Ko je trenutno na forumu
Imamo 130 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 130 Gosta :: 1 ProvajderNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.
+18
HEROJ ULICE
Bella
Snowflake
Arwen Evenstar
Зорица
Lila
RINGE
shondononda
Prince
w2403
Johnny-Azra
L2
svejedno
Fristajlo
Hipi
Orhideja
digitalmandrak
Avramova
22 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 3 od 12
Strana 3 od 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.
Fristajlo ::Nije baš da nauka tvrdi da homoseksualnost nije bolest...Социјални поремећаји
Током протеклих 50 година, пет студијаје поредило велики бројхомосексуалаца и хетеросексуалаца - сви добијени резултати указују навеће социјалне поремећаје код хомосексуалаца. У анкети којује спровеоКинси (Алфред Кинси - Један од раних истраживача сексуалног живота уАмерици), затвореници су (не укључујући оне који су затворени збогсексуалних напада) преко 4 пута више склони хомосексуалним искуствимаод контролне, тј. некриминалне групе. Сагир и Робинс су поредили 146хомосексуалаца са 78 хетеросексуалаца, и указали на мању стабилност(више љубавника, више промена посла) и више криминала међухомосексуалцима. Бел и Вајнберг су супротставили 979 хомосексуалаца са477 хетеросексуалаца, и нашли више нестабилности (психијатријске ибрачне) и више криминала међу хомосексуалцима. Камерон и Рос суиспитали 2251, случајно одабраних, испитаника, и нашли да сухетеросексуалци показивали већу социјалну кохезивност (број и врстаинтимних веза), мање самодеструктивног понашања (пушење, злоупотребадрога, покушаји самоубиства) и мање угрожавања других (преко возачкихнавика, убистава са предумишљајем).
Најобимније поређење хомосексуалаца и хетеросексуалаца, по великомброју критеријума, а засновано на случајном узорку који је укључио 4340одраслих, учињено је у пет области америчких велеграда. Поредећи онеиспитанике оба пола који су тврдили да су бисексуалци илихомосексуалци, с онима оба пола који су само хетеросексуалци, дошли судо следећих закључака
- хомосексуалност је повезана са слабијим здрављем:
- хомосексуалци су око два пута више склони да пријаве како су ималиполно преносиве болести (ППБ), и преко два пута чешће као су имали бардве ППБ;
- хомосексуалци су били око пет пута више склони да намерно заразе другога са ППБ;
- хомосексуалци су за, отприлике, једну трећину били више склони даимају и да пријаве саобраћајни прекршај или саобраћајну несрећу, упротеклих пет година;
- хомосексуалци су три пута чешће покушавали да почине самоубиство, 4пута више су били склони да покушају да убију некога и око два путавише укључени у физичке обрачуне, у прошлој години;
- хомосексуалци су око пет пута били више склони да буду укључени у секс повезан с мучењем (садомазохизам, везивање); и
- око четири пута чешће су пријављивали да су били силовани.
- хомосексуалност је повезана с криминалом:
- хомосексуалци су око два пута чешће хапшени за несексуалне злочине и око осам пута чешће за сексуалне злочине;
- хомосексуалци су око два пута чешће били склони да буду осуђени засексуалне злочине и око два пута чешће затварани због злочина;
- хомосексуалци су око три пута чешће признавали да су упражњавали непристојне телефонске позиве; и
- хомосексуалци су око 50% чешће тврдили да су крали, варали преко рачуна или да нису били ухваћени због злочина.
- хомосексуалност је довела до слабијих људских веза:
- само се око половина хомосексуалаца венчало, и ако су се венчали, много мање их је имало децу;
- хомосексуалци су, у просеку, имали годину дана сексуалне верности,унутар своје најдуже везе (хетеросексуалци имају просек од 5 до 10година верности); и
- ако су венчани, хомосексуалци су око три пута чешће варали супруга/супругу.
Ови резултати одражавају највећу компаративну студију охетеросексуалним и хомосексуалним паровима, који су пријавили просечанпериод што су провели заједно – три године код хомосексуалаца илезбијки, насупрот десет година код венчаних хетеросексуалаца. Поредтога, "варање" је било неизбежно: "сви хомосексуални парови, с везомкоја је трајала више од пет година, укључивали су неку корист изсексуалне активности ван те везе."
ovo je tipican primer otvorene homofibije.
daj mi linkove ka svakom od tih strazivanja, pa da razgovaramo.
gde to heteroseksualci imaju 5 do 10 godina vernosti? 75% heteroseksualaca se razvede tokom prve 3 godine braka.
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
@ svejedno
Bespredmetno je raspravljati o ovakvim istrazivanjima .Ona su toliko providna da zaista ne zavreduju da se uopste osvrnemo na njih .Takve vrste istrazivanja ima mali milion .Na primer koliko je vazno unosenje vode u organizam .Jedan "naucnik"je je dokazao da je apsolutno nebitno koliko unosite vode .Uzeo je dve bliznakinje i podvrgao testiranju sedam dana .Jedna je pila 2 litra vode dnevno, druga ni kao .rezultati ( koji nemamo pojma ) isti.Zakljucak ..vec napisano .
ORTODOKSNA GLUPOST.
Bespredmetno je raspravljati o ovakvim istrazivanjima .Ona su toliko providna da zaista ne zavreduju da se uopste osvrnemo na njih .Takve vrste istrazivanja ima mali milion .Na primer koliko je vazno unosenje vode u organizam .Jedan "naucnik"je je dokazao da je apsolutno nebitno koliko unosite vode .Uzeo je dve bliznakinje i podvrgao testiranju sedam dana .Jedna je pila 2 litra vode dnevno, druga ni kao .rezultati ( koji nemamo pojma ) isti.Zakljucak ..vec napisano .
ORTODOKSNA GLUPOST.
L2- Profi član
- Broj poruka : 2748
Datum upisa : 14.06.2010
Godina : 72
znam da je glupost, pa ipak mi ovo bode oci:
Ови резултати одражавају највећу компаративну студију охетеросексуалним и хомосексуалним паровима, који су пријавили просечанпериод што су провели заједно – три године код хомосексуалаца илезбијки, насупрот десет година код венчаних хетеросексуалаца. Поредтога, "варање" је било неизбежно: "сви хомосексуални парови, с везомкоја је трајала више од пет година, укључивали су неку корист изсексуалне активности ван те везе."
sta je pisac hteo da kaze (to ne zna ni on sam). ubi me na mestu ako ovo istrazivanje nije (iz)vrsio postavljac LGBT teme licno, nas drdoktor.
sta je pisac hteo da kaze (to ne zna ni on sam). ubi me na mestu ako ovo istrazivanje nije (iz)vrsio postavljac LGBT teme licno, nas drdoktor.
svejedno- Napredni član
To sam i hteo da čujem...
Uviđate li sad, kako je lako dati "naučno" istraživanje, koje će potkrepiti vašu stranu priče? Zato sam vam i govorio, manite se kopy/paste štosova, vikipedija i koječega, tu ima svačega. Samo sam vam odgovorio na isti način, pa ste zapenili, brže-bolje...
Nema neutralnih studija, u tome je štos; LGBT to blokira decenijama, jer je infiltriran pomoću novca u političke strukture i vrlo je uticajan, a druga strana naručuje svoja istraživanja; kome verovati?
Nemamo dokaze da nije bolest, kao što ih nema ni da jeste; ako neki i postoje, ne zna se za njih. Šta preostaje?
Javno mnjenje, jedina pouzdana studija za neispitane fenomene, i ja mu se priklanjam. A svi znamo stav javnog mnjenja...
Uviđate li sad, kako je lako dati "naučno" istraživanje, koje će potkrepiti vašu stranu priče? Zato sam vam i govorio, manite se kopy/paste štosova, vikipedija i koječega, tu ima svačega. Samo sam vam odgovorio na isti način, pa ste zapenili, brže-bolje...
Nema neutralnih studija, u tome je štos; LGBT to blokira decenijama, jer je infiltriran pomoću novca u političke strukture i vrlo je uticajan, a druga strana naručuje svoja istraživanja; kome verovati?
Nemamo dokaze da nije bolest, kao što ih nema ni da jeste; ako neki i postoje, ne zna se za njih. Šta preostaje?
Javno mnjenje, jedina pouzdana studija za neispitane fenomene, i ja mu se priklanjam. A svi znamo stav javnog mnjenja...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
???????????????????????????????????????????????????????????????????Fristajlo ::To sam i hteo da čujem...
Zato sam vam i govorio, manite se kopy/paste štosova, vikipedija i koječega, tu ima svačega.
L2- Profi član
- Broj poruka : 2748
Datum upisa : 14.06.2010
Godina : 72
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kome to VAM, prijatelju?Fristajlo ::To sam i hteo da čujem...
niko osim tebe nije stavljao ankete i fol naucna istrazivanja.
da nisi ti neki tadicev rodjak? 'uvidjate li sad da smo ionako morali da damo kosovo pa sam se ja pretvarao da ne damo kosovo jer sam video da vam je grdno do toga stalo, a to je neostvarivo jer su nas pritisli, pa sam se ja odrekao kosova i tako mudro ocuvao pravo srbije da mirnim sredstvima branimo ono sto smo dali'.
ispade ti ta lopta mnogo coskasta. mnogo si ti to potkrepio a i pena prska samo stvoje strane...
svejedno- Napredni član
Hajde se ti malo curikni po ovim gej- temama, pa se sam uveri. Nemoj da vam ja nalazim šta ste lepili po forumu kao "dokaze", umete to i sami da nađete.
A vi- to ste vi, koji ste podrška LGBT-u.
A vi- to ste vi, koji ste podrška LGBT-u.
pokazi mi "naucna istrazivanja" koja sam lepio na dve gej teme koliko ih ukupno ima na ovom forumu.meni je gej okej, ti si taj koji tvrdi suprotno i svako malo "potkrepljuje" lazima.
svejedno- Napredni član
Ma, svejedno...
Ti, ili neko drugi- svejedno, zar ne? Mi, i vi...
Ti, ili neko drugi- svejedno, zar ne? Mi, i vi...
ahahahahahahahaha, nije svejedno!
ni na jednoj temi, ni na jednom forumu, ma nikad u zivotu nisam postavljao statistike i "naucna" istrazivanja, govnjivo mi je to.
ni na jednoj temi, ni na jednom forumu, ma nikad u zivotu nisam postavljao statistike i "naucna" istrazivanja, govnjivo mi je to.
svejedno- Napredni član
Onda se tebi izvinjavam, nisam obratio pažnju; no, složićeš se, mnogi to rade. Podmeću gomile sumnjivih "dokaza", za koje sam nekoliko puta pronašao "protiv-dokaze", sve u nadi, da će to prestati, i da možemo da polemišemo i na osnovu svojih mišljenja. No, neki ne odustaju lako...
Dakle, izvini, još jednom...
Dakle, izvini, još jednom...
ponekad je to najlakse resenje, narocito ako nisi vican pisanju, samo nalepis i deluje 'zvanicno'
svejedno- Napredni član
shondononda- Napredni član
- Broj poruka : 591
Datum upisa : 24.03.2010
pa sta bi drugo moglo biti "parada ponosa u Beogradu", ja stvarno ne vidim...
Gost- Gost
Policajci su pederi?Bole__Ser ::Gay populacija uspostavlja kontrolu nad vlašću, njihova volja se sprovodi. Na prošlogodišnji predlog da se parada održi na nekoj drugoj lokaciji organizatori Gay parade su to odbili. Agresivna volja Gay orijentisanih gradjana se sprovodi pod diktaturom ministarstva unutrašnjih poslova !!!
Aha, zato nose bele opasace i onu palicu oko pojasa? Zato se oblace na istom odeljenju kao i''Village People''napadno,da plase narod,a ustvari topli?
Bole, ljubim te, sad mi je tek sve postalo jasno.
Ne bi se pojavila kao podrska na toj ''Paradi ponosa''da mi plate cevape u ''Skadarliji''.
Objasnjavati populaciji u Srbiji sta znaci rec ponos je bezvezno. Pa, ko je tu rec izmislio? Srbi.
I gde to onda ima pedera , ono bas, uzmimo mogucnosti , ljudsku prirodu i sve ovo oko ponosa u obzir, pravimo statistike koje sluze da bi se ljudi zamajavali? A,a,aaaaa?...... Mislimo o tome. Ima njih ponosnih u Srbiji na svim stranama. Samo se kriju, zbog ponosa koji ima druga strana(hetero) im se ne sme dozvoliti da se pokazu javno u Srbiji, ovi sa homo-ponosom. Udario ponos na ponos..
Gost- Gost
Sve ovo insistiranje na "pravima2 je postalo i suviše providno...
Treba kazniti Srbe zbog neposlušnosti NSP, poniziti ih do te mere da im više ne padne na pamet da se mešaju u svetska posla i planove moćnih, i da prihvate onakvu sudbinu kakva im je namenjena, bili, ne bili zadovoljni njome. U protivnom, slede dalja ponižavanja.
No, to je opšte-poznata stvar, i to ne vidi samo neko ko ne želi da prizna; i ovo sa prinudom policije da se bavi "zaštitom" jedne obične provokacije je deo te igre. No, ne treba se previše uznemiravati oko toga; sve je to "retardirano civilizacijsko čedo", koje će poživeti dok je na aparatima za održavanje svog nakaznog života. Potrajaće onoliko, koliko traje i ovo nakazno i suludo ponašanje svetskih silnika, koji počinju da gube dodir sa realnošću, a to nikad ne potraje dovoljno, da provede svoje ideje do kraja.
Ova podrška, koju jedna elementarno naopaka ideja, o kojoj ovde govorimo ima nije zasnovana na logici ili pravdi; njeno uporište je potreba za udovoljenjem prisili, iz pukog straha, i poznate ljudske potrebe da se prilagodi nekom trendu, koji vide kao uticajan i narastajući. To nije ništa novo u ljudskoj istoriji; tako su rušene monarhije i nastajale republike, tako je nastao komunizam, fašizam; konzumerizam savremenog doba doneo nam je kao svoju posledicu i topljenje ledene figure morala, a ovo je samo jedna od barica, koje cure sa tog mesta.
Sve je to deo procesa destrukcije koja je svuda oko nas, odumiranja nekih preživelih i prevaziđenih formi organizacije ljudskog društva. Kroz te devijacije i distorzije, doći ćemo do nečeg, što još ne naziremo; možda zbog veličine toga ka čemu idemo, a možda i zbog toga što je prizor zastrašujući do te mere, da odbijamo da to vidimo, jer ne želimo da verujemo u to što vidimo...
Treba kazniti Srbe zbog neposlušnosti NSP, poniziti ih do te mere da im više ne padne na pamet da se mešaju u svetska posla i planove moćnih, i da prihvate onakvu sudbinu kakva im je namenjena, bili, ne bili zadovoljni njome. U protivnom, slede dalja ponižavanja.
No, to je opšte-poznata stvar, i to ne vidi samo neko ko ne želi da prizna; i ovo sa prinudom policije da se bavi "zaštitom" jedne obične provokacije je deo te igre. No, ne treba se previše uznemiravati oko toga; sve je to "retardirano civilizacijsko čedo", koje će poživeti dok je na aparatima za održavanje svog nakaznog života. Potrajaće onoliko, koliko traje i ovo nakazno i suludo ponašanje svetskih silnika, koji počinju da gube dodir sa realnošću, a to nikad ne potraje dovoljno, da provede svoje ideje do kraja.
Ova podrška, koju jedna elementarno naopaka ideja, o kojoj ovde govorimo ima nije zasnovana na logici ili pravdi; njeno uporište je potreba za udovoljenjem prisili, iz pukog straha, i poznate ljudske potrebe da se prilagodi nekom trendu, koji vide kao uticajan i narastajući. To nije ništa novo u ljudskoj istoriji; tako su rušene monarhije i nastajale republike, tako je nastao komunizam, fašizam; konzumerizam savremenog doba doneo nam je kao svoju posledicu i topljenje ledene figure morala, a ovo je samo jedna od barica, koje cure sa tog mesta.
Sve je to deo procesa destrukcije koja je svuda oko nas, odumiranja nekih preživelih i prevaziđenih formi organizacije ljudskog društva. Kroz te devijacije i distorzije, doći ćemo do nečeg, što još ne naziremo; možda zbog veličine toga ka čemu idemo, a možda i zbog toga što je prizor zastrašujući do te mere, da odbijamo da to vidimo, jer ne želimo da verujemo u to što vidimo...
Šta drugo?lucija ::pa sta bi drugo moglo biti "parada ponosa u Beogradu", ja stvarno ne vidim...
Taj narod je toliko prošao da ima hiljadu razloga za paradu ponosa ali ne homo nastrojenih već hetero nastrojenih ljudi.
1. preživjeo je NATO bombardovanje
2. primio je hiljade izbjeglica i nije ostao gladan
3. još uvijek se odupire šablonima EU
4. ...
Mislim...nazvati tu paradu paradom ponosa je više nego maloumno, zašto ponosa?...oni su ponosni na to što jesu?...pa neka su, za sebe su...bez veze, to isto kao da sam ja ponosna što imam posao i redovnu platu i eto hoću sad da paradiram povodom toga, skupim još neke takođe zaposlene i to je "parada ponosa" nas zaposlenih a šamar svima koji su nezaposleni. Dajte ljudi.
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
od po nosa treba jedino po nosu da dobiju
RINGE- Profi član
- Broj poruka : 3335
Datum upisa : 27.03.2010
Godina : 38
Jes' vala...Ako su resili da dobiju po pi*ci ,ko smo mi da im branimo...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Dolazim :: Hoćete me tući ako ih podržim? ::
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Godina : 37
Odavno si ti zrela za jedne dobre batine, smislićemo već razlog...
Volim i ja tebe puno Friki :cmok:
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Godina : 37
Na sred trga, pred publikom... Obavestiću paparace...
Poslednji izvestaj: PARADE NECE BITI!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Strana 3 od 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Parada ponosa 2014/2015
» Beograd nekad i sad