Ideja forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Navigacija
 Portal
 Forum
 FAQ
Ko je trenutno na forumu
Imamo 45 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 45 Gosta :: 2 Provajderi

Nema

Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
» Šta trenutno slušate?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptyČet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra

» Moje otkriće
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptyČet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra

» Sta pevusite ovih dana?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptyČet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra

» Podseća me
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra

» Ne može da vam dosadi
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:56 pm od Johnny-Azra

» Ne kvarite mi temu dok se opustam...
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:54 pm od Johnny-Azra

» Poklanjam ti pesmu
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:44 pm od Johnny-Azra

» Moj hit danas
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:37 pm od Johnny-Azra

» Odavno nisam čuo/čula
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySre Jun 26, 2024 11:32 pm od Johnny-Azra

» Accessories
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySub Jun 22, 2024 12:09 pm od Iskra69

» Muzika koja u vama izaziva jezu..
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySre Maj 29, 2024 10:48 am od hanijbanij

» Muzika i igra Rusije
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptyPet Maj 10, 2024 2:51 pm od Davidova

» Sta je to sto ljude cini ljudima?
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 EmptySub Maj 04, 2024 9:05 pm od hanijbanij

https://2img.net/h/s1.postimg.cc/2jaw3c4r7j/logo-cir.png
https://2img.net/h/s28.postimg.cc/sbinr7rvx/bloggif_58f133ee2ca1e.png
https://2img.net/h/s17.postimg.cc/p630tcadr/vremenska_prognoza.png
Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

+44
inspy
Mojra
Johny Bravo
Marea
Strelac
Sinaj
Komsinica
Time
Vrdalama
Miškica
sini_do
Bole
Vulin
furija
Mesrine
Hiperborejac
Grom
SKYKING
Miško
cvjeticanin
Bella
molitva
gromovnikilija
RINGE
shondononda
Hogar_Strašni
Prince
Lila
Johnny-Azra
L2
svejedno
Avramova
Balonero
blackdreamer
Orhideja
M.Z.K.I
Fristajlo
All Angel
slavena
digitalmandrak
Sub-Ad
Fraya
laza
drdoktor
48 posters

Strana 7 od 30 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Sledeći

Ići dole

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 Empty Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

Počalji od Johnny-Azra Pon Avg 30, 2010 11:38 pm

svejedno ::
ja ih ne vidjam toliko na ulicama... 😕
Mislio sam na parade... Very Happy
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 Empty Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas

Počalji od svejedno Pon Avg 30, 2010 11:39 pm

ne znam stvarno ko u srbiji zeli parade?
svejedno
svejedno
Napredni član
Napredni član

Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Avg 30, 2010 11:40 pm

Kako je samo smijesno....sto su Vas homo..toliko preokupirali...a da pritom Vam ama bas nista ne rade...A tamo gdje bi trebalo se zabrinuti...tu nista tu je sve ok. jer to nisu homo..o Boze..pametnog li naroda...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od svejedno Pon Avg 30, 2010 11:43 pm

rekao bi covek da albanci i jug srbije ne stoje kao problem.
svejedno
svejedno
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Avg 30, 2010 11:43 pm

svejedno :: ja ih ne vidjam toliko na ulicama... 😕

Ni ja ih ne vidjam, tačnije ne razlikuju se po spoljašnosti od hetero i zato stalno kažem da mi ne smetaju. Ne mogu se ponavljati, već sam pisala o ličnom iskustvu sa homoseksualcima. Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 4242552882
Avramova
Avramova
Legendarni član

Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Pon Avg 30, 2010 11:44 pm

nedavno me kolega fristajlo ucinio pederom pa se mogu smatrati sretnim.
Toliko ti se dopada uvređenost, da i kad ne postoji uvreda, ti se postaraš da je izmisliš...
Deder, nađi gde ja to rekoh, da se i ja malo uvredim; ako si peder, potpuno razumem tvoje pisanje o ovoj temi. Svako ima pravo da brani svoj poremećaj, i to mi je potpuno logično; ali, ako nisi- e, to je onda nešto sasvim drugo.
Jer, nije li krajnje maliciozno normalan svet ubeđivati da greši, a poremećene predstavljati kao normalne? Ko to radi?
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Avg 30, 2010 11:46 pm

Svejedno...glupo je raspravljati sa ljudima koji svoj mozak "ogranice" do svojih sposobnosti tih granica.....
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od svejedno Pon Avg 30, 2010 11:47 pm

izvini molim te ako sam te necim uvredio; ti si mene nazvao pederom na prethodnoj stranici (pa pozurio da skines titulu i obrises inkriminisani post)..
niti je biti peder poremecaj, niti sam ja peder.

Poslednji izmenio svejedno dana Pon Avg 30, 2010 11:50 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
svejedno
svejedno
Napredni član
Napredni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Pon Avg 30, 2010 11:48 pm

lucija ::Kako je samo smijesno....sto su Vas homo..toliko preokupirali...a da pritom Vam ama bas nista ne rade...A tamo gdje bi trebalo se zabrinuti...tu nista tu je sve ok. jer to nisu homo..o Boze..pametnog li naroda...

Čuj sada? Kada sam zaključala temu u nadi da će se rasplamsati pitanje o problemima Kosova i sl. - ne valja. Sada ne valja što pišemo na temi koja tretira pedere.

Meni stvarno ne smetaju homoseksualci, ali parade ne volim osim vojnih. One su mnogo lepe a tek u Parizu kakve su. Divota, pa sve avioni bacaju trag u bojama francuske zastave.

Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Avg 30, 2010 11:53 pm

Al ne znas kakve su tek u Parizu i Milan.

:camac: :mete: :ljuljaska: :cica: :lila: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 68429486 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 1656610304 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 1656610304 Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 1656610304

vtiguz..bezopasan i prevazidjen...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Avg 30, 2010 11:54 pm

Jesi bila u Parizu pa znas ili odokativno govoris?
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Pon Avg 30, 2010 11:55 pm

Izvinjavam se sto upadam u diskusiju .Radi pojasnjenja .1973 godine je homoseksualnost izbrisana iz spiska mentalnih bolesti ( iz DSM ) sto po sebi jasno govori da nemamo osnova da je mi ,mimo medicine ,ponovo vracamo na listu .
L2
L2
Profi član
Profi član

Broj poruka : 2748
Datum upisa : 14.06.2010
Godina : 72

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Pon Avg 30, 2010 11:56 pm

L2 o cemu ti to oprosti? Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 4022889699
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Johnny-Azra Pon Avg 30, 2010 11:58 pm

svejedno ::ne znam stvarno ko u srbiji zeli parade?
Vjerovatno homoseksulaci ..Neznam... Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 1263673967
Johnny-Azra
Johnny-Azra
Super član
Super član

Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od digitalmandrak Pon Avg 30, 2010 11:58 pm

ti si mene nazvao pederom na prethodnoj stranici (pa pozurio da skines titulu i obrises inkriminisani post)..

Pa i ti si meni zalepio etiketu homofoba,daklem mojne o etiketama...Homoseksualizam jeste poremecaj a ti izvolte pa dokazi da nije Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 1555288004
digitalmandrak
digitalmandrak
Supermoderator
Supermoderator

Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 12:00 am

lucija ::L2 o cemu ti to oprosti? Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 4022889699
Pa o tome DA MEDICINA ,sto ce reci psihijatri,psiholozi, doktori ..doktori na celom svetu NE TRETIRAJU pedere poremecenim licnostima .I to od te godine( 1973) .Eto o tome.To sto ih mi nazivamo poremecenim je nasa privatna stvar .Ne znam koliko je to pametno.
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 12:02 am

pa i ti bi bio medju njima da si homoseksualac...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 12:04 am

O L2 OPROSTI JA CITAM NABRZINU SVE I SVAKOGA PA SAM POGRESNO SHVATILA...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Avg 31, 2010 12:05 am

lucija ::Jesi bila u Parizu pa znas ili odokativno govoris?

Čuj odokativno, mogu i fotografije postaviti. Bilo je tako impresivno na Champs Elise. Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 3137150671

Zvanično SZO je homoseksualce skinula sa spiska mentalnih bolesti samo što ja npr. nikada nisam tvrdila da je to mentalna bolest već psiho devijacija, a to je valjda neka razlika. Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 4242552882
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od L2 Uto Avg 31, 2010 12:09 am

Draga Avramova,ja nesto ne smem da ne zgresim Bogu, da prosudujem i dajem dijagnoze.Kaze on nama ,mislim Bog - ne sudi ..i ono dalje.A da mi je sve jasno NIJE .Ali to je moj problem,zar ne .
Ali i drustveni je.E zato mi i vodimo diskusije.
L2
L2
Profi član
Profi član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 12:12 am

Av, da razlika je u mentalnoj bolesti i psiho devijaciji, ali gdje tu ti "stavljas gej populaciju" bas me zanima?????
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Avg 31, 2010 12:14 am

L2 ::

Možda grešim, možda je zista normalno da dva muškarca seksualno opšte ili dve žene? Ipak, kao vernik, ne mogu se s tim složiti jer bog stvori Njega i Nju i reče im: množite se.

Kako bi bilo da je na svetu jednako homoseksualaca kao i onih koji su hetero?
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Fristajlo Uto Avg 31, 2010 12:15 am

svejedno ::izvini molim te ako sam te necim uvredio; ti si mene nazvao pederom na prethodnoj stranici (pa pozurio da skines titulu i obrises inkriminisani post)..
Ne videh dokaz; gde sam te to nazvao pederom? I kako je to sad uvreda, ako nije poremećaj? Nešto si mi konfuzan u stavovima. Podržavaš pedere, ali ti smeta da te neko (jer ja nisam) nazove pederom; šta je tu tako loše i uvredljivo, hajde, objasni mi to...

Pa o tome DA MEDICINA ,sto ce reci psihijatri,psiholozi, doktori ..doktori na celom svetu NE TRETIRAJU pedere poremecenim licnostima .I to od te godine( 1973) .Eto o tome.To sto ih mi nazivamo poremecenim je nasa privatna stvar .Ne znam koliko je to pametno.
L2, u uvodnom postu teme imaš lepo objašnjeno kako je to prestalo da bude bolest. Vrati se malo, imaš to na početku svake strane i pogledaj bolje, osveži pamćenje. Ionako voliš izvore sa neta, eto prilike. Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 129758
Fristajlo
Legendarni član

Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Avramova Uto Avg 31, 2010 12:16 am

lucija ::Av, da razlika je u mentalnoj bolesti i psiho devijaciji, ali gdje tu ti "stavljas gej populaciju" bas me zanima?????

U psiho devijacije. Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas - Page 7 4200506399
Avramova
Avramova
Legendarni član

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Gost Uto Avg 31, 2010 12:19 am

A ko je onda stvorio njih....??????????

Bog stvori njega i nju i rece im , mnozite se, ja bih jos bolje rekla ...oplodite se...ali Bog stvori i njih...i rece...snalazite se...
Anonymous
Gost
Gost

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 7 od 30 Prethodni  1 ... 6, 7, 8 ... 18 ... 30  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu