Ko je trenutno na forumu
Imamo 114 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 114 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 359 dana Sub Okt 05, 2024 7:41 am
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
+44
inspy
Mojra
Johny Bravo
Marea
Strelac
Sinaj
Komsinica
Time
Vrdalama
Miškica
sini_do
Bole
Vulin
furija
Mesrine
Hiperborejac
Grom
SKYKING
Miško
cvjeticanin
Bella
molitva
gromovnikilija
RINGE
shondononda
Hogar_Strašni
Prince
Lila
Johnny-Azra
L2
svejedno
Avramova
Balonero
blackdreamer
Orhideja
M.Z.K.I
Fristajlo
All Angel
slavena
digitalmandrak
Sub-Ad
Fraya
laza
drdoktor
48 posters
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 6 od 30
Strana 6 od 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Re: Delovanje LGBT lobija u svetu i kod nas
"svejedno"
I na kraju, što pištiš, kad ti je svejedno?
Nisi originalan- opšte je mišljenje da se tako nešto i desilo.jesam, i ja bih mu pripomogao da sam bio tamo.
Očito je da si pristalica davanja "široke autonomije gej- populaciji", pa u nedostatku druge argumentacije 'ladno plasiraš laž o nekažnjavanju incestualnih odnosa unutar hetero-porodica po Srbiji. Ako to nije ružno, ne znam šta je; PAR SLUČAJEVA svuda u svetu prođe nekažnjeno, pa nikom ništa (čak je u svetu i mnogo gore)- ali, usled očajnog rezultata strahovite kampanje LGBT udruženja, neki, među kojima i ti- gube nerve, i tu "kilavu" kampanju poštapate i sa ovakvim neistinama. Prihvatite poraz sa malo dostojanstva.sad mi vrlo konkretno objasni sta mislis pod "ne koristi to da poštapaš kilavu tezu o gej propagandi, vrlo je ružno",
Ne glumataj žrtvu; to je takođe provaljen štos. Niko ti ne brani da izneseš svoj stav, na kultivisan i civilizovan način. No, ako te uhvatim u laži ili kontradikciji, ne kukaj kako te kinjim kao administrator člana, nego lepo priznaj da si odvalio, pa idemo dalje. Izvoli pa pitaj druge, neutralne učesnike, da li oni misle da se incest u Srbiji toleriše; i mene zanima šta će ti odgovoriti.pa mi kao administrator zabrani da iznesem svoje iskreno misljenje na forumskoj temi.
I na kraju, što pištiš, kad ti je svejedno?
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
svejedno :: kad mi neko napise
.. ne preteruj, malo je glupo da to tvrdiš. Ko zbog toga dopadne zatvora, crno mu se piše; to, što neki izbegnu, ne znači da se blagonaklono gleda na takve pojave, i ne koristi to da poštapaš kilavu tezu o gej propagandi, vrlo je ružno.
ja to citam kao zahtev za jednoumljem na forumu.
Loše čitaš, tačnije čitaš kako tebi odgovara samo se pitam zbog čega ti odgovara.
ovo napisati clanu iz statusa administratora znaci diktirati mi sta da napisem. pa ako je tako, napisite na pocetnoj strani uputstvo za upotrebu foruma, postavite odgovarajuce floskule KAKO treba odgovarati na pojedine teme, napisite da je zabranjeno misliti svojom glavom nego svoj stav treba usaglasiti sa misljenjem admina i moderatora. napisite ukratko da nema slobode nigde osim mozda na temi STA SAM POMISLIO KAD SAM JUTROS OTVORIO KRMELJIVO OKO.
Na početku piše da se rad članova uredničkog tima NE KOMENTARIŠE, a eto, tvoj post je ostao. Imaš li zamerke i na tome?
Avramova- Legendarni član
- Broj poruka : 69578
Datum upisa : 07.03.2010
Kako sad niko "ne osporava"?svejedno ::nije jadnije od zlostavljane dece hetero parova cijim roditeljima niko ne osporava pravo na incest.
Gdje je zakon? Pojela ga maca? Ima tema o incestu i pedofiliji i svi su protiv toga tako da nekog odobravanja ne vidim. Gledajući ovog trbuška sa anđeoskim krilima želudac mi se okrenuo naopačke i da takvu nakazu gledaju djeca? Ja sam protiv parada samo zbog djece i ničeg više, u suštini neka +ebe ko koga hoće ali ne mora to javiti svima. Zabole me čovječe ko koga kreše ali djeca tako nešto ne smiju gledati. Jednan iskren odgovor od tebe: šta bi uradio kada bi taj čikica prišao tvom sinu pomilovao ga po glavici i dupencetu i rekao mu "pa to je u redu veliki dječaci vole velike i male dječake i nema ništa ružno ako i ti budeš volio dječaka sa njima se uvijek možeš igradi a djevojčice samo nešto izvoljevaju i cmizdre" Eto...samo ovaj odgovor.
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
Za sve nedoumice oko uređivanja foruma imamo temu "predlozi i sugestije", sve lične razmirice rješavajte putem pp.
Na temi samo o temi.
Hvala na razumijevanju
Na temi samo o temi.
Hvala na razumijevanju
Orhideja- Prijatelj foruma
- Broj poruka : 8799
Datum upisa : 08.03.2010
na temi su ugrozena moja clanska prava. nemam ni predloge ni sugestije, niti znam sta su licne razmirice. imam samo zelju za normalnom, slobodnom diskusijom. ovde, na ovom mestu.
svejedno- Napredni član
- Broj poruka : 624
Datum upisa : 22.08.2010
Ako imaš 'samo' želju za normalnom, slobodnom diskusijom zašto se pozivaš na nečiji admin status (a previdio si da ste ti i Fristajlo sada u istom statusu, slučajno)? Podsjeća tvoj stil neodoljivo na neke koji su promarširali ovuda...' Prohujali s vihorom'.
Lila- Ugledni član
- Broj poruka : 9118
Datum upisa : 24.03.2010
Godina : 37
Nemam ništa protiv homoseksualaca,ali imam protiv gej parada...
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
I protiv usvajanja dece...Da dopunim
digitalmandrak- Supermoderator
- Broj poruka : 12500
Datum upisa : 22.03.2010
Podržavam mišljenje Džonija Azre. Parada NE, mirne demonstracije ev. i bez scenografije koju demonstracije inače ne podrazumevaju.
Svako neka traži šta misli da mu je uskraćeno ali u ovom slučaju mislim da im ništa nije uskraćeno niti su ugrožena populacija (u manjini, Bogu hvala).
Da dopunim i ja. Tek sam protiv usvajanja dece a samim tim i protiv legalizovanja homo braka.
Svako neka traži šta misli da mu je uskraćeno ali u ovom slučaju mislim da im ništa nije uskraćeno niti su ugrožena populacija (u manjini, Bogu hvala).
Da dopunim i ja. Tek sam protiv usvajanja dece a samim tim i protiv legalizovanja homo braka.
Poslednji izmenio Avramova dana Pon Avg 30, 2010 11:09 pm, izmenjeno ukupno 1 puta (Razlog : Dopuna posta)
Lila ::
zato sto rec clana i rec administratora nemaju istu tezinu.
na koga te podsecam, tome se i obrati.
slobodno napisi ako zelis da "prohujim", sve je postenije od uvijanja i previdjanja cinjenica.
svejedno- Napredni član
svejedno ::Lila ::
zato sto rec clana i rec administratora nemaju istu tezinu.
na koga te podsecam, tome se i obrati.
slobodno napisi ako zelis da "prohujim", sve je postenije od uvijanja i previdjanja cinjenica.
Imaju istu težinu, a nije do statusa premoć u diskusiji. Šteta šta je mnogima nečiji status bio sjajan alibi za pokrivanje svog neznanja i netolerancije. Ja ne želim da nitko prohuji, ti si taj koji se prijeti svako malo da će ići (kad se promjeni nick, obično se i 'žvake' promjene, da znaš za ubuduće), pa brate nitko te ne drži vezanog (il da kažem vezanu) ovdje. Tvoja sujeta je već tvoj problem.
Lila- Ugledni član
Mišljenja sam da kampanja LGBT jenjava, u poslednje vreme; situacija u zemlji je veoma teška, i izgleda da su počeli da shvataju koliko je kontraproduktivno iritirati običan svet sa tim "problemom". Ima još, u repovima, pojedinaca koji se iz nekog opšteg inata svemu i svakome bave tim stvarima, ali, utisak je da bar privremeno odustaju od nekih ozbiljnijih pokušaja na tom polju...
Fristajlo- Legendarni član
- Broj poruka : 19643
Datum upisa : 17.03.2010
Lila ::
Imaju istu težinu, a nije do statusa premoć u diskusiji. Šteta šta je mnogima nečiji status bio sjajan alibi za pokrivanje svog neznanja i netolerancije. Ja ne želim da nitko prohuji, ti si taj koji se prijeti svako malo da će ići (kad se promjeni nick, obično se i 'žvake' promjene, da znaš za ubuduće), pa brate nitko te ne drži vezanog (il da kažem vezanu) ovdje. Tvoja sujeta je već tvoj problem.
jedno je neznanje, a drugo gazenje sagovornika s pomocu administratorske titule, naredjivanje sta da napise i tome slicno. kome ja pretim i cime? jedino si ti u zabludi ako mislis da iko na svetu moze da promeni stil pisanja, odnosno nacin misljenja. to ti je kao otisak prsta. o svojoj sujeti si dovoljno rekla (da ne kazem "rekao").
svejedno- Napredni član
Koje administratorske titule? Čije? Di je?
Nije promjenjen stil pisanja, čak ni argumenti (slovenački par, sjećaš se? ). Ja sam fascinirana kako neki ljudi sa nicka na nick, foruma na forum, vode svoj mali lični rat u glavi....
Nije promjenjen stil pisanja, čak ni argumenti (slovenački par, sjećaš se? ). Ja sam fascinirana kako neki ljudi sa nicka na nick, foruma na forum, vode svoj mali lični rat u glavi....
Lila- Ugledni član
Demokratija brate...Nek svako radi onako kako osjeća...Zašto da ne i brak,ako je to zakonom predviđeno...Samo nek se sklone sa ulica,i nek ne iritiraju...
Johnny-Azra- Super član
- Broj poruka : 6782
Datum upisa : 10.03.2010
Hajmo na LGBT kad smo već tu.
Kolega svejedno, dajte se malo smiriti i uživajte u slobodi izražavanja ali se držite teme, pa niste dete.
Kolega svejedno, dajte se malo smiriti i uživajte u slobodi izražavanja ali se držite teme, pa niste dete.
Lila ::Koje administratorske titule? Čije? Di je?
sto tebe toliko brine tudja glava, a u sopstvenoj buckuris, to je drugo pitanje.
koleginice avramova, koleginica lila je duboko uznemirena. ja sam OK, nedavno me kolega fristajlo ucinio pederom pa se mogu smatrati sretnim.
svejedno- Napredni član
Johnny-Azra ::Demokratija brate...Nek svako radi onako kako osjeća...Zašto da ne i brak,ako je to zakonom predviđeno...Samo nek se sklone sa ulica,i nek ne iritiraju...
Ali mi nećemo da se predvidi zakonom! A ako bi se to desilo, kako bračnom paru da zabraniš da prošeteaju u licom, da se poljube, zagrle, pomaze. Mislim stvaaaaaarno... :kapa: :kapa:
@svejedno Ne brini za moju glavu, toliko nije luda da u paru izmjenjujem IPe, nikove i sve ostalo.. U paru su mi draže druge aktivnosti ( ne uključuje sektašenje).
I ja sreĆna skroz! Dosta od mene.
Lila- Ugledni član
Johnny-Azra ::..Samo nek se sklone sa ulica,i nek ne iritiraju...
ja ih ne vidjam toliko na ulicama...
svejedno- Napredni član
Maaaaaaaaaaa nisu oni bas tako napadni.......naprotiv...ja ne znam stvarno o cemu vi ovdje pisete...o nekim teroristima jell????
Gost- Gost
lepo od tebe sto si preuzela ingerencije administratora dok on mukom muci. izvadi ga (mislim na IP) da svi vidimo.Lila ::@svejedno Ne brini za moju glavu, toliko nije luda da u paru izmjenjujem IPe, nikove i sve ostalo.. U paru su mi draže druge aktivnosti ( ne uključuje sektašenje).
svejedno- Napredni član
Izvoljevaj drugdje. Diskusija završena.
Lila- Ugledni član
Ja sam reko to s pe. eri ,što dalje od mene. Ne vrijeđam tako nijedno SO,mada me neki njihovi članovi znaju na nekim forumima,priključiti su svoje redove zbog toga što nisam ženjen.
PS.Da ja ipak ponovim onu priču o Mitru i njegovoj kćerki..
PS.Da ja ipak ponovim onu priču o Mitru i njegovoj kćerki..
Poslednji izmenio widowerprince dana Sre Sep 01, 2010 8:31 pm, izmenjeno ukupno 1 puta
Prince- Super član
- Broj poruka : 5401
Datum upisa : 22.05.2010
Godina : 58
svejedno :: koleginice avramova, koleginica lila je duboko uznemirena. ja sam OK, nedavno me kolega fristajlo ucinio pederom pa se mogu smatrati sretnim.
Pa dobro kolega svejedno, da li ima smisla da mene, jednu krhku i preosetljivu ženu toliko kinjite?!
Idemo na temu već jednom, to je ključno pitanje koje, iako postaje sve manje ključno, još uvek može biti aktuelno.
Dakle, krenimo slobodno u diskusiju jer ovo je forum gde vlada slobodna misao.
Zahvaljujem na razumevanju.
Strana 6 od 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Similar topics
» Maltretiranje u virtuelnom svetu
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
» Zanimljivi članci, video snimci...
» Najšareniji gradovi na svetu
» Deset najuzbudljivijih puteva na svetu!
» Najlepši grad na svetu?
Ideja forum :: DRUŠTVO :: Društvo
Strana 6 od 30
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Čet Jun 27, 2024 12:11 am od Johnny-Azra
» Moje otkriće
Čet Jun 27, 2024 12:02 am od Johnny-Azra
» Sta pevusite ovih dana?
Čet Jun 27, 2024 12:01 am od Johnny-Azra
» Podseća me
Sre Jun 26, 2024 11:57 pm od Johnny-Azra