Ko je trenutno na forumu
Imamo 62 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 62 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Zene sa dva prezimena
+72
sini_do
madam mim
Sonja
Cinzia
djavolica
Johny Bravo
Zalutala
Lilith
Mojra
tetreb
furija
SuperKartica
Epitaf
mrvica*
Miškica
country girl
Time
Ledena
Strelac
MisisM
Batista
212ganna
Marea
Bole
MoonGirl
Hiperborejac
Killjoy
NFS_MW_girl
Istina ex Natasha
Mesrine
cvjeticanin
inspy
Andjela
Miško
Fraya
SKYKING
laza
Debilko
Jurivaka
Vulin
naOpaka
Mastifal
svejedno
Prince
w2403
digitalmandrak
Anhelito
slavena
Cleopatra
Lady
IMHO
Fristajlo
Prepoznatljiva
Sklad odjeka
Buca
cat09
ellen
ludo_913
Johnny-Azra
sanjalica
BG_HIGHLANDER
KirJanja
drdoktor
Vidra
Orhideja
Avramova
Hipi
Lila
Dragana
RINGE
maks
Arwen Evenstar
76 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 6 od 22
Strana 6 od 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Re: Zene sa dva prezimena
Kako pises pored tebe sigurno nece biti nezadovoljna. Zena cesto s puno opravdanja namece svoj stav i muzu i njegovima i to sve iz ljubavi. Ne zaboravi, vazno je samo prepoznati taj momenat.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Avramova ::Kako pises pored tebe sigurno nece biti nezadovoljna. Zena cesto s puno opravdanja namece svoj stav i muzu i njegovima i to sve iz ljubavi. Ne zaboravi, vazno je samo prepoznati taj momenat.
Ma ne može da ima stav prema svojo porodici koju je prihatila, može da ima stav prema bilo čemu ali prema porodice ne.
I ne nameće svoj stav iz ljubavi prema porodici, već ljubavi prema frizerki i cipelama !!!
Gost- Gost
sva ova pitanja su novijeg datuma; voleo bih da vidim neko istraživanje o procentu razvoda brakova i odnosu procenata onih sa muževljevim prezimenom, i ovih "prikoličarki". Smem da se kladim....
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Fristajlo :: Smem da se kladim....
U sta i za sta?
Šta znam ,neki koji stupaju u brak ili čak i pre nešto sabiraju ta slova i prema njima izaberu partnera .Tako da ako ima viška ili manjka pri vjenčavanju dodaju zar ne.
Prince- Super član
- Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58
Da ne bude posle- nemamo dokaza...
Nego šta je.Fristajlo ::sva ova pitanja su novijeg datuma; voleo bih da vidim neko istraživanje o procentu razvoda brakova i odnosu procenata onih sa muževljevim prezimenom, i ovih "prikoličarki". Smem da se kladim....
Poslednji izmenio widowerprince dana Sre Sep 22, 2010 1:21 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Prince- Super član
Znaš ti dobro...Avramova ::Fristajlo :: Smem da se kladim....
U sta i za sta?
Kud ja luda stavih ovaj smajli Potpuno me zbunjuje.
Da te ne znam, možda bih i sumnjao da si shvatila; ovako...
Gurabije ako tebi dobro pravi ,nema potrebe da ne prihvatiš i njene stavove.Bole__Ser ::Avramova ::Kako pises pored tebe sigurno nece biti nezadovoljna. Zena cesto s puno opravdanja namece svoj stav i muzu i njegovima i to sve iz ljubavi. Ne zaboravi, vazno je samo prepoznati taj momenat.
Ma ne može da ima stav prema svojo porodici koju je prihatila, može da ima stav prema bilo čemu ali prema porodice ne.
I ne nameće svoj stav iz ljubavi prema porodici, već ljubavi prema frizerki i cipelama !!!
Prince- Super član
widowerprince ::Gurabije ako tebi dobro pravi ,nema potrebe da ne prihvatiš i njene stavove.Bole__Ser ::Avramova ::Kako pises pored tebe sigurno nece biti nezadovoljna. Zena cesto s puno opravdanja namece svoj stav i muzu i njegovima i to sve iz ljubavi. Ne zaboravi, vazno je samo prepoznati taj momenat.
Heheheh nisam ja rekao da neću prihvatiti i njene stavove, samo da ona nema te sumanute stavove, feminizam okovan snobizmom, jedan od primera sam dao, Jelena Bačić Alimpić, sa svojim drugaricama. Pre neki dan dok sam se spremao zvrjila je na tv-u njena emisija, gde su pozvane gošče pričale kako su nezadovoljne muškarcima i njihovim stavovima, pa onda hvalile svoje muževe kao dobro kuvaju i znaju da peglaju, nije im palo na pamet da kažu za svoje muževe da su dobri domaćini, već namerno oće da istaknu kako one vladaju nad njihovim sudbinama i kontrolišu muški svet, to su te sa sto prezimena a ne sa dva !!!
Gost- Gost
A koliko je obrnutih primera?
Ne vidim nuznu povezanost izmedju ekstremnih feministiknja i izbora prezimena. Vecina feministkinja zadrzavaju svoje prezime ali to ne znamci da vecina onih koji zadrze svoje prezime su ujedno i gore pomenuti izopaceni primeri.
Osim razloga da "se to tako radi vec vekovima pa zasto menjati" ne vidim ni jedan drugi razlog zasto bi jedan muskarac imao potrebu da mu zena nosi prezime pod obavezno.
Brak vidim kao zajednicu dve individue a ne kao utapanje jedne u drugu. ekonomskim terminima mrdzovanje a ne akvizicija ::
Ne vidim nuznu povezanost izmedju ekstremnih feministiknja i izbora prezimena. Vecina feministkinja zadrzavaju svoje prezime ali to ne znamci da vecina onih koji zadrze svoje prezime su ujedno i gore pomenuti izopaceni primeri.
Osim razloga da "se to tako radi vec vekovima pa zasto menjati" ne vidim ni jedan drugi razlog zasto bi jedan muskarac imao potrebu da mu zena nosi prezime pod obavezno.
Brak vidim kao zajednicu dve individue a ne kao utapanje jedne u drugu. ekonomskim terminima mrdzovanje a ne akvizicija ::
RINGE- Profi član
- Broj poruka : 3335
Datum upisa : 27.03.2010
Godina : 38
Ima na forumu jako glupih, da ne kažem tematika , te "žene sa dva prezimena","kako popraviti muškarca".A oj pa ko su to one da nekoga popravljaju?iznad su situacije u brakovima? ili su uvijek dole pa iz ljubomore prave takvu tematiku?
,ma nemojte mi pričati prazne priče..
,ma nemojte mi pričati prazne priče..
Poslednji izmenio widowerprince dana Sre Sep 22, 2010 3:36 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Prince- Super član
besmislena tema. da li ce ona uzeti njegovo, dodati njegovo svom, on uzeti njeno, ostati svako na svom ili oboje uzeti neko novo - sasvim je svejedno. prezime, i uopste sluzbeni papir, ne utice na kvalitet braka.
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
Sve su teme besmislene osim ako im clanovi ne daju smisao
RINGE- Profi član
Pre nešto više od mesec dana čekajuči kod lekara, primetio sam jednu devojku, lepuškasu, salbo uhranjenu, vidi se da je siromašna jako, došla je sa bakom kod lekara, veliko je pitanje ko je tu koga vodio, ekao bi ja da je nju baka vodila da vidi malko Grada, mislim da su sa nekog Vojvodjanskog salaša, tako su mi delovali, nagadjam. Pošto smo svi kod lekara čekali po pola dana imao sam priliku da obratim pažnju na tu damicu, koja je svojim očima gutala sve oko sebe, kao prvi put da je videla malko sveta, željna tog gradskog života. Pomislio sam da je to u stvari žena koja je normalna, jer njoj nije važno koje cipele nosi Ceca pa da i ona takve ima, važno joj je da se obraduje onome što je njoj lepo, nije joj važno da je prošla kroz frizersku akademiju i saznala sve masne radnje iza kulisa, važno joj je da ima frizuru čistu i urednu i da je srećna zbog toga. Delovala jekao damica bez i jednog izgradjenog stava, delovala je nevino, delovala je nezagadjeno sa stereotipima koji se nameću u emisijama Jelena Bačić Alimpić. Pre bi se odlučio za tako jednu ženu, koja bi se obradovala meni kad dodjem kući i ja bi se obradovao što me ona voli, pružio bi joj sve na ovom svetu što ni ta Jelena Bačić Alimpić ne može da sanja da ima. Bila bi bogato nagradjena od mene i u duhovnom i u materijalnom smislu !!!
Gost- Gost
e nije tako, ringe. kako da das smisao temi koja je u startu besmislena?
imala bi smisla recimo tema 'koje prezime dati detetu ako su supruznici zadrzali svak svoje'. tu bi vec bilo polemike, o gornjoj temi nema se sta reci (sto se vidi iz postova).
za ime bozje, Bole_Ser, ko je Jelena Bačić Alimpić??
imala bi smisla recimo tema 'koje prezime dati detetu ako su supruznici zadrzali svak svoje'. tu bi vec bilo polemike, o gornjoj temi nema se sta reci (sto se vidi iz postova).
za ime bozje, Bole_Ser, ko je Jelena Bačić Alimpić??
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
Pa Bole, mog'o si da je startujes...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Sta bi radio da takva jedna zena zeli da zadrzi svoje prezime ili da doda na svoje tvoje?
Ili mislis da takva osoba to nece traziti a i da zatrazi morace da poslusa tvoj izbor?
Ili mislis da takva osoba to nece traziti a i da zatrazi morace da poslusa tvoj izbor?
RINGE- Profi član
@ Ringe
Nisi ti oštrouman kao Bole, i sve što je Bole napisao za tu djevojku tačno je 99%.I ja bih takvoj skinuo zvijezde sa neba..
Nisi ti oštrouman kao Bole, i sve što je Bole napisao za tu djevojku tačno je 99%.I ja bih takvoj skinuo zvijezde sa neba..
Prince- Super član
aha, znam. Samo dok ti podize ego bi joj skidao zvezde sa neba. Prvi put kad ti kaze NE bi dobila preko nosa (u prenesenom znacenju naravno)
Uz duzno postovanje toj curi, moj izbor tesko da bi bila.
Uz duzno postovanje toj curi, moj izbor tesko da bi bila.
RINGE- Profi član
RINGE ::Sta bi radio da takva jedna zena zeli da zadrzi svoje prezime ili da doda na svoje tvoje?
Pre bih rekao da ona ni ne razmišlja o tome čije bi prezime nosila, već samo o tome da je srećna to njoj verujem ne pretstavlja težinu niti bilo kakv teret za udaju
Evo je Jelena Bačič Alimpić
Gost- Gost
Bole__Ser ::
Pre bih rekao da ona ni ne razmišlja o tome čije bi prezime nosila, već samo o tome da je srećna to njoj verujem ne pretstavlja težinu niti bilo kakv teret za udaju
Zbog cega ti isti poriv nemas?
RINGE- Profi član
RINGE ::Bole__Ser ::
Zbog cega ti isti poriv nemas?
Kako misliš isti poriv, misliš iz kojih razloga ja ne želim da dozvolim ženi da zadrži svoje prezime ???
Gost- Gost
Strana 6 od 22 • 1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22
Similar topics
» Imena, prezimena, kako su nastala
» Žene ili Muškarci?
» Generacija X – žene koje nemaju ni porodicu ni karijeru
» Eurobasket 2015. žene
» Uloga zene u Crkvi..
» Žene ili Muškarci?
» Generacija X – žene koje nemaju ni porodicu ni karijeru
» Eurobasket 2015. žene
» Uloga zene u Crkvi..