Ko je trenutno na forumu
Imamo 128 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 128 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.
+18
HEROJ ULICE
Bella
Snowflake
Arwen Evenstar
Зорица
Lila
RINGE
shondononda
Prince
w2403
Johnny-Azra
L2
svejedno
Fristajlo
Hipi
Orhideja
digitalmandrak
Avramova
22 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 10 od 12
Strana 10 od 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Parada ponosa u Beogradu, 10.10.10.
Mislim da je vreme da batalimo ovu pricu...Pederi su se prosetali,uz zdusnu pomoc drzave i protiv ogromne vecine srpskog naroda...Jedino sto su dobili je to da su okrenuli manijake na sebe ...Njihova stvar.Sto su trazili,to ce i dobiti...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Cackanje, lizanje, pomagala iz seksi shopova... i?Lila ::@ Kleo, i da se odmah ogradim, ništa lično (da opet ne kažeš da napadam :: ). ali,
Ti mora da se šališ? Ili uzimaš ovo fakat za argument? Različito je poimanje seksa, kako fizičko a tek emocionalno, i ko smo ja ili ti da kažemo dvjema djevojkama da one nemaju seks nego se slatko čačkaju i to je kul, a one su utripovale da su gej?
Postoji li jos nesto osim petinga na 100 nacina?
Lila ::Opet seks trpaš 'u kalup', pa valjda si dovoljno velika da znaš da je analni seks između hetero parova nešto najnormalnije, dakle, nikakva senzacija ni protuprirodan blud ili kako to već katolička crkva stručno naziva(nisam bila redovna na misi :: ), a afrodizijak je tako subjektivan i promjenjiv termin, da mi se ne da ni ulaziti u problematiku .
Uf, pokusah ti predociti iz kog razloga su gej devojke u manje nezavidnoj situaciji od gej muskaraca. Meni nije neprirodno podeliti intimne trenutke sa jos jednom zenom, iz vec obrazlozenih razloga. Ali mi je neprirodno da muskarac pozeli da ga neko trti.
Da sad malo i prosirimo sve to. Ja inace izuzetno postujem sve ljude. I homoseksualce, i ove sto menjaju pol i one muskarce sto se oblace ko zene. Licno bih im dala punu slobodu sklapanja brakova, usvajanja dece i svega ostalog. Ali da su primamljivi za neku fantaziju nisu. To sto rade, retko se kome ne gadi. I ne bih uopste time ni da se bavim. S druge strane, dve zene rade potpuno istu stvar kao i one koje se nisu opredelile da iz svog zivota izopste muski rod. Prema tome, kupe veci broj simpatija.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
Cackanje, lizanje, pomagala iz seksi shopova... i?
Postoji li jos nesto osim petinga na 100 nacina?
I to su seksualne radnje, a seks je 'igra bez granica' i zašto ja ne bih to smatrala seksom ako učesnice smatraju i prakticiraju isključivo takav vid seksualnog općenja?
Ja to znam, zato sam i postavila to pitanje, ali se ne slažem sa tim, u tome je poenta, nit su me iznesena pojašnjenja uvjerila.
Uf, pokusah ti predociti iz kog razloga su gej devojke u manje nezavidnoj situaciji od gej muskaraca
A reče i da ti je hetero analni seks neprirodan? Zašto?Ali mi je neprirodno da muskarac pozeli da ga neko trti.
Nitko ni ne tvrdi da jesu, samo me kao što već rekoh 10ak puta zanimalo zašto su onda njih dvije privlačne za fantaziju.Ali da su primamljivi za neku fantaziju nisu.
Ne rade, one se seksaju jedna sa drugom, dakle, ukoliko nisu biseksualke, izopćile su muški rod u seksualnom smislu.dve zene rade potpuno istu stvar kao i one koje se nisu opredelile da iz svog zivota izopste muski rod.
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37
Zato sto to nije sex. Kao sto vec rehoh zove se peting.I to su seksualne radnje, a seks je 'igra bez granica' i zašto ja ne bih to smatrala seksom ako učesnice smatraju i prakticiraju isključivo takav vid seksualnog općenja?
Tvoje je licno pravo da se slazes ili ne slazes. Kao i moje da, na primer, budem peder. Fizicki nisam u stanju, ali ja to hocu! Sta me briga sto ne moze, ja kazem da moze!Ja to znam, zato sam i postavila to pitanje, ali se ne slažem sa tim, u tome je poenta, nit su me iznesena pojašnjenja uvjerila.
Banalna je sama potreba da se to radi. Mislim to klistiranje prvo mora da se obavi, drugo anus nije sredina koja se vlazi, pa mora i kremama da se nalicka. Bez kondoma extra nepreporucljivo i cak i takvom jednom "cistom" anusu moze da ostane po koja necistoca koja ce da se prenese na dusicu koja ga je tu metala bez gumice ili nehotice promasila rupicu, joj. A i mora poprilicno da se pazi, da se ne osteti neki od zivaca, inace dobijes pelenice. :mmm:A reče i da ti je hetero analni seks neprirodan? Zašto?
Ti pitala, ja ti kazala. Nije mi namera da ovde nekog ubedim u nesto. Mogu da objasnim, ako on to naravno zeli shvatiti. Cekaj, odo da pisam.Nitko ni ne tvrdi da jesu, samo me kao što već rekoh 10ak puta zanimalo zašto su onda njih dvije privlačne za fantaziju.
Uh, izvini, upravo sam imala sex sa samom sobom, dok sam pokusavala da se obrisem.Ne rade, one se seksaju jedna sa drugom, dakle, ukoliko nisu biseksualke, izopćile su muški rod u seksualnom smislu.
Cleopatra- Supermoderator
- Broj poruka : 3486
Datum upisa : 12.09.2010
da li se ovdje smatra da analni seks nije ''normalan'' i ''uobičajen'' kao i ostale vrste čak i između osoba suprotnog spola?
znam da je taboo i dalje,ali mislim da to polako prestaje biti.
mnogi straight parovi ga prakticiraju.
znam da je taboo i dalje,ali mislim da to polako prestaje biti.
mnogi straight parovi ga prakticiraju.
Bella- Profi član
- Broj poruka : 1145
Datum upisa : 09.08.2010
Godina : 35
Zato sto to nije sex. Kao sto vec rehoh zove se peting.
Po tebi, a ni ja ni ti nismo mjerilo neoborivih presumpcija
Prije svega, hvala na edukacijskom dijelu, za neupućene, nisam sve kvotala, jer ću se samo na ovo osvrnuti - nije banalna, sve što je između odraslih ljudi, konsenzualno i stvara im ugodu je uredu, i štoviše, poželjno, nema ustezanja .Banalna je sama potreba da se to radi
Shvaćam ja tebe, samo šta nisi upotrijebila validne argumente.Mogu da objasnim, ako on to naravno zeli shvatiti.
Uh, izvini, upravo sam imala sex sa samom sobom, dok sam pokusavala da se obrisem.
Nadam se da si uživala, jer sve dok tebi pričinjava zadovoljstvo, ja nemam problem sa tim, dapače, go for it
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37
Slazem se sa Lilom da sve sto je izmedju dvoje odraslih ljudi i prija im...je normalno...cak i pozeljno....pa makar to bilo da dube na glavu.. ako im prija naravno....
Gost- Gost
Ovo je prevršilo svaku mjeru svaki dan bruka za brukom,pa šta sad ako smo gay zar nismo i ljudi..
Prince- Super član
- Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58
Mislim da je to proizvelo samo probleme, i da izabrani način za promociju nije relaksirao odnose, već ih dodatno zaoštrio. Pri tom, ne mogu da se otmem utisku da je to i bio plan, i da su sukobi bili primarni cilj. Zašto, predmet je drugačije diskusije i za drugu temu...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Da bi to posluzilo kao validan dokaz o navodnoj ugrozenosti?
Snowflake- Član
- Broj poruka : 423
Datum upisa : 09.10.2010
I to, ali, primarno da bi se stvorila loša slika o stanju ljudskih prava u Srbiji generalno, što je potrebno za opštu političku upotrebu...
I kao sada će samo jedan dan da pokaže tu famoznu sliku. Prava slika je naša svakodnevnica, i ono što je bilo juče, i danas, a sutra... e to ćemo tek videti.
Svakako, ovo nam zaista nije trebalo, makar ne u centru grada gde drugačije i nije moglo biti.
Svakako, ovo nam zaista nije trebalo, makar ne u centru grada gde drugačije i nije moglo biti.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Pojavilo se kao problem što Srbi nisu više krivi za sve i svašta, pa neka potraživanja počinju da bivaju sve osnovanija (Kosmetsko pitanje); zato se mora ponovo "poraditi" na negativnom imidžu Srba, da lakše odustanu od tih zahteva...
Trebalo je da to odrade kao prosli put: da im kazu da mogu da organizuju setnju, ali negde na periferiji grada, gde ne prodje tri coveka dnevno i da ima kazu da samo tamo mogu da im garantuju bezbednost. I onda: 'oces - 'oces, neces - neces! Molim lepo! Sami bi odustali, jer bi na nekom nepopularnom mestu nastupio totalni ignore
Snowflake- Član
To im je i nuđeno, ali su odbili; onda su kukali kod svojih sponzora sa zapada, ovi pritisli Tadića i drim tim, pripretili, i- zamisli- Tadić popusti!?
Čuj, nudili im a ovi nisu hteli. Što im nisu uslovili - ili tamo ili nigde. Ali... Tadić je čovek savremenih shvatanja i, pre svega, čovek kome je stalo do dobra svojoj zemlji. (smajli je prost, ali bolji nisam mogla odabrati)
Poslednji izmenio Avramova dana Čet Okt 14, 2010 1:49 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Sve je to igra za zasenjivanje prostih.
Postoji scenario, glumci dobili svoje ulog, a reditelj je svoje rekao; toliko, o suverenoj ulozi vladaoca...
Postoji scenario, glumci dobili svoje ulog, a reditelj je svoje rekao; toliko, o suverenoj ulozi vladaoca...
Na periferiji ili u Beogradu svejedno je, ali je netrpeljivost i mržnja prema jednoj SO tačnije homoseksualizamu je van svake pameti danas u svijetu.
Zašto?
Zašto?
Prince- Super član
- Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58
To nije netrpeljivost i mrznja prema nekoj seksualnoj orijentaciji, to je netrpeljivost prema potenciranju necega sto treba da bude covekova intima, umesto sto se time mase ljudima ispred nosa, narocito sto se tim egzibicionizmom ne postize apsolutno nista, ili se cak postize i kontraefekat.
Snowflake- Član
Zato što se svet izopačio, pa će radije da izopači i one preostale oaze razuma, nego da se leči.widowerprince ::Na periferiji ili u Beogradu svejedno je, ali je netrpeljivost i mržnja prema jednoj SO tačnije homoseksualizamu je van svake pameti danas u svijetu.
Zašto?
To jeste netrpeljivost i mržnja prema homoseksualcima; maše se ljudima pred nosom jer se traži ravnopravnost. Nije to egzibicionizam; u zemljama gde homoseksualci nisu ugroženi i imaju veća prava oni su utopljeni u masu i mnogo manje primetni.Snowflake ::To nije netrpeljivost i mrznja prema nekoj seksualnoj orijentaciji, to je netrpeljivost prema potenciranju necega sto treba da bude covekova intima, umesto sto se time mase ljudima ispred nosa, narocito sto se tim egzibicionizmom ne postize apsolutno nista, ili se cak postize i kontraefekat.
Čudi me ovakvo jednoumlje na forumu gde se po defaultu susreću ljudi različitih mišljenja, konfesija, rasa...
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
Mene čudi da ti ne shvataš otkud ona ovako izražena, jer nisi glup. Izgleda da i ti patiš od "emotivnog sindroma", kao i ovi sa druge strane...svejedno ::
Čudi me ovakvo jednoumlje na forumu gde se po defaultu susreću ljudi različitih mišljenja, konfesija, rasa...
To je na zapadu prošlo, jer je kod njih kampanja sprovedena u zlatno doba njihove ekonomije, a to je vrlo bitno da se takva "inovacija" prihvati. Bezbrižan čovek je opušteniji u komuniciranju sa novim idejama, lakše prihvata polemisanje sa tabuima. Kada takvo nešto pokušaš da implementiraš u situaciji kakva je ovde naša, to je nemoguće ne shvatiti kao provokaciju i *ebanje u zdravu pamet. Otud i toliki otpor, na koji se računalo- nekima je i dalje potrebno da se Srbima "trune rogovi". Nemoj, dakle, da se praviš blesav.
Kod crvenih, u ono doba, bilo je takvih, ali, malo. Neki od njih, vrlo ugledni ljudi društvenog i javnog života; no, bili su diskretni, i niko ih nije dirao, a sama policija, tada Milicija, imala je "tihi nalog" da vrlo obazrivo postupa sa takvim osobama. No, moglo se, sve ostalo je bilo dobro rešeno, a diskriminacija je bila samo diskrecija, i ništa više od toga. Izbaciš par slova, i- eto rešenja; no, to nekima nije dovoljno, vole da se šepure svojom "različitošću".
Moram da smislim neku svoju, pa da udarim u dreku o diskriminaciji; ubi me ova običnost...
svejedno ::
To jeste netrpeljivost i mržnja prema homoseksualcima; maše se ljudima pred nosom jer se traži ravnopravnost.
Ne. Trazi se respekt drustva, prihvatanje, asimilacija. Ja ih, recimo, prihvatam i imam u svom neposrednom okruzenju, al' mi ide na jetru ta njihova parada jer njen celokupan smisao i jeste u tome da se isprovociraju oni nedojebani huligancici (tepam im zato sto su nezrela derista, ne zato sto su mi dragi), da bi posle moglo mesecima da se prica kako su, eto, homoseksualci ugozeni jer se, zaboga, upravo na ovom primeru to moze lepo videti! Zapravo, nisu oni s te strane ugrozeniji vise nego prosecan stanovnik ove usrane drzave u kojoj je glavni problem to sto se ne sprovodi zakon, ili se sprovodi selektivno, a ne taj da samo supak meraklije dobijaju batine. Dobijaju i ostali, pa ne idu zbog toga da paradiraju svaki dan.
Dakle, prosto i jednostavno: zasto bi mene ili bilo koga drugog interesovalo to sto neko voli u guzu? I sta su to tako znacajno dobili ovom (ili onom prethodnom paradom), osim sto je razbijeno pola Beograda? Eto, samo to mi reci
Snowflake- Član
Snowflake ::
Ne. Trazi se respekt drustva, prihvatanje, asimilacija. Ja ih, recimo, prihvatam i imam u svom neposrednom okruzenju, al' mi ide na jetru ta njihova parada jer njen celokupan smisao i jeste u tome da se isprovociraju oni nedojebani huligancici (tepam im zato sto su nezrela derista, ne zato sto su mi dragi), da bi posle moglo mesecima da se prica kako su, eto, homoseksualci ugozeni jer se, zaboga, upravo na ovom primeru to moze lepo videti! Zapravo, nisu oni s te strane ugrozeniji vise nego prosecan stanovnik ove usrane drzave u kojoj je glavni problem to sto se ne sprovodi zakon, ili se sprovodi selektivno, a ne taj da samo supak meraklije dobijaju batine. Dobijaju i ostali, pa ne idu zbog toga da paradiraju svaki dan.
Dakle, prosto i jednostavno: zasto bi mene ili bilo koga drugog interesovalo to sto neko voli u guzu? I sta su to tako znacajno dobili ovom (ili onom prethodnom paradom), osim sto je razbijeno pola Beograda? Eto, samo to mi reci
kao prvo, ne sviđa mi se tvoja seksistička terminologija. termini "šupak meraklija" i "voli u guzu" obuhvataju samo gejeve, a lezbejke čine dobru polovinu kako parade, tako i gej populacije. ali to je ono staro podsvesno balkansko "dobro lezbe još ajde, ali pederi..."
jednom paradom ne postiže se ništa, ali ni antibiotik ne deluje trenutno, niti smo kosovo izgubili za jedan dan.
što se tiče huligančića, ugroženosti naroda i razbijanja beograda, opet ću se pozvati na primer zagreba i njihove devetogodišnje tradicije održavanja gej parada. nisu se za tih 9 godina zagrepčani propederisali, niti su njihovi homofobi postali manje homofobični. ali parade se održavaju zato što je država tako odlučila i tu njenu volju policija uspešno sprovodi. ako su huligani zbog gej parade u stanju da razbiju pola beograda, oni će ga razbiti i svakim drugim povodom, pa i bez povoda. u tome se ogleda snaga države i zagrebački huligani/homofobi su to itekako shvatili.
što se tiče ugroženih prava gej populacije, to se radi na duge staze i kroz desetak godina, kad ta prava budu dobijena i oslabe pritisci homofoba, homoseksualci će se bezbolno utopiti u pretežno heteroseksualnu sredinu. Tako je već danas u danskoj i švedskoj, tako je u nekim delovima amerike: ni odećom ni ponašanjem ne ističe se seksualni identitet, sve manje ima lokala rezervisanih samo za homoseksualce. ali za tako nešto treba vremena, ovo je tek početak.
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
svejedno ::
opet ću se pozvati na primer zagreba i njihove devetogodišnje tradicije održavanja gej parada. nisu se za tih 9 godina zagrepčani propederisali, niti su njihovi homofobi postali manje homofobični.
Dakle, za devet godina se nista nije promenilo, sem sto je gej parada pored svega postala i tradicionalna :: Super, bas je to lepo kad se ljudi drze tradicije
Nisi odgovorio po cemu su oni to ugrozeniji od nas obicnih smrtnika, mislim, osim po tome sto ne mogu da sklapaju brak (koji je definisan kao zajednica muskarca i zene) i sto ne mogu da usvajaju decu (sto ni ne treba da im se dozvoli, ne zbog njih, vec zbog dece koja ne mogu da biraju s kim ce odrastati i ne treba niko da im pravi pakao od zivota zbog toga sto je neki gej par resio da ih usvoji)? Znaci, da li je njima zabranjeno da tuze nekog ko im je naneo fizicku ili bilo kakvu drugu povredu? Nije. Da li ce njih pandur da zastiti ako ih neko napadne, isto kao tebe i mene? Hoce. (Na vecim gay zurkama postoji obezbedjenje, i pandursko i privatno, o cemu pricamo onda?) Sto se tice diskriminacije nakon izjasnjavanja po pitanju seksualne orijentacije, pitam ja tebe: cemu uopste potreba da se po tom pitanju izjasnjavas? Mislim, koliko si ti puta u zivotu imao potrebu da se izjasnis da si straight? Od toga sve krece, zato sam i rekla da mene nije briga da l' neko voli da se trosi sa muskarcima ili sa zenama. Kapiras? To je intimna stvar svakog pojedinca i svo to busanje u prsa i ponos (?!) sto neko to voli drugacije je u najmanju ruku smesno i besmisleno.
Sto se tice moje terminologije, lezbejke takodje spadaju u homoseksualno orijentisane osobe. "Gay" ne znaci "peder", vec "homoseksualac", a to sto je ova rec vremenom pocela da se upotrebljava samo za pedere, to je druga stvar. I uopste se ne libim da kazem "supak meraklija" i "voli u guzu", jer ako oni smatraju da je cool ici ulicom i objavljivati na sva zvona da si ponosan sto to tako volis, ne znam sto je problem to isto napisati na forumu. I ne, nisu mi lezbejke manje simpaticne, tako da ti ona balkanska etiketa ne prolazi. Da sam musko, mozda bi to mogao da mi prishijesh, ali ovako...
Snowflake- Član
Strana 10 od 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Parada ponosa 2014/2015
» Beograd nekad i sad
» Preporuka restorana u Beogradu
» Najavljena parada ljubitelja oralnog seksa
» Predložimo ime novog mosta u Beogradu
» Beograd nekad i sad
» Preporuka restorana u Beogradu