Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 24 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 24 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?

+22
Glorija
Jurivaka
Lepa protina kći
Djeneral
strško
IMHO
SKYKING
L2
Cleopatra
Debilko
laza
Orhideja
Miško
cvjeticanin
lucegolupce
sini_do
inspy
Vidra
digitalmandrak
Istina ex Natasha
Fristajlo
Avramova
26 posters

Strana 24 od 28 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sledeći

Ići dole

B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 Empty Re: B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?

Počalji od SKYKING Pet Sep 30, 2011 3:17 pm

Taze tacne vesti... On je doneo decidnu odluku... Ceka se da oni gore aminuju a to moraju jer...
SKYKING
SKYKING
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1461
Datum upisa : 15.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 Empty Re: B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu?

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 3:26 pm

A jel ti Fri stvarno mislis da Zapad uopste i ima bes kako kazes???..ma jok..sta ti je...boli Zapad za Srbiju znas sta?? pogotovu sada kada imaju svojih briga...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 3:31 pm

Da, ja stvarno mislim da zapad ima bes.
A zašto ti misliš da nema? Na čemu zasnivaš takav stav?
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od strško Pet Sep 30, 2011 3:34 pm

👼

Smile
strško
strško
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 646
Datum upisa : 26.08.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 3:36 pm

Takav stav zasnivam..na direktnoj liniji...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 3:37 pm

Eeee, sad je mnogo jasnije... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 670648
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKYKING Pet Sep 30, 2011 3:38 pm

Recite Luciji da zapad itekako boli za Srbiju... taman toliko da ne zele da propuste ni jednu sansu da joj se malo osvete za neka ponizenja....
SKYKING
SKYKING
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 3:42 pm

Uhhh a nemojte ljudi, molim Vas, .....bas se Zapad "brine" sta Srbija prihvata,,radi, ne radi...dal ima pedera i dal' su prihvaceni...ma vjeruj te mi da se "opuca" oko toga... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 479116528 ..prosto samo o tome govore...ma...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od SKYKING Pet Sep 30, 2011 3:45 pm

Recite joj da proba da ukapira...
SKYKING
SKYKING
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 3:49 pm

Ne zanima je.....
Iluzije Balkanske ..da se neko "brine" o njima, ali nazalost nista od toga...ali bas nista....Sve je to nametnuto...kao Zapad se zalaze za ovo..ono..ali jok, ne zanima ih , vecina cak i ne znaju sta je i gdje je ta Srbija....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 3:55 pm

Da budem jasnija..ja ne pricam sa gledista politike....nikada, jer ja se ne "druzim" sa njom..govorim sa aspekta gradjana....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 30, 2011 5:10 pm

najbolja definicija koju sam čuo..... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 2214231980 B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 3021264613 B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 2214231980

Gay populacija

Skupina ljudi koja ocekuje da dobije priznanje za zivotno delo samo zato sto kazu da su gay.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 5:12 pm

Skupina ljudi koja ne ocekuje nista...trazi samo malo mira...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 30, 2011 5:20 pm

ja opet malo prepisujem..... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 2317702173

Poverenik za zaštitu ravnopravnosti, Nevena Petrušić, kritikovala je udžbenike u srednjim školama zbog promocije tradicionalne porodice, „homofobije“, zapostavljanja „marginalnih društvenih grupa“, poput Roma. Sa reformom srednjoškolskog obrazovanja, koja je odložena za školsku 2012/2013. godinu, udžbenici u Srbiji bi bili reformisani u skladu sa rodnom ravnopravnošću i široko shvaćenim ljudskim pravima.

Očigledan je put kojim se ide. Prvo se dozvoli gej parada
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 30, 2011 5:21 pm

lucija ::Skupina ljudi koja ne ocekuje nista...trazi samo malo mira...

meni kada je do mira,sednem u fotelju pustim muziku uzmem knjigu i isključim telefon..... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 2214231980
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 30, 2011 5:23 pm

ovi su konačno pokazali da su pogubili kompase i mape......

Lezbejska priča "Deca su u redu" dobija sve negativnije kritike

The-Kids-Are-All-RightUsprkos govorkanjima o nominacijama za Oskara i dobrom prijemu kod LGBT publike, "Deca su u redu" je u poslednje vreme na udaru sve žešćih kritika. Razlog tome je uglavnom to što se jedna od akterki upušta u seksualnu avanturu s muškarcem.

"Jedna od glavnih heteronormativnih premisa je da je lezbejki potrebna dobra jebačina s muškarcem. Zaplet filma i počinje heteroseksualnom avanturom, dok je odnos dve žene prikazan kao monoton i rutinski", izjavila je dr Lisa Blekmen sa Univerziteta Goldsmits, za Independent.

Profesor engleskog jezika i direktor Centra za feministička istraživanja Džek Halberstam ocenio je film kao predvidiv: "Kad Džek uleti u kadar na klasičnom crnom BMW-ovom motociklu donoseći poklone u obliku organskog povrća i dobrog vina, lezbejska zajednica istog trenutka postaje krhka i kreće prilično predvidiv ciklus izdaje, neverstva i prevrata."

Poslednji izmenio laza dana Pet Sep 30, 2011 5:25 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 5:24 pm

a kad ti neko na sve to pokuca na vratima nepozvan,uslovno receno, i jos te napada a ti sjedis samo u fotelju...i citas knjigu a taj neko ti kaze...Ejjj ti..ti si kriv za sve...??????
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 30, 2011 5:26 pm

lucija ::a kad ti neko na sve to pokuca na vratima nepozvan,uslovno receno, i jos te napada a ti sjedis samo u fotelju...i citas knjigu a taj neko ti kaze...Ejjj ti..ti si kriv za sve...??????

i ti si počela da režiraš...... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 3021264613

možda ti i krene nastavi......
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 5:31 pm

Necu jer nemam vremena....pozvana sam na jednu divnu veceru..pa kad budem s mislima dokona,...rezija se nastavlja..a sada me ipak realnost ceka lazo lazice...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 30, 2011 5:33 pm

[img]B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 Cvet [/img]

uživaj u večeri......
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Sep 30, 2011 5:34 pm

lucija ::Ne zanima je.....
Iluzije Balkanske ..da se neko "brine" o njima, ali nazalost nista od toga...ali bas nista....Sve je to nametnuto...kao Zapad se zalaze za ovo..ono..ali jok, ne zanima ih , vecina cak i ne znaju sta je i gdje je ta Srbija....
O tome ti, nesrećo inatna, sve vreme i govorimo ovde... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 74719
Manjina, ali samo brojčana, i te kako zna i gde je Srbija, i vrlo se zalaže i za ovo i za ono; Kad bi barem počela to da shvataš, možda bi unapredila neke svoje pojmove o svetu, umesto što nam pričaš kako je tebi tamo lepo, i svuda okolo je cveće i proleće... B92 Debata: Zašto je na Balkanu problem organizovati gej paradu? - Page 24 74719
Možda ti taj fazon sa iritiranjem negde i sa nekima pali; ovde, samo pravi štetu. Pokušaj to da shvatiš kao dobronamernu primedbu, učini takav napor...
--------------------
Izgleda da se još uvek ne zna da li će parade biti; rekoh jednom, to je neuralgično mesto srpskog otpora, prelomna tačka kapitulacije (ako je bude) ili otpora, ako je ne bude...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 5:35 pm

Oooo Lazare Hvala...nije jos vrijeme vecere...ali toliko mi je bitna da sam vec pocela da se spremam...he zamisli ....a reci mi mada izlazimo iz teme, al ok. nije potop...dal da obucem plavu ili sivu haljinu???
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 30, 2011 5:36 pm

kada bih znao boju tvojih očiju pomogao bih ti
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Sep 30, 2011 5:39 pm

Zabranjena Parada ponosa

Autor: Beta

Vlasti Srbije zabranile su održavanje Parade ponosa, kao i skupove protivnika Parade koji su najavljeni za vikend, saznaje agencija Beta.

Kako je Beti rečeno, Ministarstvo unutrašnjih poslova uskoro će objaviti odluku o zabrani svih skupova najavljenih za subotu i nedelju.

"Parada treba da bude održana ali u svim zemljama takav skup bi bio odložen ako postoji bojazan da bude većih problema od održavanja Parade i da dodje do većih incidenata", rekao je Dačić novinarima
na Pasuljanskim livadama, posle vežbe protivterorističkih jedinica MUP-a.

"Policija iz bezbednosnih razloga ne može da podrži održavanje svih ovih skupova, jer će doći do sukoba, žrtava, krvi i zbog toga ćemo ući u veliki haos", kazao je Dačić.

On je rekao da Parada treba da bude održana i da bi bio najsrećniji da nema incidenta i protivljenja, ali stav policije je jasan - visoki su bezbednosni rizici.

"Policija se nalazi pred izborom - pustiti da se neredi dogode ili moliti se Bogu da se to ne desi", rekao je Dačić.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Sep 30, 2011 5:42 pm

Dragi moj Fri..pogreska...sve i to ono totalno...nit idem na neki fazon, nit je cvece i prolece...a tek iritiranje..nije mi ni na kraj ove moje malo pameti....imuna sam na primjedbe jednako kao i zlonamjerne tako i dobronamjerne...napor cinim jedino kada mi je "tvrda stolica"....
i kada mi je ovdje idealno to nije zbog Zapada, vec do mene....ali ti to ces shvatiti kad "porates" izgleda...izvini nije nista zlonamjerno..
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 24 od 28 Prethodni  1 ... 13 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu