Ko je trenutno na forumu
Imamo 89 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 89 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Brak/veza sa partnerom i njegovom decom
+13
furija
Idejan
Mojra
Vidra
Dotore
Dragana
Cleopatra
Orhideja
Debilko
Fristajlo
Lila
RINGE
Avramova
17 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 3 od 3
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Re: Brak/veza sa partnerom i njegovom decom
Ima i toga sigurno, ali ima i gde je teritorija "čista".Vidra :: Zene uvek rade na ciscenju teritorije, u to sam sigurna.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Gde je smajli koji povraca?Debilko ::Kakva deca uz ćaleta.Pa to nema ni u životinjskom carstvu.
Deca uvek idu uz majku,a mi muđki,.................slobodni ko ptičice na garani :parfem:
Gost- Gost
Šizi ::Gde je smajli koji povraca?Debilko ::Kakva deca uz ćaleta.Pa to nema ni u životinjskom carstvu.
Deca uvek idu uz majku,a mi muđki,.................slobodni ko ptičice na garani :parfem:
Zašto, jel treba da imamo materinski instikt?
Debilko- Profi član
- Broj poruka : 2240
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 62
Slobodni kao ptice na grani?Sta znaci pravimo decu kao kollacicie i nije nas briga...Ti kao roditelj imas obavezu prema tom detetu isto koliko i majka....Debilko ::Šizi ::Gde je smajli koji povraca?Debilko ::Kakva deca uz ćaleta.Pa to nema ni u životinjskom carstvu.
Zašto, jel treba da imamo materinski instikt?
Gost- Gost
Vidra ::
Zene uvek rade na ciscenju teritorije, u to sam sigurna.
Da,i ja sam ubeđena da je u većini slučajeva tako, mada za sebe mogu reći da bi se svrstala u onaj manje procentualni deo....uvek bih prihvatila decu čoveka kojeg volim.Trudila bih se da izgradim drugarski odnos sa tom decom i da se nemešam u odnos koji imaju sa svojim ocem a istovremeno im pokažem koliko mi njihov otac znači.Verujem da bi tako vremenom stekla njihovo poverenje ,a oni izgubili osećaj da ugrožavam njihov odnos s'ocem.
Veoma bitna stavka u takvom jednom odnosu je ne stati između.
Moja +njegova+naša= :paf:
Mojra- Legendarni član
- Broj poruka : 10161
Datum upisa : 22.11.2012
Dragi ono tvoje i ono moje dete,tuku ono nase dete
Gost- Gost
Glupo je stupati u bracnu vezu s osobama koje imaju djecu.
Sex je OK.
Sex je OK.
Idejan- Super član
- Broj poruka : 5951
Datum upisa : 21.09.2011
Kad poslozis da svima stima, onda te svi od*ebu
furija- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8033
Datum upisa : 09.08.2012
Зависи од партнера и деце.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Tako je mozda nekad bilo, danas niko nikog ne sljivi 2%.... ni rodjeno a kamo li ovo. Sto vise ulozis, vise ispadnes budala.
furija- Prijatelj foruma
Ја сам негде у промилима, тако да се у ово не уклапам.furija :: danas niko nikog ne sljivi 2%
Лично знам да би многи радије били са туђом децом и женом, него са својом породицом; проблем је у личном утиску о себи, а не о свету у коме живимо.
Problem je u licnom utisku o sebi?!?!?!
Problem je u glavi. Ozbiljan problem....
Problem je u glavi. Ozbiljan problem....
furija- Prijatelj foruma
О томе и говорим.
Свако себе доживљава мање- више бољом и вреднијом особм, него што реално јесте; у зависности од степена тог прецењивања постављамо и захтеве околини и норме њеног понашања према нама.
Ако себе видите као Џејмса Бонда или Анђелину Џоли, тешко да ћете се осврнути на ишта мање од Линде Еванђелисте или Бреда Пита...
Свако себе доживљава мање- више бољом и вреднијом особм, него што реално јесте; у зависности од степена тог прецењивања постављамо и захтеве околини и норме њеног понашања према нама.
Ако себе видите као Џејмса Бонда или Анђелину Џоли, тешко да ћете се осврнути на ишта мање од Линде Еванђелисте или Бреда Пита...
furija ::Tako je mozda nekad bilo, danas niko nikog ne sljivi 2%.... ni rodjeno a kamo li ovo. Sto vise ulozis, vise ispadnes budala.
Navedi primer kada je ulaganje uzaludno.
Avramova ::
Navedi primer kada je ulaganje uzaludno.
Ja bih licno mogla da napisem ~rat i mir~ o tome ali bi ovde bilo neprimereno. Mislim da razumes... Neka ostane ovo samo kao moje misljenje.
furija- Prijatelj foruma
Svodi se na svoje i tuđe.
Ko je sposoban, ima svoje. Ko nije - bira tuđe.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
@furija
Ok, neka tvoje mišljenje ostane bez pojašnjenja, ali i moja skeptičnost u isto. Ne postoji dobra investicija sa lošim ishodom.
@Vulin
Ima i onih koji imaju i svoje i tuđe. Kažu, kada rodiš dete približio si se Prirodi, kada ga usvojiš, približio si se Bogu.
Ok, neka tvoje mišljenje ostane bez pojašnjenja, ali i moja skeptičnost u isto. Ne postoji dobra investicija sa lošim ishodom.
@Vulin
Ima i onih koji imaju i svoje i tuđe. Kažu, kada rodiš dete približio si se Prirodi, kada ga usvojiš, približio si se Bogu.
Avramova, naravno da postoji ulaganje za koje se ispostavi da je uzaludno.
Nikako, ne mozemo reci da ne postoji., ni u jednoj kategoriji zivota., bilo da je posao ili nesto drugo u pitanju.
Znam da zelis reci kako trud, ulaganje i dobra investicija moraju da urode plodom, no nije UVIJEK tako.
Zamisli samo zemljoradnika koji ulozi hiljade za svoju zemlju, i jedno nevrijeme, jedna oluja unisti sve. To je kada je materijalno ulaganje u pitanju.
A sto se moralnog tice, Zamisli dajes svu ljubav bezrezervno, a vrati ti se samo malo "kusura" i nista vise. Mozes cak i da se trudis da zavolis njegovu djecu, da zelis to od srca cak i bez truda, sto je i prava ljubav, ali da oni nikako ne mogu ili nece da te prihvate.
Nikako, ne mozemo reci da ne postoji., ni u jednoj kategoriji zivota., bilo da je posao ili nesto drugo u pitanju.
Znam da zelis reci kako trud, ulaganje i dobra investicija moraju da urode plodom, no nije UVIJEK tako.
Zamisli samo zemljoradnika koji ulozi hiljade za svoju zemlju, i jedno nevrijeme, jedna oluja unisti sve. To je kada je materijalno ulaganje u pitanju.
A sto se moralnog tice, Zamisli dajes svu ljubav bezrezervno, a vrati ti se samo malo "kusura" i nista vise. Mozes cak i da se trudis da zavolis njegovu djecu, da zelis to od srca cak i bez truda, sto je i prava ljubav, ali da oni nikako ne mogu ili nece da te prihvate.
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Marea ::Mozes cak i da se trudis da zavolis njegovu djecu, da zelis to od srca cak i bez truda, sto je i prava ljubav, ali da oni nikako ne mogu ili nece da te prihvate.
Mozes istinski da ih volis i da cinis sve zivo, sve moguce i nemoguce, sve to pada u vodu u trenu. Narocito ako imas trovace sa druge strane ( a obicno je tako) i sve najdobronamernije se izokrene i predstavi skroz suprotno.
Oni koji znaju sta brak i ovakve veze znace (iz svog iskustva), znaju koliko sve ono sto izgleda lako i jednostavno, u sustini je pretesko i nemoguce. Nije dovoljno biti ni dobar, ni pametan, ni pravedan, ni nesebican, ni uloziti neograniceno vreme u pricu, u vaspitavanje, u savetovanje, u resavanje postojecih i nepostojecih problema, ni dati ljubav iskreno i nesebicno... Nista nije dovoljno. Samo jedna rec ~trovaca~ i zacarani krug se ponovo vrti i vrti od nule do nule....
Sve ono sto bi normalna majka rekla svom detetu, sto bi ga posavetovala i slicno, ima skroz drugu tezinu kad to kazes njegovom. Deca su tu (ma koliko bila stara) uglavnom sredstvo necije manipulacije. Ako im je manipulator neko blizak, neko kome bezgranicno veruju (po najprirodnijem mogucem zakonu), a zlonameran je - unapred si osudjen na beskonacanu i mukotrpnu borbu sa vetrenjacama.
Svi oni koji misle da je lako, ili nisu bili u toj situaciji, ili stvari postavljaju onako kako njima odgovara, ne mareci da li time nekoga povredjuju.
furija- Prijatelj foruma
Deca mozda mogu da biraju a odrasli cesto nisu u poziciji da to urade....Konkretno mislim ,zasto bi tinejdzerka prihvatila macehu (ovaj izraz mi bas para usi),kad ima svoju majku...a opet zena koja je sa njenim ocem poonekad je prinudjena da ih prihvati...o tome se radi...
Gost- Gost
Ne moramo cak ni biti u toj situaciji, ponekad je dovoljan i tudji primjer.
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Vulin ::
Da si svestan koliko je jadno to sto si napisao, ti ne bi bio Vulin.
furija- Prijatelj foruma
Moja majka je dovela nekog novog i iako nemam oca pored sebe trudila sam se u početku ne da im zagorčam, ali nisam im ni olakšavala... Sad je drugačije.. pomirila sam se sa situacijom...
MoonGirl- Napredni član
- Broj poruka : 863
Datum upisa : 24.04.2012
Godina : 30
To je veoma složena priča, i veoma malo ima slučajeva gde sve štima....
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Strana 3 od 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Da li roditelji treba da razgovaraju sa decom o seksu?
» Brak kao institucija sve nepopularniji
» Ljubav i brak
» Brak prirodna pojava ili propaganda?
» U brak zbog novca
» Brak kao institucija sve nepopularniji
» Ljubav i brak
» Brak prirodna pojava ili propaganda?
» U brak zbog novca
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 3 od 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu