Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 108 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 108 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

+44
inspy
Mojra
Johny Bravo
Marea
Strelac
Sinaj
Komsinica
Time
Vrdalama
Miškica
sini_do
Bole
Vulin
furija
Mesrine
Hiperborejac
Grom
SKYKING
Miško
cvjeticanin
Bella
molitva
gromovnikilija
RINGE
shondononda
Hogar_Strašni
Prince
Lila
Johnny-Azra
L2
svejedno
Avramova
Balonero
blackdreamer
Orhideja
M.Z.K.I
Fristajlo
All Angel
slavena
digitalmandrak
Sub-Ad
Fraya
laza
drdoktor
48 posters

Strana 21 od 30 Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30  Sledeći

Ići dole

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 Empty Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

Počalji od Johnny-Azra Ned Sep 19, 2010 1:34 pm

Kurajberu moj..Ahhhhhhhhhhh... ❤
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 Empty Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

Počalji od molitva Ned Sep 19, 2010 2:25 pm

Johnny-Azra ::
Kao prvo,nemožeš upoređivati zločine i homoseksulamnost,jer su to dvije različite kategorije,mada imaju jednu zajedničku crtu,obadvije kategorije su uprte protiv nacije kao i protiv pojedinca i zadravog razuma...
Dobro je da povezujes stvari ,naravno na svoj nacin.Ja sam to na ovaj nacin povezala : ljudi su stajali iza Milosevica i njegovih zlocina, a nece da stanu iza pedera...Je li ti sada jasno.Iza homoseksualaca ne treba da "stanu",ali :fabrike oruzja prodaju svaki dan hiljade raketa,deca dnevno umiru od gladi i zbog nedostatka lekova.
Normalno je da se svako cese tamo gde ga svrbi.Mi smo razmisljali o raketama kada su nas bombardovali. Imamo male plate razmisljamo naglas. Ali nikoga fizicki ne napadamo zbog raketa,stradanja u svetu,zbog neimastine u sopstvenoj zemlji.Homoseksualci su nam izgleda ugrozili zivote, zemlju pa ih treba sve umlatiti .Ne nije istina reci ces.Mi ustajemo protiv lobija . A koji lobiji stoje iza onoga sto se radi po Srbiji . Na te lobije NE MOZEMO SILOM .To su mocnici .A strogoca se trenira na slabijima .Samo napred hrabri .Deset na jednoga ..
molitva
molitva
Novi član
Novi član

Broj poruka : 49
Datum upisa : 28.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od molitva Ned Sep 19, 2010 2:34 pm

Fristajlo ::
Kakve veze ima podržavanje zločina sa paradom homoseksualaca? Da li misliš na državni terorizam SAD u recimo Iraku ili Avganistanu, kad govoriš o podržavanju zločina, i legalizovanim gej-brakovima u toj državi?
To bi onda imalo smisla...
Ti procitaj ovo gore sto sam napisala.Sila je sila.Kada roditelj istuce nemocno dete,ili muz istuce zenu ,kada masa napadne homoseksualce na paradi, kada Amerika bombarduje ..sve je to SILA.Sila je i kada se vodi ovako zestoka propaganda i ljudi vredaju.Imamo drzavne institucije ( takve kakve imamo), imamo vladu ( koju smo sami odabrali) pa se borimo tim sredstvima.To znaci, rusi vladu jer donosi odluke kakve donosi, ne biraj sledeci put neodgovorno.
molitva
molitva
Novi član
Novi član

Broj poruka : 49
Datum upisa : 28.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Ned Sep 19, 2010 3:10 pm

Rodjo moj vrckasti :uzicko kolo: ❤
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lila Ned Sep 19, 2010 3:23 pm

Fino da se vi meni volite momci, ja vas prva skroz podržavam Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 1666717886 , ali ajmo nazad na temu. Mazit ćete se na nekoj drugoj Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 4027700691
Lila
Lila
Ugledni član

Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Ned Sep 19, 2010 3:34 pm

molitva ::
a nece da stanu iza pedera
Nema potrebe da iko staje iza nečih emocija..Emocije su stvar pojedinca i ako su čiste ne treba im nikakva potvrda,pogotovo ne neke parade koja treba ko zna kome ,i ko zna kakav joj je cilj.. Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 4027700691
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Ned Sep 19, 2010 3:35 pm

Lila ::Fino da se vi meni volite momci, ja vas prva skroz podržavam Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 1666717886 , ali ajmo nazad na temu. Mazit ćete se na nekoj drugoj Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 4027700691
Kumašine,zar nije tema prihvatanje nas dvoice ..Jes ti možda ljubmorna što se mi volim..a.. Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 1555288004
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Lila Ned Sep 19, 2010 3:45 pm

Tema je djelovanje LGBT lobija u svijetu i kod nas, ja vas dvojicu obožavam, sačuvaj Bože ljubomorna, ali ti prvi kao administrator na nekom forumu, znaš da moram obavljati svoju dužnost Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 1221565979
Stoga, vratimo se na temu.Hvala.
Lila
Lila
Ugledni član

Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Ned Sep 19, 2010 3:48 pm

Ok,Lilika...Rodjo,idemo u ludnicu da se volimo i opaljujemo Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 2706174320
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Ned Sep 19, 2010 4:05 pm

Lila ::
Kumašine,i mi tebe obožavamo,ali LGBT je našajedina nada i spas da se volimo i opaljujemo...Mi volimo LGBT...Jeeeeeeeeeee...Živjela LGBT....Rođo imaš hiljadu i jedan poljubac od svog najmilijeg rođe...Nego primijetio sam da nam nema ABU BEKIR brata...Da mu ga nije neki ABU KURTIŠ spičio.... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 3062556089
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Ned Sep 19, 2010 4:21 pm

Ne znam...Srculence moje ❤
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Ned Sep 19, 2010 4:45 pm

molitva ::
Ti procitaj ovo gore sto sam napisala.Sila je sila.Kada roditelj istuce nemocno dete,ili muz istuce zenu ,kada masa napadne homoseksualce na paradi, kada Amerika bombarduje ..sve je to SILA.Sila je i kada se vodi ovako zestoka propaganda i ljudi vredaju.Imamo drzavne institucije ( takve kakve imamo), imamo vladu ( koju smo sami odabrali) pa se borimo tim sredstvima.To znaci, rusi vladu jer donosi odluke kakve donosi, ne biraj sledeci put neodgovorno.
Pročitao ja, ali ne podržavam taj pragmatizam koji savetuješ jer je suviše kapitulantski za moj ukus.
Naravno a onim belosvetskim bombašima i zlikovcima ne možemo ništa, ali to nije razlog da ne preduzimamo ništa i kad možemo nešto da zaustavimo. Principijelno, to drži vodu, ali praktično gledano, idiotski je držati se principa u svetu koji ih je sve pogazio; to je put koji vodi u samouništenje, i to je prilično očigledno.
Razumem ja tvoje motive i ideju, i ona je sasvim korektna i poštena, ali- nije mudra. Dok "bombaši" malo ne zaborave na nas, moramo se baviti i ovakvom problematikom, jer je to deo bombaškog koncepta- krzanje preostale odbrane kod malih naroda.
Pri tom, jednom i za svagda- ne zagovaram ni ja, niti iko normalan u ovoj zemlji ikakav pogrom homoseksualaca, i sa tim optužbama bi već trebalo da bude dosta, jer one samo radikalizuju "nenormalne"; govorim o sili koja je neophodna u trenutku potrebe, da se održi neophodni red i onemogući nametanje neprihvatljivih modela ponašanja, kakve sugeriše LGBT. To jednostavno neće proći, a ja i meni slični ih samo upozoravamo na to, da ne bi izazvali mnogo opasniju situaciju po sve, pa i njih; ovaj i ovakav narod više niko ne sme da provocira i vređa, toga je bilo i previše, u poslednje dve decenije, i ako malo pameti u glavi imaju, treba da je iskoriste u pravcu poimanja te činjenice. Uvređenog ne treba dalje vređati.
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Ned Sep 19, 2010 5:00 pm

Fristajlo izvini jel moze jedan autogram..???
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Ned Sep 19, 2010 5:37 pm

Sačekaj da se završi meč, još igramo... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 384
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Sep 20, 2010 12:01 am

A ne ne, neces ti biti zvijezda u trenutku, osjecam to, pa na vrijeme da "uzmem autogram"..posle navalica i tako to...

A cekaj znaci tema je zvijezda u boksu....nakaut u 1001 rundi jel...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pon Sep 20, 2010 12:03 am

Reći ću obezbeđenju da te propusti kao grupi- devojku... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 384
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Sep 20, 2010 12:05 am

E hvala ti zaista, ne znam sta da kazem, ovo je previse..hvala..hvala..od srca...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pon Sep 20, 2010 12:09 am

Samo kažeš šifru- Vazduh trepti, kao da LGBT gori- i oni te propuste... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 473429
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Sep 20, 2010 12:11 am

potpuno...samo jos da udahnem dzinovski dzoint i eto tebe sa njima zajedno....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pon Sep 20, 2010 12:17 am

Samo tako i mogu s njima... Samo ti dobro povuci...dim... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 129758
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Sep 20, 2010 12:20 am

ma dijelicu ga sa tvojim obezbedjenjem...dok ti samnom stojis, cisto da ne primijete da si to u stvari ti....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pon Sep 20, 2010 12:31 am

Ono, lou profajl, a?
važi, dogovoreno... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 504128
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Sep 20, 2010 12:34 am

Eee to bravo...i ja i ti ruku pod ruku na gej paradu.... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 4022889699
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pon Sep 20, 2010 12:36 am

Važi; ja se maskiram u bombu... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 129758
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Prince Ned Sep 26, 2010 9:36 pm

Homoseksualnost poremečaj hormona,t.j. bolest,što je naučno i dokazano. Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 21 1369909122

Poslednji put izmenio widowerprince dana Pon Okt 11, 2010 1:58 am, izmenio ukupno 2 puta
Prince
Super član
Super član

Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 21 od 30 Prethodni  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 25 ... 30  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu