Ko je trenutno na forumu
Imamo 134 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 134 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Vijetnamski sindrom i PTSD
+8
jobkir
laza
PatakPrvi
Istina
Avramova
Džudi
Loreal
Istina ex Natasha
12 posters
Ideja forum :: ZDRAVLJE :: Medicina :: Zvanična medicina
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Vijetnamski sindrom i PTSD
PS.
Molim te odgovori mi potanko i polako , kao da sam djete...
Molim te odgovori mi potanko i polako , kao da sam djete...
PatakPrvi- Napredni član
- Broj poruka : 774
Datum upisa : 12.08.2016
PatakPrvi,
Ovo je tema o PTSP-u tako sam ja razumela naslov, jer neki PTSP vezuju SAMO za Vijetnamski sindrom.
Odosmo mi totalno u offtopic, da sam moderator ovde sada bih brisala ova pisanija
Okej, da ti odgovorim na pitanje:
Roman koji sam spomenula na drugoj temi, u drugom pdf-u pišem više od deset godina. Od 2003.godine imam blogove na raznim blog platformama, trenutno imam svoj domen i pišem na još jednoj free platformi-Wordpress. A pre interneta sam pisala priče u običnim sveskama.
Napisala sam do sada MNOGO novela ili kako ih ja zovem priče u nastavcima, i mnogo kratkih priča.
Davno sam jednu kratku priču slala za konkurs radio emisije OZON ali nikada nisam dobila povratnu informaciju da li je priča ušla u neku zbirku.
Nemam para da objavim ni zbirku priča, a kamoli roman..iako ga ponovo sređujem i doterujem..zapravo kao da ga ponovo pišem.
Ne reklamiram svoj blog ovde jer ne znam da li je dozvoljeno reklamiranje, ali neke od priča ću ubaciti u onu temu "Proza naših članova" mislim da se tako nekako zove tema.
Nadam se da si zadovoljan odgovorom.
Btw, skoro da nisam spavala..nesanica je jedan od simptoma PTSP-a...
Ovo je tema o PTSP-u tako sam ja razumela naslov, jer neki PTSP vezuju SAMO za Vijetnamski sindrom.
Odosmo mi totalno u offtopic, da sam moderator ovde sada bih brisala ova pisanija
Okej, da ti odgovorim na pitanje:
Roman koji sam spomenula na drugoj temi, u drugom pdf-u pišem više od deset godina. Od 2003.godine imam blogove na raznim blog platformama, trenutno imam svoj domen i pišem na još jednoj free platformi-Wordpress. A pre interneta sam pisala priče u običnim sveskama.
Napisala sam do sada MNOGO novela ili kako ih ja zovem priče u nastavcima, i mnogo kratkih priča.
Davno sam jednu kratku priču slala za konkurs radio emisije OZON ali nikada nisam dobila povratnu informaciju da li je priča ušla u neku zbirku.
Nemam para da objavim ni zbirku priča, a kamoli roman..iako ga ponovo sređujem i doterujem..zapravo kao da ga ponovo pišem.
Ne reklamiram svoj blog ovde jer ne znam da li je dozvoljeno reklamiranje, ali neke od priča ću ubaciti u onu temu "Proza naših članova" mislim da se tako nekako zove tema.
Nadam se da si zadovoljan odgovorom.
Btw, skoro da nisam spavala..nesanica je jedan od simptoma PTSP-a...
Džudi- Član
- Broj poruka : 143
Datum upisa : 28.12.2015
Godina : 52
Prezadovoljan .
Kako terapija odmice,sve vise napredujemo
Na poslu sam. I nemam vise vremena ,za jos kucakanja .
PS.
Daj link bloga,sumnjam da ce se sefica ljutit
Kako terapija odmice,sve vise napredujemo
Na poslu sam. I nemam vise vremena ,za jos kucakanja .
PS.
Daj link bloga,sumnjam da ce se sefica ljutit
PatakPrvi- Napredni član
- Broj poruka : 774
Datum upisa : 12.08.2016
Poštovani članovi,
Da ne bismo temu razdvajali promenila sam naslov kako bi se pod istom podrazumevala oba sindroma.
Ukoliko imate sugestija i primedbi slobodno se obratiti admin timu. Tu smo da vas razumemo i uvažimo vaše sugestije.
Hvala na razumevanju!
Da ne bismo temu razdvajali promenila sam naslov kako bi se pod istom podrazumevala oba sindroma.
Ukoliko imate sugestija i primedbi slobodno se obratiti admin timu. Tu smo da vas razumemo i uvažimo vaše sugestije.
Hvala na razumevanju!
Admin- Admin
- Broj poruka : 642
Datum upisa : 07.03.2010
Odlično.
Nemam primedbi, a ukoliko nekoga zanima još nešto o PTSP-u tu sam..znam, nažalost, mnogo..
Nemam primedbi, a ukoliko nekoga zanima još nešto o PTSP-u tu sam..znam, nažalost, mnogo..
Džudi- Član
Kako si zaradila tu boljku?
Tomtom- Član
- Broj poruka : 356
Datum upisa : 12.10.2017
Tomtom, već sam pisala o tome. Imam probleme sa iskakanjem čašica kolena-luksacija patele obe, od 1984.godine.
2005. godine desila se gadna povreda, i od tada imam flešbekove, loše spavam...Psih je dala dijagnozu PTSP-a..a posle je morala zakonski da je menja u drugi trajni poremećaj izazvan traumom..ali to je PTSP.
Bol kada se iščaši koleno je neopisiv, nenormalan. Užasan, nepodnošljiv. Nikome ga ne bih poželela..ja sam do sada povređivala oba kolena oko 30 tak puta, možda i više možda manje ali je grozno...
2005. godine desila se gadna povreda, i od tada imam flešbekove, loše spavam...Psih je dala dijagnozu PTSP-a..a posle je morala zakonski da je menja u drugi trajni poremećaj izazvan traumom..ali to je PTSP.
Bol kada se iščaši koleno je neopisiv, nenormalan. Užasan, nepodnošljiv. Nikome ga ne bih poželela..ja sam do sada povređivala oba kolena oko 30 tak puta, možda i više možda manje ali je grozno...
Džudi- Član
@Džudi
Jesi li pokušala sa alternativnom medicinom?
Jesi li pokušala sa alternativnom medicinom?
Davidova- Administrator
- Broj poruka : 2799
Datum upisa : 18.05.2017
Davidova, jedino sam jedno vreme pila neke homeopatske lekiće. Čini mi se da je bilo manje flach back fenomena, ali sam prestala da ih pijem.
A što se kolena tiče, tu je potrebna operacija drugog kolena-levog, pošto je desno operisano. Tu allternativna medicina ne pomaže-samo klasična operacija.
Teško je naći dobrog psihijatra koji se bavi isključivo PTSP-om.
Da bih vam najbolje objasnila sve o PTSP-u ostavljam link do jednog teksta koji je odličan.
http://www.lipsandheels.com/index.php/lifestylee/psihologija/8683-zivot-s-njim.html
A što se kolena tiče, tu je potrebna operacija drugog kolena-levog, pošto je desno operisano. Tu allternativna medicina ne pomaže-samo klasična operacija.
Teško je naći dobrog psihijatra koji se bavi isključivo PTSP-om.
Da bih vam najbolje objasnila sve o PTSP-u ostavljam link do jednog teksta koji je odličan.
http://www.lipsandheels.com/index.php/lifestylee/psihologija/8683-zivot-s-njim.html
Džudi- Član
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Ideja forum :: ZDRAVLJE :: Medicina :: Zvanična medicina
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra