, muslimani iz Sandzaka traze republiku Sandzak...itd. Njihovo je da traze a nase je da im to damo ili ne damo.
Batista- Profi član
- Broj poruka : 2585
Datum upisa : 03.01.2014
Da ne pominjem da oni imaju ustavno pravo na javna okupljanja. Ako smo legalisti, i ako cemo drzati do slova zakona onda cemu se protivimo? Hajde onda da promijenimo ustav, proglasimo homoseksualnost za krivicno dijelo i zavrsimo sa tim. Ovako nema smisla, protestujemo protiv naseh ustavnopravnog poretka.
Batista- Profi član
Ako je nešto visokorizično onda se prema tome treba i postaviti.
Joksimović: Država mora da stvori uslove za Paradu ponosa
Komesar nemačke vlade za ljudska prava Kristof Štreser ocenio je danas da je za Srbiju, u kontekstu evropskih integracija, važno da Parada ponosa bude održana. Dalje...
Postupićemo po naređenju.
„Naše društvo mora da poštuje Ustav, da se omogući sloboda okupljanja i da se pruži mogućnost svima da izraze svoje ljudsko pravo”, kazala je Joksimovićeva.
Ministarko, da li se pravo izražava ili koristi?
Ako se održi parada zavrnuće pipu i jednima i drugima,baš me zanima ko će reći ne...
Thabit- Profi član
- Broj poruka : 2686
Datum upisa : 28.04.2013
Verujem da će se održati.
Thabit@ Kako mislite da će i jednima i drugima zavrnuti pipu i ko? Znam da nama zavrću i bez parade.
Thabit@ Kako mislite da će i jednima i drugima zavrnuti pipu i ko? Znam da nama zavrću i bez parade.
Raju niko ništa i ne pita,nemaš da namiriš harač?nemoj da jedeš
Razlupao se opet Maksa po diviziji hvataju me krize,apstiniram
Thabit@ Kako mislite da će i jednima i drugima zavrnuti pipu i ko?
Thabit- Profi član
- Broj poruka : 2686
Datum upisa : 28.04.2013
Zakonski treba zabranit " paradu ponosa " ali problem je pozicija roba i sluge u svemu tome.. Naši političari su postali neki faktor kao sluge, robovi, kako sad da reauguju, nego da glume napredne sluge, da uvode nove vrednosti, ono što vrednost ne može biti nikada...
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Зашто треба забранити окупљања народа на улици која нису насилничка и својим наступом не вријеђају било које вјернике,атеисте или политичке неистомишљнике?sini_do ::Zakonski treba zabranit " paradu ponosa " ali problem je pozicija roba i sluge u svemu tome.. Naši političari su postali neki faktor kao sluge, robovi, kako sad da reauguju, nego da glume napredne sluge, da uvode nove vrednosti, ono što vrednost ne može biti nikada...
На тако баналним стварима и СПЦ је поклекнула! као што је дан рођења Крста ,а политичари поготову.
Prince- Super član
- Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58
To je vređanje univezalnih vrednosti, braka i porodice, a i vređanje verskih vrednosti... Satanističke vrednosti ne mogu biti vrednosti u hrišćanskoj sredini, osim ako sredina nije postala satanistička....
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Izvini druze ali kakve veze imaju gejevi sa satanizmom?
A sto se tice zabranjivanja parate, to bi vec bilo krsenje ustava Srbije. Ne moze se nesto zabraniti samo zato sto nije po volji vecini (mada je i to diskutabilno).
A sto se tice zabranjivanja parate, to bi vec bilo krsenje ustava Srbije. Ne moze se nesto zabraniti samo zato sto nije po volji vecini (mada je i to diskutabilno).
Batista- Profi član
"Ja sam, kume, za to da mi to koljemo."
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Batista ::Izvini druze ali kakve veze imaju gejevi sa satanizmom?
Po predanju,Lucifer ( Sotona,Đavo ) je "Gospodar Duge". A njihova zastava u tim bojama je njihov zaštitni znak.
Ovaj simbol,koji pokazuje ova nazovi žena,je simbol Piramide na čijem je vrhu pomenuti Lucifer,koga neki nazivaju i Velikim Arhitektom Univerzuma.
Taj simbol si viđao i kod američkih "repera" i ostalih "zvezda".
90 % gej populacije ne podržava ove samoproklamovane vođe,koje niko nije izabrao kao takve. Tu već država treba da reaguje,jer su oni postavljeni iz inostranstva,njih niko nije ovde izbrao. Gej opredeljeni ljudi,nisu izabrali ovu bagru kao svoje vođe,na neposrednim izborima.
Da imamo državu i tajne službe kako treba,oni bi se pozabavili ovimizdajnicima,koje ne plaća naša vlada,već nečija tuđa.
A opšte je poznato da su tuđe vlade naši neprijatelji,ma kako se oni pretstavljali javno.
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
"Иван Тасовац: Долазим на "Параду поноса" да пружм подржку ЛГБТ заједници
Тасовац је разговарао с представницима Организационог одбора Параде Марком Илићем и Бобаном Стојановићем о унапређењу сарадње институција и ЛГБТ заједнице, и том приликом изразио подршку Паради, саопштило је Министарство културе и информисања.
Представници организатора показали су разумевање за сложену ситуацију у друштву, али су истакли да је поштовање мањинских права тековина модерног друштва и да је неопходно стварати услове за њихово унапређивање.
Сагласан с њиховим запажањима, министар Тасовац је оценио да би личним примером требало да покажемо толеранцију на делу и најавио да ће својим присуством на Паради поноса пружити подршку припадницима ЛГБТ заједнице.
На састанку је истакнуто да је неопходно гарантовати слободу окупљања и безбедност учесницима Параде поноса и закључено да су се стекли услови да Србија, као мултикултурална земља, уважи и прихвати све видове различитости.
Како истичу у Министарству, то подразумева и ширење свести о постојању ЛГБТ заједнице и прихватање њених припадника као суграђана са истим правима.
Такође је наглашено да Министарство културе и информисања остаје отворено за сарадњу, што подразумева давање равноправне могућности свима, па и ЛГБТ заједници, да својим пројектима аплицира за финансијску подршку Министарства, у оквиру редовних јавних конкурса."
(Танјуг)
I pederi se stavili u sluzbu pickoustog, dok obican covek jedva sastavlja kraj s krajem on o tome i razmislja nego se bavi ovima sto se trpaju u kenjaru.
Epitaf- Profi član
- Broj poruka : 1857
Datum upisa : 01.07.2014
Misliš "ne razmišlja" glavni s punačkim usnama. Pa, šta ja znam ko o kome razmišlja, valjda svako o svom doopetu.
Avramova ::"Иван Тасовац: Долазим на "Параду поноса" да пружм подржку ЛГБТ заједници
E da ga oce ko naguziti ,pogledaj tu frizuru molim te ,k'o da je gurao prst u steker za struju
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
Ne zezaj Johny, meni je baš friz cool, nekako je nesvakidašnji a i to mu je imidž što se mora poštovati.
Ma daj bre on je karakterni derpe kamo srece da je i seksualni pa da se on i njemu slicni ne razmnozavaju
Johny Bravo- Super član
Danas se svako slobodno može deklarisati pa tako i homoseksualci pa čak i kada ih niko ne pita.
Ne znam da li je gospodin Tasovac u toj grupi što svakako ne umanjuje njegov značajni doprinos srpskoj kulturi, ali meni je na oko sasvim interesantan pa čak bi se moglo reći lepuškast.
Ne znam da li je gospodin Tasovac u toj grupi što svakako ne umanjuje njegov značajni doprinos srpskoj kulturi, ali meni je na oko sasvim interesantan pa čak bi se moglo reći lepuškast.
E vidis na mene ostavlja suprotan utisak.Ja bih na njegovim guzovima istetovirao 2 mete za pikado ,nakon toga bih obuo bakandze i svom snagom mu raspizdio volej u sred prkna tako da bih najverovatnije povredio svoju nogu ali ne bi mi bilo zao posto bi on posle toga morao kod cika doTKora-da menja guzne misice !
Johny Bravo- Super član
Nisam znala da si tako osetljiv i agresivan.
I da znaš, zapečatio si sebi sudbinu, od sada si za neke čistokrvni homofob pa ti sada vidi kako ćeš kada te napadnu.
I da znaš, zapečatio si sebi sudbinu, od sada si za neke čistokrvni homofob pa ti sada vidi kako ćeš kada te napadnu.
Strana 2 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.
» Evroliga 2014-2015,učinak srpskih košarkaša
» Najavljena parada ljubitelja oralnog seksa
» Beograd prajd, 31.05.2014.
» Eurobasket 2015. žene
» Evroliga 2014-2015,učinak srpskih košarkaša
» Najavljena parada ljubitelja oralnog seksa