Ko je trenutno na forumu
Imamo 42 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 42 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?
+22
Glorija
Jurivaka
Lepa protina kći
Djeneral
strško
IMHO
SKYKING
L2
Cleopatra
Debilko
laza
Orhideja
Miško
cvjeticanin
lucegolupce
sini_do
inspy
Vidra
digitalmandrak
Istina ex Natasha
Fristajlo
Avramova
26 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 25 od 28
Strana 25 od 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Re: B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?
Gledam danima sta pises i ne mogu da se ne zapitam, kako jedno zensko moze biti toliko prosto i dozvoliti sebi da se time dici?lucija ::Dragi moj Fri..pogreska...sve i to ono totalno...nit idem na neki fazon, nit je cvece i prolece...a tek iritiranje..nije mi ni na kraj ove moje malo pameti....imuna sam na primjedbe jednako kao i zlonamjerne tako i dobronamjerne...napor cinim jedino kada mi je "tvrda stolica"....
i kada mi je ovdje idealno to nije zbog Zapada, vec do mene....ali ti to ces shvatiti kad "porates" izgleda...izvini nije nista zlonamjerno..
Isto izvini i nije nista zlonamerno, samo sam u cudu.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Ajde molim te budi covjek, pa kazi sta ja to danima pisem??? ajde da vidimo..a sta ti pises?
Gost- Gost
Eee, super, sad imam čemu da se radujem, dok ne porastem...lucija ::ali ti to ces shvatiti kad "porates" izgleda..
:::::::::::
Izgleda, ništa od ovogodišnje "parade kapitulacije"...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Necu vise da vam javljam ekscluzivne vesti...
Svi ste nesto sumnjicavi, ne gubite nadu u paradu... latentni paraderi-ke.
Pozitivno brojanje za...
Svi ste nesto sumnjicavi, ne gubite nadu u paradu... latentni paraderi-ke.
Pozitivno brojanje za...
SKYKING- Profi član
- Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011
Otkazana....Nisam verovao da ce imati muda da to urade
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Ma, nije imao muda da dozvoli, da im se ne desi revolucija...digitalmandrak ::Otkazana....Nisam verovao da ce imati muda da to urade
Narodu je dosta; ne smeju da dozvole da toliko ljudi dođe besno, to se ne zaustavlja bez tenkova, a Šutke im svima povadio delove...
E neka je otkazana. I treba da je otkazana. Da nemate iza cega vise da se sakrivate. ''Budzite'' ovu temu danima sa kojekakvim pricama, a sada, sada je red na neke vaznije stvari, zar ne, pa hajdete, krenite, sta cekate?
Sad svi na KIM,pravac Kosovska Mitrovica, primice vas Srbi odande, ne brinite.Vidim, zabrinuti ste na ovoj temi za situaciju sa gumenim mecima i KIM, pa da se iskoristi sav taj ''pozitivni naboj'' sto se sakupio u vama, taj patriotizam i taj tradicionalizam. Fri ce vas povesti hhahha, vec vas tamo vidim, a SKYKING odmah iza njega sa mitraljezom hhahha pobeda je vasa, Kosovo je vase, sve je vase. Samo vase i nicije drugo.
Sad svi na KIM,pravac Kosovska Mitrovica, primice vas Srbi odande, ne brinite.Vidim, zabrinuti ste na ovoj temi za situaciju sa gumenim mecima i KIM, pa da se iskoristi sav taj ''pozitivni naboj'' sto se sakupio u vama, taj patriotizam i taj tradicionalizam. Fri ce vas povesti hhahha, vec vas tamo vidim, a SKYKING odmah iza njega sa mitraljezom hhahha pobeda je vasa, Kosovo je vase, sve je vase. Samo vase i nicije drugo.
Gost- Gost
Ko gubi, ima pravo da se ljuti.
No, ova "šetnja devijanata" nije zabranjena iz pravih razloga, već iznuđenih; u odsustvu argumentovanog dijaloga, protivnicima te "manifestacije" nije ostalo ništa drugo, do da pritiskom na režim isti dozovu u pamet.
Što se tvojih vizija tiče, Divlja- to ti je od besa.
No, ova "šetnja devijanata" nije zabranjena iz pravih razloga, već iznuđenih; u odsustvu argumentovanog dijaloga, protivnicima te "manifestacije" nije ostalo ništa drugo, do da pritiskom na režim isti dozovu u pamet.
Što se tvojih vizija tiče, Divlja- to ti je od besa.
Jos si tu?
Nisi na KIM?
Ti si totalno ''devijantan'' bio na ovoj temi, od gumenih metaka pa nadalje. Ali dobro sada, vlast je vlast.
Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji. Tako da...
'Ajde, KIM ceka samo na vas, posebno na tebe Fri, samo tebe cekaju hhahha... :kapa:
Nisi na KIM?
Ti si totalno ''devijantan'' bio na ovoj temi, od gumenih metaka pa nadalje. Ali dobro sada, vlast je vlast.
Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji. Tako da...
'Ajde, KIM ceka samo na vas, posebno na tebe Fri, samo tebe cekaju hhahha... :kapa:
Gost- Gost
Super, srećan put; veruj, ne žalim ni ja...Divlja ::
Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji.
Fri...Mali je muvara ali ovaj put je jedini isao pravim redosledom...
Isprozivao je sve redom trazeci politicku odluku a najavljujuci sta bi uradio da se on pita...
Posle galame "prijateljskih" ambasada, pedera i NVO... a straha od revolucije... Tadic je jedva docekao da se odluka donese u represivnom aparatu.
Djilas se, kao po obicaju, namestio Palmi da ga prozove mada je pokusao da spase cast DS u ocima normalnog sveta. Mada normalni deo populacije DS vise ne zanima.
Meni zao parade, ovaj put bi bilo mnooogo prostije...
Isprozivao je sve redom trazeci politicku odluku a najavljujuci sta bi uradio da se on pita...
Posle galame "prijateljskih" ambasada, pedera i NVO... a straha od revolucije... Tadic je jedva docekao da se odluka donese u represivnom aparatu.
Djilas se, kao po obicaju, namestio Palmi da ga prozove mada je pokusao da spase cast DS u ocima normalnog sveta. Mada normalni deo populacije DS vise ne zanima.
SKYKING- Profi član
- Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011
Budi jak, izdrži...SKYKING ::
Ne, ne, ti ides prvi, KIM, vec si ''zaboravio'' kuda treba da se ide?
o da, hhahha, povesce te onaj Mladenovic , on ide prvi hhahha
Navijam da se vratis, ali, ne verujem u tvoj povratak. Jednostavno, isuvise si veliki patriota da kad jednom odes na KIM pozelis povratak za BG.
Znaci, srecan put prvo tebi!
I pobedi...
o da, hhahha, povesce te onaj Mladenovic , on ide prvi hhahha
Navijam da se vratis, ali, ne verujem u tvoj povratak. Jednostavno, isuvise si veliki patriota da kad jednom odes na KIM pozelis povratak za BG.
Znaci, srecan put prvo tebi!
I pobedi...
Gost- Gost
Otkad je tebi stalo do Kosmeta?
Da nemaš nekog tamo?
A za pobedu ne brini...
Ili- brini?
Da nemaš nekog tamo?
A za pobedu ne brini...
Ili- brini?
A ti kao imas nekoga na KIM?
Da nisu to mozda svi Srbi, pa sta onda cekas, kazem kreci.. hahha, joj, joj, jojprazne price su ti najjaca strana. Ama najjaca.
A tebi kao stalo do KIM, u prici ?
Ono bas stalo, stalo ko do BGa?
Jojj hhahhaha, komedijasu jedan. Znaci, spakovao si pintle vojne i kreces? Brinem, normalno da brinem... Kad ti treba da se boris hhahhaha, jako brinem. Ili te prpa od gumenih metaka?hhahha
Gost- Gost
Hm, otcepljenje se sprema izgleda brže no što sam mislio.Divlja ::Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji. Tako da...
Fi Pi- Profi član
- Broj poruka : 1289
Datum upisa : 02.05.2010
Godina : 58
Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?
Zato što ovde ljudi ne prihvataju pokušaj da se nenormalnost pederastije i lezbejstva, a o ona druga dva slova da i ne počinjem, proglasi normalnim. I sve je to veoma prosto. Kad krenete od klučnih pitanja: Zašto smo ovde? Šta nam je cilj? Koja je svrha života?, i jedinog ispravnog odgovora na ista: PRODUŽENJE VRSTE, dodjete do prostog zaklučka o društvenoj beskorisnosti i nesvrsishodnosti samozvane "LG qurac palac populacije"
Na stranu politika - to što "oni" rade i traže prosto nije prirodno i nije potrebno ljudskoj vrsti.
P.S. Zlonamernima: Nemojte ovo da uporedjujete, ili poistovecujete, sa Hitlerovim stavom da idioti, odnosno umno poremeceni i zaostali, nisu potrebni, i da ih treba istrebiti. Ne radite to, jer, ako krenemo tom logikom, onda mi, koji nismo "drugačiji", treba da tražimo da oni održe "Paradu zahvalnosti" što ih sve nismo, je li....
Neka oni, "drugačiji", rade šta hoce, dok god tu svoju različitost ne propagiraju.
Zato što ovde ljudi ne prihvataju pokušaj da se nenormalnost pederastije i lezbejstva, a o ona druga dva slova da i ne počinjem, proglasi normalnim. I sve je to veoma prosto. Kad krenete od klučnih pitanja: Zašto smo ovde? Šta nam je cilj? Koja je svrha života?, i jedinog ispravnog odgovora na ista: PRODUŽENJE VRSTE, dodjete do prostog zaklučka o društvenoj beskorisnosti i nesvrsishodnosti samozvane "LG qurac palac populacije"
Na stranu politika - to što "oni" rade i traže prosto nije prirodno i nije potrebno ljudskoj vrsti.
P.S. Zlonamernima: Nemojte ovo da uporedjujete, ili poistovecujete, sa Hitlerovim stavom da idioti, odnosno umno poremeceni i zaostali, nisu potrebni, i da ih treba istrebiti. Ne radite to, jer, ako krenemo tom logikom, onda mi, koji nismo "drugačiji", treba da tražimo da oni održe "Paradu zahvalnosti" što ih sve nismo, je li....
Neka oni, "drugačiji", rade šta hoce, dok god tu svoju različitost ne propagiraju.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Na Balkanu ima mnogo važnijih pa prema tome i prioritetnijih pitanja od pokušaja da se jednoj relativno konzervativnoj sredini nametne tradicija pederastije.
Analogno tome već sutra je moguće tražiti-nametati legitimitet za pedofiliju (i to su neki ljudi zar ne!?) i ko zna koje nastranosti pa se postavlja pitanje gde je granica?
Umorni smo od ubrzanog nametanja zapadnih vrednosti a pri tom se rastura najbitnije - kičma naše privrede i državnosti.
Mislim da je većina naših građana, onih običnih porodičnih ljudi, naročito radnika bar jednako ugroženo i konstantno pljačkano i obespravljeno pa im u ovim trenucima najmanji problem predstavlja "ponos" pedera, pri tom to još i košta poreske obveznike zbog obezbeđenja i moguće nadoknade štete.
Uostalom, nas na zapadu verovatno tretiraju možda i gore nego mi gosn pedere ovde.
Analogno tome već sutra je moguće tražiti-nametati legitimitet za pedofiliju (i to su neki ljudi zar ne!?) i ko zna koje nastranosti pa se postavlja pitanje gde je granica?
Umorni smo od ubrzanog nametanja zapadnih vrednosti a pri tom se rastura najbitnije - kičma naše privrede i državnosti.
Mislim da je većina naših građana, onih običnih porodičnih ljudi, naročito radnika bar jednako ugroženo i konstantno pljačkano i obespravljeno pa im u ovim trenucima najmanji problem predstavlja "ponos" pedera, pri tom to još i košta poreske obveznike zbog obezbeđenja i moguće nadoknade štete.
Uostalom, nas na zapadu verovatno tretiraju možda i gore nego mi gosn pedere ovde.
Fi Pi- Profi član
- Broj poruka : 1289
Datum upisa : 02.05.2010
Godina : 58
Duhovno snažan i samosvjestan narod, uvijek će lako izaći na kraj sa onima koji mu pokušavaju oslabiti državu i njene atribute. Cilj "zapadnih vrijednosti" koje nam velikodušno nude, u vidu homo, pedo i etc, i insistiraju na njima, i jeste u tome da relativizuju autohtone duhovne vrijednosti. Kada to postignu sve će drugo biti lako relativizovati.
Jurivaka- Profi član
- Broj poruka : 1704
Datum upisa : 22.09.2011
Alo Divlja!!!! (Nadam se da nije podivljala.)
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Uze' mi reci iz usta.Fi Pi ::Hm, otcepljenje se sprema izgleda brže no što sam mislio.Divlja ::Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji. Tako da...
Sve je pod kontrolom. :divlja2:od Vulin taj Pet Sep 30, 2011 11:33 pm
Alo Divlja!!!! (Nadam se da nije podivljala.)
Duhovno snažan i samosvjestan narod, uvijek će lako izaći na kraj sa onima koji mu pokušavaju oslabiti državu i njene atribute i jeste u tome da relativizuju autohtone duhovne vrijednosti. Kada to postignu sve će drugo biti lako relativizovati.
Duhovno snazan narod puno ne palamudi nego dela, radi, i to na sebi na prvom mestu. Ne bi li bio jos snazniji vezba SAMOKRITIKU, jako vazna jedna duhovna disciplina, na njoj pocivaju sve univerzalne duhovne vrednosti. I gde je ta samokritika nestala odavde , pitam se?Hm, hm hm. .
Autohtone duhovne vrednosti ovde, sta je to?
Duhovna srpska muzika sesnaestog veka, hriscanstvo na ovim prostorima, sta je to o cemu ti pricas?
Lepo zvuci, priznajem, al' bas i ne postoji , sem mozda ako ne mislis na domaceg autohtonog brdjanina koji dva puta godisnje ide na autobusku stanicu. U prolece i pred zimu , busom do grada u kupovinu namirnica. Na njega se sve oslanja ovde, na njega i njegovu kulturu, poznavanje vojske i oruzja, narodnih pesama i bajki, sve na njemu lezi reklo bi se, njemu i njegovoj zatucanosti. Cela Srbija.
Ajnstajnova teorija relativnosti, ti bi isto da je rusis ?
Nesto ''vam'' nude, kome to ''vama''? Pa jos homo i normalno odmah i pedo etcCilj "zapadnih vrijednosti" koje nam velikodušno nude, u vidu homo, pedo i etc, i insistiraju na njima
Mislim, mislis, mislimo, to kao u nas nema, ni tih homo ni tih pedo ni tih etc pa ce zapad da nam ih nametne? Insistira na njima?
Ma daj, fantaziras ko ja kad me krene , ali na pogresnu temu totalno.
Ponovo mesas federe i pedere, babe i zabe, i dede i tarabe. Nista novo na Balkanu.
Gost- Gost
Pa bliže se izbori.
Očigledn je gay populacija ovde malobrojnija nego na drugim mestima pa vlat neće da reskira.
Nema ovde alternativnih ljubavi.To se dogadja tamo gde ima ljubavi i previše.
Ovde još uvek postoji toliko mržnje da je ljubav u povojima,a kamoli je još posmatrati kao slobodnu,drugačiju.Ma daj Bože samo da ne isčezne potpuno.
Očigledn je gay populacija ovde malobrojnija nego na drugim mestima pa vlat neće da reskira.
Nema ovde alternativnih ljubavi.To se dogadja tamo gde ima ljubavi i previše.
Ovde još uvek postoji toliko mržnje da je ljubav u povojima,a kamoli je još posmatrati kao slobodnu,drugačiju.Ma daj Bože samo da ne isčezne potpuno.
Debilko- Profi član
- Broj poruka : 2240
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 62
Divlja
Vidi ti to sa Geteom, sa UNESCO-m, sa drugima koji su bili fascinirani srpskom narodnom umetnošću i kulturom... Nismo ti mi ovde kompetentni kao ti za takve rasprave...
Znam da bi ti radije da Srbija svoju sudbinu osloni na elastičnost i otvorenost "autohtonih ravničarki", ali, za sada- ostaje na "brdu", kako stvari stoje.
Toliko uskogrudosti ne sreće se često, koliko je ti ovde pokazuješ; da li se radi o neshvatanju ili odbijanju da shvatiš- nije baš toliko bitno; bitno je da vređaš tradiciju ovog naroda, kvalifikativima koje pominješ, i "scenarijem" u koji ga smeštaš.
Rekao bih- prezir, usled besa.
Duhovna srpska muzika sesnaestog veka, hriscanstvo na ovim prostorima, sta je to o cemu ti pricas?
Lepo zvuci, priznajem, al' bas i ne postoji , sem mozda ako ne mislis na domaceg autohtonog brdjanina koji dva puta godisnje ide na autobusku stanicu. U prolece i pred zimu , busom do grada u kupovinu namirnica. Na njega se sve oslanja ovde, na njega i njegovu kulturu, poznavanje vojske i oruzja, narodnih pesama i bajki, sve na njemu lezi reklo bi se, njemu i njegovoj zatucanosti. Cela Srbija.
Vidi ti to sa Geteom, sa UNESCO-m, sa drugima koji su bili fascinirani srpskom narodnom umetnošću i kulturom... Nismo ti mi ovde kompetentni kao ti za takve rasprave...
Znam da bi ti radije da Srbija svoju sudbinu osloni na elastičnost i otvorenost "autohtonih ravničarki", ali, za sada- ostaje na "brdu", kako stvari stoje.
Toliko uskogrudosti ne sreće se često, koliko je ti ovde pokazuješ; da li se radi o neshvatanju ili odbijanju da shvatiš- nije baš toliko bitno; bitno je da vređaš tradiciju ovog naroda, kvalifikativima koje pominješ, i "scenarijem" u koji ga smeštaš.
Rekao bih- prezir, usled besa.
Dacic malo po malo pa se izmigolji. Ne bi me cudilo ni da je sve islo u dogovoru sa Dverima, podigli su pritisak sa dve strane parade do maksimuma, pa se pojavio lek. Dveri su prilicno hladno reagovale i otkazale setnju. Jos da vidimo sta ce konkretno da uradi i dole.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Strana 25 od 28 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28
Similar topics
» Aktivirao se jedini vulkan na Balkanu
» Naš najveći problem...
» Problem pasa lutalica
» Problem otuđenja na društvenim mrežama
» Kako pomoći prijatelju koji ima problem?
» Naš najveći problem...
» Problem pasa lutalica
» Problem otuđenja na društvenim mrežama
» Kako pomoći prijatelju koji ima problem?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 25 od 28
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra
» Ne može da vam dosadi