Ko je trenutno na forumu
Imamo 6 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 6 Gosta :: 2 ProvajderiNema
Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 309 dana Pon Jan 09, 2012 11:51 pm
Zadnje teme
Kontrolni panel
Profil |
Članstvo |
Privatne poruke |
Ostalo |
Traži
ŽAOKA SVESTI
Strana 40 od 40 • Delite •
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
06052013

ŽAOKA SVESTI
Danas, sadašnji trenutak. Ništa izvan njega ne postoji sem žaoka svesti koja mi izgrađuje postojanje. Jutro, prohladno jutro,nalazim se na tromeđi ega, svesti i sopstvenog Ja. Ćutim tišinu, posmatrajući je iz sopstvene perspektive misli pokušavajući da je shvatim egom. Ona i dalje ćuti nedostižna i nedopustiva. Ego stoji naspram mene, gleda me razrogačenih očiju, krvavih od napora potvrde postojanja i bitnosti u vremenu i prostoru. On me živi, oseća me kroz sopstvenu istinu koja nije moja. Ja se ipak slažem sa njom ne slušajući tišinu nego buku koju stvara njegova stvaralačka moć prošlog i budućeg trenutka koji u vremenu i prostoru ne postoje. Osuđen da slušam nepostojeću buku prošlosti i budućnosti, tražim žaoku svesti u sebi da kroz mene pusti otrov sadašnjosti.
Sinaj- Profi član
- Broj poruka : 1337
Datum upisa : 06.05.2013
ŽAOKA SVESTI :: Komentari

Na svim stranama.Avramova ::@Sinaj
Kako je to meni promaklo? Na kojim stranama je otprilike? :daj:

Na tvoje pitanje o razlici izmešu koka kole u plastičnim bocama i u staklenim, Sinaj je odgovorio:
Pa sam ga ja pitala na kojim je stranama to pisao kako bih se vratila i sve pažljivo pročitala. Verovatno sam preskočila taj deo.Sinaj ::O tome sam pisao bar na 10 stranica ove teme.![]()

Nismo bukvalisti, a S. nije na to odgovorio vec na prethodno....ola la nisi pazljiva na casovimaaa...

Nisi, upravo si u njemu.Avramova ::
Pa sam ga ja pitala na kojim je stranama to pisao kako bih se vratila i sve pažljivo pročitala. Verovatno sam preskočila taj deo.

Pogledaj stranu-dve iza. Ne pišem napamet a nije ni važno, neka nas u "sadašnjem trenutku".
Kako sada bez identiteta? Hm!
A vidi moja krila
Kako sada bez identiteta? Hm!

A vidi moja krila

Lako, najlakse, ako se osvrnes unazad vidjeces da ga nikada nisi ni imala, ali posto smo u sadasnjem trenutku...plesi i letiii....Avramova ::Pogledaj stranu-dve iza. Ne pišem napamet a nije ni važno, neka nas u "sadašnjem trenutku".
Kako sada bez identiteta? Hm!![]()
A vidi moja krila

U to me ne može niko uveriti. Niko od nas ne bi postojao da nema svoj identitet, u sadašnjem ili bilo kojem trenutku.
Nego šta nego letim i ne prestajem.
Nego šta nego letim i ne prestajem.

A sto ako ti neko kaze da postojimo, a identitet je tu kao laz????
-------
http://ideja.serbianforum.info/viewtopic.forum?t=4612
-------
http://ideja.serbianforum.info/viewtopic.forum?t=4612

A znate li šta je Bodler pisao o muzici? Evo napisaću vam a vi kažite da li je u pravu.
Muzika je najsugestivnija umetnost preko koje se dospeva u idealno područje čiste lepote.
Naravno, tišina zna da bude neprocenjivo vredna, ali mi nismo predodređeni isključivo za tišinu što je zapravo i nemoguće.
Muzika je najsugestivnija umetnost preko koje se dospeva u idealno područje čiste lepote.
Naravno, tišina zna da bude neprocenjivo vredna, ali mi nismo predodređeni isključivo za tišinu što je zapravo i nemoguće.
Strana 40 od 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
» Vesti iz sveta astronomije...
» Vesti iz sveta IT-ja (softver, hardver i...)
» Sve o "pametnim" telefonima i sličnim čudima tehnike...
» Šta trenutno slušate?
» Odavno nisam čuo/čula
» Misao dana
» Moje otkriće
» Svirajte noćas za moju dušu!
» Ne može da vam dosadi
» Pjesma koja Vas opisuje u nekim momentima...
» Poklanjam ti pjesmu...
» Moj hit danas