Ko je trenutno na forumu
Imamo 99 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 99 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
+44
inspy
Mojra
Johny Bravo
Marea
Strelac
Sinaj
Komsinica
Time
Vrdalama
Miškica
sini_do
Bole
Vulin
furija
Mesrine
Hiperborejac
Grom
SKYKING
Miško
cvjeticanin
Bella
molitva
gromovnikilija
RINGE
shondononda
Hogar_Strašni
Prince
Lila
Johnny-Azra
L2
svejedno
Avramova
Balonero
blackdreamer
Orhideja
M.Z.K.I
Fristajlo
All Angel
slavena
digitalmandrak
Sub-Ad
Fraya
laza
drdoktor
48 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 3 od 30
Strana 3 od 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
Živi nećemo ostati od tih "različith" kako su krenuli u globalnu kampanju.
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
Uskoro će svet imati prečeg posla od stvaranja prostora za dekadente i devijante.
Opet, sa Balkana kreće gužva, samo, ovaj put malo južnije, iz Grčke.
Opet, sa Balkana kreće gužva, samo, ovaj put malo južnije, iz Grčke.
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Stalno je neka gužva u svijetu ali oni ne odustaju, stalno pričaju jedno te isto dosadili su već.
Ovo je problem.
Znači ta djeca negdje dolaze do takvih filmova i iz radoznalosti žele da pobaju to? Halo ljudi, to su djeca tu je jedno zlostavljano a drugo zlostavljač. Odakle takvi fimovi u dječijim rukama, porodica zakazuje sve više, roditelji su na poslu, poslodavac traži produženo radno vrijeme, djeca sama i zlo je na vratima.
Šta uraditi u takvom slučaju?
Doca je otvorio temu da li danas iko ikome pomaže, koliko se vidi iz ovog primjera gore, odgovor je "NE". Nije moguće da niko nije vidio takvo nasilje i da niko nije reagovao.
Društvo zakazuje a sve pred pritiscima sa strane.
drdoktor ::Dečaci od osam-devet godina postaju žrtve starijih
drugova koji su zašli u pubertet. U nekoliko slučajeva primoravani su na
oralni seks
Ovo je problem.
Znači ta djeca negdje dolaze do takvih filmova i iz radoznalosti žele da pobaju to? Halo ljudi, to su djeca tu je jedno zlostavljano a drugo zlostavljač. Odakle takvi fimovi u dječijim rukama, porodica zakazuje sve više, roditelji su na poslu, poslodavac traži produženo radno vrijeme, djeca sama i zlo je na vratima.
Šta uraditi u takvom slučaju?
Doca je otvorio temu da li danas iko ikome pomaže, koliko se vidi iz ovog primjera gore, odgovor je "NE". Nije moguće da niko nije vidio takvo nasilje i da niko nije reagovao.
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
Ovde po Beogradu stvari su i drastičnije; neverovatno je koliko se deca lepe na nasilje, i šta se može primetiti samo letimičnim pogledom.Orhideja ::
Moje preduzeće je blizu jedne osnovne škole, i vrlo često sam u prilici da posmatram ponašanje dece na odmorima ili prilikom odlaska i dolaska; stičem utisak da je naglo porastao procenat dece sa težim socijalnim poremećajima, u poslednih nekoliko godina.
ne zgražavaj te se i ne čudite,sve je to očekivano sem onome ko je slep kod očiju.
izričito sam protiv cenzure ali neku kontrolu dotoka filmova,stripova,serija mora društvo da napravi.
seks i grad....devojčice od trinaest godina kažu junakonjama,,momka nije moguće imati ako mu ne popušimo,,trinaest godina deca imaju(glumice)
MTV..trudna u sedamnaest godina ..serijal koji već dugo traje
kalifornikacija...pedofilija u svakoj seriji u pozitivnom konterstu....
ima toga još a o promovisanju pedera,lezbejki to je tek priča ....
na ovo neko mora da obrati pažnju i ako ništa bar da se uvede termin za prikazivanje ovakvih emisija,serija i pooštre kazne za ne poštovanje..
da se uvede ekstra porez na šund,ili kako bih nazvao ovako nešto,da bi se vlasnici TV -a duboko zamislili isplati li im se da kupuje ovakve sadržaje...
i na kraju ,osnovna stvar,,,uloga porodice je presudna,,,nema zakona koji će vam sačuvati decu od zla koje im se nudi putem medija...
posle svega ovoga pederi i lezbejke liče na cvećke,to im i jeste krajnji cilj...
ukaljati sve sveto i normalno a sebe predstaviti anđeoski.....
izričito sam protiv cenzure ali neku kontrolu dotoka filmova,stripova,serija mora društvo da napravi.
seks i grad....devojčice od trinaest godina kažu junakonjama,,momka nije moguće imati ako mu ne popušimo,,trinaest godina deca imaju(glumice)
MTV..trudna u sedamnaest godina ..serijal koji već dugo traje
kalifornikacija...pedofilija u svakoj seriji u pozitivnom konterstu....
ima toga još a o promovisanju pedera,lezbejki to je tek priča ....
na ovo neko mora da obrati pažnju i ako ništa bar da se uvede termin za prikazivanje ovakvih emisija,serija i pooštre kazne za ne poštovanje..
da se uvede ekstra porez na šund,ili kako bih nazvao ovako nešto,da bi se vlasnici TV -a duboko zamislili isplati li im se da kupuje ovakve sadržaje...
i na kraju ,osnovna stvar,,,uloga porodice je presudna,,,nema zakona koji će vam sačuvati decu od zla koje im se nudi putem medija...
posle svega ovoga pederi i lezbejke liče na cvećke,to im i jeste krajnji cilj...
ukaljati sve sveto i normalno a sebe predstaviti anđeoski.....
laza- Stepski vuk
- Broj poruka : 13716
Datum upisa : 14.05.2010
Godina : 59
U Nemackoj,u gradu Duizburg ,danas je odrzana love parade
na kojoj je bilo oko milion ljudi i upravo je stigla vest da je 10
ljudi poginulo, a 45 tesko povredjeno.
Znaci da su protivnici parada u pravu
na kojoj je bilo oko milion ljudi i upravo je stigla vest da je 10
ljudi poginulo, a 45 tesko povredjeno.
Znaci da su protivnici parada u pravu
Fraya- Profi član
- Broj poruka : 2139
Datum upisa : 19.04.2010
Upravo čujem na Dnevniku da je broj poginulih i povređenih znatno veći. Samo na izgled- iznenađenje; otpora tome ima svuda, ali se bolje krije...
Ma ne,ovo je bilo sasvim drugacije. Naime masa ljudi je morala da prodje kroz nekakav tunel,Fristajlo ::Upravo čujem na Dnevniku da je broj poginulih i povređenih znatno veći. Samo na izgled- iznenađenje; otpora tome ima svuda, ali se bolje krije...
i onda je tu nastala panika,jedni su gurali napred ,drugi od pozadi,tako da su ovi ljudi uguseni.
Nema ovde otpora,ili barem takvi ne idu da to i javno pokazu.
Navikli ljudi vec.
Fraya- Profi član
- Broj poruka : 2139
Datum upisa : 19.04.2010
Gledam snimak gej parade 2001. godine i pitam se gde je ljudskost,prihvatanje i tolerancija ili smo navikli da osudjujemo sve sto nam je strano?Pre 9 godina odrzana je krvava gej parada u Beogradu.Pripadnici policije su zavodili apsolutni red i mir ,kao sto to oni obicno i rade,ali bili su plemeniti pa nisu i oni poceli da biju homoseksalce koje je trebalo zastititi.Verske institucije,uvek tako dobronamerne su se pocele intenzivnije druziti sa CASNIM pokretom Obraz i davati im podrsku da "prijateljski" caskaju sa osobama drugacijeg seksualnog opredeljenja,naravno takva divna dela crkva je i duzna ciniti!
Kada je grupa navijaca i vec pomenutih clanova CASNOG udruzenja pretukla na krv homoseksualca policije nije bilo,zaustavili su ih tek kada mladic vise nije mogao ustati.
Devojka cijeg su prijatelja ubijali od batina je trcala za policijskim kolima u pokretu i jedva ih zaustavila i naterala ih nekako da sprece napadace da mladic ne bi preminuo na mestu.
Evo nas u 2010. godini,gej parada koja je trebalo biti odrzana 20. septembra prosle godine nije se desila zbog nedovoljne bezbednosti.Navijaci i ostale nacionalisticke grupe su izgubili sansu za izivljavanje nad slabijim i malobrojnijim,ali odakle to? Da li je problem sto su ljudi sve vise nalik zverima,a ovde na ovim prostorima bilo je dosta materijala za gomilanje frustracija.Masi je potrebno praznjenje,potrebno im je da izadju na ulice i da se izivljavaju,a da to pri tome bude drustveno prihvatljivo,a sta li je drustveno prihvatljivije u nasoj Srbiji od prebijanja gej populacije? Mozda samo Grand show i GRAND maniri?Kako opstati u drustvu naopake logike? Ja ne poznajem licno nijednu osobu koja je homoseksualnog opredeljenja,ali posmatrajuci uvidjam da se ili kriju u nekim rupama i svojim kucama i mire se sa marginalizovanim polozajem ili opet pripadaju onom delu koji proliva svoju krv na beogradskim plocnicima jer zahtevaju dostojanstvo,hoce slobodu.Pitam se zasto bi bilo ko isao spustene glave ulicom zato sto je
drugaciji.Zasto su objavljivane kucne adrese mladih gej lobista,zasto su ti ljudi bili prinudjeni da na kraju odu iz zemlje,napuste fakultete,ostave porodice jer su bili u opasnosti od ekstremistickih organizacija? Nije ih zasitila policija,nije im garantovala sigurnost,zakon je ostao mrtvo slovo na papiru i otisli su ,morali su otici samo zato sto su bili dovoljno hrabri da ustanu i javno kazu NE.Samo zato sto su hteli da poruce i mi hocemo da se volimo a ne da se krijemo.
Dokle ce se ljudi pozivati na to da je biti drugaciji protiv prirodno i protiv Boga?
Da,inace jedan od glavnih argumenata vrlih vernika je da je Bog stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu koji je sam po sebi tako glup da ja necu trositi slova na pobijanje,jasno je koliko je ljudska priroda slozenija od takve banalne izjave.
Velika je radost i blagoslov,u tome je lepota,sto se opredeljujemo kako,gde i sa kim.
Fundamentalni faktor za ljudske odnose je ljubav i postovanje ,a ne nacija,versko ili seksualno opredeljenje.Dosta je bilo ,skinimo paucinu sa ociju,srusimo mostove predrasuda.
Gde mi to zivimo?
Zasto tabu?
Zasto zabrana?
Zasto zid?
Gde je humanost?
Gde je sloboda izbora?
Ko smo mi da sudimo drugima?
"You got to give them hope" Harvey Milk
Kada je grupa navijaca i vec pomenutih clanova CASNOG udruzenja pretukla na krv homoseksualca policije nije bilo,zaustavili su ih tek kada mladic vise nije mogao ustati.
Devojka cijeg su prijatelja ubijali od batina je trcala za policijskim kolima u pokretu i jedva ih zaustavila i naterala ih nekako da sprece napadace da mladic ne bi preminuo na mestu.
Evo nas u 2010. godini,gej parada koja je trebalo biti odrzana 20. septembra prosle godine nije se desila zbog nedovoljne bezbednosti.Navijaci i ostale nacionalisticke grupe su izgubili sansu za izivljavanje nad slabijim i malobrojnijim,ali odakle to? Da li je problem sto su ljudi sve vise nalik zverima,a ovde na ovim prostorima bilo je dosta materijala za gomilanje frustracija.Masi je potrebno praznjenje,potrebno im je da izadju na ulice i da se izivljavaju,a da to pri tome bude drustveno prihvatljivo,a sta li je drustveno prihvatljivije u nasoj Srbiji od prebijanja gej populacije? Mozda samo Grand show i GRAND maniri?Kako opstati u drustvu naopake logike? Ja ne poznajem licno nijednu osobu koja je homoseksualnog opredeljenja,ali posmatrajuci uvidjam da se ili kriju u nekim rupama i svojim kucama i mire se sa marginalizovanim polozajem ili opet pripadaju onom delu koji proliva svoju krv na beogradskim plocnicima jer zahtevaju dostojanstvo,hoce slobodu.Pitam se zasto bi bilo ko isao spustene glave ulicom zato sto je
drugaciji.Zasto su objavljivane kucne adrese mladih gej lobista,zasto su ti ljudi bili prinudjeni da na kraju odu iz zemlje,napuste fakultete,ostave porodice jer su bili u opasnosti od ekstremistickih organizacija? Nije ih zasitila policija,nije im garantovala sigurnost,zakon je ostao mrtvo slovo na papiru i otisli su ,morali su otici samo zato sto su bili dovoljno hrabri da ustanu i javno kazu NE.Samo zato sto su hteli da poruce i mi hocemo da se volimo a ne da se krijemo.
Dokle ce se ljudi pozivati na to da je biti drugaciji protiv prirodno i protiv Boga?
Da,inace jedan od glavnih argumenata vrlih vernika je da je Bog stvorio Adama i Evu a ne Adama i Stevu koji je sam po sebi tako glup da ja necu trositi slova na pobijanje,jasno je koliko je ljudska priroda slozenija od takve banalne izjave.
Velika je radost i blagoslov,u tome je lepota,sto se opredeljujemo kako,gde i sa kim.
Fundamentalni faktor za ljudske odnose je ljubav i postovanje ,a ne nacija,versko ili seksualno opredeljenje.Dosta je bilo ,skinimo paucinu sa ociju,srusimo mostove predrasuda.
Gde mi to zivimo?
Zasto tabu?
Zasto zabrana?
Zasto zid?
Gde je humanost?
Gde je sloboda izbora?
Ko smo mi da sudimo drugima?
"You got to give them hope" Harvey Milk
blackdreamer- Novi član
- Broj poruka : 15
Datum upisa : 21.08.2010
Mene ie stvorio kako sa Evom tako i sa Stevom.
Balonero- Član
- Broj poruka : 482
Datum upisa : 05.07.2010
Balonero ::Mene ie stvorio kako sa Evom tako i sa Stevom.
Ko te je stvorio? E ste se upoznali?
blackdreamer- Novi član
Gospod.
Mislim da smo se upoznali jednom kad sam bio na jakim drogama, ali nisam siguran...
Mislim da smo se upoznali jednom kad sam bio na jakim drogama, ali nisam siguran...
Balonero- Član
Balonero ::Gospod.
Ne uzimaj uzalud ime gospoda svoga
blackdreamer- Novi član
Nije mi to jedini greh...spisak bi se nanizo do krova...
Balonero- Član
Balonero ::Nije mi to jedini greh...spisak bi se nanizo do krova...
Ja sam ateista tako da nemam tih problema!
blackdreamer- Novi član
Nikad dva dobra zajno.
Balonero- Član
blackdreamer ::Balonero ::Gospod.
Ne uzimaj uzalud ime gospoda svoga
blackdreamer ::Balonero ::Nije mi to jedini greh...spisak bi se nanizo do krova...
Ja sam ateista tako da nemam tih problema!
I tako ateista izeče treću od deset Božijih zapovesti. Skoro pa lepo i nije to stvar vere već stvar opšteg obrazovanja. Pozdravljam!
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
i vernici i nevernici nabacuju se bogom kao kamenicama
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
Vernici ne, za ostale nisam ja zadužena.
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Azdejko vas čita, pazite šta pričate...
Naravno,ali moje je pravo da budem protiv gej parada i usvajanja dece od strane homoseksualnih parova a da mi neko ne lepi etikete homofoba i gleda me kao da sam mu poklao familiju...
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Malo si pobrkao...oni ne gledaju tako na nas, vec mi , koji smo vecina na njih...a nisu oni krivi sto su takvi..i sami pate zbog toga...uostalom manjina uvijek trpi...
Gost- Gost
usvajanje dece od strane homoseksualaca je floskula kojom se sluze homofobi.
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
Eto,Luci,sta sam ti rekao... :: Cim nisi spreman da im ustupis mesto u busu zato sto su homo,odmah si homofob
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Strana 3 od 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Similar topics
» Maltretiranje u virtuelnom svetu
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 3 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra