Ko je trenutno na forumu
Imamo 127 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 127 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Sta posle razvoda?
+27
Johny Bravo
Mesrine
Mojra
trepavica
Lilith
tetreb
mrvica*
furija
digitalmandrak
djavolica
laza
Vukota
NinaNena
Enna
Marea
Johnny-Azra
naOpaka
Dragana
sini_do
Cleopatra
Andjela
Miško
Vidra
Fristajlo
No_koment
Orhideja
Avramova
31 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 13 od 16
Strana 13 od 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Re: Sta posle razvoda?
jedino sto mozes da vidis iz aviona je ono sto ti ja dozvolim da vidis... znaci, vidis coveka koji ume da vesto barata recima, koji poznaje zene i svet oko sebe, ali koji nekad moze biti drkadzija preko svake mere zbog najmanje sitnice i to ti je neshvatljivo... a nekada imas utisak da lozi i przi samo radi dijaloga bilo koje forme jer je hiperproduktivan u piskaranju i voli da se pickara tek tako
tetreb- Član
- Broj poruka : 300
Datum upisa : 26.10.2014
i promeni ono breeeee, zadnje teme, rekao sam ti...pravopis, nema zadnje i prednje nego prvo i poslednje... znaci poslednje teme
tetreb- Član
tetreb ::jedino sto mozes da vidis iz aviona je ono sto ti ja dozvolim da vidis... znaci, vidis coveka koji ume da vesto barata recima, koji poznaje zene i svet oko sebe, ali koji nekad moze biti drkadzija preko svake mere zbog najmanje sitnice i to ti je neshvatljivo... a nekada imas utisak da lozi i przi samo radi dijaloga bilo koje forme jer je hiperproduktivan u piskaranju i voli da se pickara tek tako
Samo toliko, meni dovoljno.
Ne znam na koje "zadnje" misliš. Ako se tiče naslova koji forum nudi, tu sam bespomoćna. Uzgred, nekada poslednje može da bude i zadnje i obrnuto i sve po važećem pravopisu.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
pa stas mislila da cu da ti dam i ne samo tebi vec bilo kome na ovakvim mestima onaj najlepsi deo sebe tek tako da po njemu onanisete i lecite komplekse?
vidi se da me ne poznajes ich....
tetreb- Član
tetreb ::pa stas mislila da cu da ti dam i ne samo tebi vec bilo kome na ovakvim mestima onaj najlepsi deo sebe tek tako da po njemu onanisete i lecite komplekse?
Au, brate slatki, pa ti se obožavaš u tolikoj meri da ti više ni jedan obožavatelj nije potreban.
Naravno da te ne poznajem i drago mi je zbog toga. Ovo malo je sasvim dovoljno.
I što si tako prek, prgav, sujetan, narcis. Ateriraj na zemlju da vidiš kako je lepše nego kada "letiš u oblacima".
Pusa za tebe
Avramova ::tetreb ::pa stas mislila da cu da ti dam i ne samo tebi vec bilo kome na ovakvim mestima onaj najlepsi deo sebe tek tako da po njemu onanisete i lecite komplekse?
Au, brate slatki, pa ti se obožavaš u tolikoj meri da ti više ni jedan obožavatelj nije potreban.
Naravno da te ne poznajem i drago mi je zbog toga. Ovo malo je sasvim dovoljno.
I što si tako prek, prgav, sujetan, narcis. Ateriraj na zemlju da vidiš kako je lepše nego kada "letiš u oblacima".
Pusa za tebe
s obzirom kolko me ne podnosis a ubi se da svaki post editujes po 3 puta da bi mi na njega odgovorila onim nebulozama, dovoljno govori o tvojoj iskrenosti..... a i motivima
tetreb- Član
Moj jedini motiv vis a vis tebe jeste* da javna prepiska između nas ne liči na privani razgovor pa bih te molila da se vratimo na temu.
Ako neki post editujem tri puta to znači da ispravim korekturnu grešku (što bih i tebi preporučila), a ukoliko ga dopunim, obavezno dodam "dopuna" i zato mi nemoj poturati neistinu.
Hvala!
Ako neki post editujem tri puta to znači da ispravim korekturnu grešku (što bih i tebi preporučila), a ukoliko ga dopunim, obavezno dodam "dopuna" i zato mi nemoj poturati neistinu.
Hvala!
Poslednji izmenio Avramova dana Pon Mar 30, 2015 1:01 am, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : korektura*)
posle razvoda počinje život.
Lilith- Profi član
- Broj poruka : 3325
Datum upisa : 02.12.2013
jok... pocinje osvescivanje
tetreb- Član
to se zove život.
nisam ni mislila na bahaćenje...
nisam ni mislila na bahaćenje...
Lilith- Profi član
sve je deo zivota i ima svoju cenu... pa cak i ono sto covek nekad pomisli da je samo uludo tracenje vremena u prazno
tetreb- Član
ništa nije traćenje vremena... samo nam je možda žao ''protraćenog vremena''.
bolje da ćutim... samo pomislim: zašto nešto nisam uradila pre, ali valjda sve ima svoje vreme.
bolje da ćutim... samo pomislim: zašto nešto nisam uradila pre, ali valjda sve ima svoje vreme.
Lilith- Profi član
uvek je sve na zeni... tako je uvek kada neko misli da je pametan pa ne prihvati savet mudrijeg... imao slicnu situaciju sa jednom drugaricom davno koja nije znala kako da se postavi spram odabranika pa je on pogresno protumacio, te je ostavio a ona se razocarala u muski rod, udala za neku budalu i sada se osvescuje natenane.
zivot...
zivot...
tetreb- Član
Lilith ::posle razvoda počinje život.
Pretpostavljam da si se figurativno izrazila u odnosu na sve. Dok brak teče, teče i život koji ne mora uvek biti lep, kvalitetan, bez stresa, i nema čoveka na svetu koga je zaobišla ta nepogoda makar i u najmanjoj mogućoj meri i/ili na kraju balade.
hahahaha.... vidi se da nikad nisi pokucala na vrata tek razvedene zene i bila docekana kako dolikuje razvedenoj
tetreb- Član
Hajde što je nerazumljivo napisano, ali što se smeješ na kraju, to mi nikada neće biti jasno. Meni je tužno tvoje konfuzno pisanje. Prenaporan si i potpuno neinteresantan.
Neki tip ::Desi se kada se najmanje nadamo i.. potpuno nam se poremeti zivot ... i sta posle?
U kafanu...
Vukota- Počasni član
- Broj poruka : 3854
Datum upisa : 06.01.2013
U neku drugu kafanu (poznavanje grada je vrlo važna stvar u takvim situacijama)...
Vukota- Počasni član
- Broj poruka : 3854
Datum upisa : 06.01.2013
Na kraju od dva zla (uslovno rečeno zla) čovek odabere gore.
Ne zuriti s nicim i sve ce doci na svoje..
trepavica- Član
- Broj poruka : 258
Datum upisa : 09.03.2014
Vrlo je važno ko je želeo razvod. Onaj koji nije sigurno da će propatiti ali ni tu nije smak sveta, što kaže trepavica, sve će doći na svoje samo treba biti razuman.
Poslednji izmenio Avramova dana Ned Apr 05, 2015 11:12 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Edukacija...u smislu unapredjenja sebe u svakom.pogledu.
Razvod oplemenjuje ...u oba slucaja!
Razvod oplemenjuje ...u oba slucaja!
Mojra- Legendarni član
- Broj poruka : 10161
Datum upisa : 22.11.2012
Istinu pišeš Mojruško. Čovek se razvodi kada se opameti a sve pod uslovom da ima potrebu, a venčava dok je još tupav, nepromišljen, brzoplet, naivan... (ne odnosi se na sve)
I kada je jedna strana protiv razvoda jednoga dana shvati da je to bilo najbolje rešenje.
Ne mogu više o razvodu Kod mene je tako dobro prošao da je šteta ne ponoviti ga a ne može. Ko misli da izmišljam, šta ću mu ja.
I kada je jedna strana protiv razvoda jednoga dana shvati da je to bilo najbolje rešenje.
Ne mogu više o razvodu Kod mene je tako dobro prošao da je šteta ne ponoviti ga a ne može. Ko misli da izmišljam, šta ću mu ja.
Složio bih se sa Lilith, počinje život, u svakom smislu...
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Strana 13 od 16 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 13 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?