Ko je trenutno na forumu
Imamo 188 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 188 Gosta :: 1 ProvajderNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Parada ponosa 2014/2015
+15
Vukota
digitalmandrak
inspy
Strelac
Mesrine
Prince
sini_do
Thabit
Vulin
Johny Bravo
Epitaf
Batista
furija
Time
Avramova
19 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 1 od 6
Strana 1 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Parada ponosa 2014/2015
Бобан Стојановић: Парада поноса 28. септембра од Владе до Скупштине града
уторак, 09. септембар 2014.
Члан организационог одбора Параде поноса 2014. Бобан Стојановић изјавио је данас да очекује да ће та манифестација бити одржана од 22. до 28. септембра, када је заказана и шетња од Владе Србије до Скупштине града Београда.
- Очекујем да се Недеља поноса реализује како је планирано, да се шетња догоди, да буде безбедна и да иде у корист ЛГБТ заједнице - рекао је Стојановић агенцији Бета, подсетивши да су организатори у мају полицији најавили шетњу од Славије до Трга републике.
- Добили смо инфомацију да је не само ризично, него и дуго и да захтева велики капацитет полиције, па смо се одлучили за једну руту која се прошле године показала успешно у 'поноћном прајду', од зграде Владе до платоа Скупштине града - казао је Стојановић.
Он је додао да организатори Недеље поноса са полицијом имају коректан однос.
- Ми ћемо инсистирати да јавност буде раније упозната са њиховим проценама да се не би десило оно што се дешавало ранијих година - да сазнамо да је Прајд забрањен пет сати пред његово одржавање - рекао је Стојановић.
Он је казао да су организатори Недеље поноса стално у контакту са кабинетом министарке задужене за европске интеграције Јадранком Јоксимовић и да је то министарство "некако испало ресорно министарство за питање Прајда".
- Позиве да нас подрже послали смо министарствима правде, унутрашњих послова, образовања, омладине и спорта, културе, Канцеларији за људска права и ових дана очекујемо одговоре - рекао је Стојановић.
Према његовим речима, организатори Прајда ове недеље ће имати састанке са заштитником грађана и повереницом за заштиту равноправности.
Овогодишња Парада поноса требало је да буде одржана 31. маја, али су организатори одустали од тог датума због поплава које су у мају погодиле Србију.
(Бета)
Preuzeto: NSPM
~~~
Lično mislim da je parada ponosa potpuno besmislena parada koja bi se morala zakonom zabraniti kao necelishodna pa i štetna za širu društvenu zajednicu.
Kakav je vaš stav po ovom pitanju?
уторак, 09. септембар 2014.
Члан организационог одбора Параде поноса 2014. Бобан Стојановић изјавио је данас да очекује да ће та манифестација бити одржана од 22. до 28. септембра, када је заказана и шетња од Владе Србије до Скупштине града Београда.
- Очекујем да се Недеља поноса реализује како је планирано, да се шетња догоди, да буде безбедна и да иде у корист ЛГБТ заједнице - рекао је Стојановић агенцији Бета, подсетивши да су организатори у мају полицији најавили шетњу од Славије до Трга републике.
- Добили смо инфомацију да је не само ризично, него и дуго и да захтева велики капацитет полиције, па смо се одлучили за једну руту која се прошле године показала успешно у 'поноћном прајду', од зграде Владе до платоа Скупштине града - казао је Стојановић.
Он је додао да организатори Недеље поноса са полицијом имају коректан однос.
- Ми ћемо инсистирати да јавност буде раније упозната са њиховим проценама да се не би десило оно што се дешавало ранијих година - да сазнамо да је Прајд забрањен пет сати пред његово одржавање - рекао је Стојановић.
Он је казао да су организатори Недеље поноса стално у контакту са кабинетом министарке задужене за европске интеграције Јадранком Јоксимовић и да је то министарство "некако испало ресорно министарство за питање Прајда".
- Позиве да нас подрже послали смо министарствима правде, унутрашњих послова, образовања, омладине и спорта, културе, Канцеларији за људска права и ових дана очекујемо одговоре - рекао је Стојановић.
Према његовим речима, организатори Прајда ове недеље ће имати састанке са заштитником грађана и повереницом за заштиту равноправности.
Овогодишња Парада поноса требало је да буде одржана 31. маја, али су организатори одустали од тог датума због поплава које су у мају погодиле Србију.
(Бета)
Preuzeto: NSPM
~~~
Lično mislim da je parada ponosa potpuno besmislena parada koja bi se morala zakonom zabraniti kao necelishodna pa i štetna za širu društvenu zajednicu.
Poslednji izmenio Avramova dana Sub Sep 19, 2015 3:24 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Re: Parada ponosa 2014/2015
Mislim da treba dozvoliti, paradu ponosa.
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
Npr. zbog čega?
Npr. zašto da ne?
Ljudi imaju svoja opredeljenja i uverenja i neka ih iskažu. Sve dok ne postane normalno u Trubiji (tm) da neko kaže da je gej a da od sagovornika ne dobije po piČci
Ljudi imaju svoja opredeljenja i uverenja i neka ih iskažu. Sve dok ne postane normalno u Trubiji (tm) da neko kaže da je gej a da od sagovornika ne dobije po piČci
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
Prvo, ne vidim zbog čega bi neko govorio da je gej kada to ne rade ni hetero.
Šta dobijaju time što iskazuju svoja uverenja?
Uverenje?
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Za šta im je potrebno to uverenje ako su uvereni? Zašto bi meni bilo potrebno nečije uverenje za moju heteroseksualnost?
Kolega Time se loze izrazio. Nije uvijerenje nego seksualna orijentacija.
Na pitanje zasto heteroseksualci ne prave javna okupljanja, odgovor je jednostavan - zato sto su vecina. I kao takvi tesko mogu biti diskriminisani u drustvu.
Mada ni njima (to jest nama) niko ne brani da se javno okupljaju/mo.
Na pitanje zasto heteroseksualci ne prave javna okupljanja, odgovor je jednostavan - zato sto su vecina. I kao takvi tesko mogu biti diskriminisani u drustvu.
Mada ni njima (to jest nama) niko ne brani da se javno okupljaju/mo.
Batista- Profi član
- Broj poruka : 2585
Datum upisa : 03.01.2014
Brat Rus je to lepo rešio, moratorijum 150 godina, znači nikad, a možda ni tad.
Naravno, mi nismo Rusi, dakle mora se podići onim pravim pederima, onim iz Brisela, e pa onda neka krene parada, da ima pameti i sloge pa da taj dan niko ne izađe na ulicu, ma ni po beli lebac, bojkot i sunčeve svetlosti.
E to bi bio pun pogodak.
Nažalost, huligani će da odrade svoje, narodna milicija svoje, a mi svi zajedno u tri lepe...
Naravno, mi nismo Rusi, dakle mora se podići onim pravim pederima, onim iz Brisela, e pa onda neka krene parada, da ima pameti i sloge pa da taj dan niko ne izađe na ulicu, ma ni po beli lebac, bojkot i sunčeve svetlosti.
E to bi bio pun pogodak.
Nažalost, huligani će da odrade svoje, narodna milicija svoje, a mi svi zajedno u tri lepe...
Epitaf- Profi član
- Broj poruka : 1857
Datum upisa : 01.07.2014
Epitaf ::...mora se podići onim pravim pederima, onim iz Brisela...
Mene mnogo vise brine podilazenje tim pederima nego ovim domacim.
Batista- Profi član
To je manja briga, oni nam guzicu merkaju odavno, tu će biti gadno.
Epitaf- Profi član
Cisto da saopstim gospodi iz LGBT lobija ,mogu sto se mene tice slobodno da prosetaju iz jednog prostog razlog jer me stole Bojko za njih i njihovu promo-paradu.Ja cu u Beogradu biti 6.novembra na konecrtu Tarje Turunen tako da cemo se svakako mimoici cak i u slucaju da nam se termini poklope
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
Epitaf ::Brat Rus je to lepo rešio, moratorijum 150 godina, znači nikad, a možda ni tad.
E to bi bio pun pogodak.
Bojkot podržavam!
Ko su huligani?Nažalost, huligani će da odrade svoje, narodna milicija svoje, a mi svi zajedno u tri lepe...
Batista :: Mada ni njima (to jest nama) niko ne brani da se javno okupljaju/mo.
A što se ne okupljamo kada imamo zbog čega? Zato što smo očajni, nesložni a onda čujem neku budalu kako kaže - samo rata da ne bude, da smo svi zdravi...
Pa kako da budemo zdravi ako biološki rat uveliko traje, ako ljudi nemaju od čega da žive, ako se svaki dan stresiraju zbog terora države? Sada mi preostaje jedino da zaključim da su homoseksualci složniji od heteroseksualaca. Najozbiljnije mislim tako.
Nervira me naša razbijenost, nesloga, odsustvo solidarnosti... nemam reči.
Avramova ::Sada mi preostaje jedino da zaključim da su homoseksualci složniji od heteroseksualaca. Najozbiljnije mislim tako.
Oni i jesu slozniji od nas. Kao i ostale manjinske grupe homogenizuju se.
Pitanje je zasto se i ostali ne organizuju i ne traze ono sto im pripada. Mene nervira sto je vecina drustva pasivna, i spremna da suti i trpi svasta. A onda im je krivo sto se homoseksualci organizuju i traze svoje.
Pa stoga, gospodo siromasni, nezaposleni, obespravljeni......umjesto sto se upinjete svim silama da sprijecite gej paradu, organizujte se i vi kao oni i napravite protest ispred parlamenta ili vlade.
Poslednji izmenio Batista dana Sre Sep 10, 2014 1:11 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Batista- Profi član
Huligani su oni koji sebe zovu navijačima nekoliko naših klubova i koji se samo jedan dan u godini slože i okupe zajedno.
Tu treba dodati i pripadnike nekoliko nacionalističkihh organizacija koje su osnovane od strane naše tajne službe, ranije DB, sad BIA.
Tu treba dodati i pripadnike nekoliko nacionalističkihh organizacija koje su osnovane od strane naše tajne službe, ranije DB, sad BIA.
Epitaf- Profi član
Epitaf ::Huligani su oni koji sebe zovu navijačima nekoliko naših klubova i koji se samo jedan dan u godini slože i okupe zajedno.
Svako drustvo ima svoj sljam pa i nase.
Batista- Profi član
Svako društvo se bori na svoj način protiv tog šljama, mi nažalost i ne pokušavamo.
Tačnije vrlo često se takve grupe kontrolišu, finansiraju ili im se gleda kroz prste dopuštanjem kriminalnih aktivnosti da bi se upotrebili u različite svrhe.
Tačnije vrlo često se takve grupe kontrolišu, finansiraju ili im se gleda kroz prste dopuštanjem kriminalnih aktivnosti da bi se upotrebili u različite svrhe.
Epitaf- Profi član
Posle se pitamo ko su Bogdanov i njemu slični, a oni su policijski doušnici i poslušnici koji se vremenom otrgnu kontroli.
Epitaf- Profi član
Elem, odosmo daleko od parade.
Nekad su pederi bili ugledni porodični ljudi.:DDD
Nekad su pederi bili ugledni porodični ljudi.:DDD
Epitaf- Profi član
Epitaf ::Posle se pitamo ko su Bogdanov i njemu slični
Takvi ce ti i doci na prajd da naprave dar-mar. Sjecam se 2010. kad je bilo ratno stanje u BG-u. Kaze meni drug izasao nezadovoljan i obespravljen narod na ulicu. Kakav nezadovoljan narod, tog dana na ulici nisu bili oni koji nemaju za hljeba. Nego naprotiv, oni koji nose trenerke od 200 evra, patike od 300, telefon od 500....koji imaju para da plate kartu do Italije i nazad samo da bi napravili nered na utakmici.
Batista- Profi član
Batista :: Oni i jesu slozniji od nas. Kao i ostale manjinske grupe homogenizuju se.
Pitanje je zasto se i ostali ne organizuju i ne traze ono sto im pripada. Mene nervira sto je vecina drustva pasivna, i spremna da suti i trpi svasta. A onda im je krivo sto se homoseksualci organizuju i traze svoje.
Nije meni krivo što se homoseksualci sastaju već što se provlače pod jednom parolom da su tobož obespravljeni a nisu, cilj je nešto sasvim deseto.
Pa stoga, gospodo siromasni, nezaposleni, obespravljeni......umjesto sto se upinjete svim silama da sprijecite gej paradu, organizujte se i vi kao oni i napravite protest ispred parlamenta ili vlade.
Malopre rekoh da mi je žao što nismo složni, i to mi je tužno.
Moje iskustvo (mislim da sam već pisala ali ponoviću ukratko).
Očajna zima 2010., sve zaledilo.
Čekam autobus sa Slavije koga nema, nema i nema ga.
Preko puta min. tri puta manje rezervista štrajkuju zbog neisplaćenih naknada.
Ljudi koji čekaju autobus polumodri gunđaju, psuju vlast, koga bi.
Okrenem se ka gomili koja je čekala autobus i jasno i glasno predložim da svi priđemo rezervistima. Niko ni a ni b.
Otišla sam peške niz Nemanjinu.
A huligani su uglavnom zatvorenici pušteni da obave zadatak uz kresanje kazne za koji dan.
Epitaf ::Posle se pitamo ko su Bogdanov i njemu slični, a oni su policijski doušnici i poslušnici koji se vremenom otrgnu kontroli.
Ko ti to kaže?
Ovaj boldovani deo mi se posebno svidjaBatista ::Avramova ::Sada mi preostaje jedino da zaključim da su homoseksualci složniji od heteroseksualaca. Najozbiljnije mislim tako.
Oni i jesu slozniji od nas. Kao i ostale manjinske grupe homogenizuju se.
Johny Bravo- Super član
- Broj poruka : 5353
Datum upisa : 10.12.2013
Godina : 49
Avramova ::Epitaf ::Posle se pitamo ko su Bogdanov i njemu slični, a oni su policijski doušnici i poslušnici koji se vremenom otrgnu kontroli.
Ko ti to kaže?
Ptičica, mnogo je brbljiva.
Epitaf- Profi član
Strana 1 od 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.
» Evroliga 2014-2015,učinak srpskih košarkaša
» Najavljena parada ljubitelja oralnog seksa
» Beograd prajd, 31.05.2014.
» Eurobasket 2015. žene