Ko je trenutno na forumu
Imamo 235 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 235 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Film laži
+3
inspy
Vidra
Orhideja
7 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 1 od 1
Film laži
Film "U zemlji krvi meda" Anđeline Džoli izazvao je burne reakcije u bivšoj nam zemlji. Kod nas u RS je zabranjen za prikazivanje jer ne pokazuje stvarno stanje rata u BH. Srbi su prikazani kao jedina vojska...ta vojska je po filmskom scenariju bacala bebe sa nebodera, ubija snajperom civile tek tako, vršila agresiju na ostale narode, silovala muslimanke i ostalih milion gluposti.
Zanima me šta mislite o filmu i hoćete li ga gledati?
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
Re: Film laži
Procitah u novinama da je to o 'satiranju' tzv. bosnjaka (?), kako je Srbin spasio muslimanku a onda je ubio posto ga je ona izdala...
Iskreno, sve to citala sam u novinama, i zvucalo mi je vrlo americki.
Samo su njihovi snajperisti milosrdni, kao u seriji 'Bones' napr...
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
Не мислим ништа јер га нисам гледала. По причи делује као ништа ново на тржишту наручених бљувотина.
Што више њихових оваквих филмова и то под именом смешне Анђелине, то им очигледнија лаж.
Што више њихових оваквих филмова и то под именом смешне Анђелине, то им очигледнија лаж.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Bas me zanima koja ce se govna dokotrljati na premijeru u Beogradu....
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Госпођа Пит је направила шта је направила. Испљувао ју је и добар део западне критике, и филм је и пре емитовања дочекан са неповерењем.
Холивуд је под командом америчке администрације још од Хуверовог доба, тако да је ово само логичан резултат те доктрине.
Не треба се превише потресати око тога, јер ће овога бити још; но, као и увек, после таквих филмова увек уследе они који као шамар отрезне гледаоце истином. Треба сачекати да се неко од угледа, какав поменута реално нема дохвати посла; гарантујем, за пар година видећемо филм који ће изазвати много реакција, али и тешке потресе између учесника тиг догађаја у реалности.
Начуо сам да се нешто већ припрема, али- о том, по том...
Холивуд је под командом америчке администрације још од Хуверовог доба, тако да је ово само логичан резултат те доктрине.
Не треба се превише потресати око тога, јер ће овога бити још; но, као и увек, после таквих филмова увек уследе они који као шамар отрезне гледаоце истином. Треба сачекати да се неко од угледа, какав поменута реално нема дохвати посла; гарантујем, за пар година видећемо филм који ће изазвати много реакција, али и тешке потресе између учесника тиг догађаја у реалности.
Начуо сам да се нешто већ припрема, али- о том, по том...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Anđelina dolazi u Zagreb i Sarajevo na premijeru svog filma, voljna je da dođe u BG ali kaže da nije dobrodošla, nas ni ne spominje. Mada mi iskreno rečeno željno očekujemo snimanje filma "Težina srca" rađen po istinitom događaju o smrti beba koje su umrle u inkubatorima zbog nedostatka kisika. Trinaesta beba umrla je prošle godine
ta beba je porasla u devojku sa milion problema, je l' tako?Trinaesta beba umrla je prošle godine
a ko snima taj film?
Vidra- Legendarni član
Kažu da se javio Malkovič kao reditelj, Majkl Daglas je zainteresovan da glumi britanskog generala koji nije dozvolio let a sumnjao je da je sve namješteno, kad su bebe umrle CNN je javio vijest i onda je shvatio svu tragediju. Daglas je bolestan, Šin se takođe javio u suštini im je veoma bitno ko će da odglumi tog čovjeka.
Beba je tri puta operisana od karcinoma, nije bila pokretna, nije mogla sa vlada fiziološkim potrebama...strašno.
Uništi su živote, uništili su priče koje nisu ispričane, uništili su djecu. Mada nisam imala nikakavog doticaja, smrt beba me je toliko potresla, valjda zato što sam i sama majka.
Beba je tri puta operisana od karcinoma, nije bila pokretna, nije mogla sa vlada fiziološkim potrebama...strašno.
Uništi su živote, uništili su priče koje nisu ispričane, uništili su djecu. Mada nisam imala nikakavog doticaja, smrt beba me je toliko potresla, valjda zato što sam i sama majka.
Тај ће снимити кад њима буде требало, и на начин како им буде требало.
Прошло је време слободног израза у А-продукцији Холивуда, јер је продукција под јаком контролом Администрације у Вашингтону. Тако су "зглајзнули" многи велики аутори, чак и Оливер Стоун више не добија пројекте, јер је радио интервју са Кастром.
Звер је још јака.
Прошло је време слободног израза у А-продукцији Холивуда, јер је продукција под јаком контролом Администрације у Вашингтону. Тако су "зглајзнули" многи велики аутори, чак и Оливер Стоун више не добија пројекте, јер је радио интервју са Кастром.
Звер је још јака.
Rade Šerbedžija laže!
U intervjuu koji je dao sarajevskoj tv, na pitanje novinara kakav je njegov komentar o prigovorima koji se sa srpske strane upućuju filmu, između ostalog i o tome što se u filmu prikazuje samo srpska vojska i njeni zločini, Šerbedžija odgovara da se cjelokupna radnja filma odigrava u srpskom logoru, pa se tu nije ni mogla prikazati neka druga vojska osim srpske? Naravno, ovo je notorna laž. Najveći dio radnje u filmu se, istina, odigrava u srpskom logoru, ali ne i sva radnja, kako slaga Šerbedžija.
U intervjuu koji je dao sarajevskoj tv, na pitanje novinara kakav je njegov komentar o prigovorima koji se sa srpske strane upućuju filmu, između ostalog i o tome što se u filmu prikazuje samo srpska vojska i njeni zločini, Šerbedžija odgovara da se cjelokupna radnja filma odigrava u srpskom logoru, pa se tu nije ni mogla prikazati neka druga vojska osim srpske? Naravno, ovo je notorna laž. Najveći dio radnje u filmu se, istina, odigrava u srpskom logoru, ali ne i sva radnja, kako slaga Šerbedžija.
Jurivaka- Profi član
- Broj poruka : 1704
Datum upisa : 22.09.2011
Он је солидан глумац и несолидан човек.Jurivaka ::Rade Šerbedžija laže!
Da, i kada se pričini solidnim i to je dobra gluma!Fristajlo ::Он је солидан глумац и несолидан човек.Jurivaka ::Rade Šerbedžija laže!
Jurivaka- Profi član
Carli Sin?Šin se takođe javio
I negativna reklama je - reklama...Da, i kada se pričini solidnim i to je dobra gluma!
Vidra- Legendarni član
Dabome da je reklama. Ali, ljudi se po tome i razlikuju. Neki ne bi prodali obraz za dobru reklamu, a neki bi to uradili s nokta!
Jurivaka- Profi član
Ne, traže se glumci, snima se na engleskom jeziku i produkciju plaća RS ne Amerika, nije holivudski film već istinita priča, već u startu ima razlika.Fristajlo ::Тај ће снимити кад њима буде требало, и на начин како им буде требало.
Звер је још јака.
Vidra nije Čarli već njegov otac Martin, a snimanje bi trebalo početi na proljeće. Sad hoće li ne znam, uglavnom znaću, jer se snima u B.Luci.
Нисам о томе говорио, а ово ме радује, да се ради неки филм у Бања Луци...
Nisam gledala film,počela sam,i u startu mi nikako nije išla ona pesma ''Zemlja'' EKV-a.Shvatam zašto se našla,ali sam toliko besna bila što su ih iskoristili za nešto tako ružno,baš njih koji su se trudili da nas izjednače. Pogledala sam nekoliko minuta,pa odustala.Neću da trošim vreme.
MoonGirl- Napredni član
- Broj poruka : 863
Datum upisa : 24.04.2012
Godina : 30
O, pa ovo baca potpuno novo svetlo, mislim- KO je ukazao na ovu pesmu?MoonGirl ::Nisam gledala film,počela sam,i u startu mi nikako nije išla ona pesma ''Zemlja'' EKV-a.
Vidra- Legendarni član
Па, чињеница је да је та песма присвојена од једног дела Србије као "светска, а наша"; песма је, иначе, сјајна, али- носи призвуке фатализма, који је био врло "популаран" у то доба, али и злоупотребљаван у политичке сврхе. Тако ју је и Анђа изабрала, није то неко велико чудо. Имала је она своје саранике међу "нашима", онолике..
Pa,za to se slažem.Ali u svakom slučaju mi je krivo.
MoonGirl- Napredni član
- Broj poruka : 863
Datum upisa : 24.04.2012
Godina : 30
Криво је и мени, али- тако стоје ствари. Људи су данас врло, врло јефтини.
Danas se obilježava Dobrovoljačka, majke sa bijelim ružama su dočekane kamenjem i uzvicima "ubice". To je slika Sarajeva danas, prikazano jutros oko 10h na Hayat televiziji (prekinut je crtani film).
S druge strane Anđin film prikazuje nešto sasvim deseto i nešto se nije desilo.
S druge strane Anđin film prikazuje nešto sasvim deseto i nešto se nije desilo.
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra