Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 88 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 88 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Homoseksualni brak - da ili ne?

+32
Veselica64
Зорица
Hipi
shondononda
inspy
w2403
Lila
RINGE
Dokoljenko
Lady
diotimo
ostensibly
IMHO
Arwen Evenstar
Sklad odjeka
laza
Vrdalama
drdoktor
cat09
Fristajlo
Fraya
pjer
ludo_913
Slatka
digitalmandrak
Plelicilnes
ellen
All Angel
Dragana
Johnny-Azra
Orhideja
Avramova
36 posters

Strana 3 od 24 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Sledeći

Ići dole

Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 Empty Re: Homoseksualni brak - da ili ne?

Počalji od laza Čet Maj 27, 2010 9:30 pm

Selena ::Zasto mislite da je homoseksualnost bolest?
To im je urodjeno, kao boja ociju.
Meni je svejedno gde to rade, ali nemojte zaboraviti, to je njihov zivot i imaju pravo da ga vode kako hoce...

odgovoriću na što kraći mogući način
1..zašto ti misliš da nije bolest
2..jeste im urođeno,boluju od urođene bolesti
3..i meni je svejedno šta ko radi u svojoj sobi
4..neka vode svoj život kako hoće,slažem se ali bez kamera ,novinara,nevladinih organizacija,gej lobista,parada
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 Empty Re: Homoseksualni brak - da ili ne?

Počalji od laza Čet Maj 27, 2010 9:31 pm

Avramova ::Apsolutno protiv! Ne vidim ni jedan valjani razlog da im se to dopusti, a naročito zbog činjenice što homoseksualnu populaciju smatram psihodevijantnom.

To sve ne znači da imam bilo šta protiv njiih kao i većina, u to sam ubedjena ali, zakonom im dati mogućonost da sklapaju brakove, blago rečeno je unižavanje Božijih (i prirodnih zakona).

fume

Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 1183843469 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 1183843469 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 1183843469 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 1183843469 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 1183843469 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 1183843469
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Čet Maj 27, 2010 10:01 pm

Selena :: to je njihov zivot i imaju pravo da ga vode kako hoce...
...dok god to ne ugrožava osećanja i moralne vrednosti drugih ljudi, koji ne odobravaju takvu devijaciju.
Ako ikad budeš u prilici, porazgovaraj sa nekom decom o tom pitanju- i posmatraj im reakcije. Naučićeš kako se nekim stvarima ne treba baviti, jer su opasne.
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Pet Jun 04, 2010 10:12 am

Fristajlo ::
...dok god to ne ugrožava osećanja i moralne vrednosti drugih ljudi, koji ne odobravaju takvu devijaciju.

Da ali oni ugrožavaju nas, ja ne želim da se osjećam ugroženom od njih a osjećam se jer pritišću i pritišću da su jedini ispravni.
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sklad odjeka Čet Jun 10, 2010 11:59 am

Против сам таквог брака. Ако хоће нека живе у заједници, нико им не брани, а имовинске односе могу да регулишу постојећим уговорима.
Sklad odjeka
Sklad odjeka
Član
Član

Broj poruka : 151
Datum upisa : 11.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Čet Jun 10, 2010 12:13 pm

Orhideja ::
Da ali oni ugrožavaju nas, ja ne želim da se osjećam ugroženom od njih a osjećam se jer pritišću i pritišću da su jedini ispravni.
U tome i jeste problem, u tom pritisku. To se radi smišljeno, u cilju daljeg razaranja i poslednjih uporišta tradicionalnog morala, koji je duboko usađen u svest ovog naroda. Nekima je potrebno da izgubimo taj osećaj moralne superiornosti nad vrednostima zapadne pseudo-kulturne matrice, koji je utemeljen u toj svesti o nakaradnosti gej- brakova.
Treba izdržati te pritiske i ne pomerati ni milimetar iz stava da je to neprihvatljivo ovom narodu.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Arwen Evenstar Čet Jun 10, 2010 6:24 pm

Nemam licno nista protiv homoseksualaca, jer svako ima svoj zivot, da ga zivi kako zeli, ali i pored te cinjenice, ja i dalje smatram da to nije normalna, niti prirodna pojava tj.veza.

Sta drugi misle, Ameri i kompanija, da li ih podrzavaju ili odobravaju, mene apsolutno ne zanima, ja ostajem pri svom stavu.

Da se njihova veza krunise brakom ne odobravam, a da oni zive "bez papira" opet, mogu ako to zele. Ali od veze praviti paradu, zvati maticara i slicno, totalni mi je idiotizam.
Ako zele da zive zajeno neka zive, neka se vole i uzivaju u vezi, ali sazivati skup, praviti svadbu itd.... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 3835376317
Arwen Evenstar
Arwen Evenstar
Super član
Super član

Broj poruka : 6383
Datum upisa : 31.03.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od IMHO Čet Jun 10, 2010 7:07 pm

Za, odnosno DA.
IMHO
IMHO
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 681
Datum upisa : 06.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Čet Jun 10, 2010 7:45 pm

mrm ::Za, odnosno DA.
Hajde navedi bar jedan razlog zbog čega tako kažeš.

Fristajlo ::U
tome i jeste problem, u tom pritisku. To se radi smišljeno, u cilju
daljeg razaranja i poslednjih uporišta tradicionalnog morala, koji je
duboko usađen u svest ovog naroda. Nekima je potrebno da izgubimo taj
osećaj moralne superiornosti nad vrednostima zapadne pseudo-kulturne
matrice, koji je utemeljen u toj svesti o nakaradnosti gej- brakova.
Treba izdržati te pritiske i ne pomerati ni milimetar iz stava da je to neprihvatljivo ovom narodu.
Znam ja da se radi smišljeno, skoro su i neku ženu lezbejku imenovali za popa neke tamo crkve, i sad da ja mislim da su oni normalni i ta vjera da je ispravna? Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 510826
Njihovim ogavnostima nema kraja, u suštini mi najviše smeta što prilaze djeci i djeci ispijaju mozak.
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Arwen Evenstar Čet Jun 10, 2010 7:48 pm

Njihovim ogavnostima nema kraja, u suštini mi najviše smeta što prilaze djeci i djeci ispijaju mozak.

Oni hoce posto poto da nametnu svoju volju...
Arwen Evenstar
Arwen Evenstar
Super član
Super član

Broj poruka : 6383
Datum upisa : 31.03.2010
Godina : 41

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Čet Jun 10, 2010 7:56 pm

Arwen Evenstar ::

Oni hoce posto poto da nametnu svoju volju...

Sve je planski, ali dokle god roditelj ima uticaja na dijete a ima ga pogoto kad je malo i ako mu tad usadi ispravna gledanja mislim da nema bojzni da će to dijete skrenuti pa makar zbog pubertetske radoznalosti. Razumiješ, znači ako sad ispravno vaspitavaš i pričaš otvoreno o svemu pa i ljubavi mislim da to dijete neće skrenuti na pogrešan put.
Dijete mora znati šta je ispravno, zašto se slavi krsna slava, zašto muslimanke hodaju zamotane itd. znam da je puno različitosti ali o svemu se mora pričati otvoreno.
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od IMHO Čet Jun 10, 2010 9:12 pm

mrm ::Za, odnosno DA.
Hajde navedi bar jedan razlog zbog čega tako kažeš.

Svi vi koji kazete NE borite se protiv vetrenjaca. Priznanje homoseksualnih brakova i njihovog prava na usvajanje dece izvesno je koliko i otcepljenje Kosova. Nema skoro nijedne od americkih javnih licnosti koja se nije izjasnila u prilog gej brakova, dala prilog, napravila promociju, potpisala peticiju itd.

Odavno su za nama vremena kad su snimani prvi stidljivi filmovi na temu "i gej je okej" gde je gej muskarac bio uredan, obrijan, obrazovan, a hetero tip debeo, prljav, pijan i nepismen. Ne samo da je gej odavno postao okej nego je postalo jasno da je samo gej zapravo okej i gej udruzenja masovno finansiraju snimanje filmova o sasvim strejt tipovima među kojima mic po mic obavezno dodje do istopolnog seksa. Nisam gej ali ukus njegove pljuvacke je bozanstven. Nisam gej, ali tip ima neverovatan penis...

U Danskoj je u toku akcija da se osnovcima paralelno sa originalnim Andersenovim bajkama plasiraju paralelne gej bajke (bila dva mala princa koji su se ludo zavoleli i njihove mame kraljice napravile su im velelepno vencanje).

Radilo se i radi se sistematski, s voljom i parama i ta bitka je, nazalost, izgubljena.

Da ne idem dalje od Beograda: muski homoseksualni par ima i gaji dete koje je jednom od njih rodila prijateljica lezbejka. Kao neku vrstu prijateljske usluge. On je otac, i na papiru i po DNK, ko sme da se buni?
IMHO
IMHO
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vrdalama Čet Jun 10, 2010 9:21 pm

mrm ::

gej bajke (bila dva mala princa koji su se ludo zavoleli i njihove mame kraljice napravile su im velelepno vencanje).

Radilo se i radi se sistematski, s voljom i parama i ta bitka je, nazalost, izgubljena.

Moze biti gej bajka koliko hoces,ali i ti si lepo napisala kako ide ta bajka ,a ja sam samo zacrveneo ono jako bitno i sustinsko.Isto tako ne slazem se sa tobom da je ta bitka izgubljena.Zasto bi bila?To sto neko sve to finansira ne znaci da ce uspeti da nametne ako iole ima mozga u ljudima.

Ja sebe smatram da imam mozga i dok zivim ne mogu se pomiriti sa tim da je biti peder normalno ,jer NIJE.Zabole me za njihove pare i lobiranje.A zbog takvih razmisljanja da je ta bitka unapred izgubljena bojim se da ne dodjemo u situaciju da mi pravimo paradu ponosa da bi dokazali da smo normalni.Treba na vreme rascistiti sa tim.

Kako kaze Radovan III...."pobijes govna i gotova stvar"

Malo radikalno sam se nasalio na kraju,ali postoje humani nacini da se ta pojava ignorise ako vec ne mozemo da iskorenimo,jer ocigledno nekima to sve odgovara.
Vrdalama
Vrdalama
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3139
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Čet Jun 10, 2010 9:28 pm

Još uvek nisi navela razlog zvog čega si ZA.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od IMHO Čet Jun 10, 2010 9:31 pm

Vrdalama, nisi napisao nista konkretno.
Sta mislis ti da napravis ovde u Srbiji? Osim sto mozes da ometas njihovu paradu, ako je bude. 👅

Avramova, ja ne vidim ni zasto si ti protiv. To ce se desiti ovako ili onako.
Mi u kuci i dalje govorimo Kosovo je Srbija ali Kosovo, bar u dogledno vreme, nece biti Srbija.
IMHO
IMHO
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Čet Jun 10, 2010 9:41 pm

Svi vi koji kazete NE borite se protiv vetrenjaca. Priznanje homoseksualnih brakova i njihovog prava na usvajanje dece izvesno je koliko i otcepljenje Kosova. Nema skoro nijedne od americkih javnih licnosti koja se nije izjasnila u prilog gej brakova, dala prilog, napravila promociju, potpisala peticiju itd.

I šta s tim? Ko su oni da ravnam svoje misli prema njihovim? Za mene niko i ništa jer ne bolujem od bolesti "ponašaj se svetski i misli tako". To što je neko svetski poznata faca za mene ništa ne znači jer JA sam JA.

Odavno su za nama vremena kad su snimani prvi stidljivi filmovi na temu "i gej je okej" gde je gej muskarac bio uredan, obrijan, obrazovan, a hetero tip debeo, prljav, pijan i nepismen. Ne samo da je gej odavno postao okej nego je postalo jasno da je samo gej zapravo okej i gej udruzenja masovno finansiraju snimanje filmova o sasvim strejt tipovima među kojima mic po mic obavezno dodje do istopolnog seksa. Nisam gej ali ukus njegove pljuvacke je bozanstven. Nisam gej, ali tip ima neverovatan penis...
Totalno bez veze, ono što smeta je što daju takve eksplicitne filmove u po bijela dana kad se djeca vrate iz škole upravo da bi ih oni i mogli gledati, drugim riječima nametanje. U mojoj kući neće moći.
Kako oni izgledaju uopšte me ne zanima, u fazonu čisti ili prljavi, mršavi ili debeli bitno da nisu sa mozgom.

U Danskoj je u toku akcija da se osnovcima paralelno sa originalnim Andersenovim bajkama plasiraju paralelne gej bajke (bila dva mala princa koji su se ludo zavoleli i njihove mame kraljice napravile su im velelepno vencanje).
Andersen je Andersen a ako Danska želi da uništi nešto kao što je on neka to i učini, mom djetetu to neće čitati, mogu ali ću ja opet svoje uraditi kod kuće.

Kako za koga. "Novac vrti gdje burgija neće" stara izreka, upravo u novcu je kvaka. Neko je čak i protiv toga ali pošto ljudska pohlepa nema cijenu on je primio novac i pušta da se radi što se radi i ćuti, primio je pare i mora.

Da ne idem dalje od Beograda: muski homoseksualni par ima i gaji dete koje je jednom od njih rodila prijateljica lezbejka. Kao neku vrstu prijateljske usluge. On je otac, i na papiru i po DNK, ko sme da se buni?
Ne znam ko je tu veća budala, ta žena ili država koja je to dozvolila.

p.s. sve što si napisala još uvijek nije odgovor:zašto si ZA?
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Čet Jun 10, 2010 9:44 pm

Mislim da sam to uradila u prvom postu a o detaljima mogu još .

Ne znam zbog čega bih to poredila sa Kosovom?! Kosovo je društveno-politički prolem a homoseksualnost i sve u vezi toga je pitanje stanja čovekove psihe, dakle problem koji stručno kvalifikuje medicina a zdravorezonski svaki pojedinac koji zna da razlikuje dva pola i njihovu reproduktivnu ulogu.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Čet Jun 10, 2010 9:52 pm

Avramova ::

Još uvek nisi navela razlog zvog čega si ZA.
Zato što je deo tog spininga i defetizam kao surogat mudrosti; popularna nauka za 100 dinara, ima na svakom kiosku.
Mrm, lepo si ti to promislila, ali- nisi dovoljno.
Prihvatanje poraza te neće spasti od posledica takvog ponašanja; gej nije o kej, osim za gej populaciju. Ne menjaju se pravila igre zbog ćefa jedne male grupe; prioritet je pravo većine da ne prihvati. Većina ne prihvata, i tu se svaka diskusija završava.
Osim, ako se ne slažeš sa, recimo, mojim stavom (manjinskim) da se ukine političko pravo glasa svima ispod 30 i preko 50 godina starosti, svima bez barem srednje stručne spreme i IQ ispod 110...
Eto- što je moje pravo niže od njihovog? Objasni mi to...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ostensibly Čet Jun 10, 2010 9:55 pm

Eeee jbg... zavrsi se diskusija.. a ja bas `teo da se ukljucim... nista... nema veze...

Poslacu slike sa gej parade... za par dana...
ostensibly
ostensibly
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 951
Datum upisa : 15.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Vrdalama Čet Jun 10, 2010 9:58 pm

I ubistva se desavaju svuda oko nas...Znaci li to da smo za?Ili treba da budemo za to?

mrm u svakom slucaju ja se za razliku od tebe necu pomiriti sa tim,bez obzira sto mislis da nisam nista konkretno preduzeo.Za mene je konkretno i to sto ne podrzavam gej,lezbo i ostale devijacije koje se pojavljuju u drustvu.

Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 3112937993 evo ti buket cveca pa ga zafrljaci sledeci put kad bude parada...posto ti prihvatas stvari zdravo za gotovo...
Vrdalama
Vrdalama
Profi član
Profi član

Broj poruka : 3139
Datum upisa : 15.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ostensibly Čet Jun 10, 2010 9:59 pm

Dobro bre Vrdooo... Pa jes` ti procitao da se svaka diskusija zavrsava...
ostensibly
ostensibly
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Čet Jun 10, 2010 10:04 pm

ostensibly ::Dobro bre Vrdooo... Pa jes` ti procitao da se svaka diskusija zavrsava...
Ne mora- to je samo predlog. Ako ti je do nje, odgovori onda na moje pitanje...

Osim, ako se ne slažeš sa, recimo, mojim stavom (manjinskim) da se
ukine političko pravo glasa svima ispod 30 i preko 50 godina starosti,
svima bez barem srednje stručne spreme i IQ ispod 110...
Eto- što je moje pravo niže od njihovog? Objasni mi to...
Izvoli, zanima me tvoje mišljenje o ovome. Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 427239
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ostensibly Čet Jun 10, 2010 10:09 pm

E o tome sam i ja razmisljao... Malo je komlikovano, ali mislim da je izvodljivo... Meni je padalo na pamet da nemaju svi glasovi istu vrednost...
Evo na primer moj da vredi deset glasova, a tvoj jedan... Da, tako bi moglo Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 834150 ... To nije losa ideja...
Smo tu ima problem.Po kom bi se kriterijumu odredjivalo ko koliko glasova daje... Da li je samo strucna sprema kriterijum ili "telegencija"... kombinovano?...

K`o sto ti rece... Poc`o si da razmisljas... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 834150 to je lepo videti...
ostensibly
ostensibly
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Čet Jun 10, 2010 10:14 pm

uvek pred pripremu gej parade na svim forumima započne ova tema u stvari je započnu gej lobisti,prvo stidljivo kao nevini su i čude se zašto ljudi imaju nešto protiv njih.u kasnijoj fazi kreće oštriji sukob i vređanje svih koji su protiv i koji ih ,,ugrožavaju,,.reči se ne biraju a žargon je ulični
treća i završna faza je kukanje i prikazivanje sebe i svojih bolesnih,naglašavam,BOLESNIH istomišljenika kao žrtve i kao grupu gradjana koji su ugroženi i nisu im zagarantovana ljudska prava,na to se dovežu obavezno članovi tzv nevladinih organizacija koji počnu da prozivaju političare da stanu u zaštitu ove bolesne bratije
ne nasedajte na provokacije,čuvajte se moćni su i vrlo bogati tako da lako manipulišu ljudima i služe se svim sredstvima da bi ostvarili cil....
e ovo je glavno ,ŠTA JE NJIHOV CILJ...
grupa bogatih i obesnih duševo poremećenih ljudi koji bezmalo vladaju svetom ima problem sa godinama i to je jedino što novcem ne mogu da kue,potencija slabi a finansijsko politička moć raste gde naci utehu nego u sodomiji,razvratu,pedofiliji.godinama su se krili i to im je dosadilo,sada bi da sve što je bolesno,odvratno i nastrano za normalan svet ozakone i izadju iz podruma i skrovišta.kao ljudi koji su,,DRUGAČIJI,,obratite pažnju kako lukavo odabrana reč...drugačiji..
tema je komplersna i vrlo lako može dovesti onoga ko se nje dohvati na tanak led....ljudi čuvajte se ali to ne znači ,,plašite se,, hrabro , mudro i odlučno moramo da se suprotstavimo ovom zlu..
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Čet Jun 10, 2010 10:21 pm

ostensibly
E o tome sam i ja razmisljao... Malo je komlikovano, ali mislim da je izvodljivo... Meni je padalo na pamet da nemaju svi glasovi istu vrednost...
Evo na primer moj da vredi deset glasova, a tvoj jedan... Da, tako bi moglo Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 834150 ... To nije losa ideja...
Vidim da jesi, ali opet na svoj način- sa pozicije koja odgovara samo tebi... Primer ti je dete fažizma, ali- dobro- i to je primer. Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 834150

Smo tu ima problem.Po kom bi se kriterijumu odredjivalo ko koliko glasova daje... Da li je samo strucna sprema kriterijum ili "telegencija"... kombinovano?...
Koga obuhvate sve kategorije- po jedan glas; greška u pravu je statistički neuporedivo manja nego u aktuelnom sistemu- već ima studija na tu temu (Gebels ju je radio...)... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 353681

K`o sto ti rece... Poc`o si da razmisljas... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 834150 to je lepo videti...
Nikad ja nisam ni prestajao; ja sam ti ovde napravio klopku, da demaskiram taj model razmišljanja; hvala što si se upecao- sad je moje protivljenje mnogo jasnije...
Problem je, kao i kod gej prava- moralne prirode- e, zato nema dalje diskusije. Da bi je bilo, mora se ustanoviti neko moralno ograničenje, koje određene grupe ljudi vide kao smetnju za ostvarenje svojih ličnih interesa. Tuše... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 3 441346
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 3 od 24 Prethodni  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 24  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu