Ko je trenutno na forumu
Imamo 49 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 49 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Homoseksualni brak - da ili ne?
+32
Veselica64
Зорица
Hipi
shondononda
inspy
w2403
Lila
RINGE
Dokoljenko
Lady
diotimo
ostensibly
IMHO
Arwen Evenstar
Sklad odjeka
laza
Vrdalama
drdoktor
cat09
Fristajlo
Fraya
pjer
ludo_913
Slatka
digitalmandrak
Plelicilnes
ellen
All Angel
Dragana
Johnny-Azra
Orhideja
Avramova
36 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 12 od 24
Strana 12 od 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Re: Homoseksualni brak - da ili ne?
Fristajlo ::
A šta se dobija ako se ozvaniče? čemu ta histerična halabuka oko toga, kad je jasno da je ogromna većina protiv, i pored svih objašnjenja i obrazloženja, koja, očito- ne zadovoljavaju u meri koja je potrebna da bi se taj zahtev usvojio?
Ja sam prvi pitao... Dakle?
ostensibly- Napredni član
- Broj poruka : 951
Datum upisa : 15.04.2010
ovo u zagrebu je dokaz da homoseksualne osobe ne interesuje ni parada ni cirkus vezan za to.ne vladine organizacije ,gej lobisti,dokoni klinci i nekoliko pedera,to je gej parada u zagrebu,da nije jadno bilo bi smešno
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
Divlja
Prvo si meni spočitavala da se priklanjam većinskom mišljenju, a sad se ti pozivaš na većinsko mišljenje; imaš li ti neki princip uopšte?
A, osim toga, baš me zabole kakvo je mišljenje, kako ti kažeš većine (što veze nema sa realnošću, to si lupila, loviš u mutnom ) ja to i dalje bez i najmanje sumnje smatram bolešću, koja treba da se leči. Ti sama izaberi da li je organska ili psihička- toliko mogu da ti učinim..
Ja prvi sam protiv da ih iko bije, i da bije bilo koga; prvi sam za to da svi budu jednaki pred zakonom, tu nikom, pa ni tebi, ne dam da bude ispred mene...
Ali...
Ne traže oni to. I ne zamajavaj nas sa tim trikovima- valjda ti je do sad jasno da nisi dovoljno pametna da nas toliko zamantaš. Nije niko dovoljno pametan, da se ne stresiraš; nema te priče koja će taj trik, o njima i njihovom pravu na brak, decu i isti status kao i hetero-brakova staviti u istu ravan. To je nenormalno otkad je sveta i veka- i ne može se promeniti. Tebe je možda zahvatila ta zapadna dekadentna subkulturna struja- tvoj problem, pa se bori sa njim, a nas malo batali. Prelaziš u dosadu...
Aman, koliko ti to puta moram ponoviti da bi shvatila poentu?
Mnogo si mi, bre, nedosledna...Homoseksualnost NIJE bolest, ma sta ko iz mase govorio. Citaj zakon, ko voli tuki, a ko pipi, ko bi sa kim nije oblast koju uredjuje zakon. Medicina se tu u potpunosti ne slaze, ali preovladjuje misljenje da homoseksualnost NIJE bolest.
Prvo si meni spočitavala da se priklanjam većinskom mišljenju, a sad se ti pozivaš na većinsko mišljenje; imaš li ti neki princip uopšte?
A, osim toga, baš me zabole kakvo je mišljenje, kako ti kažeš većine (što veze nema sa realnošću, to si lupila, loviš u mutnom ) ja to i dalje bez i najmanje sumnje smatram bolešću, koja treba da se leči. Ti sama izaberi da li je organska ili psihička- toliko mogu da ti učinim..
Ne pravi se blesava...Bitno je da ne sme da ih bije ukoliko ih ne voli jer je to zabranjeno zakonom. I da, mora da se pomiri sa cinjenicom da su oni isto kao i on zasluzili da budu JEDNAKI pred ZAKONOM u drustvu. Aman, koliko to puta treba ponoviti da bi se shvatila poenta?
Ja prvi sam protiv da ih iko bije, i da bije bilo koga; prvi sam za to da svi budu jednaki pred zakonom, tu nikom, pa ni tebi, ne dam da bude ispred mene...
Ali...
Ne traže oni to. I ne zamajavaj nas sa tim trikovima- valjda ti je do sad jasno da nisi dovoljno pametna da nas toliko zamantaš. Nije niko dovoljno pametan, da se ne stresiraš; nema te priče koja će taj trik, o njima i njihovom pravu na brak, decu i isti status kao i hetero-brakova staviti u istu ravan. To je nenormalno otkad je sveta i veka- i ne može se promeniti. Tebe je možda zahvatila ta zapadna dekadentna subkulturna struja- tvoj problem, pa se bori sa njim, a nas malo batali. Prelaziš u dosadu...
Aman, koliko ti to puta moram ponoviti da bi shvatila poentu?
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Drobi kosti bez milosti
shondononda- Napredni član
- Broj poruka : 591
Datum upisa : 24.03.2010
Pa, ne volim diskusije bez repa i glave, bez zaključka; svaka ovolika priča je besmislena, ako nema zaključak- ovo je moj...
Divlja@
O Boze .Boze...iz koje mase???
Nije bolest...nego,sta je ...druga orijentacija...pa to je isto kao pripadnici antipsihijatrijskog pokreta ,pri cemu se dusevni bolesnici smatraju drugacijim,a,mi sa ove strane,verovatno, bolesnim..(ovo je cak mozda i moguce..jer mnoge dusevne bolesti jos uvek su velika nepoznanica za nauku...)
Patoloska forma zivljenja polnog nagona,kao izraz njegovog izopacenja,uzrokovane mnogim greskama u polnom vaspitanju(nevaspitanju deteta i adolescenta...Pa onda znaci..imamo,homosexualizam i lezbijstvo,perverzna sexualna iskliznuca(sadomazohizam,donzuanizam,nimfomanija,egzibicionizam...)kao i druge brojne forme sexualne psihopatologije.Najveci deo ovakvih izopacenja polnog nagona nazivamo bludom...
A bolesti su svakako...
Zaista je neprimereno raspravljati i ''vrteti u krug jednu te istu stvar...
Ovo sto sam napred napisala je priznata psihijatrija i to na najvisem nivou...a to, sto se neko dosetio da ''olabavi pomalo lance''..iz razno-raznih pobuda, je sada drugo pitanje...to je samo pocetak, skidanja i poslednje maske, bica ''koje je nekad pripadalo ljudskom rodu,i zvalo se ''covek''a,sada ne znamo kome ce''.... oslobadjanja nagona,posebno sexualnog,bez neke narocite zelje da se ''zaista kontrolise...a,sve u sluzbi interesa mocnika i vladara ovog propalog sveta...civilizacije koja polako nestaje...
Mozda je vreme da zemlju naseljavaju ''neki drugi covekoliko majmuni''..pa onda vremenom...mozda se pojave hermafroditi....ko zna..
...Homoseksualnost NIJE bolest, ma sta ko iz mase govorio.
O Boze .Boze...iz koje mase???
Nije bolest...nego,sta je ...druga orijentacija...pa to je isto kao pripadnici antipsihijatrijskog pokreta ,pri cemu se dusevni bolesnici smatraju drugacijim,a,mi sa ove strane,verovatno, bolesnim..(ovo je cak mozda i moguce..jer mnoge dusevne bolesti jos uvek su velika nepoznanica za nauku...)
Patoloska forma zivljenja polnog nagona,kao izraz njegovog izopacenja,uzrokovane mnogim greskama u polnom vaspitanju(nevaspitanju deteta i adolescenta...Pa onda znaci..imamo,homosexualizam i lezbijstvo,perverzna sexualna iskliznuca(sadomazohizam,donzuanizam,nimfomanija,egzibicionizam...)kao i druge brojne forme sexualne psihopatologije.Najveci deo ovakvih izopacenja polnog nagona nazivamo bludom...
A bolesti su svakako...
Zaista je neprimereno raspravljati i ''vrteti u krug jednu te istu stvar...
Ovo sto sam napred napisala je priznata psihijatrija i to na najvisem nivou...a to, sto se neko dosetio da ''olabavi pomalo lance''..iz razno-raznih pobuda, je sada drugo pitanje...to je samo pocetak, skidanja i poslednje maske, bica ''koje je nekad pripadalo ljudskom rodu,i zvalo se ''covek''a,sada ne znamo kome ce''.... oslobadjanja nagona,posebno sexualnog,bez neke narocite zelje da se ''zaista kontrolise...a,sve u sluzbi interesa mocnika i vladara ovog propalog sveta...civilizacije koja polako nestaje...
Mozda je vreme da zemlju naseljavaju ''neki drugi covekoliko majmuni''..pa onda vremenom...mozda se pojave hermafroditi....ko zna..
diotimo- Banovan
- Broj poruka : 343
Datum upisa : 22.05.2010
Super. Samo dragi nasi doktori da ste vi meni svi po pitanju sexa zdravi.
Verovatno i dosadni. Tako moralno podobni, sa nacelima, ispravni, pravi psihijatri.
Dole perverzija! Aha.
@dr diotimo
'' .....bica ''koje je nekad pripadalo ljudskom rodu,i zvalo se ''covek''a,sada ne znamo kome ce''''.....
Ma da, maske, koske, doktori. A tek morala kad se dohvatimo, vrca med i tece mleko heteroseksualnim moralnim ustima.
Homoseksualce treba leciti. A, vi cete ih leciti? Kako? Utuvljivati im u glavu da nisu normalni, i ako se u drustvu ponasaju sasvim normalno, iako postuju pravila igre koje se ticu ''mase''. Kljukati ih tabletama , da zavole ''onu drugu stvar''? Zatvarati ih u ustanove, izopstiti iz drustva, da ne sire pederluk okolo, sikanirati dakle, obelezavati k'o Jevreje? Tretirati kao ne ljude, jer su neki cika doktori rekli da su oni bolesni? Nisu to svi cika doktori rekli, da je tako, danas bi bila druga prica. Neki ne slusaju bas sve crkvu i razne popove sa i bez mantije.
Dragi doktori moji...... Sta cete se biseksualcima koji su vec poozenjeni, udati, sta cete sa svim homoseksualcima koji se upravo zbog vasih ''ispravnih dijagnoza'' kriju po gradjanskim hetero brakovima, neki su se i u crkvi vencavali, samo da ih vi ne bi zigosali? Ne znate za njih? Mozda se sa nekim i druzite.
Moral je pitanje koje covek sebi prepisuje na kasikicu ili lopatu, ne drugome. To je eticki.
Moralisanje na ulicama je krenulo iz ''ordinacija'' raznih doktora koji bi da lece a ne znaju sta ni kako, crkve i psihijatara, homofoba i nekih koji misle da su neki zainteresovani za njihovo pedu preko reda, a verovatno nisu. I sad, ta prica traje li traje. A maske su vec davno pale- najpre onima koji svoje brvno u oku ne vide, ali bi rado vadili svaku truncicu iz tudjeg.
Verovatno i dosadni. Tako moralno podobni, sa nacelima, ispravni, pravi psihijatri.
Dole perverzija! Aha.
@dr diotimo
'' .....bica ''koje je nekad pripadalo ljudskom rodu,i zvalo se ''covek''a,sada ne znamo kome ce''''.....
Ma da, maske, koske, doktori. A tek morala kad se dohvatimo, vrca med i tece mleko heteroseksualnim moralnim ustima.
Homoseksualce treba leciti. A, vi cete ih leciti? Kako? Utuvljivati im u glavu da nisu normalni, i ako se u drustvu ponasaju sasvim normalno, iako postuju pravila igre koje se ticu ''mase''. Kljukati ih tabletama , da zavole ''onu drugu stvar''? Zatvarati ih u ustanove, izopstiti iz drustva, da ne sire pederluk okolo, sikanirati dakle, obelezavati k'o Jevreje? Tretirati kao ne ljude, jer su neki cika doktori rekli da su oni bolesni? Nisu to svi cika doktori rekli, da je tako, danas bi bila druga prica. Neki ne slusaju bas sve crkvu i razne popove sa i bez mantije.
Dragi doktori moji...... Sta cete se biseksualcima koji su vec poozenjeni, udati, sta cete sa svim homoseksualcima koji se upravo zbog vasih ''ispravnih dijagnoza'' kriju po gradjanskim hetero brakovima, neki su se i u crkvi vencavali, samo da ih vi ne bi zigosali? Ne znate za njih? Mozda se sa nekim i druzite.
Moral je pitanje koje covek sebi prepisuje na kasikicu ili lopatu, ne drugome. To je eticki.
Moralisanje na ulicama je krenulo iz ''ordinacija'' raznih doktora koji bi da lece a ne znaju sta ni kako, crkve i psihijatara, homofoba i nekih koji misle da su neki zainteresovani za njihovo pedu preko reda, a verovatno nisu. I sad, ta prica traje li traje. A maske su vec davno pale- najpre onima koji svoje brvno u oku ne vide, ali bi rado vadili svaku truncicu iz tudjeg.
Poslednji izmenio Orhideja dana Ned Jun 20, 2010 3:55 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Brisanje uvrede)
Gost- Gost
zar nikome nije čudno zašto se ceo svet podigao da zaštiti prava homoseksualaca...
gde je briga o
paraplegičarima,distrofičarima,mentalno obolelim osobama,invalidima rada,siročićima koji su ostali sami usled ratova,gladnoj deci afrike,....
ne oni nisu nikome interesantni,treba pomoći pederima.......ljudi mislite svojom glavom,
gde je briga o
paraplegičarima,distrofičarima,mentalno obolelim osobama,invalidima rada,siročićima koji su ostali sami usled ratova,gladnoj deci afrike,....
ne oni nisu nikome interesantni,treba pomoći pederima.......ljudi mislite svojom glavom,
laza- Stepski vuk
Kakva manifestacija nemoćnog besa zbog neuspeha...
I kakva vešta zamena teza!?
Prvo imamo brvno u oku, a onda smo "sitničavi"; moral i etika su dozvoljeni dok god prave prostor za interese gej lobija, ali su krajnje neuputni ako staju u odbranu suprotnog stava. Doktori su u redu i "cool" kada smisle neku racionalizaciju tog defekta, ali su nadrilekari i budale čim se pozovu na nauku, koja na to gleda kao na bolest; gej- ljudima se ne sme utuvljivati ništa u glavu, ali je vrlo pametno svima koji smo protiv toga kao nezdravog i štetnog ispirati mozgove o tome kako je "gej o- kej"...
Demokratija je samo dok god se dozvoljava da se neometano zastupaju interesi gej populacije; čim se ona upotrebi za zaštitu interesa suprotne strane- to je teror, fašizam, popovi su mantijaši, lekari su licemeri, narod je glup i zaostao...
Gej ljudi imaju pravo da svoju privatnost javno ispoljavaju, i da im se dozvoljava egzibicionizam (koji je krivično delo svuda u svetu), pa bi da prave gej parade; ali, insistiraju na "jednakosti" pred zakonom...
Ne, granice za njih ne smeju da postoje (možda, zbog pogrešnog čitanja šahovske maksime na latinskom -gens una sumus), ali se zato mi, koji smo protiv tih "vrednosti" i novih civilizacijskih dostignuća moramo suzdržavato od bilo kakve kritike takvog ponašanja, a kako stvari stoje, izgleda da je sve potrebnije da izražavamo i određen nivo divljenja tome.
Dok oni galame, mi treba da ćutimo; samo dok ćutimo i ne iznosimo svoje mišljenje, nismo fašisti, zatucani, budale, nadri, mantijaši, licemerni...
Nema od toga ništa. Niti može biti- tog vakuma u ljudskoj pameti ne može biti, nikad. Možda vam se učinilo da postoji malo prostora, ali- samo vam se učinilo; samoobmana je, u ionako iskrivljenoj svesti relativno česta- ali, na vašu žalost, ipak samoobmana. Tog prostora niti je bilo, niti će biti. Rekoh ranije; tako je oduvek, a i dalje će tako biti. Sve je to samo puka dekadencija i dezorijentisanost, batalite se toga da će ljudi to ikad prihvatiti.
I kakva vešta zamena teza!?
Prvo imamo brvno u oku, a onda smo "sitničavi"; moral i etika su dozvoljeni dok god prave prostor za interese gej lobija, ali su krajnje neuputni ako staju u odbranu suprotnog stava. Doktori su u redu i "cool" kada smisle neku racionalizaciju tog defekta, ali su nadrilekari i budale čim se pozovu na nauku, koja na to gleda kao na bolest; gej- ljudima se ne sme utuvljivati ništa u glavu, ali je vrlo pametno svima koji smo protiv toga kao nezdravog i štetnog ispirati mozgove o tome kako je "gej o- kej"...
Demokratija je samo dok god se dozvoljava da se neometano zastupaju interesi gej populacije; čim se ona upotrebi za zaštitu interesa suprotne strane- to je teror, fašizam, popovi su mantijaši, lekari su licemeri, narod je glup i zaostao...
Gej ljudi imaju pravo da svoju privatnost javno ispoljavaju, i da im se dozvoljava egzibicionizam (koji je krivično delo svuda u svetu), pa bi da prave gej parade; ali, insistiraju na "jednakosti" pred zakonom...
Ne, granice za njih ne smeju da postoje (možda, zbog pogrešnog čitanja šahovske maksime na latinskom -gens una sumus), ali se zato mi, koji smo protiv tih "vrednosti" i novih civilizacijskih dostignuća moramo suzdržavato od bilo kakve kritike takvog ponašanja, a kako stvari stoje, izgleda da je sve potrebnije da izražavamo i određen nivo divljenja tome.
Dok oni galame, mi treba da ćutimo; samo dok ćutimo i ne iznosimo svoje mišljenje, nismo fašisti, zatucani, budale, nadri, mantijaši, licemerni...
Nema od toga ništa. Niti može biti- tog vakuma u ljudskoj pameti ne može biti, nikad. Možda vam se učinilo da postoji malo prostora, ali- samo vam se učinilo; samoobmana je, u ionako iskrivljenoj svesti relativno česta- ali, na vašu žalost, ipak samoobmana. Tog prostora niti je bilo, niti će biti. Rekoh ranije; tako je oduvek, a i dalje će tako biti. Sve je to samo puka dekadencija i dezorijentisanost, batalite se toga da će ljudi to ikad prihvatiti.
Koga ti ubedjujes sebe ili nas -tj mene?Divlja ::
Poslednji izmenio Orhideja dana Ned Jun 20, 2010 3:56 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Skraćenje citata)
diotimo- Banovan
Nije, Lazo... Takav im je posao- to rade lobiji. Skreću pažnju sa pravih na lažne probleme, da se o "jadu zabavljamo".laza ::zar nikome nije čudno zašto se ceo svet podigao da zaštiti prava homoseksualaca...
Nikog ne ubedjujem. Samo iznosim misljenje. Isto kao i ti-vi.dr diotimo ::Koga ti ubedjujes sebe ili nas -tj mene?Divlja ::
Gost- Gost
Koji bre'' ceo svet''?laza ::zar nikome nije čudno zašto se ceo svet podigao da zaštiti prava homoseksualaca...
gde je briga o
Lazo, ovo je tek jedna parcijalna, jako nevazna tema, koliko vidim. Svi ste se sjatili na nju. A forum pun vaznijih tema koje samo cekaju da ih neko lepo obradi ovde.
Nevolja je da cim se pojavi neko ko ne misli kao vecina uzburka vodu. Uzburka vodu ali ne na cistoj, bistroj reci vec u zabokrecini u kojoj plivaju razne moralne gromade sa velikim nosevima.
Gost- Gost
Pa, kad je tako, što te nema na tim temama, nego si aktivna samo ovde? Otvori neku od ovih, koje ti smatraš važnijim- posveti im tu pažnju, a ovu malo zapostavi- dokaži delom svoju priču...Divlja ::
ovo je tek jedna parcijalna, jako nevazna tema, koliko vidim. Svi ste se sjatili na nju. A forum pun vaznijih tema koje samo cekaju da ih neko lepo obradi ovde.
Divlja :: Koji bre'' ceo svet''?
Lazo, ovo je tek jedna parcijalna, jako nevazna tema, koliko vidim. Svi ste se sjatili na nju. A forum pun vaznijih tema koje samo cekaju da ih neko lepo obradi ovde.
Nevolja je da cim se pojavi neko ko ne misli kao vecina uzburka vodu. Uzburka vodu ali ne na cistoj, bistroj reci vec u zabokrecini u kojoj plivaju razne moralne gromade sa velikim nosevima.
nisam mislio na forum već na svetsku kampanju zaštite pedera i lezbejki od ostatka sveta.
da li si čula da se negde skuplja novac za pomoć deci etipije,gladnima u vijetnamu,laosu,ne udarne vesti su uspela ili neuspela gej parada,pokretanje časopisa pedesko lezbejske sadržine .
koga briga za gladne i bolesne pomažite pedere,meni to nije ni normalno ni slučajno a pitao sam se ima li iko još da mu je to čudno.
laza- Stepski vuk
Čekaj- ne razumem... Ti nisi srećan zbog ogromnog uspeha gej parade u Zagrebu? Zbog primećenog prisustva naše visoke delegacije tom spektaklu?laza :: udarne vesti su uspela ili neuspela gej parada
Aaa, pa ne možeš tako u EU, nisi civilizacijski sazreo...
Cula sam na vestima da se pomaze ugrozenima po svetu.Ozbiljno. Samo, mi to ne radimo. Mi bi trebali da prvo obezbedimo nase gladne . Ima ih oko milion.
Gost- Gost
Divlja ::Cula sam na vestima da se pomaze ugrozenima po svetu.Ozbiljno. Samo, mi to ne radimo. Mi bi trebali da prvo obezbedimo nase gladne . Ima ih oko milion.
obožavam te....
i ja sam čuo nešto slično odavno ,ne sećam se gde i kada ,ni kako,,,genijalno
a gej parada ....udarna vest na svim medijima,još ako neko dobije po nosu,garant dve nedelje ne silazi sa tv-a..
laza- Stepski vuk
Fristajlo ::Čekaj- ne razumem... Ti nisi srećan zbog ogromnog uspeha gej parade u Zagrebu? Zbog primećenog prisustva naše visoke delegacije tom spektaklu?laza :: udarne vesti su uspela ili neuspela gej parada
Aaa, pa ne možeš tako u EU, nisi civilizacijski sazreo...
šta čuo...ja bio u prvim redovima....
ovo što pišem ovde samo vas foliram....radim za miliciju.... :uziva1:
laza- Stepski vuk
Pa kad je gej parada zanimljiva u ovom trenutku. Da ne izadju latentni pederi da kontriraju i hoce tucu za par godina bi to bila vest u dvadesetom minutu Tijanicevog dnevnika, pre onoga ko je vazan umro, ovako, bude prva ili druga, treca. Latentni pederi je cine udarnom.
Gost- Gost
Divlja ::Pa kad je gej parada zanimljiva u ovom trenutku. Da ne izadju latentni pederi da kontriraju i hoce tucu za par godina bi to bila vest u dvadesetom minutu Tijanicevog dnevnika, pre onoga ko je vazan umro, ovako, bude prva ili druga, treca. Latentni pederi je cine udarnom.
tačno 100%,provokacije orkestrirane iz gejlobi centra čine da su oni zanimljiviji od svega što se desi u državi ili što bi trebali mi,gledaoci da saznamo.neko to skupo plaća a razlog ima sigurno o tome i ja razmišljam...
laza- Stepski vuk
Pa, to mi kaži...laza ::
ovo što pišem ovde samo vas foliram....radim za miliciju.... :uziva1:
U stvari, ti gejci su baš kul-raja... zar ne?
Divlja- ovo sa latentnima je nekako izanđalo; 'aj' se napregni, pa nađi nešto što nismo čuli toliko puta, a glupost je de luhe...Divlja ::Da ne izadju latentni pederi da kontriraju Latentni pederi je cine
udarnom.
Tu je latentna samo želja da uvredite protivnike, i svakim ponavljanjem- sve je manje latentno...
Kako sam već navela ne mrzim homoseksualce, ma ne mrzim nikoga. Ono što mi jako smeta jeste parada. Zašto parada a ne mirne demonstracije? Meni to puno govori.
Psihodevijacija.
dr diotimo :: Nije bolest...nego,sta je ...
Psihodevijacija.
Poslednji izmenio Avramova dana Ned Jun 20, 2010 6:37 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Evo dokaza da se radi o psihičkom poremećaju; čega se pametan stidi, lud se ponosi- otud parada ponosa...Avramova :: Ono što mi jako smeta jeste parada.
Avramova ::Kako sam već navela ne mrzim homoseksualce, ma ne mrzim nikoga. Ono što mi jako smeta jeste parada. Zašto parada a ne mirne demonstracije? Meni to puno govori.dr diotimo :: Nije bolest...nego,sta je ...
Psihodevijacija.
Avramova..nisi shvatila...moje je bilo u kontekstu...kako nije bolest-bolest je ,nego sta?U tom smislu je pisano ''Nije bolest..nego sta je''...
diotimo- Banovan
Strana 12 od 24 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18 ... 24
Similar topics
» Ljubav i brak
» Brak kao institucija sve nepopularniji
» Istraživanje: Brak sve nepopularniji
» U brak zbog novca
» Brak zbog papira
» Brak kao institucija sve nepopularniji
» Istraživanje: Brak sve nepopularniji