Ko je trenutno na forumu
Imamo 153 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 153 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Srećni brakovi ...
+9
naOpaka
Vulin
laza
inspy
furija
Avramova
Jovanamilutin
Snowflake
Dragana
13 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 2 od 2
Strana 2 od 2 • 1, 2
Re: Srećni brakovi ...
Kada bi se mogla napraviti statistika i ući u glave onih koji kažu da su srećni u braku, ubeđena sam da bi procenat bio poražavajuće niži nego što jeste. U redu, ne mora se pričati o ličnom nezadovoljstvu ali ne mora ni da se laže, a laže se.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
ko laže nos će da mu poraste,aj sada neka se zakunu svi koji kažu da žive u srećnom braku.
mislim da je to kula, ne od karata ali od lako lomljivog materijala,stalno se nadgrađuje,urušava se našom ili tuđom greškom,gradi se stalno iznova iiznova a dešava se i da se sruši i ne vredi je graditi iznova.
uh što se izfilozofirah ...
mislim da je to kula, ne od karata ali od lako lomljivog materijala,stalno se nadgrađuje,urušava se našom ili tuđom greškom,gradi se stalno iznova iiznova a dešava se i da se sruši i ne vredi je graditi iznova.
uh što se izfilozofirah ...
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Karte imaju i kralja, i damu, i dvojku. A as?! Šta je s njim u bračnoj kuli od karata?
Ovo je moja misao iz levitirajućeg stanja.
Ovo je moja misao iz levitirajućeg stanja.
as,kec ili jedan......
on je nešto poput konja u šahu,skače i njišti po tabli ali konj je konj
ovo rekoh dok plutan kroz nebeske brzake zemaljskih potoka
on je nešto poput konja u šahu,skače i njišti po tabli ali konj je konj
ovo rekoh dok plutan kroz nebeske brzake zemaljskih potoka
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Kada malo bolje razmislim, što se ja ne bih osećala uspešnijom u odnosu na nezadovoljnu udatu ženu? Dok ona glumata pred svetom kako joj je divno u braku i ima oslonac u mužu za razliku od mene kao da je muž jedini oslonac i jedini muškarac na koga se žena može osloniti ako je to uopšte potrebno, ja se ne moram niti oglasiti.
Ne mislim da iko treba da bude superioran ali ove srećnice bi to izgleda htele pošto poto. Valjda se tako olakšavaju.
Dugovečni i srećni brakovi su retki, sve ostalo je predstava.
Ne mislim da iko treba da bude superioran ali ove srećnice bi to izgleda htele pošto poto. Valjda se tako olakšavaju.
Dugovečni i srećni brakovi su retki, sve ostalo je predstava.
E pa vjerovali Vi ili ne, ja za moj brak mogu reci da je srecan...i nece nos da mi poraste...
Tajna uspjeha; Bas smo cesto razdvojeni zbog posla itd.
Tajna uspjeha; Bas smo cesto razdvojeni zbog posla itd.
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Verujem da je to od uticaja i naravno da ima dobru podlogu.Tajna uspjeha; Bas smo cesto razdvojeni zbog posla itd.
Podloga od kovanog gvozdja, da to je To..
Marea- Legendarni član
- Broj poruka : 12477
Datum upisa : 04.09.2012
Veoma je malo srećnih brakova, mnogi glume srećan brak, a u četri zida strava i užas...
sini_do- Profi član
- Broj poruka : 2648
Datum upisa : 17.04.2010
Baš tako, kao da je uspeh to što traje, a kako traje, to im je manje važno. Svet ionako ne vidi baš sve.
Vidim da glume ali ne znam zašto? Kao da kriju strašnu tajnu ali ipak ljudi to saznaju i vide...
Loreal- Profi član
- Broj poruka : 3359
Datum upisa : 30.01.2013
Мислиш да треба да иду около и смарају људе да им је брак катастрофа?
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Ja mislim da treba da ćute i ništa više, isto kao i kada su srećni.
Ma ne... nek ne glume. Što kaže Av bolje nek ćute i život ide dalje...inspy ::Мислиш да треба да иду около и смарају људе да им је брак катастрофа?
Loreal- Profi član
- Broj poruka : 3359
Datum upisa : 30.01.2013
у преводу, они који појам "срећа" не узимју за озбиљно и као релевантан имају највеће шансе да имају срећан живот,брак,самачки живот итд... (сем лотоа али изгледа и ту има лажирања ).Avramova ::Ja mislim da treba da ćute i ništa više, isto kao i kada su srećni.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
Kako god, ne mislim da je potrebno druge obaveštavati o privatnim stvarima baš kao što i ovde možemo napisati nešto što jeste i nešto u pošalici a što nije, a lako se razaznaje šta je šala a šta ne.
Mišljenje jedne žene glasi otprlike: brak ne bi trebalo da se vrti oko dece (strahota, moja prim.) jer deca će jednog dana odrasti, osamostaliti se, otići od roditelja a ovi će ostati sami ponštavajući svaki doživljeni trenutak sa decom kao najvećom sponom između njih.
Tako surovo razmišljanje o braku i deci do tada nisam čula. Šta je cilj dvoje ljudi koji se reše da počnu zajednički život a sve pod uslovom da su koliko god različiti bili, razumevanju prepustili domantnost? Naravno, ništa ne može na silu ali se može stvoriti želja koja i jeste cilj od samog početka i to bi bio preduslov za dalji harmonični odnos.
Deca traže mir u porodici a ko im to obezbeđuje do roditelji. Nisu tražili da ih rode, to je bila volja roditelja i naravno iz ljubavi (dete koje nije rođeno iz ljubavi neće biti srećno). A takvi roditelji kojima deca nisu osnovni cilj u zajedničkom životu pored koga se razvija i jača međusobno poštovanje i uvažavanje samo su posesivne ličnosti koji nikada neće uspostaviti harmoničan odnos ni između sebe. To je zakon prirode.
Deca u brak unose svu radost ako im to roditelji "dozvole" i otićiće od njih jednog dana što je normalno, ali će otići zadovoljni i zahvalni baš kao što će isto osećanje biti i kod roditelja.
Surovo mišljenje u odnosu na decu, posesivno u odnosu na sebe. Loša prognoza.
Tako surovo razmišljanje o braku i deci do tada nisam čula. Šta je cilj dvoje ljudi koji se reše da počnu zajednički život a sve pod uslovom da su koliko god različiti bili, razumevanju prepustili domantnost? Naravno, ništa ne može na silu ali se može stvoriti želja koja i jeste cilj od samog početka i to bi bio preduslov za dalji harmonični odnos.
Deca traže mir u porodici a ko im to obezbeđuje do roditelji. Nisu tražili da ih rode, to je bila volja roditelja i naravno iz ljubavi (dete koje nije rođeno iz ljubavi neće biti srećno). A takvi roditelji kojima deca nisu osnovni cilj u zajedničkom životu pored koga se razvija i jača međusobno poštovanje i uvažavanje samo su posesivne ličnosti koji nikada neće uspostaviti harmoničan odnos ni između sebe. To je zakon prirode.
Deca u brak unose svu radost ako im to roditelji "dozvole" i otićiće od njih jednog dana što je normalno, ali će otići zadovoljni i zahvalni baš kao što će isto osećanje biti i kod roditelja.
Surovo mišljenje u odnosu na decu, posesivno u odnosu na sebe. Loša prognoza.
Davidova- Administrator
- Broj poruka : 2799
Datum upisa : 18.05.2017
Strana 2 od 2 • 1, 2
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Porodica
Strana 2 od 2
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?