Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 129 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 129 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Dva osnovna problema sa mojom trgovinom EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Dva osnovna problema sa mojom trgovinom

5 posters

Ići dole

Dva osnovna problema sa mojom trgovinom Empty Dva osnovna problema sa mojom trgovinom

Počalji od DejanMaric Pet Nov 23, 2012 11:27 am

Imam trgovinu i dva glavna problema. Prvi je, šta da uradim sa proizvodima koji se nagomilavaju u skladistu i koje ne uspevam prodati kao što sam očekivao? Drugi je, želeo bih znati šta kupcima treba, šta inače kupuju i koliko su spremni to da plate. Ova informacija mi je zaista važna jer smatram da bih onda znao koliko proizvoda nabaviti i po kojoj ceni prodavati.
DejanMaric
DejanMaric
Novi član
Novi član

Broj poruka : 1
Datum upisa : 23.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dva osnovna problema sa mojom trgovinom Empty Re: Dva osnovna problema sa mojom trgovinom

Počalji od babamara Pet Nov 23, 2012 1:13 pm

Da li si se prije otvaranja trgovine posavjetaovao sa kime o potrebi tržišta, o ponudi i potražnji proizvoda koje tražiš...ili si počeo na sreću ?
babamara
babamara
Član
Član

Broj poruka : 132
Datum upisa : 12.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Dva osnovna problema sa mojom trgovinom Empty Re: Dva osnovna problema sa mojom trgovinom

Počalji od Enna Pet Nov 23, 2012 1:42 pm

Prvi problem: Snizi cene, vrni u rafove i otići će ko alva. Problem rešen.

Drugi problem ti je ...Pa rešiv, ako nabaviš sve i svašta nešto Dva osnovna problema sa mojom trgovinom 363364791 .

Svaka roba ima svoga kupca, treba je znati prodati. Znaš li, ako ne umeš, menjaj posao.
Enna
Enna
Banovan
Banovan

Broj poruka : 2148
Datum upisa : 06.10.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Nov 23, 2012 2:10 pm

@DejanMarić

Pre otvaranja bilo kakve trgovine potrebna je osnovna edukacija a za to postoje seminari, savetovanja itd. itd. a u sklopu državne institucije Fonda za zapošljavanje ili na neki drugi način.

Ko otvori trgovinu taj mora znati kako se trgovina vodi i pre nego što je otključao bravu radnje.

Daj malo više podataka (koja vrsta trgovine je u pitanju, grad/mesto po veličini, sastav stanovništva na osnovu koga sagledavaš njihove potrebe itd. itd.) Možda je neko prošao ili prolazi kroz slično iskustvo i njegov savet ti bude pomoći.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Galoo Pon Nov 26, 2012 2:56 pm

DejanMaric ::Imam trgovinu i dva glavna problema. Prvi je, šta da uradim sa proizvodima koji se nagomilavaju u skladistu i koje ne uspevam prodati kao što sam očekivao? Drugi je, želeo bih znati šta kupcima treba, šta inače kupuju i koliko su spremni to da plate. Ova informacija mi je zaista važna jer smatram da bih onda znao koliko proizvoda nabaviti i po kojoj ceni prodavati.

Pozdrav Dejane,

Mislim da sam preko galoo-a uspeo rešiti oba problema.
Ono što sam uradio je, postavio sam proizvod na galoo i odredio cenu. Kupac mi je dao ponudu za koliko on želi da kupi moj proizvod. Ako je njegova ponuđena cena na granici sa mojom, transakcija se odvija automatski. Na galoo kada postavljate proizvod koji prodajete, ne morate navesti ime svoje firme. Na taj način niko ne zna da ste prodali nesto po nižoj ceni. Naravno, ako želite, možete navesti ime svoje firme ali ne morate je povezati sa proizvodom koji prodajete.

Što se tiče drugog pitanja, šta kupci žele i koliko su spremni to da plate, ja jednostavno odem na galoo i pogledam koje zahteve ljudi postavljaju. Ako vidim da postoji zahtev za proizvodom koji mogu prodati, jednostavno ponudim ili pregovaram oko cene s tim kupcem.
Kada ste na galoo registrovani prodavac, takodje dobijate poruku ako je neko zainteresovan da kupi proizvod iz kategorije pod koju ste postavili svoj proizvod.

U suštini, sve što radite u stvarnom životu, možete i onlajn. Komunicirati sa potrošačima i prodavati im ono što žele ili im ponuditi druge proizvode. Ako želim, mogu razgovarati i sa onim kopcima koji nikada nisu posetili moju onlajn trgovinu. Oni su tačno “pred mojim vratima” a ja odlučujem gde i po kojoj ceni želim nešto prodati.
Galoo
Galoo
Novi član
Novi član

Broj poruka : 2
Datum upisa : 13.11.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu