Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 165 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 165 Gosta

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.

+18
HEROJ ULICE
Bella
Snowflake
Arwen Evenstar
Зорица
Lila
RINGE
shondononda
Prince
w2403
Johnny-Azra
L2
svejedno
Fristajlo
Hipi
Orhideja
digitalmandrak
Avramova
22 posters

Strana 12 od 12 Prethodni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Ići dole

Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 Empty Re: Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.

Počalji od Orhideja Uto Okt 19, 2010 11:41 pm

Burla ::
JA sam upoznao devojku iz Amerike koja ima dve mame, potpuno je normalna i hetero je orjentacije i tako to. Deca će te za*ebavati kako god okreneš, nema tu milosti, ona su najsurovija, ali po meni je bolje da neko dete posle tog za*ebavanja ima gde da se vrati, u taj, kakav takav dom, nego da se celoga života oseća odbačenim zato što su ga najrođeniji šutnuli na ulicu
Ni manje ni više već Amerikanka zemlja demokratije. Divno. Mora da su je obe rodile kad ima dve mame. A sad pitanje postanka: da li je mama spavala sa muškarcem ili je vještačka oplodnja...Burla sve ok ali ono služi za ono a ono služi u svrhu ovog drugog nema tu nekog puno pametovanja.

Molim Vas sve obratite pažnju na izražavanje i umjesto određenog slova stavite zvjezdicu ili šta hoćete, svi smo odrasli i znamo šta je taj neko mislio. Hvala.
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 Empty Re: Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.

Počalji od Snowflake Uto Okt 19, 2010 11:51 pm

Burla :: ali po meni je bolje da neko dete posle tog zajebavanja ima gde da se vrati, u taj, kakav takav dom, nego da se celoga života oseća odbačenim zato što su ga najrođeniji šutnuli na ulicu

Da, pitaj bilo koje dete koliko mu je vazno da ga drustvo prihvati. Ne razmisljaju oni kao odrasli ljudi pa da znaju sta je najbolje za njih, njima je smak sveta ako ih drustvo odbacuje. Na kraju krajeva, ni odrasli ne reaguju puno drugacije, zar ne?

Uostalom, ima toliko heteroseksualnih parova kojima postavljaju hiljadu i jedan uslov da bi mogli da usvoje dete, nije da nema onih koji bi usvojili neko dete, problem je sto tu proceduru treba uprostiti Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 C015
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dotore Uto Okt 19, 2010 11:55 pm

Da, pitaj bilo koje dete koliko mu je vazno da ga drustvo prihvati. Ne razmisljaju oni kao odrasli ljudi pa da znaju sta je najbolje za njih, njima je smak sveta ako ih drustvo odbacuje. Na kraju krajeva, ni odrasli ne reaguju puno drugacije, zar ne?

Uostalom, ima toliko heteroseksualnih parova kojima postavljaju hiljadu i jedan uslov da bi mogli da usvoje dete, nije da nema onih koji bi usvojili neko dete, problem je sto tu proceduru treba uprostiti

Što se tiče odbacivanja, deca odbacuju svakoga ko se ne uklapa u šablon koji je nametnut, a to sam osetio na svojoj koži i znam da mi je najbitnije bilo da kada posle takvih ekscesa imam kome kod kuće da se požalim Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 4027700691

Što se tiče procedure ona zaista jeste teška i pre bi kamen rodio dete nego što bi neki srpski par mogao da ga usvoji, a da nema debelu vezu. No nije pitanje toga, pitanje je da im se to formalnopravno omogući pa da posle nek se je*avaju oko procedure kako znaju i umeju.
Dotore
Dotore
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 937
Datum upisa : 17.10.2010
Godina : 47

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od svejedno Sre Okt 20, 2010 3:47 am

Orhideja ::
Ni manje ni više već Amerikanka zemlja demokratije. Divno. Mora da su je obe rodile kad ima dve mame. A sad pitanje postanka: da li je mama spavala sa muškarcem ili je vještačka oplodnja...
kakve veze ima pitanje postanka kad su detetu neophodni kuća i porodica? ali ovde očigledno ima i takvih koji smatraju da je detetu bolje da crkne na ulici nego da ga usvoji gej par. zanimljivo stanovište.

što se tiče odbacivanja od strane školskih drugova (a u ovom slučaju i nastavnika): u jednoj od elitnih beogradskih škola dete samohrane majke (dete iz moje generacije, znači, relativno skoro se desilo) je toliko maltretirano zbog majčine samohranosti da je na kraju i policija imala posla.

dovoljno je nemati odgovarajuće patike i ne slaviti rođendan na poželjnom mestu, pa da dete bude izopšteno, neprihvaćeno, dakle, da dete zbog slabog materijalnog stanja roditelja bude izvrgnuto maltretiranju vršnjaka.

ima hiljadu razloga (mimo roditeljskog gejstva), zbog kojih će dete patiti i niko neće moći da mu pomogne, jer je nemoguće siromašne roditelje obogatiti preko noći, dok mu još traje detinjstvo.

faktić, micika (kako vole da kažu moja devojka i fristajlo) Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 2214231980
svejedno
svejedno
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Sre Okt 20, 2010 9:52 am

svejedno ::
kakve veze ima pitanje postanka kad su detetu neophodni kuća i porodica? ali ovde očigledno ima i takvih koji smatraju da je detetu bolje da crkne na ulici nego da ga usvoji gej par. zanimljivo stanovište.
Kakve veze?...pa pazi ako je začeta prirodnim putem onda je majka bila hetero pa se okrenula i sad je homo, znači veze ima.
Drugo ne pokušavaj me prikazati licemjernom jer i sam si svjestan da nisam ta. Što se djece tiče nisam tog mišljanja kako ti želiš da prikažeš samo mi nije jasno šta će dvojici muškaraca dijete? Čovjek raste i sazrijeva u odraslu osobu, onda kad poželi potomstvo on to i ostvaruje, drugo je pitanje odgovornosti da li je ta odrasla osoba spremna prihvatiti odgovornost za brigu oko djeteta. Za tvoju informaciju bila sam se prijavila za hraniteljku napuštene djece u školskom uzrastu ali sam odbijena iz razloga jer sam solo.
što se tiče odbacivanja od strane školskih drugova (a u ovom slučaju i nastavnika): u jednoj od elitnih beogradskih škola dete samohrane majke (dete iz moje generacije, znači, relativno skoro se desilo) je toliko maltretirano zbog majčine samohranosti da je na kraju i policija imala posla.
Čuj djeca su djeca i toga je bilo i biće u bilo kojoj školi na zemlji.
dovoljno je nemati odgovarajuće patike i ne slaviti rođendan na poželjnom mestu, pa da dete bude izopšteno, neprihvaćeno, dakle, da dete zbog slabog materijalnog stanja roditelja bude izvrgnuto maltretiranju vršnjaka.
To nije pitanje materijalnog stanja već odgoja. Ako je prioritet imati dobru patiku a biti gladan onda negdje nešto nije u redu.
ima hiljadu razloga (mimo roditeljskog gejstva), zbog kojih će dete patiti i niko neće moći da mu pomogne, jer je nemoguće siromašne roditelje obogatiti preko noći, dok mu još traje detinjstvo.
Već odgovoreno, tako da ovo ne pije vode.
faktić, micika (kako vole da kažu moja devojka i fristajlo) Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 2214231980
Svoju djevojku zovi micika, ja micika nisam, bar ne tvoja. :cheers:
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Snowflake Sre Okt 20, 2010 11:57 am

svejedno :: ali ovde očigledno ima i takvih koji smatraju da je detetu bolje da crkne na ulici nego da ga usvoji gej par. zanimljivo stanovište.
Ne, najbolje je da ga usvoji hetero par Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 2979583794 Jedan od onih bezbroj parova koji ne mogu da imaju svoje dete.

I onda jos, pored svih ovih potencijalnih razloga za izopstavanje, mi treba jos malo da dolivamo ulje na vatru tako sto cemo ga svesno izloziti jos jednom problemu?

Ja jos uvek cekam da cujem sto je mucenim gejevima toliko ugozena egzistencija u zemlji Srbiji Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 C060
Snowflake
Snowflake
Član
Član

Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Mastifal Sre Okt 20, 2010 12:02 pm

au jbt.,ja mislio pederi isfrustrirani... obzirom na ucesce u ovoj temi pomislicu da je situacija obrnuta... :Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 3681966919:
Mastifal
Mastifal
Profi član
Profi član

Broj poruka : 1568
Datum upisa : 18.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Okt 20, 2010 12:14 pm

Snowflake :: Ja jos uvek cekam da cujem sto je mucenim gejevima toliko ugozena egzistencija u zemlji Srbiji Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 C060

Takodje. Evo već godinama čekam da mi neko navede makar jedan primer koji će opravdati tvrdnju kako su homo zlostavljani.

Hajte molim vas! Kakva diskriminacija!

Neko je naveo niz stvari o tobožnjoj diskriminaciji što apsolutno nije tačno jer se mogu uveriti, živim i radim medju ljudima pa se eto zadesilo i nekoliko homoseksualaca. Ne da nisu diskriminisani već su i uspešniji i to samo zato da se ovima (hetero) ne bi imputiralo kako su homofobi. Slutim da ćemo im se izvinjavati što nismo i sami homo. Tako je makar u sredini gde sam to videla, ogradjujem se ali mislim da je i na drugim mestima tako.

svejedno kaže kako je nekome nebitno da dete bude zbrinuto pa makar "crklo" (čuj crklo?!) nego da ga usvoji homo brak.

Prvo, ne može ga usvojiti homo brak jer takav ne može da se sklopi. Hvala Ti Bože! :moli:

Zatim, kako kaže Snowflake, neka siročad usvajaju heterobrakovi i neka se procedura oko usvajanja malo pojednostavi.

I, konačno, ne pravimo još veću belu kugu nego što jeste.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sre Okt 20, 2010 12:23 pm

Ne, nego je bolje da se naprave kvalitetne ustanove za prihvat dece bez roditelja dok ih ne usvoji hetero bračni par (drugi i ne može jer ne figurira u Srbiji) i da se maksimalno stimuliše. Dakle, ne optužuj jer ko stvarno tako misli nije ništa drugo do zločinac, a onaj kome si se obratio je dapače humanista.

Verovatno bi bilo isto i da dolazi iz dvorca u školu. Sve je do deteta.

Ovo više ne važi, nisi u toku.

Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 341069712
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Sre Okt 20, 2010 2:21 pm

faktić, micika (kako vole da kažu moja devojka i fristajlo) Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 129758
Usvoj "faktiče", a ne izraze; i dalje si zbunjen... Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10. - Page 12 624639
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 12 od 12 Prethodni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu