Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 110 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 110 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Homoseksualni brak - da ili ne?

+32
Veselica64
Зорица
Hipi
shondononda
inspy
w2403
Lila
RINGE
Dokoljenko
Lady
diotimo
ostensibly
IMHO
Arwen Evenstar
Sklad odjeka
laza
Vrdalama
drdoktor
cat09
Fristajlo
Fraya
pjer
ludo_913
Slatka
digitalmandrak
Plelicilnes
ellen
All Angel
Dragana
Johnny-Azra
Orhideja
Avramova
36 posters

Strana 5 od 24 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Sledeći

Ići dole

Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 Empty Re: Homoseksualni brak - da ili ne?

Počalji od IMHO Pet Jun 11, 2010 12:53 am

Ne zauzimam se ja za homoseksualnu zajednicu, samo sam odgovorila na naslovno pitanje. Da li ste ZA? Jesam.
U jednom od mojih prvih postova pomenula sam ekspanziju homoseksualnih sadrzaja u literaturi, na filmu, televiziji. Oni udaraju upravo na taj latentni strah od homoseksualnosti, sto, kad je rec o jos nezrelim osobama moze biti kobno. U Srbiji se dizu u nebesa podvizi sportista i pevaca homoseksualaca, dovodi se transvestit u Velikog Brata kao najgledaniju emisiju, itd, itd.
Ali nije me to navelo da glasam ZA.
Naprosto, mi smo im blagoslov vec dali, sve ovo su prazne price.

Mekdonaldov prilog akciji: klopajte kod nas makar bili i gej.

IMHO
IMHO
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 681
Datum upisa : 06.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 Empty Re: Homoseksualni brak - da ili ne?

Počalji od Avramova Pet Jun 11, 2010 1:14 am

mrm ::Ne zauzimam se ja za homoseksualnu zajednicu, samo sam odgovorila na naslovno pitanje. Da li ste ZA? Jesam.

Oprosti, gde je tu tvoj lični stav? Zbog čega bih ja bila ZA samo zato što im je država to omogućila? Ako sledimo tvoj princip, onda smo se zaista predali, danas u vezi ove stvari, sutra u vezi neke druge, pa treće--- sve dok nas ne budu pitali baš ništa.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od diotimo Pet Jun 11, 2010 1:14 am

mrm@

Naprosto, mi smo im blagoslov vec dali, sve ovo su prazne price.

...Naravno..kao i price o pedofiliji,incestu...i legalizovanju lakih droga i svo ono djubre ,ili ostatke od njega,koje ta ista Evropa, kojoj mi tako ''ucenjeni'' hrlimo..uveliko proteruje iz svog dvorista,i u slabo razvijenim i ekonomski propalim drzavama pravi smetliste za taj ''visak'' da ne kazem neku tezu rec...

Bila sam u zemljama gde su neke lake droge legalizovane..treba da vidis kako postupaju kada nekoga ''svoga '' ulove..u tome... nacionalizam, protiv koga se ta ista Evropa tako bori.u svim drugim drzavama ...jako i snazno podrzava kod sebe..i ''zaliva kao najnezniju biljku''....(imam drugaricu psihoanaliticara u Parizu..) Svi su Francuzi..niko ne sme da izusti da je recimo Alzirac franc .porekla..i ...
Tako i sa tim istopolnim komunikacijama...

Na delu je najgora vrsta ispiranja balkanskih mozgova i stvaranje modernog ''robovlasnickog poretka''.....,a,najbolji nacin da se to postigne je ''olabaviti,urusiti postojeci tradicionalni sistem vrednosti...u kombinaciji sa svim ''gadostima i devijacijama danasnjeg otudjenog i propalog sveta'',a,uz pomoc ''svih mogucih sex.sloboda'',droga,i urusavanja covekovog dostojanstva do te mere da postane zadovoljan sto moze uopste i da dise..(mada mnogi ni to nece moci...)

U svetu...gde god se pomenu homosexualci, uopste se na njih ne gleda bas toliko blagonaklono,sta god neko mislio,a,sto se nama serviraju gotove price...i ubedjuje da treba sve nakaradno i devijantno da prihvatimo i podrzimo.....to je drugo pitanje...
diotimo
diotimo
Banovan
Banovan

Broj poruka : 343
Datum upisa : 22.05.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Jun 11, 2010 1:19 am

Ova diskusija se razvila u nekoliko ravni; političku,koju odlično vodi Mrm, moralnu, kojom se bavi većina, i medicinsko- psihološku, koju otvara Diotimo.
Mrm, ja shvatam tvoj stav; otvorena provokacija, koju si uputila svima je odlično prošla... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 834150 Sjajno si okrenula stvar- možemo mi da budemo i protiv- ne vredi ništa, kad je država ozakonila taj fenomen i sve nas, koji smo protiv, stavila u situaciju da je naše protivljenje- nezakonito i podložno sankcijama; bravo, dobro izvedeno... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 133507
Međutim... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 834150
To, što je ova država to ozakonila, ne znači ništa, jer je država uradila nešto što ima njen rok trajanja; ova i ovakva država zastupa stavove nekih 10-15 % stanovništva, i kao takva, vrlo je ograničenog uticaja, sa vrlo malim mogućnostima da neke njene instrukcije budu i poštovane. Kršenje i mnogo važnijih zakona je svakodnevna praksa, a bojkot je postalo već genetsko nasleđe u Srba- mi smo navikli da se državi suprotstavljamo "belim štrajkom", to je nešto što vežbamo dva+ četiri veka; nema ništa od te njihove igre, neće dati neke dublje i trajnije rezultate, osim što će narod naučiti još po neki trik u toj borbi sa nametnutim mišljenjima o ovome ili onome....
Ne menja se mišljenje čoveka silom, već objašnjavanjem, a njihova objašnjenja nisu dala dobar rezultat- jer i ne mogu- mnogi su već ovde to komentarisali (Laza, Vrdalama, Orhideja, Avramova); klimave konstrukcije, neubedljiva i šizofrena logika...
Čak i neka plemena sa Papue, u svom primitivnom stepenu razvijenosti na nivou plemena prepoznaju određene moralne dogme, koje se i do dana današnjeg drže i civilizacijski najrazvijenija društva. Na prste se mogu pobrojati slučajevi da je postojalo neko pleme, narod ili država koji su bili "gej- tolerantni, i sva su- propala.
Toliko za sad...

Poslednji izmenio Fristajlo dana Pet Jun 11, 2010 1:54 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od IMHO Pet Jun 11, 2010 1:51 am

Samo tvrdim da će se odluka o homoseksualnim brakovima doneti pred stupanje u EU. (Ne zelim u EU ali niko me ne pita).
Poznajuci balkanski i srpski mentalitet ne tvrdim da ce ikad biti odrzana gej parada na ulicama Beograda (a ne vidim ni sta ce im parada jer je to paradiranje odbojno i samim gejevima). Ova drzava i vlada ce priznati gej brakove (a odluku o usvajanju dece koliko znam jos niko nije doneo, tu je malo kliskiji teren).
Koliko ce to potrajati i hoce li se i kako sprovoditi u praksi, ostaje nam da vidimo.

Kad vec diskutujemo, prijalo bi mi jos malo pisanja od dr. Diotimo, sa medicinske tacke gledista. Posto je o Adamu i Stevi receno sve sto je imalo da se kaze.
IMHO
IMHO
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Jun 11, 2010 1:58 am

mrm :: (Ne zelim u EU ali niko me ne pita).
Ne čekaj da te iko pita- u tome je suština; deri se, nepitana, jer je ćutanje -slaganje, po njihovim mehanizmima...
Već i ovo, što si do sad rekla- mali je klip u njihovim točkovima; znam da ti tako ne izgleda, ali- u tome i jeste sva lepota... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 834150 Stav.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od diotimo Pet Jun 11, 2010 2:48 am

mrm@

Kad vec diskutujemo, prijalo bi mi jos malo pisanja od dr. Diotimo,
sa medicinske tacke gledista. Posto je o Adamu i Stevi receno sve sto je
imalo da se kaze.
...

Ne znam sta bih ja sada tebi pisala i ne razumem te bas u potpunosti..samo da kazem .da to nece ici tako kako si umislila... ai ne vredi pokusaj poredjenja sa Kosovom...to je neka sasvim druga prica....ali ja cu sada malo nesto ipak napisati jos...onako da se neke stvari mozda bolje shvate...

A,svi znamo sta su strahovi...i te stvari,ali najintenzivnija pozornica straha danas,je svakako, covekov dusevni zivot i u njemu se biju najvece bitke...Danas ,sve se vise i jace bojimo sebe samih i svojih sopstvenih unutarnjih prezivljavanja...

Nekada tako intenzivan sexualni strah,pojacavan mnogo brojnim tabuima i hipokritskim drustvenim normama,danas se ne oseca u toj meri,sto je posledica vec prevazidjene sex.revolucije,ali on je zamenjen intenzivnijim,zlokobnijim i destruktivnijim strahom od agresije.

Zauzdavana raznim socijalnim merama, kaznjavana iako cesto nedovoljno,silom zakona,prirodna gresija ljudi ,ojacana do maksimuma brojnim neprirodnostima danasnjeg civilizovanog zivota... sve manje i bezuspesnije nalazi svoje praznjenje u spoljnoj sredini...i postaje unutrasnji dinamit kojim se mora na sasvim nov nacin boriti..
Licno..za mene su ''ovi drugaciji'' oni,koji se sklanjaju u najrazlicitije forme neuroticnog bezanja od one vrste stvarnosti ,kako bi Nice rekao,u kojoj vulkani rade i u kojoj su galije za ploviile nepoznatim morima...Istopolna sex,uzivanja vrlo su cesto sredstvo narocito u modernim drustvima... bekstva od usamljenosti ustvari od straha...To je jedan od pokusaja da se izadje na kraj sa rastucim unutrasnjim strahovima...i ponekad predst. jedini preostali put iz tame krajnje isprepletenog lavirinta dusevnog zivota...

Hej ova prica je jako dugacka....ovo je tik samo delic delica...mrvica...
diotimo
diotimo
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od IMHO Pet Jun 11, 2010 3:00 am

Nisam mislila da meni pises bilo sta, nego da, kad vec diskutujemo mozda napises nesto sto je vecini nas manje poznato. To si i uradila.

S pravom poredim ovu situaciju i sa Kosovom, i sa hrvatskom ribolovnom zonom, i sa Mladicem i sa svakom vrstom politicke ucene. Samo prelistaj stampu iz dana kad nije odrzana gej parada pa ces se uveriti kolikim smo i kakvim pritiscima izlozeni. Naterace nas, verovatno, na to priznanje, a sta ce posle biti, videcemo. Mada, objektivno, dug je put do EU i svasta usput moze biti.
IMHO
IMHO
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od diotimo Pet Jun 11, 2010 3:14 am

mrm ::Nisam mislila da meni pises bilo sta, nego da, kad vec diskutujemo mozda napises nesto sto je vecini nas manje poznato. To si i uradila.

S pravom poredim ovu situaciju i sa Kosovom, i sa hrvatskom ribolovnom zonom, i sa Mladicem i sa svakom vrstom politicke ucene. Samo prelistaj stampu iz dana kad nije odrzana gej parada pa ces se uveriti kolikim smo i kakvim pritiscima izlozeni. Naterace nas, verovatno, na to priznanje, a sta ce posle biti, videcemo. Mada, objektivno, dug je put do EU i svasta usput moze biti.

Nisam ni ja mislila da bas pisem tebi,ali sam to kazala onako misleci figurativno -tebi,..ustvari namenila, ovde svima koji citaju...
,
Ne znam zbog cega si ti samo toliko opterecena ovim svim stvarima i zasto se ''bas upinjes'' da nas ubedis da smo to sto mi zapravo.. nismo i nikada ne mozemo biti...
Nasa drzava je donela more zakona,a znas sta se od toga postuje ..skoro nista...
Sto se tice gay populacije tesko ce to ovde ici...,jako tesko...a sto se tice Evrope..pitanje je da lli ce i kakva uopste opstati....dok se umili da nas primi...
Sve su to draga moja spekulacije i ispipavanje pulsa..za mozda neka druga vremena...ne tako skora....
diotimo
diotimo
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od IMHO Pet Jun 11, 2010 3:35 am

O ne, ne upinjem se ja nego se vi unisono upinjete da dokazete da to ne moze biti. Moze. Ali nadam se da nece.

Sto se tice Evropske Unije, ona ce vrlo skoro prikupiti u svoje krilo sve balkanske zemlje, htele one to ili ne. Zasto? Ne znam. Nadam se samo da to nije ono grupisanje koje se po pravilu dogadja pred izbijanje ratnih sukoba vecih razmera...
IMHO
IMHO
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Jun 11, 2010 4:04 am

"mrm"
O ne, ne upinjem se ja nego se vi unisono upinjete da dokazete da to ne moze biti. Moze. Ali nadam se da nece.
Ni ti, izgleda, nisi načisto sa tim- pa bi da se nekako izvučeš iz svega; a to ne može... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 353681 Da, upinjemo se- i što nas je više sa tvrdim, jasnim stavom- sve će teže biti spin-doktorima sa one strane da nam nametnu svoju "ideju". To se zove uticaj javnog mnjenja- to je jedino čega se plaše i što ih može zaustaviti. Zato i dižu toliku galamu i halabuku, da zagluše sve naše glasove sa protivničke strane. Javno mnjenje- zapamti to- je jedino što ih može zaustaviti i jedino protiv čega ne mogu ništa; zato je unisonost dobra, i zato treba da joj se pridružiš, ako imaš želju da se to ludilo onemogući.

Sto se tice Evropske Unije, ona ce vrlo skoro prikupiti u svoje krilo sve balkanske zemlje, htele one to ili ne. Zasto? Ne znam. Nadam se samo da to nije ono grupisanje koje se po pravilu dogadja pred izbijanje ratnih sukoba vecih razmera...
Pokušaj da se odatle istisnu druge zainteresovane sile- Rusija i prevrtljiva Turska; Bondstil Amerikancima, sve ostalo je za podelu, kao tržište, jeftina radna snaga i sirovinska baza, i kontrolisana regija za transport roba iz EU prema Aziji i Africi, jedinim nezasićenim tržištima sveta.
To je mirnodopska strategija, a ratnih ima mnogo više- a svaka se svodi na slično- neutralisanje Rusije.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od IMHO Pet Jun 11, 2010 4:30 am

Fristajlo ::
Ni ti, izgleda, nisi načisto sa tim- pa bi da se nekako izvučeš iz svega; a to ne može... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 353681 Da, upinjemo se- i što nas je više sa tvrdim, jasnim stavom- sve će teže biti spin-doktorima sa one strane da nam nametnu svoju "ideju". To se zove uticaj javnog mnjenja- to je jedino čega se plaše i što ih može zaustaviti. Zato i dižu toliku galamu i halabuku, da zagluše sve naše glasove sa protivničke strane. Javno mnjenje- zapamti to- je jedino što ih može zaustaviti i jedino protiv čega ne mogu ništa; zato je unisonost dobra, i zato treba da joj se pridružiš, ako imaš želju da se to ludilo onemogući.

Pokušaj da se odatle istisnu druge zainteresovane sile- Rusija i prevrtljiva Turska; Bondstil Amerikancima, sve ostalo je za podelu, kao tržište, jeftina radna snaga i sirovinska baza, i kontrolisana regija za transport roba iz EU prema Aziji i Africi, jedinim nezasićenim tržištima sveta.
To je mirnodopska strategija, a ratnih ima mnogo više- a svaka se svodi na slično- neutralisanje Rusije.

Da sam htela da se izvlacim otisla bih u emigraciju.

Aktivizam je mocna stvar. Bila sam drugi srednje kad mi je keva rekla, 'sine, oni spremaju crnca za predsednika Amerike'. Kroz nepunih pet godina ti imas potpuno crn nocni filmski program na Pinku i RTS-u. Bez ijednog belca, svecom da ga trazis neces naci (jer to su rasisticki crnacki filmovi koji se dobijaju u cetvrt cene u paketu kad kupujes serije). Oni (citaj: Amerikanci) su dobili crnog predsednika, a nama Srbima je filmski program pocrneo. Zarad cega?

Sto se tice EU, u pravu si. Rusija je velika pretnja.
IMHO
IMHO
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Jun 11, 2010 5:08 am

"mrm"
Aktivizam je mocna stvar. Bila sam drugi srednje kad mi je keva rekla, 'sine, oni spremaju crnca za predsednika Amerike'. Kroz nepunih pet godina ti imas potpuno crn nocni filmski program na Pinku i RTS-u. Bez ijednog belca, svecom da ga trazis neces naci (jer to su rasisticki crnacki filmovi koji se dobijaju u cetvrt cene u paketu kad kupujes serije).
Onda, shvataš o čemu trtljam ...
Galama, paklena, dranje, protivljenje na svakom mestu i neprestano. Ma koliko moćni bili- odustanu. Uvek. Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 834150

Sto se tice EU, u pravu si. Rusija je velika pretnja.
Uvek je i bila, samo smo prošli kroz fazu foliranja. SAD se plaše Rusije kao kuge, i to s pravom; Rusija je jedina koja trajno preti hegemoniji SAD, mada se tome pridružila i Kina...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Jun 11, 2010 9:52 am

član 62 Ustava Srbije, brak zajednica muškarca i žene, pa je nemoguće zakonom uvesti gej brakove.
ustav promeniti nije lako jer je potrebna dvotrećinska večina a zamislite po ovom pitanju koliko bi poslanika bilo za
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lady Pet Jun 11, 2010 10:07 am

Homoseksusalni brak? Dakle reč je sastavljena od dve reči homo i seks. Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 353681 Šta sad ja treba da sudim o tome, fićuka mi se ko koga i kad i zašto i ma koji zakoni, zakoni su tu da se krše. U braku kao i u mraku, a i pri svetlu, važno je da ima seksa, jer ako to ne štima ode sve u p.m. A jesu li odnosi izmedju dvoje, dva ili dve na papiru ili nisu, uopšte ne menja odnos. Decu možeš usvojiti, kupiti u epruveti, može ti neko napraviti ili ti nekom napraviš pa ukradeš i tako... Imovinu možeš darovati darovnim ugovorom. I kaj sad? Mislim s tim. Briga mene. Meni je lepo, pa neka svi uživaju i žive kako žele od rođenja pa do smrti. Haug Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 153768
Lady
Lady
Devojcica
Devojcica

Broj poruka : 418
Datum upisa : 09.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od ostensibly Pet Jun 11, 2010 3:28 pm

Evo u cemu jos moze da bude problem...

Pre nekoliko dana prica mi koleginica, kako su se ona i njena zena (da, ona i njena zena) jako lepo provele na odmoru... U prvom momentu sam hteo da je ispravim i da kazem: mislis ti i muz... Pa sam se lecnuo... reko`, verovatno stvarno ima zenu...
Posle pricamo nesto i ona mi kaze kako ce da imaju dete iz epruvete... Ona ce da bude mama.
Onda ce ona kao musko u braku (tata) da bude i mama, i onda ce mama (njena zena) da postane tata. Ili nece...
ostensibly
ostensibly
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 951
Datum upisa : 15.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Jun 11, 2010 3:58 pm

frik šou kreće
bliži se parada srama...
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Jun 11, 2010 7:32 pm

Nižta im to ne vredi. Treba im jedno sto godina kampanje da pomere stvar u smeru koji žele, a već su se smučili i neutralnima. Neka ih, neka se benave- neka narod vidi. Treba da vidi...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Dokoljenko Pet Jun 11, 2010 7:50 pm

laza ::frik šou kreće
bliži se parada srama...
Ma ne bliži se, čini ti se.
Dokoljenko
Dokoljenko
Novi član
Novi član

Broj poruka : 26
Datum upisa : 07.06.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Pet Jun 11, 2010 9:38 pm

sada će da krenu postovi novih članova koji će pisati samo na ovoj temi. :toša:
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Jun 11, 2010 11:51 pm

Sačekaćemo ih kako priliči... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 353681
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Sub Jun 12, 2010 9:52 am

Fristajlo ::Sačekaćemo ih kako priliči... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 353681

ma jok... Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 479116528 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 479116528 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 479116528
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sub Jun 12, 2010 10:39 am

Mislim da je veliki hendikep što medju nama nije expert za ovu oblast, čuveni i dobroobavešteni gospodičić Srxon.

Ako iko zna gde je, neka ga pozove, Džaba teme ako vlada jednoumlje. Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 2862510338
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Sub Jun 12, 2010 10:42 am

ostensibly ::Evo u cemu jos moze da bude problem...

Pre nekoliko dana prica mi koleginica, kako su se ona i njena zena (da, ona i njena zena) jako lepo provele na odmoru... U prvom momentu sam hteo da je ispravim i da kazem: mislis ti i muz... Pa sam se lecnuo... reko`, verovatno stvarno ima zenu...
Posle pricamo nesto i ona mi kaze kako ce da imaju dete iz epruvete... Ona ce da bude mama.
Onda ce ona kao musko u braku (tata) da bude i mama, i onda ce mama (njena zena) da postane tata. Ili nece...

Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 4022889699 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 4022889699 Homoseksualni brak - da ili ne? - Page 5 4022889699 Kakav prikaz! :toto:

Molim te, neka ti ne bude teško da nas redovno izveštavaš o promenama uloga. Možda je to samo dobro razradjena taktika u korist dobrog odgoja deteta a možda je ipak u pitanju teškoća oko snalaženja. :twisted:
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Jun 12, 2010 10:56 am

Mozete gace da nam izedete, ja cu se udati za Lady. Ona to jos ne zna, ali, laganica, sve u svoje vreme.
Obe smo majke, a ulogu tate cemo raspodeliti, ja cu biti tata ponedeljkom , utorkom i sredom, a ona ostalim danima.
To i nije tesko, navuces pantalone, stavis sat i ides na posao. Posle citas novine, gledas fudbal i pijuckas pivo.
Haug!
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 5 od 24 Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 24  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu