Ko je trenutno na forumu
Imamo 132 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 132 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Homoseksualni brak - da ili ne?
+32
Veselica64
Зорица
Hipi
shondononda
inspy
w2403
Lila
RINGE
Dokoljenko
Lady
diotimo
ostensibly
IMHO
Arwen Evenstar
Sklad odjeka
laza
Vrdalama
drdoktor
cat09
Fristajlo
Fraya
pjer
ludo_913
Slatka
digitalmandrak
Plelicilnes
ellen
All Angel
Dragana
Johnny-Azra
Orhideja
Avramova
36 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 20 od 24
Strana 20 od 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Re: Homoseksualni brak - da ili ne?
ni jedna kontracepcija nije efikasna kao gejizam
RINGE- Profi član
- Broj poruka : 3335
Datum upisa : 27.03.2010
Godina : 38
SUB-AD
...a zasto je unistavanje i ubijanje ljudski izum.? To rade i zivotinje u svojoj srazmeri, i ne zale puno. Mi to radimo srazmerno onako "na veliko"..ratovi,holokausti, parade, trka za money....svako vreme,mesto i vrsta ima svoje nacine destrukcije koje su prirodom odredjene, kojih se ovde i sada jezivo plasimo jer prirodom imamo takav i takav mozak.. Na ovaj ili onaj nacin, stvar nestane.
Poznajemo delic prirode i ne mozemo sa sigurnoscu da presudimo sta je devijacija a sta ne. To sto se ne uklapa u nase dosadasnje znanje ne znaci da ne postoji. Jbg.vrata treba drzati otvorena.
Previse se ceni ljudski zivot, a prirodu boli doope za sve to, ona ide dalje.
FRISTAJLO
"Ne, to nije prirodni način; prirodni način su bolesti, epidemije, prirodne katastrofe; ovo je ljudski izum, kojim se pokušava redukovati populacija. "
pa mozda je bas prirodan nacin taj "vestacki vid" unistenja, proizveden u nasim mozgicima.
ako mi neko sada uopste pohvata misli....
...a zasto je unistavanje i ubijanje ljudski izum.? To rade i zivotinje u svojoj srazmeri, i ne zale puno. Mi to radimo srazmerno onako "na veliko"..ratovi,holokausti, parade, trka za money....svako vreme,mesto i vrsta ima svoje nacine destrukcije koje su prirodom odredjene, kojih se ovde i sada jezivo plasimo jer prirodom imamo takav i takav mozak.. Na ovaj ili onaj nacin, stvar nestane.
Poznajemo delic prirode i ne mozemo sa sigurnoscu da presudimo sta je devijacija a sta ne. To sto se ne uklapa u nase dosadasnje znanje ne znaci da ne postoji. Jbg.vrata treba drzati otvorena.
Previse se ceni ljudski zivot, a prirodu boli doope za sve to, ona ide dalje.
FRISTAJLO
"Ne, to nije prirodni način; prirodni način su bolesti, epidemije, prirodne katastrofe; ovo je ljudski izum, kojim se pokušava redukovati populacija. "
pa mozda je bas prirodan nacin taj "vestacki vid" unistenja, proizveden u nasim mozgicima.
inspy- Profi član
- Broj poruka : 3239
Datum upisa : 09.04.2010
inspy ::
Potpuno mi je jasno.
Nesto slicno sam i ja hteo da odgovorim, samo nemam vremena sad.
kud odrastoh
RINGE- Profi član
Зато што животиње не користе свој мозак да би, осим што трагају за лијековима против неизљечивих болести, уједно га и користиле за смишљање најогавнијих начина како да напакосте другој животињи. Зато што животиње немају Геринге и Аушвице, зато што животиње убијају само да би преживиле и оне у том убијању не уживају садистички нити коме ваде очи и спаљују у гасним коморама итд.Слиједе инстинкт преживљавања, суров са становишта убијене и поједене животиње, али и та животиња има неку своју жртву која опет има неку своју. То је круг тако установљен мимо њихове воље а Аушвиц и Јасеновац су прозвод људске воље и жеље за уништавањем и искорјењивањем другог а то је огромна разлика у смислу убијања које је у животињстком свијету, нужно.inspy ::SUB-AD
...a zasto je unistavanje i ubijanje ljudski izum.? To rade i zivotinje u svojoj srazmeri, i ne zale puno. Mi to radimo srazmerno onako "na veliko"..ratovi,holokausti, parade, trka za money....
Sub-Ad- Napredni član
- Broj poruka : 855
Datum upisa : 01.04.2010
SUB-AD.
pa u skladu sa naprednim ljudskim mozgom (sa sve emocijama, empatijom, dostignucima,itd) ide i napredno unistenje koje mora da postoji.
pa u skladu sa naprednim ljudskim mozgom (sa sve emocijama, empatijom, dostignucima,itd) ide i napredno unistenje koje mora da postoji.
inspy- Profi član
inspy ::SUB-AD
...a zasto je unistavanje i ubijanje ljudski izum.? To rade i zivotinje u svojoj srazmeri, i ne zale puno.
Zivotinje ne unistavaju nista. One su deo prirode i ako ih
covek ne pobije i ne satre( a to radi naveliko) ,one su te koje
odrzavaju balans u prirodi.
Zivotinje ne ubijaju,zivotinje ne siluju,nisu u trci za bogatstvom,
orgazmima svake vrste. Uzimaju od prirode onoliko koliko im
je potrebno za prezivljavanje danas. Zivotinje cuvaju svoje mladunce
brizljivije od mnogih majki iz humanog sveta,kod zivotinja ne postoji
perverzija tipa pedofilije.
Fraya- Profi član
- Broj poruka : 2139
Datum upisa : 19.04.2010
Fraya ::
Da li ti licno poznajes neku zenu koja je lezbejka?
Ja ne, a poznajem stvarno puni ljudi.
Imam kontakta sa pederima, jos od faksa pa do danas.ima
ih bogumi poprilicno, ali te lezbejke mozes na prste da izbrojish
tako da one i nisu bas vredne pomena.
Fraya, poznajem ih i to puno. Zenska homoseksualnost se razlikuje od muske.
Samo ne shvatam sta ovakvim postovima zelis reci.
Trazis argument, postavim ti ih. Medjutim ti ih ignorises i ides dalje u svojim tvrdnjama.
drdoktor- Banovan
- Broj poruka : 1448
Datum upisa : 06.04.2010
Не мора.Имаш избор: хоћеш ли радити на пројектовању и усавршавању најмодерније гасне коморе која је у стању човјека у пола секунде свести на атоме или ћеш свој интелект искористити у нешто за добробит свих или ништа од тога већ ћеш и даље живити онако како си и досад живила? Хајде да не банализујемо очигледне ствари.inspy ::SUB-AD.
pa u skladu sa naprednim ljudskim mozgom (sa sve emocijama, empatijom, dostignucima,itd)ide i napredno unistenje koje mora da postoji.
Sub-Ad- Napredni član
- Broj poruka : 855
Datum upisa : 01.04.2010
Fraya ::
Zivotinje ne ubijaju,zivotinje ne siluju,nisu u trci za bogatstvom,
orgazmima svake vrste. Uzimaju od prirode onoliko koliko im
je potrebno za prezivljavanje danas. Zivotinje cuvaju svoje mladunce
brizljivije od mnogih majki iz humanog sveta,kod zivotinja ne postoji
perverzija tipa pedofilije.
slazem se sa tim, ali ako je coveku data takva i takva pamet,ocigledno veca od zivotinjske, ako postoji krug koji mora da prodje da bi osvestio svoje saznanje da nije svemoguc,da mora da prozivi puno da bi dosao do malo i dovoljno" onda nemam sta da se bunim protiv bilo kakvog napretka, pa makar u odredjenom vremenskom periodu bio zastrasujuc i los.
jbg.bar sam sama sebi tako objasnila neke stvari...
inspy- Profi član
Sub-Ad ::
Не мора.Имаш избор: хоћеш ли радити на пројектовању и усавршавању најмодерније гасне коморе која је у стању човјека у пола секунде свести на атоме или ћеш свој интелект искористити у нешто за добробит свих или ништа од тога већ ћеш и даље живити онако како си и досад живила? Хајде да не банализујемо очигледне ствари.
ma ja uveliko radim na dobrobit covecanstva,mashinerije presvucene u plemenito i dobro, ali ne mogu da se otmem utisku da je na ustrb prirode i svih u daljem smislu.
tako da bilo kakva promena ili unistenje covecanstva koje sam sama proizvela mozda ima smisao koji sada i ne vidim...
-----------------------------------------------------
hbt.ovo je daleko od teme...
inspy- Profi član
Inspy, dobar zaključak, odmakli ste se od teme. Molim vratite se na istu
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37
"RINGE"]
Sposobnost samoizlečenja je data složenijim organizmima, da bi bili sposobni na aktivniji život. To su osnovi biologije, prouči to, vrlo je interesantno.
A i manje ćeš da lupaš... Šalim se, sorić...
Zato je vrlo bitno razlikovati izumiranje ili istrebljenje neke vrste; dinosauruse je, po dokazanoj teoriji, satrla prirodna katastrofa- ledeno doba izazvano udarom asteroida, a ne jačanje LGBT organizacija i pravo na gej brakove između brontosaurusa i li ti -reksa...
Neke vrste su istrebili ljudi; danas, neki ljudi pokušavaju da istrebe neke druge ljude, a ovo je jedno od tih oružja tihog uništenja. Relativizovanje same osnove svakog zdravog društva- porodice...
Jeste, kako nije; mogu ti dati listu naroda bez kojih bi ova planeta bila mnogo lepše mesto za život, ali sam siguran da bi se neki malo iznervirali tim spiskom... Takozvani- neovarvarski narodi...znam, ja radim na tome licno. mnogo nas je brate, zar se ne slazes
Prilagoditi se ne znači i samoizlečiti; prilagođavaju se insekti, pauci, niži organizmi (baktrerije, virusi)...Sta je sa svim onim zivotinjama koje su izumrle, zasto se one nisu prilagodile/samoizlecile?
Sposobnost samoizlečenja je data složenijim organizmima, da bi bili sposobni na aktivniji život. To su osnovi biologije, prouči to, vrlo je interesantno.
A i manje ćeš da lupaš... Šalim se, sorić...
Zato je vrlo bitno razlikovati izumiranje ili istrebljenje neke vrste; dinosauruse je, po dokazanoj teoriji, satrla prirodna katastrofa- ledeno doba izazvano udarom asteroida, a ne jačanje LGBT organizacija i pravo na gej brakove između brontosaurusa i li ti -reksa...
Neke vrste su istrebili ljudi; danas, neki ljudi pokušavaju da istrebe neke druge ljude, a ovo je jedno od tih oružja tihog uništenja. Relativizovanje same osnove svakog zdravog društva- porodice...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Svako bi se iznervirao tim spiskom jer listanje i prozivanje pojedinih naroda, upiranje prstom i stav da smo bas mi Bogom dani da ucinimo svet lepsim nije nista drugo do shovinizam, odnosno rasizam.
IMHO- Napredni član
- Broj poruka : 681
Datum upisa : 06.05.2010
/ nije znak jednakosti nego u ovom kontekstu ili.
Ok nek su dinosaurusi nestali udarom asteroida a sta je sa svim drugim vrstama? koje su nestale jer nisu mogle da se adaptiraju na novu klimu, na novog ucesnika u lancu ishrane, na promenu prirodnog stanista itd itd.
Ljudi su za nijansu kompleksnija bica od ostalih sisara i njima priroda priredjuje druge zamke.
Ne mozes coveka istrebiti/suzbiti na klasican nacin, moras udariti onim merama koje ce biti efikasne.
Ok nek su dinosaurusi nestali udarom asteroida a sta je sa svim drugim vrstama? koje su nestale jer nisu mogle da se adaptiraju na novu klimu, na novog ucesnika u lancu ishrane, na promenu prirodnog stanista itd itd.
Ljudi su za nijansu kompleksnija bica od ostalih sisara i njima priroda priredjuje druge zamke.
Ne mozes coveka istrebiti/suzbiti na klasican nacin, moras udariti onim merama koje ce biti efikasne.
RINGE- Profi član
1.brak između bej osoba je nenormalna zajednica dvoje bolesnih osoba tako da je nedopustiva
2,ustavom srbije brak je zajednica muškarca i žene,znači nema tumačenja koje dozvoljava neku nenormalnu kombinaciju
3.međunarodni sud je rekao svoje mišljenje i tu nema više šta reći,nisu države uslovljene da odobre ovu sodomiju
4.srbija je država u kojoj se poštuju tradicionalne norme i gde nema mesta bolesnim idejama koje se krše sa opštim moralnim normama
5.ustav se ne može po ovom pitanju promeniti nikada,garantovano ,jer je to nešto što srbija neće prihvatiti a političari to pitanje ne žele da pokrenu jer znaju da bi im to bio politički kraj
kaligula je postavio neke norme u rimu i to je trajalo koliko i kaligula ali nikada ta njegova sodomija nije opravdavana ni nazivana,različitošću.uvek je nazivana onako kako i treba ,izopačenost,bolest,sodomija,tako treba nazvati i ovaj trenutni svetski trend koji će trajati sve dok se gej lobisti ne umore i ne ostanu bez love.
2,ustavom srbije brak je zajednica muškarca i žene,znači nema tumačenja koje dozvoljava neku nenormalnu kombinaciju
3.međunarodni sud je rekao svoje mišljenje i tu nema više šta reći,nisu države uslovljene da odobre ovu sodomiju
4.srbija je država u kojoj se poštuju tradicionalne norme i gde nema mesta bolesnim idejama koje se krše sa opštim moralnim normama
5.ustav se ne može po ovom pitanju promeniti nikada,garantovano ,jer je to nešto što srbija neće prihvatiti a političari to pitanje ne žele da pokrenu jer znaju da bi im to bio politički kraj
kaligula je postavio neke norme u rimu i to je trajalo koliko i kaligula ali nikada ta njegova sodomija nije opravdavana ni nazivana,različitošću.uvek je nazivana onako kako i treba ,izopačenost,bolest,sodomija,tako treba nazvati i ovaj trenutni svetski trend koji će trajati sve dok se gej lobisti ne umore i ne ostanu bez love.
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Medjunarodni sud je rekao svoje i o NATO bombardovanju Srbije, a reci ce i o Kosovu, pa cemo se mi ipak nadati...
IMHO- Napredni član
laza ::1
.
Ovo me se narocito dojmilo, a narocito imajuci u vidu
danasnje hapsenja cele onkologije ( sa sve sefa) na decjoj
klinici. To je i tako je srpski domacinski,tradicionalno.
Ako treba i indirektno ubijati bolesnu decu samo da
bi se imala para vise u dzepu.To je humanost u Srbalja.
U Srbiji su stvarno najveci problem gej brakovi.
Fraya- Profi član
nagradno pitanje ...šta je tema i kako je se držati...
laza- Stepski vuk
Moralne ,tradicionalne norme u Srbiji!!!
Mislim da etika i tradicija u Srbiji nemaju
samo veze sa tolerisanjem gej brakova.
Samo sam se nadovezala na tvoj post.
Poslednji izmenio Lila dana Sre Jun 30, 2010 6:33 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : brisanje citata)
Fraya- Profi član
Protiv sam gej brakova i gej-parada...Iz dobro poznatih razloga koji su ovde vec mnogo puta izneseni pa ne bih da ih ponavljam
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
To je nevazno sto si ti protiv.Predsednik Srbije je za
Tadić podržao Paradu ponosa
30. jun 2010. | 18:22 | Izvor: FoNet Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić primio je delegaciju gej i lezbejskih organizacija iz Srbije i podržao održavanje Parade ponosa u Beogradu.
"Zajednički je ocenjeno da će održavanje Parade ponosa predstavljati civilizacijski iskorak i pokazati da Srbija postaje društvo bezbedno za sve svoje građane",navodi se u saopštenju.
Na sastanku je bilo reči o položaju GLBT osoba, pri ćemu su aktivisti upoznali Tadića o svakodnevnim pretnjama koje primaju i teškoćama koje imaju u svakodnevnom životu.
Aktivisti su rekli Tadiću šta je sve GLBT pokret prethodnih godina učinio na pitanju povećanja vidljivosti problema sa kojima se ova zajednica svakodnevno suočava, navodi se u saopštenju.
Delegaciju su činili aktivisti i aktivistkinje Gej lezbejskog info centra, Gej strejt alijanse i Kvirija centra.
Tadić podržao Paradu ponosa
30. jun 2010. | 18:22 | Izvor: FoNet Beograd -- Predsednik Srbije Boris Tadić primio je delegaciju gej i lezbejskih organizacija iz Srbije i podržao održavanje Parade ponosa u Beogradu.
Boris Tadić sa delegacijom gej i lezbejskih organizacija |
Na sastanku je bilo reči o položaju GLBT osoba, pri ćemu su aktivisti upoznali Tadića o svakodnevnim pretnjama koje primaju i teškoćama koje imaju u svakodnevnom životu.
Aktivisti su rekli Tadiću šta je sve GLBT pokret prethodnih godina učinio na pitanju povećanja vidljivosti problema sa kojima se ova zajednica svakodnevno suočava, navodi se u saopštenju.
Delegaciju su činili aktivisti i aktivistkinje Gej lezbejskog info centra, Gej strejt alijanse i Kvirija centra.
Fraya- Profi član
nagoozili ga dabogda
RINGE- Profi član
PRESS RS
Tadić podržao Dodika i RS!
Predsednik Srbije Boris Tadić, posle razgovora sa zvaničnicima RS u Banjaluci, izjavio da Srbija podržava teritorijalni integritet BiH, ali da smatra da je bilo kakvo nametanje rešenja Srpskoj neprihvatljivo
Tadić podržao Dodika i RS!
Predsednik Srbije Boris Tadić, posle razgovora sa zvaničnicima RS u Banjaluci, izjavio da Srbija podržava teritorijalni integritet BiH, ali da smatra da je bilo kakvo nametanje rešenja Srpskoj neprihvatljivo
laza- Stepski vuk
ja sam protiv......da li sam na temi.....valjda jesam...... :afro:
ja sam protiv......da li sam na temi.....valjda jesam...... :afro:
laza- Stepski vuk
Ja sam za... da li sam na temi reci ce mi admini/moderi.
Ja sam za... da li sam na temi reci ce mi admini/moderi.
IMHO- Napredni član
Strana 20 od 24 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24
Similar topics
» Ljubav i brak
» Brak kao institucija sve nepopularniji
» Istraživanje: Brak sve nepopularniji
» U brak zbog novca
» Brak zbog papira
» Brak kao institucija sve nepopularniji
» Istraživanje: Brak sve nepopularniji