Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 42 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 42 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?

+22
Glorija
Jurivaka
Lepa protina kći
Djeneral
strško
IMHO
SKYKING
L2
Cleopatra
Debilko
laza
Orhideja
Miško
cvjeticanin
lucegolupce
sini_do
inspy
Vidra
digitalmandrak
Istina ex Natasha
Fristajlo
Avramova
26 posters

Strana 25 od 28 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28  Sledeći

Ići dole

B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 Empty Re: B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?

Počalji od Cleopatra Pet Sep 30, 2011 6:09 pm

lucija ::Dragi moj Fri..pogreska...sve i to ono totalno...nit idem na neki fazon, nit je cvece i prolece...a tek iritiranje..nije mi ni na kraj ove moje malo pameti....imuna sam na primjedbe jednako kao i zlonamjerne tako i dobronamjerne...napor cinim jedino kada mi je "tvrda stolica"....
i kada mi je ovdje idealno to nije zbog Zapada, vec do mene....ali ti to ces shvatiti kad "porates" izgleda...izvini nije nista zlonamjerno..
Gledam danima sta pises i ne mogu da se ne zapitam, kako jedno zensko moze biti toliko prosto i dozvoliti sebi da se time dici?
Isto izvini i nije nista zlonamerno, samo sam u cudu.
Cleopatra
Cleopatra
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010

Nazad na vrh Ići dole

B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 Empty Re: B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 6:11 pm

Ajde molim te budi covjek, pa kazi sta ja to danima pisem??? ajde da vidimo..a sta ti pises?
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 7:14 pm

lucija ::ali ti to ces shvatiti kad "porates" izgleda..
Eee, super, sad imam čemu da se radujem, dok ne porastem... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 129758
:::::::::::
Izgleda, ništa od ovogodišnje "parade kapitulacije"... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 670648
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKYKING Pet Sep 30, 2011 8:01 pm

Necu vise da vam javljam ekscluzivne vesti...
Svi ste nesto sumnjicavi, ne gubite nadu u paradu... latentni paraderi-ke.
Pozitivno brojanje za...
SKYKING
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Pet Sep 30, 2011 8:03 pm

Otkazana....Nisam verovao da ce imati muda da to urade Very Happy
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 8:15 pm

digitalmandrak ::Otkazana....Nisam verovao da ce imati muda da to urade B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 2151379420
Ma, nije imao muda da dozvoli, da im se ne desi revolucija... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 129758
Narodu je dosta; ne smeju da dozvole da toliko ljudi dođe besno, to se ne zaustavlja bez tenkova, a Šutke im svima povadio delove... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 129758
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 8:21 pm

E neka je otkazana. I treba da je otkazana. Da nemate iza cega vise da se sakrivate. ''Budzite'' ovu temu danima sa kojekakvim pricama, a sada, sada je red na neke vaznije stvari, zar ne, pa hajdete, krenite, sta cekate?
Sad svi na KIM,pravac Kosovska Mitrovica, primice vas Srbi odande, ne brinite.Vidim, zabrinuti ste na ovoj temi za situaciju sa gumenim mecima i KIM, pa da se iskoristi sav taj ''pozitivni naboj'' sto se sakupio u vama, taj patriotizam i taj tradicionalizam. Fri ce vas povesti hhahha, vec vas tamo vidim, a SKYKING odmah iza njega sa mitraljezom hhahha pobeda je vasa, Kosovo je vase, sve je vase. Samo vase i nicije drugo. B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 3021264613
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 8:25 pm

Ko gubi, ima pravo da se ljuti. B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 129758
No, ova "šetnja devijanata" nije zabranjena iz pravih razloga, već iznuđenih; u odsustvu argumentovanog dijaloga, protivnicima te "manifestacije" nije ostalo ništa drugo, do da pritiskom na režim isti dozovu u pamet.
Što se tvojih vizija tiče, Divlja- to ti je od besa.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 8:30 pm

Jos si tu? B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 2214231980
Nisi na KIM?

Ti si totalno ''devijantan'' bio na ovoj temi, od gumenih metaka pa nadalje. Ali dobro sada, vlast je vlast. B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 2531996303

Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji. Tako da...
'Ajde, KIM ceka samo na vas, posebno na tebe Fri, samo tebe cekaju hhahha... :kapa: B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 1221565979

Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 8:35 pm

Divlja ::
Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji.
Super, srećan put; veruj, ne žalim ni ja... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 129758
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKYKING Pet Sep 30, 2011 8:37 pm

Fri...Mali je muvara ali ovaj put je jedini isao pravim redosledom...
Isprozivao je sve redom trazeci politicku odluku a najavljujuci sta bi uradio da se on pita...
Posle galame "prijateljskih" ambasada, pedera i NVO... a straha od revolucije... Tadic je jedva docekao da se odluka donese u represivnom aparatu.
Djilas se, kao po obicaju, namestio Palmi da ga prozove mada je pokusao da spase cast DS u ocima normalnog sveta. Mada normalni deo populacije DS vise ne zanima.
Meni zao parade, ovaj put bi bilo mnooogo prostije...
SKYKING
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 8:38 pm

SKYKING ::
Meni zao parade, ovaj put bi bilo mnooogo prostije...
Budi jak, izdrži... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 129758
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 8:39 pm

Ne, ne, ti ides prvi, KIM, vec si ''zaboravio'' kuda treba da se ide?
o da, hhahha, povesce te onaj Mladenovic , on ide prvi hhahha
Navijam da se vratis, ali, ne verujem u tvoj povratak. Jednostavno, isuvise si veliki patriota da kad jednom odes na KIM pozelis povratak za BG.
Znaci, srecan put prvo tebi! B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 2214231980
I pobedi...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 8:40 pm

Otkad je tebi stalo do Kosmeta?
Da nemaš nekog tamo? B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 129758
A za pobedu ne brini...
Ili- brini? B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 670648
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 8:46 pm

B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 2503617651
A ti kao imas nekoga na KIM?
Da nisu to mozda svi Srbi, pa sta onda cekas, kazem kreci.. hahha, joj, joj, jojprazne price su ti najjaca strana. Ama najjaca.
A tebi kao stalo do KIM, u prici ?
Ono bas stalo, stalo ko do BGa?
Jojj hhahhaha, komedijasu jedan. Znaci, spakovao si pintle vojne i kreces? Brinem, normalno da brinem... Kad ti treba da se boris hhahhaha, jako brinem. Ili te prpa od gumenih metaka?hhahha

Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fi Pi Pet Sep 30, 2011 8:54 pm

Divlja ::Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji. Tako da...
Hm, otcepljenje se sprema izgleda brže no što sam mislio.
Fi Pi
Fi Pi
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1289
Datum upisa : 02.05.2010
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vulin Pet Sep 30, 2011 9:33 pm

Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?

Zato što ovde ljudi ne prihvataju pokušaj da se nenormalnost pederastije i lezbejstva, a o ona druga dva slova da i ne počinjem, proglasi normalnim. I sve je to veoma prosto. Kad krenete od klučnih pitanja: Zašto smo ovde? Šta nam je cilj? Koja je svrha života?, i jedinog ispravnog odgovora na ista: PRODUŽENJE VRSTE, dodjete do prostog zaklučka o društvenoj beskorisnosti i nesvrsishodnosti samozvane "LG qurac palac populacije"
Na stranu politika - to što "oni" rade i traže prosto nije prirodno i nije potrebno ljudskoj vrsti.

P.S. Zlonamernima: Nemojte ovo da uporedjujete, ili poistovecujete, sa Hitlerovim stavom da idioti, odnosno umno poremeceni i zaostali, nisu potrebni, i da ih treba istrebiti. Ne radite to, jer, ako krenemo tom logikom, onda mi, koji nismo "drugačiji", treba da tražimo da oni održe "Paradu zahvalnosti" što ih sve nismo, je li....
Neka oni, "drugačiji", rade šta hoce, dok god tu svoju različitost ne propagiraju.
Vulin
Vulin
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fi Pi Pet Sep 30, 2011 10:27 pm

Na Balkanu ima mnogo važnijih pa prema tome i prioritetnijih pitanja od pokušaja da se jednoj relativno konzervativnoj sredini nametne tradicija pederastije.

Analogno tome već sutra je moguće tražiti-nametati legitimitet za pedofiliju (i to su neki ljudi zar ne!?) i ko zna koje nastranosti pa se postavlja pitanje gde je granica?
Umorni smo od ubrzanog nametanja zapadnih vrednosti a pri tom se rastura najbitnije - kičma naše privrede i državnosti.

Mislim da je većina naših građana, onih običnih porodičnih ljudi, naročito radnika bar jednako ugroženo i konstantno pljačkano i obespravljeno pa im u ovim trenucima najmanji problem predstavlja "ponos" pedera, pri tom to još i košta poreske obveznike zbog obezbeđenja i moguće nadoknade štete.

Uostalom, nas na zapadu verovatno tretiraju možda i gore nego mi gosn pedere ovde.
Fi Pi
Fi Pi
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1289
Datum upisa : 02.05.2010
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Jurivaka Pet Sep 30, 2011 11:19 pm

Duhovno snažan i samosvjestan narod, uvijek će lako izaći na kraj sa onima koji mu pokušavaju oslabiti državu i njene atribute. Cilj "zapadnih vrijednosti" koje nam velikodušno nude, u vidu homo, pedo i etc, i insistiraju na njima, i jeste u tome da relativizuju autohtone duhovne vrijednosti. Kada to postignu sve će drugo biti lako relativizovati.
Jurivaka
Jurivaka
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1704
Datum upisa : 22.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vulin Pet Sep 30, 2011 11:33 pm

Alo Divlja!!!! (Nadam se da nije podivljala.)
Vulin
Vulin
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 11:33 pm

Tačno. B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 196439
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Okt 01, 2011 9:33 am

Fi Pi ::
Divlja ::Nemam ja zacim da zalim. Necu jos dugo ziveti u Srbiji. Tako da...
Hm, otcepljenje se sprema izgleda brže no što sam mislio.
Uze' mi reci iz usta. B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 3227673718

od Vulin taj Pet Sep 30, 2011 11:33 pm

Alo Divlja!!!! (Nadam se da nije podivljala.)
Sve je pod kontrolom. :divlja2:
Duhovno snažan i samosvjestan narod, uvijek će lako izaći na kraj sa onima koji mu pokušavaju oslabiti državu i njene atribute i jeste u tome da relativizuju autohtone duhovne vrijednosti. Kada to postignu sve će drugo biti lako relativizovati.

Duhovno snazan narod puno ne palamudi nego dela, radi, i to na sebi na prvom mestu. Ne bi li bio jos snazniji vezba SAMOKRITIKU, jako vazna jedna duhovna disciplina, na njoj pocivaju sve univerzalne duhovne vrednosti. I gde je ta samokritika nestala odavde , pitam se?Hm, hm hm. .
Autohtone duhovne vrednosti ovde, sta je to?
Duhovna srpska muzika sesnaestog veka, hriscanstvo na ovim prostorima, sta je to o cemu ti pricas?
Lepo zvuci, priznajem, al' bas i ne postoji , sem mozda ako ne mislis na domaceg autohtonog brdjanina koji dva puta godisnje ide na autobusku stanicu. U prolece i pred zimu , busom do grada u kupovinu namirnica. Na njega se sve oslanja ovde, na njega i njegovu kulturu, poznavanje vojske i oruzja, narodnih pesama i bajki, sve na njemu lezi reklo bi se, njemu i njegovoj zatucanosti. Cela Srbija.

Ajnstajnova teorija relativnosti, ti bi isto da je rusis B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 2531996303 ?

Cilj "zapadnih vrijednosti" koje nam velikodušno nude, u vidu homo, pedo i etc, i insistiraju na njima
Nesto ''vam'' nude, kome to ''vama''? Pa jos homo i normalno odmah i pedo etc
Mislim, mislis, mislimo, to kao u nas nema, ni tih homo ni tih pedo ni tih etc pa ce zapad da nam ih nametne? Insistira na njima? B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 2317702173

Ma daj, fantaziras ko ja kad me krene B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 2317702173 , ali na pogresnu temu totalno.

Ponovo mesas federe i pedere, babe i zabe, i dede i tarabe. Nista novo na Balkanu.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Debilko Sub Okt 01, 2011 11:24 am

Pa bliže se izbori.
Očigledn je gay populacija ovde malobrojnija nego na drugim mestima pa vlat neće da reskira.
Nema ovde alternativnih ljubavi.To se dogadja tamo gde ima ljubavi i previše.
Ovde još uvek postoji toliko mržnje da je ljubav u povojima,a kamoli je još posmatrati kao slobodnu,drugačiju.Ma daj Bože samo da ne isčezne potpuno.
Debilko
Debilko
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2240
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 62

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sub Okt 01, 2011 12:24 pm

Divlja
Duhovna srpska muzika sesnaestog veka, hriscanstvo na ovim prostorima, sta je to o cemu ti pricas?
Lepo zvuci, priznajem, al' bas i ne postoji , sem mozda ako ne mislis na domaceg autohtonog brdjanina koji dva puta godisnje ide na autobusku stanicu. U prolece i pred zimu , busom do grada u kupovinu namirnica. Na njega se sve oslanja ovde, na njega i njegovu kulturu, poznavanje vojske i oruzja, narodnih pesama i bajki, sve na njemu lezi reklo bi se, njemu i njegovoj zatucanosti. Cela Srbija.

Vidi ti to sa Geteom, sa UNESCO-m, sa drugima koji su bili fascinirani srpskom narodnom umetnošću i kulturom... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 129758 Nismo ti mi ovde kompetentni kao ti za takve rasprave... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 670648
Znam da bi ti radije da Srbija svoju sudbinu osloni na elastičnost i otvorenost "autohtonih ravničarki", ali, za sada- ostaje na "brdu", kako stvari stoje. B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 74719
Toliko uskogrudosti ne sreće se često, koliko je ti ovde pokazuješ; da li se radi o neshvatanju ili odbijanju da shvatiš- nije baš toliko bitno; bitno je da vređaš tradiciju ovog naroda, kvalifikativima koje pominješ, i "scenarijem" u koji ga smeštaš.
Rekao bih- prezir, usled besa.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od inspy Sub Okt 01, 2011 12:39 pm

Dacic malo po malo pa se izmigolji. Ne bi me cudilo ni da je sve islo u dogovoru sa Dverima, podigli su pritisak sa dve strane parade do maksimuma, pa se pojavio lek. Dveri su prilicno hladno reagovale i otkazale setnju. Jos da vidimo sta ce konkretno da uradi i dole. B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 25 1369909122
inspy
inspy
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 25 od 28 Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26, 27, 28  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu