Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 103 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 103 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Kako je Sex&Grad promenio zene

+22
molitva
Cleopatra
Akhenaton
shondononda
Зорица
Arwen Evenstar
digitalmandrak
w2403
M.Z.K.I
L2
Fraya
laza
RINGE
Avramova
Lila
inspy
Balonero
cat09
slavena
Orhideja
Fristajlo
drdoktor
26 posters

Strana 9 od 12 Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeći

Ići dole

Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 Empty Re: Kako je Sex&Grad promenio zene

Počalji od laza Čet Jul 15, 2010 6:19 pm

postaje već standardno da se svaka diskusija završi ličnim obračunom članova i totalnim odstupanjem od teme...
prestajem da pišem na ovoj temi,izvinjavam se ako sam nekoga uvredio....
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 Empty Re: Kako je Sex&Grad promenio zene

Počalji od Fristajlo Čet Jul 15, 2010 7:56 pm

https://www.youtube.com/watch?v=Qr5beVNJj6k
Mislim da će ovo malo relaksirati temu, s obzirom na dodirne tačke sa nekim kritikama... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 834150
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Jul 16, 2010 10:15 am

Fristajlo :: Pa, ne treba baš diploma iz "roket sajens" da se to shvati... Uniseks svet, da se malo proredimo; to ja mislim. U vezi sa LGBT-om, masovnim epidemijama, ratovima, glađu, itome slično. Združena vežba gospodara sveta, ali, da sad ne skrećemo u off, ili teorije zavera(čuj, teorije...)
Kupujte sebi, budite sebični; kakva deca, to se samo dere, košta i nervira; muž je govedo sa pivom ispred tv-a sa stomačinom i smrdi. Zar nije bolje ići sa drugaricama u zezanje, kao kad ste bile tinedžerke?
To, što ste sprcale po 45 godina, šta ima veze

Procitaj svoj post.
Kako se zove zena u nasem narodu koja ''sprca'' 45 godina a nema decu, muza?
Usedelica mozda?
Ah, da, ti to nisi napisao, a ja ne bih trebala sama da zakljucujem i nalazim reci za neke pojave. To si mi vec rekao.

Spamujes temu od pocetka uvlacenjem nekakve price o zapadu i njihovim ''pokvarenim'' serijama o raspustenim zenama koje ce da pokvare nase Srpkinje, zene, klinke, tinejdzerke....

Fristajlo ::
No, ne sekiraj se; dok je ovako, tebi će biti lepo; zato se ovako lavovski i boriš da tako i ostane; ti, i svi tvoji saborci... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 353681
O cemu ti pricas Fri,ali ozbiljno?
''Dok je ovako....''
A kako je to Fri?
Da mozda nije lepo zenama, a ti bi da nam ne bude lepo?
Nije dobro zeni u Srbiji. Jos joj nije ni najmanje dobro. Koliko sigurnih kuca treba da se sagradi da bi takvi tradicionalisti i konzervativci kao ti shvatili da nesto ne valja u vasem kolektivnom razmisljanju, postavljanju stereotipa: Zena- mora biti takva i takva, muskarac-takav i takav, drustvo je samo to i to, ne odlucuju zakoni o svemu nego kvazi moralna vecina naroda koji gleda tudja posla?

Poslednji izmenio Divlja dana Pet Jul 16, 2010 10:21 am, izmenjeno ukupno 1 puta
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Jul 16, 2010 12:10 pm

"Divlja"

Procitaj svoj post.
Kako se zove zena u nasem narodu koja ''sprca'' 45 godina a nema decu, muza?
Usedelica mozda?
Da, neki ih i tako zovu; ja ne, one su mi i prijateljice, neke od njih...
Ništa ne pričam napamet, luda ženo, ja ti njihove misli prenosim; znam šta ih boli, i saosećam sa njima. To je moj jedini motiv, a ti veruj, ili nemoj. Negacija problema nije i njegovo uklanjanje, a tebi je izgleda to neki cilj, ovde...

Spamujes temu od pocetka uvlacenjem nekakve price o zapadu i njihovim ''pokvarenim'' serijama o raspustenim zenama koje ce da pokvare nase Srpkinje, zene, klinke, tinejdzerke....
...a posledice toga vidimo; hajde da ti i ja ne sudimo o tome, i ocenu ostavimo onima koji ovo čitaju- ko je u pravu, a ko greši; dogovoreno? Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 834150

O cemu ti pricas Fri,ali ozbiljno?
''Dok je ovako....''
A kako je to Fri?
Da mozda nije lepo zenama, a ti bi da nam ne bude lepo?
Daleko je od lepog; loše je, sa tendencijom na gore; o tome pričam.
Koliko sigurnih kuca treba da se sagradi da bi takvi tradicionalisti i konzervativci kao ti shvatili da nesto ne valja u vasem kolektivnom razmisljanju, postavljanju stereotipa: Zena- mora biti takva i takva, muskarac-takav i takav, drustvo je samo to i to, ne odlucuju zakoni o svemu nego kvazi moralna vecina naroda koji gleda tudja posla?
Pa, sigurne kuće su nastale onda kada je došlo do povećanja nasilja nad šenama i decom, a to se nekako, o čuda- poklapa sa "demokratizacijom" ovog društva, sa "promenama", sa uklanjanjem "stereotipova" koje su "konzervativci i tradicionalisti" (sa kojima ja inače i nemam veze, ali, dobro, ako te to čini srećnom) postavili kao kodeks ponašanja.
Kažeš, gledanje tuđeg posla? A šta je nego gledanje tuđeg posla ponašanje raznih nevladinih organizacija, kojima si očito vrlo naklonjena, koje su uzele taj segment socijalnog staranja od zakona i institucija koje su se do skora time bavile?
Rezultate svi vidimo; porast nasilja u porodici.
Znam, reći ćeš sad vašu mantricu- bilo ga je i pre, samo se krilo; moguće. Da li se time, što se objavilo smanjuje?
Neću odgovoriti, neka to bude tvoj manir. Ja odgovore znam, ali ih ne naturam nikom, nije moje da ih nudim, niti mi je manir.
A pitanja ću postavljati i dalje, sve neugodnija... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 40722
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Jul 16, 2010 12:47 pm

Da, neki ih i tako zovu; ja ne, one su mi i prijateljice, neke od njih...
Ništa ne pričam napamet, luda ženo, ja ti njihove misli prenosim; znam šta ih boli, i saosećam sa njima. To je moj jedini motiv, a ti veruj, ili nemoj. Negacija problema nije i njegovo uklanjanje, a tebi je izgleda to neki cilj, ovde...

Daleko je od lepog; loše je, sa tendencijom na gore; o tome pričam.

Pa, sigurne kuće su nastale onda kada je došlo do povećanja nasilja nad šenama i decom, a to se nekako, o čuda- poklapa sa "demokratizacijom" ovog društva, sa "promenama", sa uklanjanjem "stereotipova" koje su "konzervativci i tradicionalisti" (sa kojima ja inače i nemam veze, ali, dobro, ako te to čini srećnom) postavili kao kodeks ponašanja.
Kažeš, gledanje tuđeg posla? A šta je nego gledanje tuđeg posla ponašanje raznih nevladinih organizacija, kojima si očito vrlo naklonjena, koje su uzele taj segment socijalnog staranja od zakona i institucija koje su se do skora time bavile?
Rezultate svi vidimo; porast nasilja u porodici.
Znam, reći ćeš sad vašu mantricu- bilo ga je i pre, samo se krilo; moguće. Da li se time, što se objavilo smanjuje?
Neću odgovoriti, neka to bude tvoj manir. Ja odgovore znam, ali ih ne naturam nikom, nije moje da ih nudim, niti mi je manir.
A pitanja ću postavljati i dalje, sve neugodnija... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 40722
Znaci, te ''usedelice'' koje ''sprcaju'' 45 godina su tvoje prijateljice, neke od njih ,i tako sto ih popljunes pa javno kazes da grese, nemaju pojma, trebale su ranije da se udaju, na taj nacin ih ti u stvari branis?
Od koga?
Nemoj ih prozivati, nemoj ih ti, kao prijatelj obelezavati, pa nece imati probleme u drustvu. U zivotu svi imamo neke probleme, bez obzira jesmo li u brakovima ili nismo.
Moja najbolja prijateljica Goca nije udana, nije se nikada udavala, niti joj pada na pamet tako nesto, prosto, voli svoju slobodu.To je ne unesrecuje uopste, to sto nema muza. Unesrecuje njenu majku, koja zeli da je vidi u braku jer to tako treba, neke njene '' prijateljice'' koje joj spoticu to sto nije u braku, a one kao srecne u svojim ''mrakovima'' , njoj je OK. Drugo je nesto muci, muce je predrasude dokonih ljudi, dusebriznici raznih vrsta koji bi da joj urede zivot.
Ne sporim da ima zena koje se nisu udale, a zelele su to ranije. Serija ''Seks i grad'' ne govori o njima. A mi ovde govorimo o seriji.

Lose je, slazemo se. Ali, da je losije nego pre, to ne moze da ti prodje.
Ranije je zena samo cutala, trpela batine, sikaniranja, omalovazavanja iskompleksiranih maco- muskaraca. Mnogi medju njima su patoloski tipovi, sovinisti najgore vrste, koji u stvari vole svoje zene dok ih varaju(???) , tuku, tako ih vaspitavaju i cuvaju. Cisto tradicionalnim metodama, kao Rados.

Sa zapada nam dolaze nevladine organizacije zato sto sami nismo sposobni da shvatimo normalne nacine funkcionisanja i uredimo svoje sopstveno drustvo. Upravo zbog tih cuvara tradicije koji djubre sakrivaju pod tepih, pa ako se ne vidi, onda ga i nema, ima ga manje, zazmuris i ne vidis ko te .....
Danas se grade sigurne kuce za zene koje trpe nasilje u porodici, tacnije braku. Zato su ''krive'' te nevladine zapadne organizacije, dale su nam ideje i novac. Zamisli samo bezobrazluka.

Nije nekada bilo manje nasilja nad zenama, naprotiv, bilo je manje sluha, manje mogucnosti i manje slobode, zakonskih mogucnosti za zene koje zele da se iscupaju iz takvih ''divnih brakova'', glavnih institucija u kojima se najbolje kriju svi nedostaci, traume, prljavstine, razvrati, perverzije ovakivih trulih, sputanih drustava kakvo je ovo u Srbiji u kojem zivimo svi mi na gomili. To je to Fri.
.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pet Jul 16, 2010 1:54 pm

Divlja :: Moja najbolja prijateljica Goca nije udana, nije se nikada udavala, niti joj pada na pamet tako nesto, prosto, voli svoju slobodu.

Sloboda se podrazumeva u ili van baka što znači da je i one udate mogu imati samo ako je dovoljno žele a da, pri tom, porodica neće biti "oštećena".

Drugo je nesto muci, muce je predrasude dokonih ljudi, dusebriznici raznih vrsta koji bi da joj urede zivot.

Po mojoj proceni kod tvoje prijateljice želja za slobodom (?!) nije dovoljno jaka. Da jeste, smogla bi snage i navikla dušebrižnice na sopstveni izbor.

Sa zapada nam dolaze nevladine organizacije zato sto sami nismo sposobni da shvatimo normalne nacine funkcionisanja i uredimo svoje sopstveno drustvo.

Kad će se videti prvi rezultati? Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 2862510338
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pet Jul 16, 2010 2:03 pm

Moja drugarica Goca Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 1609615419 se dobro nosi sa ''dusebriznicima''. Samo, konstantno je ''pod paljbom'', pa to moze i da smori zenu ponekada. Razumem je .

Da se moze biti slobodna a u braku- primer sam ja.

Za rezultate oko sigurnih kuca, nevladinih organizacija i toga slicnog ne odgovaram ja sama, licno. Svi smo odgovorni. Sve zavisi kako i koliko shvatimo sopstveni udeo krivice u svemu sto nas je snaslo. Jesu drugi krivi za nesto, ali , mi smo sami sebi krivlji. Drzim nam fige! Very Happy
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Pet Jul 16, 2010 3:49 pm

Drustvo ja se malo ukljucih danas ,poceh da citam ovu temu i stadoh .Mnogo se nesto " zakuvalo" a ja nemam vremena .Jedva cekam da se vrnem i sve procitam .A do tada saljem pozdrave u nadi da ce te ostati u granicama lepe razmene misljenja.
L2
L2
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2748
Datum upisa : 14.06.2010
Godina : 72

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pet Jul 16, 2010 6:06 pm

"Divlja"

Znaci, te ''usedelice'' koje ''sprcaju'' 45 godina su tvoje prijateljice, neke od njih ,i tako sto ih popljunes pa javno kazes da grese, nemaju pojma, trebale su ranije da se udaju, na taj nacin ih ti u stvari branis?
Ja ih ni za šta ne osuđujem, njihov život, njihova stvar. a preneo sam ti njihove sudove i ocene, ne svoje. Jureći lažnu slobodu, izgubile su svaku drugu; dok su do pameti stigle, mladost im je prošla...

A mi ovde govorimo o seriji.
Ne, mi ovde govorimo o uticaju serije na žene koje su je gledale; pogledaj bolje naslov.

Mnogi medju njima su patoloski tipovi, sovinisti najgore vrste, koji u stvari vole svoje zene dok ih varaju(???) , tuku, tako ih vaspitavaju i cuvaju. Cisto tradicionalnim metodama, kao Rados.
Na mestu Radoša Bajića, tužio bih te za klevetu, i dobio na prvom ročištu, na keca; hajde, meri reč malo.

Sa zapada nam dolaze nevladine organizacije zato sto sami nismo sposobni da shvatimo normalne nacine funkcionisanja i uredimo svoje sopstveno drustvo.
Da, ovo je tvoja deklaracija, piše ti u prospektu...

Nije nekada bilo manje nasilja nad zenama
Zvanične statistike govore drugačije, ali, ko to tebi da dokaže; ti si došla sa stavom, koji hoćeš da nametneš, ponavljanjem, tvrdnjom, denunciranjem, kampanjom, čime god... Nisi to uspela, niti ćeš.
Ja shvatam tvoju naklonjenost tom modelu, ti si tako skrojena, tebi to odgovara; verujem, čak, i da iskreno i misliš to što govoriš, i da je tvoje ubeđenje zaista takvo- i to je u redu.
No, dok ne prihvatiš mogućnost da možda stvari i ne stoje tako- samo mogućnost- bićeš smatrana za rigidnog daveža od svakog, ko ima iole različit stav. Jer, tvoja agresivnost, napadnost i samodopadnost su uočljivi i sve neukusniji; nije to toliko do tebe lično, koliko do cele te doktrine (polupune čaše i pozitivizma i na gubilištu), koja je svoje rezultate drugde već proizvela, a sad treba da se oplodi i ovde, kod nas...
Nema, sestro, od toga ništa. Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 834150 Već nam sa iste te strane, paralelno sa tom kampanjom, stižu i antikampanje; ubrzane komunikacije, jbg... Što se mučiš, kad nemaš šanse da uspeš?
Pa, ljudi te zatrpavaju dokazima o idiotiji tih i takvih ideja, sa tog istog zapada, a ti tvrdoglavo odbijaš da otvoriš oči. Vrednosni sistem koji se u toj seriji vešto plasira kao preporučljiv je lažan, nerealan i uveliko zlonameran; to nije naš trip i ideja, to su recenzije sociološkog aspekta dejstva te serije i tamo, gde je nastala, a kamo li ovde, kod nas. Niko ovde ne govori, niti treba da govori o glumačkim bravurama Sare Džesike Parker, Kim Katral i koga god drugog, o kameri ili rasveti- to su stvari zanata; mi tumačimo poruke, koje serija šalje.
A poruke su, manje- više jasne; druga je stvar koliko smo spremni da ih pošteno protumačimo... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 353681
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Sub Jul 17, 2010 9:13 am

Ja ih ni za šta ne osuđujem, njihov život, njihova stvar. a preneo sam ti njihove sudove i ocene, ne svoje. Jureći lažnu slobodu, izgubile su svaku drugu; dok su do pameti stigle, mladost im je prošla...

A mi ovde govorimo o seriji.
Ne, mi ovde govorimo o uticaju serije na žene koje su je gledale; pogledaj bolje naslov.
I sta se sad iz ovoga napisanog moze zakljuciti?
Da su neke zene ostale bez muza i braka jer gledaju ''Sex i grad''?
Smesno.

Preneo si sudove zena koje ako i gledaju seriju, ne mogu se bas poistovetiti sa likovima iz nje jer se sloboda ne juri, ili jesi slobodna ili nisi, u ovom smislu koji komentarisemo- tako se radjas, takva si od malena. Slobodna si karakterno, to ti je glavna osobina, sve druge tvoje osobine iz te proizilaze- kod zene koja ne robuje predrasudama i ne povodi se za vecinom u drustvu. Vazniji su joj njeni sudovi i stavovi o zivotu od nepisanih pravila ponasanja konzervativnog drustva. Na ljude ne gleda kroz kolektivnu prizmu malogradjanskih ocekivanja komsiluka, rodbine i prijatelja. Ima hrabrost da bude slobodna, drugacije i ne zna da zivi. Ideje, pokreti, apeli mogu da emancipuju zenu na brzinu. Ukoliko zazali zbog onoga sto jeste, dzaba joj njena emancipacija. Na silu i na brzinu nista ne valja.Samo polako, sve dolazi na svoje mesto. Zena zauzima svoju poziciju u drustvu. Onu poziciju na koju oduvek ima pravo ali joj je to pravo uskracivano vekovima. Cim su neke serije pocele da se snimaju, u tim serijama zene zive svoje zivote punim plucima, po svojoj volji- odlicno. To je proces koji je nezaustavljiv, ne moze ga zaustaviti nikakva gomila ''zabrinutih'' konzervativaca.
Zasto bi zena koja svesno izabere da zivi nekonvencionalno, bez braka, muza, svadbe, bila nesrecna, nezadovoljna sobom?
Ukoliko je to njen sopstveni izbor, nema za cim da zali. To trebas da shvatis.

Zvanicne statistike o nasilju nad zenama poredis sa kojim statistikama od pre?
Mozda onim kada zena nije imala ni pravo glasa, ili onim kada ide na glasanje pa glasa kako suprug kaze? Ima takvih i danas, bar u Srbiji, i jos ponegde u belom zatucanom svetu.

Sta je zlonamerno u tome sto Keri Bredso ima svoj posao, zabavlja se u zivotu, cenjena je, ceni sebe, ima dobre prijateljice kojima veruje?
Hoces reci, nerealno je sve to, da zena bude takva?
Hm, varas se , itekako se na srecu nas zena varas i zivis u zabludi.

Normalne zene citaju poruke ove serije itekako jasno, elokventno, zadovoljne su onim sto citaju jer ih serija tera da razmisle o sebi , da se dobro osecaju u svojoj kozi, da se opuste i uzivaju u zivotu, slicno kao i muskarci dok gledaju fudbal ili neki vestern, akcioni film.
To upravo i brine dr.Milivojevica fantazera i njegove muske sledbenike kulta ''zena ima vaginu, a muskarac penis''. Ko to dovodi u pitanje? Niko. Za ostalo, pa i dominaciju u drustvu se treba izboriti radom, kvalitetom a ne penisom kao''atributom'' zbog koga mora biti sve kako tata kaze.
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drdoktor Uto Jul 20, 2010 8:44 am

Britanka Kristina Sondens je zaluđena „Seksom i
gradom“
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 Moz-screenshot

Glumila Samantu, spavala sa 1.000
muškaraca!

Utorak - 20.07.2010

Britanka Kristina Sonders (30) zaluđena je
serijom i hit-filmom „Seks i grad“, pogotovo životom jedne od glavnih
junakinja - Samantom Džons (Kim Katral), zbog čega je odlučila da
primeni istu „životnu filozofiju“!

Kristina je
odlučila da zavede svakog muškarca kog sretne, a zatim da ga odvuče u
krevet. Do sada je spavala sa čak 1.000 muškaraca!
„Samanta odlazi od jednog do drugog muškarca i ponosna je na to. Želela
sam da imam samopouzdanje baš kao i ona“, rekla je Kristina, koja
Samantu „glumi“ već 10 godina i ide od jednog do drugog muškarca.
Kristina je za „News of the World“ izjavila da je spavala sa najmanje
jednim neznancem svake nedelje, a ponekad ih je bilo i 15 nedeljno.
Putovala je po svetu i tragala za muškarcima koje će odvući u krevet.
Ona je Samantu počela da kopira dok je studirala na Univerzitetu u
Bristolu. Kako tvrdi, do tada nije bila zainteresovana za muškarce,
međutim, kada je 2000. godine pogledala prve epizode serije „Seks i
grad“, bila je naprosto fascinirana Samantinim likom. „Samanta je bila
seksi, puna samopouzdanja i ponosna. Želela sam da budem kao ona“, rekla
je Kristina.

Do 2003. Kristina je spavala sa blizu 300 muškaraca i postala zavisna od
seksa.

Nije više drolja!

Posle 10 godina Kristina je rešila da prekine sa životom Samante
Džons. Ona tvrdi da je zbog izazova kojem se posvetila zaradila etiketu
drolje, i to želi da promeni.
„Sve što sada želim je muškarac koji će me voleti, a ne muškarac koji
samo želi seks sa mnom.“
http://www.alo.rs/vesti/29219/Glumila_Samantu_spavala_sa_1000_muskaraca
drdoktor
drdoktor
Banovan
Banovan

Broj poruka : 1448
Datum upisa : 06.04.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jul 20, 2010 9:11 am

drdoktor ::
muškaraca!
affraid
Što bi rekli udarala recke.

Kristina je odlučila da zavede svakog muškarca kog sretne, a zatim da ga odvuče u krevet. Do sada je spavala sa čak 1.000 muškaraca!

Da nije slučajno napravila statistiku profila muškaraca? To bi bilo jako interesantno saznanje. Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 2862510338

Ona je Samantu počela da kopira dok je studirala na Univerzitetu u
Bristolu. Kako tvrdi, do tada nije bila zainteresovana za muškarce,
međutim, kada je 2000. godine pogledala prve epizode serije „Seks i
grad“, bila je naprosto fascinirana Samantinim likom. „Samanta je bila
seksi, puna samopouzdanja i ponosna. Želela sam da budem kao ona“, rekla
je Kristina.

Znači, ipak poučno. 🇭🇲

Do 2003. Kristina je spavala sa blizu 300 muškaraca i postala zavisna od
seksa.

Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 3835376317 Zar se može govoriti o zavisnosti od seksa? Ako je seks prirodna potreba, kako možemo govoriti o zavisnosti. Isto bi bio kada bismo rekli da je neko zavisan od npr. vode. (Ovako je uglavnom)

Nije više drolja!

Jednom drolja - uvek drolja. Ne biva se droljom dok je žena u promiskuitetnom periodu, već tada "dobija" tu etiketu i nosi je dok je živa. Čak ne možemo reći ni "bivša drolja". Kao da je to zanimanje pa je prestala da se zanima i postala bivša.

Posle 10 godina Kristina je rešila da prekine sa životom Samante
Džons.

Iz čega se može zaključiti da ipak nije bila zavisnik ili se pak takva vrsta zavisnosti lako čak i samoleči. Sada je samo pitanje da li podleže recidivu.

Ona tvrdi da je zbog izazova kojem se posvetila zaradila etiketu drolje, i to želi da promeni.

A ja tvrdim da neće moći osim ako ne promeni okruženje ili se jednostavno navikne da će ceo život ostati drolja. Ako je mogla time da se diči dok je to radila, neka se diči što je to radila jer stekla je samopouzdanje, kako kaže Kristina, a to je dovoljno da nosi svaki epitet. :twisted:

„Sve što sada želim je muškarac koji će me voleti, a ne muškarac koji
samo želi seks sa mnom.“

Svašta! Pa zar ona nije ta koja je želela samo seks? Ko zna da li se neko iz plejade 1000 muškaraca zagrejao za nju, onako zaozbiljski. Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 1369909122

Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drdoktor Uto Jul 20, 2010 9:16 am

Zavisnost od seksa uključuje razvoj
ponašanja koje bi se moglo nazvati navikom.
Ova navika može uključivati seksualno uzbuđenje povezano sa specifičnim
stimulansom (npr. pornografske slike), emocionalnim stanjima (npr.
usamljenost,
depresija i stres). Osoba može razviti naviku kori[
ćenja seksualnog materijala i iskustava kao
način za
bolje osećanje i raspoloženje. Na ovaj način osoba izbegava suočavanje
sa
stvarnim problemima (npr. stres na poslu, problemi u vezi ili seksualna
disfunkcija). Takođe, može uzrokovati stanje kada je teško ili nemoguće
uzbuditi se na drugačije načine.
drdoktor
drdoktor
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jul 20, 2010 9:21 am

Hvala Doktore na pojašnjenju. Moj komentar se odnosio na uglavnom redovno stanje stvari. Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 2945899434
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od drdoktor Uto Jul 20, 2010 10:11 am

Nema na cemu. Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 197741

Ovaj slucaj nije usamljen. Ima ih puuuuuuno. Na zalost, o njima se malo prica. Vise se prica o seksualnoj revoluciji i dozvoljenosti da covek ima seks gde god stigne i sa kim. Medjutim sve to ima svoje posledice, koje nisu za javnost, jer je tako neko odlucio.
drdoktor
drdoktor
Banovan
Banovan

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od laza Uto Jul 20, 2010 10:25 am

iako sam gledao serijal ponovo ga gledam u repriznom terminu i pokušavam da razumem pozitivne strane ,da skontam poruku ,da izvučem neku pozitivnost.verujte ne uspevam,ni jedan segment serije nije urađen a da ne ponižava ženu,ne dovodi je u zabludu,da ne pričam da ničega afirmativnog nema po pitanju žena njihovih prava i stvarnih problema sa kojima se moderrna žena susreće.
sajam jeftinog seksa,hvalospev o pederima i lezbejkama,puno skupih krpica i kvalitetna gluma,to je ukratko ocena .
žao mi je što postoje žene kojima su junakinje ovog serijala uzor,žao mi je njih jer kada shvate svoju zabludu biće kasno,što reče, jedna od junakinja, uplakana...ja sam presušila,,
tada nastaju problemi i teškoće samo što to nije uhvaćeno okom kamere,to nije lepo za gledanje.
laza
laza
Stepski vuk
Stepski vuk

Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od slavena Uto Jul 20, 2010 10:39 am

Jureći lažnu slobodu, izgubile su svaku drugu; dok su do pameti stigle, mladost im je prošla...

Primer iz moje firme.
Dok su joj roditelji bili zivi,ona bila mlada,zivot se ziveo 300 na sat.
Sad kad roditelja vise nema,ali i mladosti,sad prica drugu pricu ,kaze"Barem da sam sebi dete rodila,da ne budem sama ,a i da imam za koga da zivim ,da imam kome da se radujem,i ko da mi se raduje ,itditd".
Ali... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 3583752321
slavena
slavena
Legendarni član

Broj poruka : 19245

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Jul 20, 2010 12:51 pm

Zasto bi zena koja svesno izabere da zivi nekonvencionalno, bez braka, muza, svadbe, bila nesrecna, nezadovoljna sobom?
Niko to nije ni pomenuo.
Da, upravo se o tome i radi, o toj ideji da je to cilj, i samo po sebi dovoljno. Pa, srećna vam "sloboda"!
...negde, do pedesete, kad vas nađu tako "srećnu i zadovoljnu", sa šakom tableta u stomaku, konačno, samo svoje... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 834150
Pogledaj neke statistike o toj ciljnoj grupi; zamoli docu da ti da neke statistike o psihološkim problemima gore-opisanih, pa se onda spori sa tim ciframa.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jul 20, 2010 1:05 pm

Fristajlo :: Pogledaj neke statistike o toj ciljnoj grupi; zamoli docu da ti da neke statistike o psihološkim problemima gore-opisanih, pa se onda spori sa tim ciframa.

Isto tako bi bilo jako dobro da čujemo šta statistika kaže za drugu ciljnu grupu, grupu žena koje nisu same, žive u porodici sa suprugom, decom pa ako joj se "posreći" i još po kojim starijim članom domaćinstva.

Šta bi statistika pokazala možemo sa sigurnošću tvrditi, ali ono što možemo samo pretpostaviti jeste koja ciljna grupa je u suštini zadovoljnija.

Kada bih bila sigurna da su žene iz obe ciljne grupe iskrene, moje sumnje u manjkavost statistike bi bile znatno manje.

Imala sam drugaricu koja je jasno, bez ustručavanja i stida govorila kako želi da se uda, da rodi. Bila je pametna, dobra, lepa, društvena, ukratno divna devojka. Nije joj se posrećilo ni što se tiče braka, a ni života.

Moja druga drugarica je bila najljući protivnik braka govoreći kako je to besmislica, teret - živela sloboda (ali ne ona o kojoj ja govorim). U samo jednom danu, samo jedan susret sa prvi puta vidjenim čovekom, druga devojka postaje i supruga i trudna žena.

Toliko o iskrenosti i statistici. :ventilator:
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Jul 20, 2010 1:24 pm

Ma, nema tu pravila, svako sam treba da smisli šta će i kako će sa sobom i svojim životom da radi. Mi ovde govorimo o jasnom, odlično osmišljenom i ciljanom uticaju na jedan deo ženske populacije, sa ne baš najbolje skrivenom namerom; kom jasno, kom ne.
Može se negirati postojanje te namere, ali se negiranjem njeno postojanje, koje je uočljivo savakom iole mislećem ne uklanja. Punkt... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 834150
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Jul 20, 2010 1:27 pm

Ahaaaaaaaaa, znači mašila sam temu. Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 3639775017
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Uto Jul 20, 2010 2:06 pm

drdoktor ::Britanka Kristina Sondens je zaluđena „Seksom i
gradom“
Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 Moz-screenshot

muškaraca!

Da mi je samo znati kako će vaspitati svoje dijete i ko će tom djetetu biti uzor, ako je mami bila uzor Samanta Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 363690
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Jul 20, 2010 2:45 pm

Avramova ::Ahaaaaaaaaa, znači mašila sam temu. Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 3639775017
Bolje temu, nego život... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 74719
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Jul 20, 2010 2:46 pm

Orhideja ::

Da mi je samo znati kako će vaspitati svoje dijete i ko će tom djetetu biti uzor, ako je mami bila uzor Samanta Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 363690
Pa, da se pretpostaviti; deca uvek nadmaše roditelje... Kako je Sex&Grad promenio zene - Page 9 40722
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Orhideja Uto Jul 20, 2010 2:50 pm

Nije mi samo jasno zašto je to javno priznala, jeli to ponos na toliku cifru ili se nada da će se bolje udati.
Orhideja
Orhideja
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Strana 9 od 12 Prethodni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu