Ko je trenutno na forumu
Imamo 100 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 100 Gosta :: 1 ProvajderNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Modni potpis
4 posters
Strana 1 od 1
Modni potpis
Imate li svoj?
Nešto karakteristično za vas. Može biti boja, dodaci, određeni stil odjevanja. Bilo što BAŠ vaše.
Kod mene bi to bile boje dodataka. Ljubičaste i torbice i cipele kojih imam puno i često ih nosim, te šalovi koje skupljam svih boja, veličina i stilova.
Nešto karakteristično za vas. Može biti boja, dodaci, određeni stil odjevanja. Bilo što BAŠ vaše.
Kod mene bi to bile boje dodataka. Ljubičaste i torbice i cipele kojih imam puno i često ih nosim, te šalovi koje skupljam svih boja, veličina i stilova.
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37
Re: Modni potpis
Zastupam u velikom procentu tri boje (jedna sa puno nijansi) i zbog toga imam mogućnost da modele kombinujem malo slobodnije nego da su tkanine dezenirane. Neka bude da je to moj "look omen".
Isto tako, rado sebi sašijem neki komad koji obavezno potpišem bojom za tekstil.
Isto tako, rado sebi sašijem neki komad koji obavezno potpišem bojom za tekstil.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Avramova ::...
Zanimljivo... vidjevši tvoje radove u radovima forumaša, prvo što mi je palo na pamet bila je primjena u modnoj industriji. Radiš s nekim?
Buca- Član
- Broj poruka : 388
Datum upisa : 11.04.2010
Moj modni potpis je definitivno moj nakit , mogu to slobodno reci...koji uzgred zaista obozavam , kao i sat na ruci... bez toga nikada i nigde ne izlazim...
Mada i ogromne torbe su jedan od mojih modnih , tj. stilskih potpisa... kao i dobre cipele.
Ma , ima toga ... moda je zaista jedno veliko cudo ... i ostavlja mogucnost izbora za svakoga. :lila:
Mada i ogromne torbe su jedan od mojih modnih , tj. stilskih potpisa... kao i dobre cipele.
Ma , ima toga ... moda je zaista jedno veliko cudo ... i ostavlja mogucnost izbora za svakoga. :lila:
slavena- Legendarni član
- Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010
Buca :: Zanimljivo... vidjevši tvoje radove u radovima forumaša, prvo što mi je palo na pamet bila je primjena u modnoj industriji. Radiš s nekim?
Buce nema dugo ali je red da odgovorim. Radila sam kratko u jednoj privatnoj fabrici konfekcije, oslikavala detalje. Ovo što je primarnije je u sopstvenoj režiji.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Similar topics
» Mi kao modni žiri
» Modni užasi po vašem izboru
» Modni trendovi za prolece/leto 2017
» Ruz/karmin...Volite li ruzeve ili uopste i ne koristite taj modni dodatak?
» Modni užasi po vašem izboru
» Modni trendovi za prolece/leto 2017
» Ruz/karmin...Volite li ruzeve ili uopste i ne koristite taj modni dodatak?
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra
» Ne može da vam dosadi
Sre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra