Ko je trenutno na forumu
Imamo 132 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 132 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
+44
inspy
Mojra
Johny Bravo
Marea
Strelac
Sinaj
Komsinica
Time
Vrdalama
Miškica
sini_do
Bole
Vulin
furija
Mesrine
Hiperborejac
Grom
SKYKING
Miško
cvjeticanin
Bella
molitva
gromovnikilija
RINGE
shondononda
Hogar_Strašni
Prince
Lila
Johnny-Azra
L2
svejedno
Avramova
Balonero
blackdreamer
Orhideja
M.Z.K.I
Fristajlo
All Angel
slavena
digitalmandrak
Sub-Ad
Fraya
laza
drdoktor
48 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 12 od 30
Strana 12 od 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
Jer je majčica Rusija o svom jadu zabavljena, a ne vidim kako će naše nebavljenje stvarima koje nas se direktno ne dotiču pomoći državnom opstanku, ili nekom ličnom. Sam za sebe, imam kapaciteta da se bavim istovremeno i sa više tema; a ovu, o delovanju LGBT udruženja i njihovih pristalica i ne smatram toliko dalekom od nekih suštinski važnih pitanja savremene Srbije; sve mi to liči na koordinisanu akciju, kakofoniju usmerenu da nam skrene pažnju sa važnijih stvari. Zato se i bavim raskrinkavanjem tih projekata, kakav je i ovaj sa LGBT kampanjom...dok su neki od nas usmereni iskljucivo na svoj i drzavni opstanak, pa zabrinuti za srbiju koja propada molecivo pruzaju ruke ka majcici rusiji, drugi su toliko komotni i opusteni da su spremni na diskusiju i o stvarima koje ih se izravno ne doticu,
Svako insistiranje na tim temama i nije daleko od takve ideje, u vremenu kad imamo i prečih prava, ugrožene same egzistencije i osnovnih ljudskih prava.kao na primer o pravima homoseksualne manjine u recenoj srbiji. ali, gle cuda, njihovi postovi se smesta proglasavaju za "miniranje" i "provokacije".
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Boze kako mi je zalosno sve ovo....da su homici novotarije,...smijesno smijesno...ovo je fenomen, pa zar niko nema prijatelja koji je gej, ili je unaprijed los..ili mozak svjesno ili nesvjesno upija sadrzaje koji se ponavljaju...kao reklame koje se utiskuju u psihu..i mozak kamen..ni da mrdne...
Gost- Gost
Fristajlo ::
Svako insistiranje na tim temama i nije daleko od takve ideje, u vremenu kad imamo i prečih prava, ugrožene same egzistencije i osnovnih ljudskih prava.
Sta znaci "insistiranje"? Ili tema postoji da bi se pisalo na njoj, ili je nema pa neka ide putem tvog pokojnog posta.
Ako imamo preca posla od homoseksualne zajednice u srbiji, gasi je i otvaraj temu o egzistenciji i ljudskim pravima.
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
Što je dobra seeeeeeeeerijaaaaaaaaaaaaaaa....
Zove se ,,Hombre el amor,profavor,,
Zove se ,,Hombre el amor,profavor,,
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Srbiji je najlakse da im to bude najveci problem, jer su im drugi mnooooooooogo veci neresivi.....
Gost- Gost
Un hombe in mio..Porke ,porke is mio amor homosexual...Porkeeeeeeeeeeeeeeeeee....
Johnny-Azra- Super član
Ne razumeš, Lucija. Ja ih poznajem, nekoliko. Čudni, nesrećni ljudi, uglavnom. Njima je od ovolike galame oko tih njihovih "prava" muka, oni i ne žele da se diže nikakva galama oko toga; no, neki su u tome videli šansu za ličnu promociju, neki za zaradu, neki za samoisticanje, a neki, opet- za nešto četvrto. Nema ova galama i gužva nikakve veze sa njihovim uskraćenim pravima, već sa nečijim uskim, često sasvim suprotnim interesima. O tome se sve vreme i radi.lucija ::.ovo je fenomen, pa zar niko nema prijatelja koji je gej, ili je unaprijed los..ili mozak svjesno ili nesvjesno upija sadrzaje koji se ponavljaju...
Pa o tome se radi inace, i bez njih...uopsteno medju ljudima....bez obzira ko su i sto su...to je vec nesto skroz drugo....
Gost- Gost
PRVO GEJ VENCANJE U SRBIJI
TEK ONAKO ZBOG RAZVOJA DISKUSIJE .. :parfem:
L2- Profi član
- Broj poruka : 2748
Datum upisa : 14.06.2010
Godina : 72
Oću da im budem kum,da mi viču,kume izgore ti kesa...Da mi Rizo svira ispred opštine ...Luče,oćeš da budeš đever...L2 Ti ćeš da budeš kuma...
Johnny-Azra- Super član
Vazi ..samo neka je veselo.
Meni ovde ipak nesto nije jasno .Da li je ovo opet satira na nacin B2 ili je istina .Ocekujem da mi to kazu ovi koji raspolazu svim aktuelnim ( ustvari i neaktuelnim) informacijama .
Meni ovde ipak nesto nije jasno .Da li je ovo opet satira na nacin B2 ili je istina .Ocekujem da mi to kazu ovi koji raspolazu svim aktuelnim ( ustvari i neaktuelnim) informacijama .
L2- Profi član
Provokacija, koja neće izaći na dobro; evo, Lucija, o ovome sam govorio. Azdejković zloupotrebljava zaštitu države i vrlo drsko provocira organizacije sa kojima je u sporu. Kada oni odgovore na provokaciju, onda su nasilnici.
Ne branim ih, samo ih razumem. Sa "Azdejkovićima", kojih ovde nema mnogo, treba umeti; ove organizacije se lako pecaju na ove trikove, nasednu i sami se kompromituju tim nasiljem, a to je Azdejkoviću i njemu sličnima i cilj. Takve ne treba fizički napadati, oni to i hoće- njih treba raskrinkati, razotkriti i demaskirati- a to zahteva malo više znanja i umeća. Provokatori, kao Azdejković uvek skrivaju nekog iza, nekog jačeg, ko neće da se eksponira direktno, jer bi njegovi motivi bili mnogo jasniji, a samim tim i njihov vlasnik potpuno razotkriven...
Ne branim ih, samo ih razumem. Sa "Azdejkovićima", kojih ovde nema mnogo, treba umeti; ove organizacije se lako pecaju na ove trikove, nasednu i sami se kompromituju tim nasiljem, a to je Azdejkoviću i njemu sličnima i cilj. Takve ne treba fizički napadati, oni to i hoće- njih treba raskrinkati, razotkriti i demaskirati- a to zahteva malo više znanja i umeća. Provokatori, kao Azdejković uvek skrivaju nekog iza, nekog jačeg, ko neće da se eksponira direktno, jer bi njegovi motivi bili mnogo jasniji, a samim tim i njihov vlasnik potpuno razotkriven...
Provokacija. Ova dvojica su iz političkih i verskih udruženja koja su žestoki protivnici LGBT lobija u Srbiji. Azdejković je štićenik političke kuhinje B92.L2 ::Vazi ..samo neka je veselo.
Ma budimo mi ljudi iako smo forumasi.... ..a ostalo svakako ne zavisi od nas...niti je , a ne vidim ni da ce uskoro.....
Gost- Gost
lucija ::Ma budimo mi ljudi iako smo forumasi....
tesko. jedno iskljucuje drugo.
svejedno- Napredni član
Uffff, svejedno...jesi li siguran u to???reci mi da nisi...
Gost- Gost
Auuu... a ja mislio, mi se nešto pitamo...lucija ::Ma budimo mi ljudi iako smo forumasi.... ..a ostalo svakako ne zavisi od nas...niti je , a ne vidim ni da ce uskoro.....
Ostavio sam ti sendvič na odelenju, pored jastuka...
Ođe niko ništa ne razumije...Znate li kad bi Miloš Bojanić pobijedio na farmi...Nikad..Ali pobijedio je zato što sto su mu ljudi koji sebe smatraju veoma pametni dali onakav značaj...Prema tome,u koliko im daješ toliki značaj oni su u centru pažnje i ostvaruju svoj cilj bez obzira na tvoje raskrinkavanje...Što veći značaj to veći publicitet, bez obzira u kom kontekstu bio ..Mada mislim,što negativni to bolji,jer tako dokazuju da su im ugrožena prava ..Moj vam je savjet da se malo manete priče o pederima,i da ih pustite na miru..Nek rade šta im je volja...Nemožete vi sa ovog foruma uticati na stanje,ali zato možete dati publicitet..Pederi,imate moj balgoslov..*ebite se...
Johnny-Azra- Super član
Fristajlo ::Provokacija. Ova dvojica su iz političkih i verskih udruženja koja su žestoki protivnici LGBT lobija u Srbiji. Azdejković je štićenik političke kuhinje B92.L2 ::Vazi ..samo neka je veselo.
Hvala najiskrenije ..Dakle opet SOROS ..kuku
L2- Profi član
na farmi i u velikom bratu pobedjuje onaj koga odredi producent, sve drugo je nevazno. pederi se *ebu kao i farmeri, a nijedan forum nikad nije uticao ni na sta
svejedno- Napredni član
No problemo; pratim te stvari, pa znam...L2 ::
Hvala najiskrenije ..Dakle opet SOROS ..kuku
uf, sendvic extra..hvala fri...probacu slicno nesto da pojedem...i doci ce mi drug na kafu, koji je gej..i zajedno cemo vecerati... volim ga najvise na svijetu...
Gost- Gost
Respekt men,respekt...svejedno :: pederi se *ebu kao i farmeri,
Johnny-Azra- Super član
Strana 12 od 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Similar topics
» Maltretiranje u virtuelnom svetu
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 12 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra