Ko je trenutno na forumu
Imamo 237 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 237 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Sta posle razvoda?
+27
Johny Bravo
Mesrine
Mojra
trepavica
Lilith
tetreb
mrvica*
furija
digitalmandrak
djavolica
laza
Vukota
NinaNena
Enna
Marea
Johnny-Azra
naOpaka
Dragana
sini_do
Cleopatra
Andjela
Miško
Vidra
Fristajlo
No_koment
Orhideja
Avramova
31 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 2 od 16
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Sta posle razvoda?
Drago mi je da je ova tema zazivela i da su se i drugi clanovi ukljucili i da komentarisu.
No_coment odlican komentar si dao...... nemam nista da dodam...cekamo Av...
No_coment odlican komentar si dao...... nemam nista da dodam...cekamo Av...
Gost- Gost
Griješite i vi muškarci.
Juče sam prisustvovala sceni gdje otac djeteta ne dozvoljava majci ( a njegovoj supruzi) da previje dijete jer smatra da će ga ona povrijediti i da ON to zna najbolje on pegla i pelene jer navodno to bolje radi, a onda naveče ode u kafanu sa društvom a ona ga opet ne smije previti jer to će on da uradi kad se vrati Mislim dakle svašta, ona polako počinje da šizi a kad će da eksplodira i našta će to tad izaći to samo Bog zna. Čudak u najmanju ruku a bio je tako dobar.
Juče sam prisustvovala sceni gdje otac djeteta ne dozvoljava majci ( a njegovoj supruzi) da previje dijete jer smatra da će ga ona povrijediti i da ON to zna najbolje on pegla i pelene jer navodno to bolje radi, a onda naveče ode u kafanu sa društvom a ona ga opet ne smije previti jer to će on da uradi kad se vrati Mislim dakle svašta, ona polako počinje da šizi a kad će da eksplodira i našta će to tad izaći to samo Bog zna. Čudak u najmanju ruku a bio je tako dobar.
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
:cmok:No_koment :: Znam da će Avramova da me mrzi kao nikoga,
Moja radost je utoliko veće. Uzgred, obožavam citate jer mi to onda liči na dijalog dok duge postove doživljavam kao monologe koji ne idu svakome dobro al' tebi idu.ali na njeno pisanje ne mogu da ostanem nem...
kako voli žena da propoveda o pravima muškarca i žene čudo jedno.
P.S. A kao ti si bolji, pa Neki tip, pa on mi zvoca gde god stigne.
Prva ortodoksna glupost koju je draga mi Avramova izvalila je da je NT pogrešio što je samo dete posle razvoda odveo na odmor,a ne i ženu tj.da se izrazim kao AV, majku tog deteta.
Tebi je to glupost?! Prema detetu koje je u šoku zbog razvoda roditelja se mora pažljivo postupati bez obzira što dete to neće pokazivati. Jednoga dana iz njega će izaći sve što se doživljavao upravo zbog toga što mu se nije objasnilo šta se zapravo zbiva, što su roditelji na očigled deteta stavili svoj odnos iznad roditeljstva.
U periodu posle razvoda, bez obzira koliko je i kako je razvod trajao, potrebno je duplo više napora da se dete uravnoteži i razvod prihvati kao normalnu društvenu pojavu a posttraumatski sindrom je skoro neminovan, što ne znači da je kod svakoga isti a sve zavisi od niza faktora za koje su zaduženi pre svega roditelji.
A što bi bilo ko vodio ex ženu na odmor?Zajednički odmor nije pokazatelj dobrih odnosa izmedju oca i majke.Možda mamama( nekim),jer lepo je to da te neko vodi na odmor.
A zašto je ne bi vodio i ne kao ex ženu već kao majku njihovog deteta/dece. Poznati su i takvi slučajevi i tu govorimo o ljudima visoke svesti i savesti. (termin voditi mi se uopšte ne dopada, al' da ga ne menjamo)
I pitanje za Avramovu? Da li si posle razvoda vodila ex muža na odmor zarad dece i njihovog gledanja dobrih odnosa mame i tate?
Ha, čuj, to je najmanje što sam mogla uraditi za svoju decu. Zbog njih sam bila u braku jedan period, njihov otac je ostao moj prijatelj i tada i sada.
Po pitanju prava na dete,ne znam kome može da padne na pamet da je otac u podređenom položaju u odnosu na majku kada je dete u pitanju?Po prirodi stvari kako reče AV,a i praksa je pokazala..Ok,neka je tako,samo si samu sebe srušila time što kasnije izjavljuješ,neka tata obezbedi dovoljnu platu...
Ovde si pomešao dve stvari pa ne bih sada naročito da komentarišem. Gledam praksu i donosim zaključak. Deca uglavnom ostaju kod majke. Je l' tako? Jeste!
Ničim ja sebe nisam srušila. Pisala sam o zajedničkom životu a ne životu posle razvoda.
Lepo ti je NT rekao,neka mama obezbedi dovoljnu platu...I šta sad?Opet ćeš da kažeš da po prirodi stvari treba tata da obezbedi,a majka da je sa detetom...
E stvarno preteruješ. Samo ću spomenuti jednu stvar: ko doji dete? Koga noću probudi i najtiše meškoljenje deteta? Pa nemoj pošto-poto protiv mene.
Ali isto tako izjavljuješ kako nisu krivi očevi u Srbiji što nisu u mogućnosti( velika većina) da obezbede dovoljno. Zato su tu valjda i majke da i one rade...
I opet isto izjavljujem. Majke imaju dovoljno posla i dovoljno zarađuju i u kući. Ne mogu više o tome. Budimo pošteni i priznajmo da je tako. Naravno uvek ima izuzetaka i to se odnosi na svaku situaciju.
Za one pampers pelene neću ni da komentarišem pošto velika većina mama i sama ne pere pamučne pelene,nego ubaci taj famozni pampers.A verujem da bi velika većina očeva uspešno saprala usranu pelenu,kao što je velika većina očeva to i radila.Ali eto očevima je zabranjen pampers,a mamama nije.
Ovo jednostavno nije istina. Mali je broj očeva koji su to radili pa čak i sada mali broj barata pampers pelenama, znaš ti to dobro.
Av jedva čekam da budeš baka,pa da vidimo da li ćeš eskivirati unučiće.Šta će ti to tako bitnije u životu biti, evo pojedoh se živ pitajući se.
Ne bih više objašnjavala stvoj stav. Ko je razumeo razumeo, ko nije - nije ni važno.
Orhideja se zapitala kako to da su se pre manje razvodili...Pa odgovor je vrlo jednostavan.
Žene nisu bile toliko samožive,egoiste i nisu mislile da su svu pamet sveta popile,nego su gledale da su deo porodice...A porodicu čine Tata,mama i deca..
Kao iz čitanke. ::
P.S. Nikada nisam opravdavao nasilje u porodici nad ženom i u tim slučajevima sam zagovornik da žena treba da se razvede....Ali da im nije dovoljna muževljeva plata,morate priznati da je glup razlog za razvod.
Nisi ispravno postavio stvar. Ne razvode se žene jer njima (ženama) nije dovoljna muževljeva plata. Ne troše samo žene novac i samo za sebe. Treba održavati domaćinstvo, kratko - treba živeti i nema nikakve veze sa luksom. A ako muškarac nije u stanju da zaradi, ako nije zainteresovan, vredan, borben, pa zaista, koji će joj takav lezilebović.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Prvom prilikom ćeš me naučiti da Kvotiram
Objasni nam molim te tvoj pojam porodice...da nije iz čitanke
Uopšte nismo govorili o lezilebovićima koji ne mrdaju prstom,jer za takve i ja kažem koji će joj krasni q... al eto žene i tu sebe nadmašuju pa se udaju i za takve
Ja opet kažem ajde da menjamo uloge pa da tate imaju dovoljno posla i kod kuće pa da zarađuju toliko koliko i majke kad su kod kuće,a malo mame neka idu od 9-17 da rade da zarađuju koliko i tate.
Dete se doji godinu dana,a ne celog života draga mama,to bi trebala da znaš.Neću o izuzecima kada može to da traje i duže.
Nisi konkretno odgovorila jesi li vodila ex muža na more...
Pusti ti te priče o psihičkoj stabilnosti dece prilikom razvoda.Kao mame koje se razvode o tome razmišljaju,a tate eto kad neće da vode ex ženu na more ne razmišljaju,,Bla,bla,bla
Ma koliko ti se termin voditi ne dopada svodi se na to...I opet kažem da nema razloga da se ex žena VODI na odmor..neka ide sama ako je u mogućnosti,neka odvede i ona decu negde,kao što je to npr.NT uradio..Niko joj ne brani da provede kvalitetno vreme sa detetom ili decom.
Orhideja,a zar žene u većini slučajeva nisu baš takve kako si ti opisala tog tatu?Osim naravno u onom delu da ode u kafanu sa društvom,mada ima toga i kod žena.Niko nije savršen.
Objasni nam molim te tvoj pojam porodice...da nije iz čitanke
Uopšte nismo govorili o lezilebovićima koji ne mrdaju prstom,jer za takve i ja kažem koji će joj krasni q... al eto žene i tu sebe nadmašuju pa se udaju i za takve
Ja opet kažem ajde da menjamo uloge pa da tate imaju dovoljno posla i kod kuće pa da zarađuju toliko koliko i majke kad su kod kuće,a malo mame neka idu od 9-17 da rade da zarađuju koliko i tate.
Dete se doji godinu dana,a ne celog života draga mama,to bi trebala da znaš.Neću o izuzecima kada može to da traje i duže.
Nisi konkretno odgovorila jesi li vodila ex muža na more...
Pusti ti te priče o psihičkoj stabilnosti dece prilikom razvoda.Kao mame koje se razvode o tome razmišljaju,a tate eto kad neće da vode ex ženu na more ne razmišljaju,,Bla,bla,bla
Ma koliko ti se termin voditi ne dopada svodi se na to...I opet kažem da nema razloga da se ex žena VODI na odmor..neka ide sama ako je u mogućnosti,neka odvede i ona decu negde,kao što je to npr.NT uradio..Niko joj ne brani da provede kvalitetno vreme sa detetom ili decom.
Orhideja,a zar žene u većini slučajeva nisu baš takve kako si ti opisala tog tatu?Osim naravno u onom delu da ode u kafanu sa društvom,mada ima toga i kod žena.Niko nije savršen.
No_koment- Profi član
- Broj poruka : 1036
Datum upisa : 24.04.2011
No_koment ::Prvom prilikom ćeš me naučiti da Kvotiram
'Oću. Imaš popust.
Nikako ali je jako poučan i nadasve human.Objasni nam molim te tvoj pojam porodice...da nije iz čitanke
Ima i takvih koji su zarađivali pa ostali bez posla i posle ni makac.Uopšte nismo govorili o lezilebovićima koji ne mrdaju prstom,jer za takve i ja kažem koji će joj krasni q... al eto žene i tu sebe nadmašuju pa se udaju i za takve
Ovo bi bilo u suprotnosti sa prirodom i opet naglašavam, žena je jako zaposlena što na poslu, što u kući. Ne možeš tu činjenicu oboriti nikako. Isto tako, naglašavam da ima i sjajnih očeva, supruga, požrtvovanih za svoju porodicu i zajedno sa ženom samo idu napred i sve je lepo i krasno. Tu se stiče obostrano poštovanje, učvrsšćuje odnos, supružnici postaju zaista pravi prijatelji.
Ne menja stvar i nije samo dojenje u pitanju, malo prostri pogled i na druge stvari kada su u pitanju odnosi majka-dece i otac-dete.
.Nisi konkretno odgovorila jesi li vodila ex muža na more..
Jesam, tačnije u jednom periodu sam više zarađivala (ali i imala dobru finansijsku pomoć), ali nikada nisam rekla da sam ga ja vodila, bili smo svesni, i nikada mu to nisam prebacila.
Zašto da pustim te veoma važne priče (teme)? Pri tom, ne tvrdim da su majke naročito više savesnije od očeva, ali u velikom procentu jesu što život pokazuje. Ne možemo izmišljati da je drugačije kada nije.
Ok, neka bude tako ali prva godina, prvo letovanje nakon razvoda ili tačnije, ako dete razvod doživi s puno trauma, mogli bi se žrtvovati da to prvo letovanje nakon razvoda bude zajedničko. Posle će već sve ići sasvim lakše i bezbolnije za dete jer će se saživeti sa činjenicom, možda ne u potpunosti ali delimično sigurno. A da bi se trauma maksimalno izbegla, potrebno je mnogo razumevanja za dete jer roditeljstvo je iznad braka, iznad svega. Tako stvaramo budućnost i omogućavamo da naša deca postanu što bolji ljudi. Odnos između roditelja treba da bude zasnovan na prijateljskom odnosu jer njihovo dete samo tako može biti srećno ili makar srećnije nego da nije tako.
No_komentu, moram spomenuti nekoliko primera čiji sam svedok. Očevi su toliko bili savesni da su se mnoge majke mogle postideti, čak i one koje su zadovoljavale (rogobatno zvuči) sve potrebe naspram dece. Eto, toliko sam objektivna.
Temu o babama i dedama ću otvoriti samo da trknem do pijace.
Nikako ali je jako poučan i nadasve human.
Baš bih želeo da vidim tu pouku i humanost
Ovo bi bilo u suprotnosti sa prirodom i opet naglašavam, žena je jako zaposlena što na poslu, što u kući. Ne možeš tu činjenicu oboriti nikako. Isto tako, naglašavam da ima i sjajnih očeva, supruga, požrtvovanih za svoju porodicu i zajedno sa ženom samo idu napred i sve je lepo i krasno. Tu se stiče obostrano poštovanje, učvrsšćuje odnos, supružnici postaju zaista pravi prijatelji.
A što se onda razvedoše? Da bi išli zajedno na odmor i učvršćivali odnos,poštovanje i da postanu pravi prijatelji?
Joj,ala umeš nekad da...
.Jesam, tačnije u jednom periodu sam više zarađivala (ali i imala dobru finansijsku pomoć), ali nikada nisam rekla da sam ga ja vodila, bili smo svesni, i nikada mu to nisam prebacila.
Zato nama naglašavaš da mu nisi prebacila
No_koment- Profi član
Zar tek sad idešna pijacu sestro slatkaAvramova :: Temu o babama i dedama ću otvoriti samo da trknem do pijace.
Orhideja ::Zar tek sad idešna pijacu sestro slatkaAvramova :: Temu o babama i dedama ću otvoriti samo da trknem do pijace.
Domaćica prava
No_koment- Profi član
Šta se ti pačaš odmah? Ja znam šta je svašta Av uradila prije odlaska na pijacu a sem toga čeka nešto određeno pa zato i kasni na pijacu....ccccc kako odmah izokreneš, sram te biloNo_koment ::Orhideja ::Zar tek sad idešna pijacu sestro slatkaAvramova ::
Temu o babama i dedama ću otvoriti samo da trknem do pijace.
Domaćica prava
Razvodimo se jer vise smatramo da sa supruznikom je zivot nepodnosljiv a razgovor je dosao do najvise tacke kljucanja kada vise ne mozemo da se kontrolisemo, Ne razvode se samo ljudi Av gde je odnos pasivan, i gde nam vise nije interesatno biti u braku kao sto je i nekim bracnim parovima bio brak.gde je ljudima svejedno..Ok, neka bude tako ali prva godina, prvo letovanje nakon razvoda ili tačnije, ako dete razvod doživi s puno trauma, mogli bi se žrtvovati da to prvo letovanje nakon razvoda bude zajedničko.
Kako molim te mozes da kazes da treba muskarac da se zrtvuje da zarad deteta da idu zajedno na odmor mislim sa mamom kada ne moze ocima da je gleda, Zasto mislis da na tom odmoru se nebi svadjali i ne bi dete slusalo njihove svadje... onda time detetu cinimo medvedju uslugu... Mozda detetu dajemo laznu nadu da ce se tata i mama pomiriti. i da sve biti kao nekada..mislim da time dovodimo dete u zabludu .
Smatram preljubom najvecu bracnu izdaju... Ako neko nekom tako povredi bilo suprug ili supruga.. a uz to druga strana je dala maksimum u braku,a ova je imala sve na gotovo ko neki parazit.. o kakvoj molim te ti prijateljstvu pricas??? O kakvom postovanju?..Odnos između roditelja treba da bude zasnovan na prijateljskom odnosu jer njihovo dete samo tako može biti srećno ili makar srećnije nego da nije tako.
Ja ti ne zvocam... ja sam tvoj mentor, samo tako ces doci do spoznaje..))))A kao ti si bolji, pa Neki tip, pa on mi zvoca gde god stigne.
I dalje tvrdim i stojim iza toga da majka nema veca prava nad detetom samo zato sto sedi kuci i vise je oko deteta, sto se ovde umanjuje sama vrednost oca, zasto je majka u povlascenom polozaju? Zasto se misli da je teze majci u kuci nego ocu da dovoljno zaradi para za dete?? Pa izvinite molim drage dame...Zasto bi se muskarci uopste zenili ako i koju imaju sigurnost oko dece ako bi se posle najmanjeg iscidenta majka uzela dete i rekla dovidjenja.. ovo je moje.. Sta je ovde muskarac... rob koji ce samo zaraditi sto vise para....Gde je ovde demokratija?? Prelazem da vi malo radite.. istovarujete dzakove cementa od jutra do mraka a nek se malo muskarci muce oko deteta.... i kada izgubite zdravlje od tezine posla mi cemo se pokupiti i uzeti vam decu.. jer kazete.. to je jednostavno tako...
Gost- Gost
Orhideja ::
Šta se ti pačaš odmah? Ja znam šta je svašta Av uradila prije odlaska na pijacu a sem toga čeka nešto određeno pa zato i kasni na pijacu....ccccc kako odmah izokreneš, sram te bilo
O da,znam i ja šta je sve uradila pre odlaska na pijacu...
p.s. To određeno je sjenički sir koji baš u 13h stiže na pijacu samo za Avramovu
No_koment- Profi član
Neki tip ::
I dalje tvrdim i stojim iza toga da majka nema veca prava nad detetom samo zato sto sedi kuci i vise je oko deteta, sto se ovde umanjuje sama vrednost oca, zasto je majka u povlascenom polozaju? Zasto se misli da je teze majci u kuci nego ocu da dovoljno zaradi para za dete?? Pa izvinite molim drage dame...Zasto bi se muskarci uopste zenili ako i koju imaju sigurnost oko dece ako bi se posle najmanjeg iscidenta majka uzela dete i rekla dovidjenja.. ovo je moje.. Sta je ovde muskarac... rob koji ce samo zaraditi sto vise para....Gde je ovde demokratija?? Prelazem da vi malo radite.. istovarujete dzakove cementa od jutra do mraka a nek se malo muskarci muce oko deteta.... i kada izgubite zdravlje od tezine posla mi cemo se pokupiti i uzeti vam decu.. jer kazete.. to je jednostavno tako...
E neka si im rekao
No_koment- Profi član
E neka si im rekao
Samo hrabro i u oci....pa nek se cesaju tamo gde ih ne svrbi:)
Gost- Gost
[quote]
E sad, ja ne bih mogla istovarati cement jer je i ta vreća cementa teža od mene ::
Oko djeteta ima posla,pogotovo malog ali...nije to tema. Jedno je istina na dijete ne možete gledati isto kao i mi koje ga nosimo 9 mjeseci, tu je ključna veza između ta dva bića, ali niti je svaka žena stvorena da bude majka tako ni svaki muškarac nije stvoren za ulogu oca.
Kad je kraj onda je kraj i dijete treba da shvati što prije da su roditelji razdvojeni. Od djece ne treba ništa krivi već samo pričati otvoreno o svemu. Lično ne bih nikad išla sa bivšim mužem na ljetovanje pa čak ni zbog djeteta jer mislim da mom djetetu ne bi tako nešto odgovaralo. Bivše je bivše i tu se stavlja tačka.Neki tip ::Kako molim te mozes da kazes da treba muskarac da se zrtvuje da zarad deteta da idu zajedno na odmor mislim sa mamom kada ne moze ocima da je gleda, Zasto mislis da na tom odmoru se nebi svadjali i ne bi dete slusalo njihove svadje... onda time detetu cinimo medvedju uslugu... Mozda detetu dajemo laznu nadu da ce se tata i mama pomiriti. i da sve biti kao nekada..mislim da time dovodimo dete u zabludu .
Ovde se slažem.Smatram preljubom najvecu bracnu izdaju...
Majka je majka a opet sve to zavisi od žene do žene, činjenica je da se ženski posao u kući nikad ne vidi ali nije to sad itno ovde. Koliko je bitna majka bitan je i otac ukoliko nije onaj iz narodne "otac ko kolac" a ima i takvih.I dalje tvrdim i stojim iza toga da majka nema veca prava nad detetom samo zato sto sedi kuci i vise je oko deteta, sto se ovde umanjuje sama vrednost oca, zasto je majka u povlascenom polozaju? Zasto se misli da je teze majci u kuci nego ocu da dovoljno zaradi para za dete?? Pa izvinite molim drage dame...
...Zasto bi se muskarci uopste zenili ako i koju imaju sigurnost oko dece ako bi se posle najmanjeg iscidenta majka uzela dete i rekla dovidjenja.. ovo je moje.. Sta je ovde muskarac... rob koji ce samo zaraditi sto vise para....Gde je ovde demokratija?? Prelazem da vi malo radite.. istovarujete dzakove cementa od jutra do mraka a nek se malo muskarci muce oko deteta.... i kada izgubite zdravlje od tezine posla mi cemo se pokupiti i uzeti vam decu.. jer kazete.. to je jednostavno tako
E sad, ja ne bih mogla istovarati cement jer je i ta vreća cementa teža od mene ::
Oko djeteta ima posla,pogotovo malog ali...nije to tema. Jedno je istina na dijete ne možete gledati isto kao i mi koje ga nosimo 9 mjeseci, tu je ključna veza između ta dva bića, ali niti je svaka žena stvorena da bude majka tako ni svaki muškarac nije stvoren za ulogu oca.
Orhideja ::
Da li zbog ovoga ili nečeg drugog,ali sa tobom ne mogu da ulazim u duele kao sa onim namćorom Avramovom
No_koment- Profi član
:: e to ja ne znam, ali znam da Av nije namćor, ne griješi dušu ::No_koment ::Orhideja ::
Da li zbog ovoga ili nečeg drugog,ali sa tobom ne mogu da ulazim u duele kao sa onim namćorom Avramovom
Ne grešim ja dušu...
No_koment- Profi član
Sada cu ti reci...E sad, ja ne bih mogla istovarati cement jer je i ta vreća cementa teža od mene Laughing
Moj sin kada se rodio... ja sam sam zeleo da budem sto vise pored deteta da osetim tu nespojivu vezu deteta sa roditeljstvom od prvog trenutka i trudio sam se da prvih 6 meseci radim isto sto i majka, naravno niko me nije na to nagovarao.... zeleo sam to..
Moja bivsa supruga je u trecem mesecu trudnoce imala sve za bebu iako je rodjen 94/te u najvecoj bedi i siromastvu.imao je sve. zekice,benkice, dubak,krevetac,pomade,mazalice.... i sve ostalo sto je potrebno kada majka izadje sa bebom iz porodilista...
Ja sam sa njim bio i kada je imao i grceve, i osipe, i dijareju,boginje, i vozio kolima ko blesav po naselju da ne bi plakao zbog grceva jer je obozavao zvuk motora..
Ne razumem... zasto mislite da muskarci nemaju vezu sa detetom... kao sto imaju majke... postoji narodna.. otac ko kolac.. ali nisu svi ocevi kao ni sto nisu sve majke... Gro slucajeva je bilo gde su majke umorile svoju decu ili su ih napustile... pa gde je tu onda veza izmedju dva bica??? Zar se nije desilo pre 15 dana da je majka u Nisu bacila dvoje dece od 4 i 6 godina sa 4 sprata?I sta sada.... Molim vas majke...budite malo objektivnije..
Gost- Gost
Neki tip ::Molim vas majke...budite malo objektivnije..
Uh kad dođe Avramova pa te kvotira,brrrrrrrr
No_koment- Profi član
No_koment ::Neki tip ::Molim vas majke...budite malo objektivnije..
Uh kad dođe Avramova pa te kvotira,brrrrrrrr
Ja za nju uvek i u svakom trenutku imam lek.... tako da on vremenom shvati da sam u pravu...
Gost- Gost
Onda garant i ti nju kvotiraš
No_koment- Profi član
No_koment ::Onda garant i ti nju kvotiraš
Kvota je izraz u sportskoj kladionici.. sta znaci. kvotiram je..
Gost- Gost
Pa nisu se ti razveli. Skoncentriši se prijatelju dok tumačiš moje pisanije.Ti ::Ja ::Ovo bi bilo u suprotnosti sa prirodom i opet naglašavam, žena je jako zaposlena što na poslu, što u kući. Ne možeš tu činjenicu oboriti nikako. Isto tako, naglašavam da ima i sjajnih očeva, supruga, požrtvovanih za svoju porodicu i zajedno sa ženom samo idu napred i sve je lepo i krasno. Tu se stiče obostrano poštovanje, učvrsšćuje odnos, supružnici postaju zaista pravi prijatelji.
A što se onda razvedoše? Da bi išli zajedno na odmor i učvršćivali odnos,poštovanje i da postanu pravi prijatelji?
Joj,ala umeš nekad da...
.Jesam, tačnije u jednom periodu sam više zarađivala (ali i imala dobru finansijsku pomoć), ali nikada nisam rekla da sam ga ja vodila, bili smo svesni, i nikada mu to nisam prebacila.
Zato nama naglašavaš da mu nisi prebacila
A vi se ovajdiste od mog "naglašavanja". Tema je zahtevala da i to napišem, tačnije ti.
Na moj post nemas odgovora.???..
. Napokon da se i ti slozis da je moja zadnja i da sam ja u pravu:)
. Napokon da se i ti slozis da je moja zadnja i da sam ja u pravu:)
Gost- Gost
Orhideja ::Zar tek sad idešna pijacu sestro slatka
Znaš kako sestro Orho? Pijaca radi dokle rade i radnje na pijaci. Zamisli da svi odemo na pijacu u periodu od 06.00 do npr. 10.00. Kada zaposlena žena da ode na pijacu?
@No_koment
Moja komšinica je na pijaci pre 06.00 a vraća se iza podneva. ::
Strana 2 od 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 2 od 16
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće