Ko je trenutno na forumu
Imamo 36 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 36 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Poplave u Srbiji, Republici srpskoj...
+20
promaja
Konkubinac
Johny Bravo
Mojra
Avramova
Idejan
Lilith
Strelac
Poli
Kementari
trepavica
madam mim
Batista
Prince
Time
IceQueen
slavena
Johnny-Azra
Mesrine
furija
24 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 9 od 12
Strana 9 od 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Poplave u Srbiji, Republici srpskoj...
Pa neki su, ocigledno, i ispijali picence. Inace za koga bi radio i raznosio pice camcem Srbi su cudo prirode. Yato su, valjda i izveli ovaj eksperiment nad nama da vide dal cemo i ovo da preguramo onako opusteno kako to samo mi znamo:?:A ljudi kao ljudi samo su prolazili i posmatrali. Nečuveno! Šta dalje? ::
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Čekam te, ako do mene dođe voda znaćemo da je smak sveta. Imam kafe za pola godine i lep pogled na Beograd pa ćemo moći izveštavati forumsko članstvo o stanju reka. Ako imaš durbin ponesi ga obavezno.
Ispod novog mosta je nivo vode prilično porastao, potopljena je famozna "Stenka".
To mi liči na slučaj uličara koji leži na sred ulice a ljudi prolaze kao da mu nije ništa. Što ne pobacaše goste u vodu pa da vide kako je nekima bilo. Razumem da su bili na suvom ali da im čamcima donose piće... Eksperiment je izgleda uspeo.
Ispod novog mosta je nivo vode prilično porastao, potopljena je famozna "Stenka".
furija ::
Pa neki su, ocigledno, i ispijali picence. Inace za koga bi radio i raznosio pice camcem Srbi su cudo prirode. Yato su, valjda i izveli ovaj eksperiment nad nama da vide dal cemo i ovo da preguramo onako opusteno kako to samo mi znamo:?:
To mi liči na slučaj uličara koji leži na sred ulice a ljudi prolaze kao da mu nije ništa. Što ne pobacaše goste u vodu pa da vide kako je nekima bilo. Razumem da su bili na suvom ali da im čamcima donose piće... Eksperiment je izgleda uspeo.
Poslednji izmenio Avramova dana Uto Maj 20, 2014 12:58 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : spojeni postovi)
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Od kud vam toliko Rusa u spasilackim timovima? Kod nas nigdje nikoga.
Batista- Profi član
- Broj poruka : 2585
Datum upisa : 03.01.2014
Pa i nije ih baš bog zna koliko, šta je 60 ljudi na ovaj čemer i jad?
Mediji dosta pricaju o njima. Cuo sam da su dosli i vojnici iz CG.
Batista- Profi član
http://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&idnovost=19006
Evo odakle Rusi kod nas
Evo odakle Rusi kod nas
furija- Prijatelj foruma
Znaci imaju bazu u Nisu. Pa mogli su malo i do nas skoknuti.
Batista- Profi član
Avramova ::Pa i nije ih baš bog zna koliko, šta je 60 ljudi na ovaj čemer i jad?
Cula sam od ljudi koji su bili i jos su u Obrenovcu - u prvoj turi ih je bilo 67 sa opremom i tehnikom. Kazu da su odradili vise nego svi nasi spasioci tog prvog dana. Bilo kako bilo, hvala im. Izmedju ostalo, tacno je da je ruski spasilac skocio sa mosta da bi spasao nasa dva spasioca i jos dvoje ljudi kad im se prevrnuo camac. Ljudi koji su bili u kontaktu sa njima kazu da su "ljudi zveri" i da su sa full opremom. A sto je najvaznije da su nevidjeno spremni i organizovani.
furija- Prijatelj foruma
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=11&dd=13&nav_id=776878
Bilo kako bilo, mi imamo i taj famozni sporazum sa njima...
Bilo kako bilo, mi imamo i taj famozni sporazum sa njima...
furija- Prijatelj foruma
Pa nego, Ruja je to a ne ko mi, sedi i čeka da mu čamac donese piće. More m'rš!
Čim je sporazum potpisan znači da su sporazumne strane spremne da sporazum ispoštuju a što je velika stvar.
Čim je sporazum potpisan znači da su sporazumne strane spremne da sporazum ispoštuju a što je velika stvar.
Ja danas dadoh neke džakove, dete vlasnice konjičkog kluba skuplja džakove po Šumadiji jer nigde ih više nema u zemlji Srbijici (džakova ne klubova) onda to skupljaju u klubu pa nose negde kod Šida da branimo Beograd, valjda tako nekako
Time- Super član
- Broj poruka : 6053
Datum upisa : 20.09.2012
Što ih ne proizvedu, ne kupe gde ima, što ne traži kao pomoć a ne da se cimate oko džakova a voda nadolazi. Opet organizacija zatajila.
A tebi Time svaka čast!
A tebi Time svaka čast!
Eeeee Srbijo, medju sljivama!!!!!
Ma ima vremena, cuce se i saznace se sve sta se i kako i zasto radilo... Na zalost, kad moras da biras, moras da odredis i neke prioritete. Pa kako se kome zalomi....
Ma ima vremena, cuce se i saznace se sve sta se i kako i zasto radilo... Na zalost, kad moras da biras, moras da odredis i neke prioritete. Pa kako se kome zalomi....
furija- Prijatelj foruma
Avramova ::Što ih ne proizvedu, ne kupe gde ima, što ne traži kao pomoć a ne da se cimate oko džakova a voda nadolazi. Opet organizacija zatajila.
A tebi Time svaka čast!
Zato što su potrošeni svi džakovi koje je Srbija imala, ti bedemi su dugački kilometrima...
Ja skupljao džakove zbog renoviranja, izneto je jedno pedesetak komada šuta i krša iz kupatila.
Time- Super član
Jesu li to oni beli impregrirani najlon džakovi. Takvih sam imala ko pleve, imam još desetak novih, kome da ih odnesem ako to išta znači, a šut ću nositi kada ih bude u prodavnicama.
Time, tako treba Sumadinac
Cak su i nasi vlasnici Slovenci (firme gde radim) i koji bi se ybali za jedan evro, prvo jutros imali hitnu sednicu za izdvajanje novcanih sedstava za pomic Srbiji i organizovali prikupljanje hrane i odece.
Plasim se samo da ce svi ovo da zaborave kroz koji mesec.... A obnova ce trajati godinama
Cak su i nasi vlasnici Slovenci (firme gde radim) i koji bi se ybali za jedan evro, prvo jutros imali hitnu sednicu za izdvajanje novcanih sedstava za pomic Srbiji i organizovali prikupljanje hrane i odece.
Plasim se samo da ce svi ovo da zaborave kroz koji mesec.... A obnova ce trajati godinama
furija- Prijatelj foruma
furija ::Eeeee Srbijo, medju sljivama!!!!!
Sistem za odbranu od poplava u Grajnu, Austrija. Spasio grad od Dunava u junu 2013. pic.twitter.com/4p8gPQJnCh
Članak iz 2011 !!!
http://www.ekapija.com/website/sr/page/431436/I-mobilni-zidovi-protiv-Dunava-U-Novom-Sadu-po-prvi-put-u-Srbiji-upotrebljen-nov-na%C4%8Din-odbrane-od-poplava
Komentar forumaša iz NS:Podigli smo nivo odbrambenog zida koji je dovoljan da odbrani grad od takozvanih stogodišnjih voda u šta je Pokrajina uložila oko 280 miliona dinara. Sada smo sa dodatnih 150 miliona obezbedili kupovinu ove mobilne opreme, kojom će biti zaštićeni i svi otvori na 7 kilometara dugom odbrambenom zidu- rekao je Pajtić.
"Nešto ne vidim tu opremu da bilo gde upotrebljavamo, a pogledajte samo cifre..."
Time- Super član
Avramova ::Jesu li to oni beli impregrirani najlon džakovi. Takvih sam imala ko pleve, imam još desetak novih, kome da ih odnesem ako to išta znači, a šut ću nositi kada ih bude u prodavnicama.
Konjički Klub
13 сати · Измењено ·
HITNO, HITNO, HITNO !!!
VAŽNO OBAVEŠTENJE
NEOPHODNI DŽAKOVI ZA UGROŽENA PODRUČJA !!!
ŠIRI DALJE !!!
Molimo sve koji su u mogućnosti da dostave džakove u Crveni krst u Prijepoljskoj bb, Reno Solda je ustupio svoj prostor za lagerovanje. Znači PRAZNI DŽAKOVI najlonski, za koncentrat, od jute...
Konjički Klub AJDE LJUDI, VIDITE GDE IMA DŽAKOVA !!! BAŠ JE FRKA !!!, SINOĆ JE IZ **** OTIŠLO ZA ŠID 3.000 DŽAKOVA KOJE SU *****NI PRIKUPILI, NEOPHODNO JE JOŠ !!!
пре 12 ч. · Свиђа ми се
Konjički Klub Džakovi su pošeli da pristižu
10 сати ·
Poslednji put izmenio Time dana Uto Maj 20, 2014 1:59 am, izmenio ukupno 2 puta
Time- Super član
Odlican clanak! Da konacno ljudi shvate da su poplave prirodna pojava skoro svugdje u svijetu, a ne rezultat teorije zavjere i nekog HAARP sistema. I da nije problem u kisi sto pada nego u nama sto se ne zastitimo na vrijeme.
Batista- Profi član
Naš drugar i novi član foruma Padre Papi LXIX : ''Evakuisalo me, mogo sam i sinoć, ali nisam hteo njemačkim helikopterom, čeko saveznički francuski. Ok sam, samo me malo džet-leg od leta zeza. hvala svima koji ste mi slali good vibe i izvinite što se nisam javljao, ugasilo nam struju i net :*''..
Time- Super član
Onda ja nemam odgovarajuće džakove.
Time, ništa mi nije jasno ovo oko novog člana.
Time, ništa mi nije jasno ovo oko novog člana.
Pa čovek je bio u stanu u zgradi u Obrenovcu zarobljen i okovan vodom, pisao sam već.
Time- Super član
Nisam videla da si pisao. Daj link ili prepričaj, pliiiz.
furija ::Avramova ::Pa i nije ih baš bog zna koliko, šta je 60 ljudi na ovaj čemer i jad?
Cula sam od ljudi koji su bili i jos su u Obrenovcu - u prvoj turi ih je bilo 67 sa opremom i tehnikom. Kazu da su odradili vise nego svi nasi spasioci tog prvog dana. Bilo kako bilo, hvala im. Izmedju ostalo, tacno je da je ruski spasilac skocio sa mosta da bi spasao nasa dva spasioca i jos dvoje ljudi kad im se prevrnuo camac. Ljudi koji su bili u kontaktu sa njima kazu da su "ljudi zveri" i da su sa full opremom. A sto je najvaznije da su nevidjeno spremni i organizovani.
profesionalci, šta drugo reći.
a ne ovi naši mufljuzi koji se sjete organizacije kad je voda već do grla (i doslovno).
moram reći da sam dirnuta velikodušnošću ljudi. čitam da se cijela Hrvatska i nepotopljeni dio BIH dao u pomoć potopljenima.
vjerujem da je i u Srbiji tako.
Kementari- Napredni član
- Broj poruka : 637
Datum upisa : 07.09.2013
jeste, samo postoji i ona druga strana, pomozi čoveku da se evakuiše, pa se vrati nazad da mu opljačkaš stan... ili ono noćas, neko je džakove sa peskom zamenio svojim šutom, a pesak prosuo...
Lilith- Profi član
- Broj poruka : 3325
Datum upisa : 02.12.2013
Strana 9 od 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» U Srbiji slavili Noć veštica
» Vodopadi u Srbiji
» Spomenici u Srbiji
» Stanovnika u Srbiji manje za 4,15 odsto
» Normalan zivot u Srbiji, RS, Hrvatskoj... Da li je moguc?
» Vodopadi u Srbiji
» Spomenici u Srbiji
» Stanovnika u Srbiji manje za 4,15 odsto
» Normalan zivot u Srbiji, RS, Hrvatskoj... Da li je moguc?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 9 od 12
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra
» Ne može da vam dosadi