Ko je trenutno na forumu
Imamo 112 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 112 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Žene ili Muškarci?
+3
Avramova
sini_do
Mesrine
7 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Žene ili Muškarci?
Raduje se kao dete sladoledu!
Dogovoreno!
Dogovoreno!
Thabit- Profi član
- Broj poruka : 2686
Datum upisa : 28.04.2013
Eto vidiš i posle kažu kako smo različiti. Jesmo ali po sladoledu nismo.
Da nije kasno i da se ne čuje lavež pasa, sada bih otišla do dežurne prodavnice i kupila porodično pakovanje iako sam sama. Šećer rapidno pao a u kući imam samo kristal šećera, pola kesic vanilin šećera, pekmez od šljiva ali nemam hleba.
Da nije kasno i da se ne čuje lavež pasa, sada bih otišla do dežurne prodavnice i kupila porodično pakovanje iako sam sama. Šećer rapidno pao a u kući imam samo kristal šećera, pola kesic vanilin šećera, pekmez od šljiva ali nemam hleba.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Da me za`ebete sa sladoledi , na ovu , ovako, ozbiljnu temu...
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Ja se ne bih obazirao na copore kada je sladoled u pitanju!
Thabit- Profi član
A je l` bi se obazir`o ti na jedan "sladoled" od dva-trijes` santima, a ?
Mesrine- Moderator
- Broj poruka : 8973
Datum upisa : 05.10.2011
Sta reci idejnom tvorcu!?
Thabit- Profi član
@Mesrine, nemoj tako jako.
@Thabit
Bojim se, to su razulareni psi, ima ih u čoporu najmanje sedam pa vi vidite da li mi je junačiti se.
Ok, idem na temu.
Ako uspe trik koji nam je predočila Ennica i zavladaju žene, postanu većina do konačnog istrebljenja muškaraca, pojaviće se novi Tesla, Paster, Bel, Šatobrijan, Ajnštajn, Pupin, Seneka, Napoleon, Marks, Darvin itd. itd. jer ima toga još za otkriti. Time će se dokazati tvrdnja da su žene jednako pametne kao i muškarci ili, makar će postati pametnije jer će njihov mozak raditi u sasvim drugim okolnostima nego sada, i kapacitet neurona će daleko više biti angažovan. Nažalost, meni se to nikako ne bi dopalo i jedina mi je uteha što to neću stići doživeti
@Thabit
Bojim se, to su razulareni psi, ima ih u čoporu najmanje sedam pa vi vidite da li mi je junačiti se.
Ok, idem na temu.
Ako uspe trik koji nam je predočila Ennica i zavladaju žene, postanu većina do konačnog istrebljenja muškaraca, pojaviće se novi Tesla, Paster, Bel, Šatobrijan, Ajnštajn, Pupin, Seneka, Napoleon, Marks, Darvin itd. itd. jer ima toga još za otkriti. Time će se dokazati tvrdnja da su žene jednako pametne kao i muškarci ili, makar će postati pametnije jer će njihov mozak raditi u sasvim drugim okolnostima nego sada, i kapacitet neurona će daleko više biti angažovan. Nažalost, meni se to nikako ne bi dopalo i jedina mi je uteha što to neću stići doživeti
Ennica prati svetska istraživanja , naravno da su muškarci u prvom planu što se tiče nauke, mada nije istina da na tom polju nema žena, ima ali s ne guraju u prve redove, prvo se setim recimo Milene Marić i Alberta Ajnštajna i toga koliko mu je ona pomogla oko matematike, i oko svega vezano za njegove najpriznatije teorije, što je priznao kada joj je ponudio da podeli novac od Nobelove nagrade sa njom, a ona to odbila. Bez Ajnštajna i Tesle nema savremene nauke. Iz toga se vidi koliko u stvari ženama nije stalo do slave koja je tako mačo i na nju se svi lepe ko muve na.... , a muškarci vole da se ''mačuju'' i eto ti ovog ludog sveta, džaba nauke ako danas imamo nuklearne rakete koje mogu nekoliko puta zaredom da unište ovu planetu, a nemamo lek za rak, evidentno je čiji je uticaj u domenu nauke veći po ovoj činjenici, to uopšte nije dobro za ljudsku civilizaciju..... Na početku beše matrijarhat...
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
Ako pratiš svetska istraživanja onda bi morala znati da lek za rak odavno postoji samo što im se ne isplati da ga obelodane jer, kako reče dr Brojs "Još uvek više ljudi živi od raka nego što umire.".
I naravno, stoji tvoja konstatacija
Njima je dovoljno što su u prvim redovima samim tim što su žene.
I naravno, stoji tvoja konstatacija
...nije istina da na tom polju nema žena, ima ali s ne guraju u prve redove...
Njima je dovoljno što su u prvim redovima samim tim što su žene.
Da, znam ja da ima leka,samo što to nije u interesu farmaceutske industrije, nije ''nauka'' nego priroda ta koja leči rak.
Nauka je polje na kom se muški''mačuju'' , stigli smo do nukleanih proba u njihovom takmičenju koji ima veći , veliki ''napredak''.
PS
Umesto Milena M. mislila sam na Milevu Marić,greškica.
Nauka je polje na kom se muški''mačuju'' , stigli smo do nukleanih proba u njihovom takmičenju koji ima veći , veliki ''napredak''.
PS
Umesto Milena M. mislila sam na Milevu Marić,greškica.
Enna- Banovan
- Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012
NinaNena- Novi član
- Broj poruka : 79
Datum upisa : 30.04.2013
Godina : 54
Strana 2 od 2 • 1, 2
Similar topics
» Kako je Sex&Grad promenio zene
» Zene sa dva prezimena
» Žene vozači