Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 99 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 99 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

+44
inspy
Mojra
Johny Bravo
Marea
Strelac
Sinaj
Komsinica
Time
Vrdalama
Miškica
sini_do
Bole
Vulin
furija
Mesrine
Hiperborejac
Grom
SKYKING
Miško
cvjeticanin
Bella
molitva
gromovnikilija
RINGE
shondononda
Hogar_Strašni
Prince
Lila
Johnny-Azra
L2
svejedno
Avramova
Balonero
blackdreamer
Orhideja
M.Z.K.I
Fristajlo
All Angel
slavena
digitalmandrak
Sub-Ad
Fraya
laza
drdoktor
48 posters

Strana 8 od 30 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Sledeći

Ići dole

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 Empty Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 12:20 am

digitalmandrak ::
Pa i ti si meni zalepio etiketu homofoba,daklem mojne o etiketama...Homoseksualizam jeste poremecaj a ti izvolte pa dokazi da nije Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 1555288004
@ Fri ..ja odgovorila Digiju .IZVINI.Htela coveka da podsetim.Ne mislis valjda da svaki put prvo procitam uvod.KuKU...
L2
L2
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2748
Datum upisa : 14.06.2010
Godina : 72

Nazad na vrh Ići dole

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 Empty Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

Počalji od Fristajlo Uto Avg 31, 2010 12:21 am

Avramova ::

Možda grešim, možda je zista normalno da dva muškarca seksualno opšte ili dve žene?
Ne grešiš.
Da grešiš, ispalo bi da je ogromna većina ljudi nenormalna, a oni normalni. Tu se ne radi o davanju prava njima, nego o redukciji prava nama.
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od svejedno Uto Avg 31, 2010 12:21 am

Fristajlo ::Ne videh dokaz; gde sam te to nazvao pederom? I kako je to sad uvreda, ako nije poremećaj? Nešto si mi konfuzan u stavovima. Podržavaš pedere, ali ti smeta da te neko (jer ja nisam) nazove pederom; šta je tu tako loše i uvredljivo, hajde, objasni mi to...
obrisao si dokaz kolega, ili si ga stavio na nevidljivo. na tebi je da ga pokazes.

tvoje poslednje pitanje lepo ilustruje ono o cemu raspravljamo skoro ceo dan: tvoju apsolutnu nezrelost za bilo kakvu ozbiljniju diskusiju. kad bismo ovde diskutovali o windowsu i linuxu i ja dao prednost linuxu, da li bi me
zvao linuxom?

Poslednji izmenio svejedno dana Uto Avg 31, 2010 12:23 am, izmenjeno ukupno 1 puta
svejedno
svejedno
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Uto Avg 31, 2010 12:22 am

Avramova ::Možda grešim
Sto posto griješiš... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 1555288004
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Avg 31, 2010 12:22 am

L2 ::
@ Fri ..ja odgovorila Digiju .IZVINI.Htela coveka da podsetim.Ne mislis valjda da svaki put prvo procitam uvod.KuKU...
Ne svaki put. Samo jednom, pa zapamtiš, onda koristiš, u životu; tome znanja služe.
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Uto Avg 31, 2010 12:29 am

Ti koristiš kopi pest???????????A ja mislio....Eeeeeeeeeeeeeeeeeee.... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 1555288004 Možda ja pušim previše jbt... :albino:
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 12:31 am

Avramova ::

Možda grešim, možda je zista normalno da dva muškarca seksualno opšte ili dve žene? Ipak, kao vernik, ne mogu se s tim složiti jer bog stvori Njega i Nju i reče im: množite se.

Kako bi bilo da je na svetu jednako homoseksualaca kao i onih koji su hetero?

Crkva je bezuslovno protiv.Crkva nije vera.Tumaca Biblije ( Starog i Novog Zaveta) je zaista mnogo .Prema nekima Biblija zabranjuje,prema nekima NE.Kome verovati.Ja nisam ekspert pa ne mogu tvrditi.Jos uvek mislim kao vernik da nije na nama da SUDIMO.To je veliki greh i nesto bez toga nisam sklona da sudim ljudima .
A o tom zadnjem pitanju ..Imam jedan primer .Isto apsurdan .Ovde se vodila polemika ; da li su VERNICI pogodni da budu na visokim funkcijama ?? Oni su normalni pa se ipak postavilo pitanje ( u veoma religioznoj zemlji) u kojoj meri religija moze uticati na odluke vazne za ceo narod.
Ovim zelim reci koliko ima pitanja koja se vezuju za pojedine drustvene grupe.
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 12:35 am

@ Fristajlo lepo zahvaljujem na savetu.Ako mi se bude dalo procitacu ,ako ne necu .Kao do sada .Ne znam sta mi je,ali sam tako nekada neposlusna .

@ Johnny opet pusis .Crni Johnny na ovako vaznoj temi ti tako napusen, bez koncentracije .
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 12:39 am

L2 ne ne , ti mi definitivno nisi rodjaka...auuuuu crna tiii...a mozda si i plava ko zna...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 12:41 am

lucija ::
nemoj tako lako da me se odrices ..Nemo da pozalis.Crna i to udarno crna..
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 12:43 am

crna ono bas jel? Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 4022889699
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Avg 31, 2010 12:45 am

@L2

Zar sam ja ikome sudila? Zar sam igde napisala da mi smeta homoseksualac i da je za osudu? Nemoj mi zamerati nešto što nisam rekla.

Kako god, vernik i onaj koji to nije ima pravo reći šta misli i o homoseksualnoj populaciji i o tome da li država treba da postane crkva ili crkva država. Po meni ni jedno ni drugo jer vera je individualna stvar i ne bi trebalo da utiče na učinak u bilo kom državnom segmentu. Ateista nije manje vredan od teiste. On samo nije spoznao Boga.

"Iz vere su proistekle moralne osnove društva" i ovo prihvatam kao prima ali ne umanjujem ni ateistu jer ga ni Bog nije umanjio.
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Uto Avg 31, 2010 12:46 am

Crkva je bezuslovno protiv.Crkva nije vera.Tumaca Biblije ( Starog i Novog Zaveta) je zaista mnogo .Prema nekima Biblija zabranjuje,prema nekima NE.Kome verovati.Ja nisam ekspert pa ne mogu tvrditi.Jos uvek mislim kao vernik da nije na nama da SUDIMO.To je veliki greh i nesto bez toga nisam sklona da sudim ljudima .

Ni ja ne sudim,samo sam protiv gej parada i usvajanja dece od strane homo parova...A Biblija je po tom pitanju veoma jasna
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Avg 31, 2010 12:48 am

L2 ::@ Fristajlo lepo zahvaljujem na savetu.Ako mi se bude dalo procitacu ,ako ne necu .Kao do sada .Ne znam sta mi je,ali sam tako nekada neposlusna .
O, pa to onda objašnjava neke tvoje postove; nema veze, i nije tako važno... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 238630
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 12:53 am

Nista ti nisam zamerila jer nemam sta da zamerim .Da imam rekla bih direktno bez pardona. Tvoj post ima pitanje .. DA LI JE NORMALNO ? Ono nas navodi da se izjasnimo, ali sa upotrebom reci normalan i nenormalan .Cim to izgovorimo mi smo ipak na neki nacin "osudili" coveka.Odnosno u ovom slucaju mozemo doci u situaciju da nekoga PROGLASIMO NENORMALNIM.
Tvoje diskusije su izuzetno korektne i ja ih cenim .
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 12:54 am

Fristajlo ::

O, pa to onda objašnjava neke tvoje postove; nema veze, i nije tako važno... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 238630

FRIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .Ja volim da salom presecem gordijev cvor.Ne macem . Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 3500004451
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Avg 31, 2010 12:58 am

Ja volim Gordijev čvor. A tu foru da ga je Aleksandar presekao mačem ne kupujem- probao sam, nema šanse da je to uradio... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 40722
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 12:59 am

zivjeli....svi vi podjednako..bez obzira na opredeljenje....100 god. punih..
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 1:02 am

lucija ::zivjeli....svi vi podjednako..bez obzira na opredeljenje....100 god. punih..

To Lucija : Zivjela IDEJA ...forum gde se ovako lepo okupljamo i druzimo.
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Avg 31, 2010 1:09 am

Jeste, i mir u svetu, i krpljenje ozonskog omotača... a, da, i prava sitne stoke i zaštita od korozije(a, ne, to je iz priručnika za autolimare, pardon..) Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 39769
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 1:12 am

Ma zivjeli i autolimari...sto i oni su sad problem jel... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 4022889699 ....

Svako neka gleda svoja posla sa druge strane vrata....dalje neka ne zalazi...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Avg 31, 2010 1:17 am

lucija ::

Svako neka gleda svoja posla sa druge strane vrata....dalje neka ne zalazi...
Samo to i tražimo- svi, iza svojih vrata. Eto, prosto je, zar ne? Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 353681
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 1:19 am

Da prostije ne moze biti... Very Happy
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Avg 31, 2010 1:21 am

E, samo da to još prihvate ovi paraderosi, i sredili smo stvar...
Fristajlo
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od svejedno Uto Avg 31, 2010 1:24 am

Fristajlo ::
Samo to i tražimo- svi, iza svojih vrata. Eto, prosto je, zar ne? Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 8 353681

nije prosto. zasto s druge strane vrata, a heteroseksualci se zvalave na javnim mestima, a i na forumima? coveku je egzibicionizam u krvi, zasto bi samo homoseksualci sedeli u ormanu?
svejedno
svejedno
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 8 od 30 Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu