Ko je trenutno na forumu
Imamo 43 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 43 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Obuća
+38
Cipelica
DUH 54
Lilith
digitalmandrak
Avramova
Johny Bravo
SuperKartica
madam mim
inspy
Thabit
Mojra
djavolica
Kementari
naOpaka
Marea
pjer
Jurivaka
IceQueen
Fristajlo
jelena
Vulin
Istina ex Natasha
Fraya
Miško
Orhideja
Cleopatra
Bella
Зорица
laza
Anhelito
Prepoznatljiva
slavena
Arwen Evenstar
Hipi
ludo_913
RINGE
Lila
Vidra
42 posters
Strana 5 od 24
Strana 5 od 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Re: Obuća
Uh meni su savrseno udobni ti modeli, mada ja inace imam neke cg gene, pa moze biti da nisam sklona umaranju.Fraya ::E super su ovakve, nego je nezgodacija da se sa takvim cipelama samo sedi,eventualno
i lezi.
Naravno preko dana sam u ravnom, ili sve ili nista. ::
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Cleopatra ::
Stikle su i moja , ove su predivne..
slavena- Legendarni član
- Broj poruka : 19245
Datum upisa : 06.04.2010
Non stop i na poslu i za izlazak, štikla.
Ja ne znam da hodam u ravnom i brzo me zabole noge.
Ja ne znam da hodam u ravnom i brzo me zabole noge.
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
ovakve slicne imam
sad bih neke braon
Vidra- Legendarni član
- Broj poruka : 10650
Datum upisa : 25.03.2010
Samo imam reci da od svih cipela, sandala, papuca itd., pronasla sam da su, za mene, najbolje od Americke firme 'CROCKS'. Udobne. Kao da nista nemam na nogama. Mogu da setam satima i da mi se noge ne umore. Nesto, neverovatno. Slucajno sam naisla na jednu prodavnicu i probala. Vec dve godine samo kod njih kupujem.
Izabrala sam one sto ja volim. Ima ravnih puno i raznih boja. Pogledajte na Google.
]
Izabrala sam one sto ja volim. Ima ravnih puno i raznih boja. Pogledajte na Google.
]
Istina ex Natasha- Profi član
- Broj poruka : 3767
Datum upisa : 29.03.2010
Malo o stiklama... Prve visoke potpetice bile su simbol drustvenog statusa , nosili su ih uglavnom niski ljudi , i to muskarci i zene , a danas se mnoge dame odlucuju za njih cak i po cenu udobnosti ( jedna sam od tih ) , jer noga u njima izgleda lepse , izduzenije , a figura kao izvajana.
Iako prve cipele sa potpeticom datiraju iz IX veka p.n.e. pronalazak stikli se pripisuje francuskoj kraljici Katarini Medici ( 1519 - 1589 ) .
Stikle su zvanicno inaugurisane na Katarininom vencanju s vojvodom od Orelanda. Ona je tada imala potpetice za koje se veruje da su kreacija Leonarda da Vincija.
Interesantno je da su u to vreme stikle nosili i muskraci, a one su simbolizovale prstiz i vlast.
Pocetkom XVIII veka francuski kralj Luj XIV cesto je nosio kreacije ukrasene scenama iz bitaka.
Naravno. I potpetice su se vekovima menjale . Pod uticajem rokokoa postajale su vise i uze , time i zenstvenije , a posebno ih je volela madama Pompadur.
[img][/img]
Ludilo za stiklama je , definitivno , neprolazno , a tome je mozda doprineo i ogroman uticaj serije " Seks i grad " ili film " Djavo nosi Pradu ".
[img][/img]
Iako prve cipele sa potpeticom datiraju iz IX veka p.n.e. pronalazak stikli se pripisuje francuskoj kraljici Katarini Medici ( 1519 - 1589 ) .
Stikle su zvanicno inaugurisane na Katarininom vencanju s vojvodom od Orelanda. Ona je tada imala potpetice za koje se veruje da su kreacija Leonarda da Vincija.
Interesantno je da su u to vreme stikle nosili i muskraci, a one su simbolizovale prstiz i vlast.
Pocetkom XVIII veka francuski kralj Luj XIV cesto je nosio kreacije ukrasene scenama iz bitaka.
Naravno. I potpetice su se vekovima menjale . Pod uticajem rokokoa postajale su vise i uze , time i zenstvenije , a posebno ih je volela madama Pompadur.
[img][/img]
Ludilo za stiklama je , definitivno , neprolazno , a tome je mozda doprineo i ogroman uticaj serije " Seks i grad " ili film " Djavo nosi Pradu ".
[img][/img]
slavena- Legendarni član
Високе потпетице само тамо где је равно, за остале путеве равно и удобно.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Trend " nevidljivih " cipela!
Ove sezone dizajnerima je očito moto: što šarenije, to bolje. Od majica i jakni do cipela i modnih dodataka, sve pršti u bojama. Jedino što je modernije od šarenila jeste kombinacija bež tonova, a kad se radi o cipelama, nema većeg hita od cipela sa visokom petom u bež nijansama.
[img][/img]
Ako uklopiš dobar model i famoznu boju, skrenućeš sigurno pažnju na sebe!
Potvrdjeno!!!
Osim što ih je vrlo jednostavno kombinovati sa svim mogućim bojama, one će ti i optički izdužiti noge.
Ovakve cipele možeš da nosiš u svim prilikama i upariti ih sa najdražom suknjom, haljinom ili najobičnijim farmerkama, a efekt će biti fantastičan.
Potpuno je svejedno hoće li one biti od lakirane ili brušene kože, sa detaljima ili bez njih – bitno je samo da se ne vide na tvojim nogama.
Trend cipela boje kože pronašao je svoje najzagriženije sledbenike (odnosno sledbenice) i u Holivudu, pa su ih najpoznatije ličnosti poput Victoria Beckham, Angelina Jolie, Taylor Swift i mlade Emme Watson redom prošetale crvenim tepihom.
Naravno, tvoje cipele ne moraju biti markirane – trend “nevidljivih” cipela toliko je raširen da ćeš lako pronaći modele prikladnije za svoj džep.
Ove sezone dizajnerima je očito moto: što šarenije, to bolje. Od majica i jakni do cipela i modnih dodataka, sve pršti u bojama. Jedino što je modernije od šarenila jeste kombinacija bež tonova, a kad se radi o cipelama, nema većeg hita od cipela sa visokom petom u bež nijansama.
[img][/img]
Ako uklopiš dobar model i famoznu boju, skrenućeš sigurno pažnju na sebe!
Potvrdjeno!!!
Osim što ih je vrlo jednostavno kombinovati sa svim mogućim bojama, one će ti i optički izdužiti noge.
Ovakve cipele možeš da nosiš u svim prilikama i upariti ih sa najdražom suknjom, haljinom ili najobičnijim farmerkama, a efekt će biti fantastičan.
Potpuno je svejedno hoće li one biti od lakirane ili brušene kože, sa detaljima ili bez njih – bitno je samo da se ne vide na tvojim nogama.
Trend cipela boje kože pronašao je svoje najzagriženije sledbenike (odnosno sledbenice) i u Holivudu, pa su ih najpoznatije ličnosti poput Victoria Beckham, Angelina Jolie, Taylor Swift i mlade Emme Watson redom prošetale crvenim tepihom.
Naravno, tvoje cipele ne moraju biti markirane – trend “nevidljivih” cipela toliko je raširen da ćeš lako pronaći modele prikladnije za svoj džep.
slavena- Legendarni član
kako ovo da sredim?
malo mi zao da ih bacim, zato sto sam ih dobila na poklon
Vidra- Legendarni član
Lako. Zamoliš Frija da ti dá "kuglager", iliti kotrljajući ležaj, povadiš kugle iz njega, uzmeš prozirni silikon, i zalepiš ih na cipelu. Em dekorativno, em moš' nekom glavu da razbiješ cipelicom.
Ili jednostavnija metoda: počupaš isto toliko sa desne, pa će da budu iste.
Ili jednostavnija metoda: počupaš isto toliko sa desne, pa će da budu iste.
Vulin- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 7987
Datum upisa : 28.09.2011
Vulin, ne bih dala bolji savet ako Vidra zeli zadrzati iste detalje. Ja bih menjala deo.
izgleda da im ne gine kanta
sta cu kada zurim, pa odvalim krs baletanke na donji deo gondole u prodavnici...
a da poskidam sve i stavim nesto drugo?
Vidra- Legendarni član
Pa naravno, rucni rad je uvek bio na ceni. To bih ja sama preradila, unikat i to kakav.
Može. Zamoli Frija da ti da neki karburator, pa...
Vulin- Prijatelj foruma
kako, cime?Avramova ::Pa naravno, rucni rad je uvek bio na ceni. To bih ja sama preradila, unikat i to kakav.
dugmicima?
Vidra- Legendarni član
Kod kuce imam raznog materijala, nesto bih osmislila. Mozes kupiti perlice na komad, i nije obavezno da obe imaju identicne ukrase.
Imam i ja nekih šarafčića, i par šarki, ako zatreba...
Vulin- Prijatelj foruma
odlicna idejaAvramova ::Kod kuce imam raznog materijala, nesto bih osmislila. Mozes kupiti perlice na komad, i nije obavezno da obe imaju identicne ukrase.
tnx
Vidra- Legendarni član
Vulin ::Imam i ja nekih šarafčića, i par šarki, ako zatreba...
:: Moze ako su dobri komadi.
@Vidra
Nema na cemu. Uradila bih ti ja da sam tu. :A:
o, pa ako treba, cekacu ja...
posto sam inace onoliko kreativna...
Vidra- Legendarni član
Ok, cekaj me. Brzo ce maj.
E, genarale, eto i mene krajem maja (ili početkom juna). Da ponesem šrafčiće?
Vulin- Prijatelj foruma
Ponesi vise razlicitih komada, i meni ce trebati za viseci elemenat. ::
Ono nije viseći element...
Nego, majke ti, ti bi ove obula? Ove u sredini?
Nego, majke ti, ti bi ove obula? Ove u sredini?
Vulin- Prijatelj foruma
Strana 5 od 24 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24
Strana 5 od 24
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra